Brugerdiskussion:Barmhjertige

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Barmhjertige!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen Pugilist 2. feb 2011, 15:20 (CET)

Taksigelse[rediger kildetekst]

Mange tak for velkomstskabelonen. - Mvh. Barmhjertige 2. feb 2011, 16:50 (CET)

Blokeret som marionet
Du er blevet blokeret på ubestemt tid, da det formodes at du er den samme som Rosenquist (disk.bidrag) . Der henvises til bidrag for bevis. Når du er blokeret eller bandlyst, må du ikke redigere Wikipedia. Alle dine redigeringer er blevet eller vil blive rettet tilbage.
--MGA73 2. feb 2011, 21:34 (CET)

Wikipedia er svær ;)[rediger kildetekst]

Wikipedia er ikke let at finde rundt i og det er garanteret meget anderledes end du er vant til, og derfor bør du lytte til alt hvad du får af vide her på Wikipedia. Det er også utrolig vigtigt at du bruger en del tid på at tænke over tingene inden man gør noget.

For eksempel når du får at vide at der er et billede du ikke må uploade, så tænk i stedet for at uploade det igen.

Det er nemlig utrolig vigtigt at tænke på, at Wikipedia ikke er en lejeplads, men dedikeret til viden. Så det er faktisk utrolig meget ansvar man tager på sig, for du risikere både at misinformere, forvirre og irritere 1.000 af mennesker i hele Danmark.

Vil du leje, så bruger man Sandkassen.

Det er også meningen at man som det første læser det der står i linkene på velkomstskabelonen. Det er hårdt at tykke sig igennem, men det er nødvendigt for at du gør tingene, som wikipedianerne er blevet enige om, og som kaldes for Konsensus.

Det er ikke for at håne dig, men det er bare så vigtigt at du forstår. Og gør wikipedia god, uden at såre nogen. Mads Haupt (diskussion) 19. okt 2015, 23:15 (CEST)