Brugerdiskussion:Berit Skoett Andersen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Berit Skoett Andersen! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Knud Winckelmann (diskussion)

men

Wikipedia er ikke...

På Wikipedia er vi meget glade for nye bidrag, men vi har nogle grundregler, og da ikke alle dine bidrag ser ud til at være i overensstemmelse med disse, vil vi gerne minde om at Wikipedia ikke er:

  • ... et sted hvor du skal reklamere for dig selv, dine venner, din hjemmeside, arbejdsplads eller forening eller bare butikker og hjemmesider, du godt kan lide
  • ... en ordbog – brug i stedet Wiktionary
  • ... en talerstol
  • ... en kampplads eller diskussionsforum
  • ... et sted hvor du kan uploade billeder, blot for at dele dem med dine venner
  • ... et CV-indeks
  • ... en netavis eller blog
  • ... et chatroom
  • ... en kogebog – brug i stedet Wikikogebogen

Du kan læse mere om hvad Wikipedia ikke er, og samtidigt er det vigtigt at du skriver ud fra et neutralt synspunkt.

Ved at overholde disse regler får vi alle mest ud af det i længden. Du er selvfølgelig velkommen til at spørge i begynderforummet, såfremt du har yderligere spørgsmål.

Med venlig hilsen Knud Winckelmann (diskussion)


Humlegården[rediger kildetekst]

Hej, vil du ikke lige læse på ovenstående i stedet for at blive ved med at skrive dit personlige manifest ind i Humlegaarden (klinik)? Vh. SorenRK (diskussion) 25. jul 2016, 20:46 (CEST)

Stop venligst. Wikipedia er ikke stedet for din kampagne. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 25. jul 2016, 20:55 (CEST)Humlegaarden ER LUKKET, jeg ved ikke om det er nogle af jer to der prøver at lave om på FAKTA.

DET ER BEDRAGERI AT SKRIVE NOGET ANDET HER PÅ SIDEN ! FIRMAET ER LUKKET OG DET BØR FREMGÅ !(Skrev Berit Skoett Andersen (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Berit Skoett Andersen. Jeg har opdateret artiklen, så det fremgår at klinikken er lukket.
Jeg kan ikke finde nogle kilder i medierne eller andre steder vedr. et misbrug af navnet, ud over dine Facebook-opslag. Derfor kan det ikke verificeres og det er et krav for at det skal fremgå af artiklen. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 27. jul 2016, 11:28 (CEST)

HUMLEGAARDEN ER LUKKET ![rediger kildetekst]

Jeg har mandag den 25. juli 2016 prøvet at tilføre faktaoplysninger til WIKIPEDIA, da jeg kan se at det ser ud som at Humlegaarden stadig eksisterer som klinik. Dette er IKKE tilfældet. Jeg er datter af afdøde læge, Finn Skøtt Andersen, og hans Firma blev erklæret konkurs kort efter hans død den 10. juni 2012. Humlegaarden ejes nu af organisationen Blå Kors, www.blaakors.dk, og fungerer som rehabiliteringshjem for tidligere misbrugere. Det har været nødvendigt at få Blå Kors Advokat til at rette henvendelse til dem der p.t. hævder at stå for firmaet Humlegaarden, www.humlegaarden.com i forået 2016, da de på hjemmesiden reklamerede for stadig at have til huse i Humlegaardens Bygninger, hvilket ikke var sandt. Disse personer, som redigerer hjemmesiden, www.humlegaarden.com, hævder at være tidligere kontoransatte hos min fars firma, Humlegaarden. De kræver 10.000 Euro for 10 dages behandling i varme karbade, på lokationer som er placeret rundt om i verden. Disse personer har altså ingen lægefaglig uddannelse overhovedet. Med venlig hilsen Berit Skøtt Andersen