Brugerdiskussion:Bearlys

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Bearlys! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Arne (Amjaabc) 24. feb 2012, 09:14 (CET)

Angående kilder[rediger kildetekst]

Hej Bearlys. Jeg kan se, at du har taget min kritik til dig og tilføjet en række kilder Tom Waits' nyeste album. Det er rigtig fint! De bør dog knyttes til det sted, som kilden går på, så jeg (gen)indsætter henvisningerne i selve teksten, som jeg gjort før. Men min pointe gik ikke specielt på kritikernes dom over den plade; det var en mere generel tanke, at artiklen indeholder en del halv-subjektive påstande - som givetvis er korrekte, men netop pga. subjektiviteten er det nødvendigt med kilder, for Wikipedia er kun beregnet til neutrale beskrivelser. Subjektive beskrivelser skal nødvendigvis henvise til, hvem der giver beskrivelsen - i så fald kan læseren selv vurdere, om han/hun vil fæste lid til beskrivelsen.

Jeg håber, at du forstår min pointe, ellers må du bare spørge her - jeg eller andre erfarne Wikipedia-brugere skal nok se det og hjælpe. Og hvis du kan finde flere kilder til fx "stemme som en skærebrænder", "eksponent for beatgenerationens ..." og "Stilskiftet er af mange kritikere ...", så vil det være en meget stor hjælp, hvis du tilføjer dem på nogenlunde samme måde, som kilderne til albummet. Fortsat god arbejdslyst. --Arne (Amjaabc) 24. feb 2012, 09:14 (CET)

========[rediger kildetekst]

Der var en opfordring til at se på artiklen om den spanske borgerkrig pga. sproget. Jeg ved intet faktuelt om krigen, men forsøger at gøre sproget mere neutralt. Jeg vil gerne have kritik på arbejdet, da jeg er ny i wiki-sammenhæng. Bearlys.

==========[rediger kildetekst]