Brugerdiskussion:Blanu

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

--Troels Nybo 28. aug 2005 kl. 16:53 (CEST)


Tak! :-)

Blanu

Stubartikler[redigér wikikode]

Hej Blanu,

Jeg vil også godt ønske dig velkommen og takke for dine bidrag. Jeg vil godt opfordre dig til, at bruge lidt mere tid på de enkelte artikler. Din nyeste artikel Steen Engelholt er skrevet i en telegramstil, som ikke er så værdsat. Vi ser gerne at der er en smule mere kvalitet, end at der bliver oprettet en masse artikler med få sætninger. --Maitch 29. aug 2005 kl. 17:21 (CEST)

Det er noteret. Tak. --Blanu 29. aug 2005 kl. 17:26 (CEST)

Hej Blanu, hvis du henvender dig til Twid eller Wegge kan de i løbet af no time ændre alle de kategorinavne ved hjælp af en bot. --Sir48 (Thyge) 10. sep 2005 kl. 12:39 (CEST)

Nå, det gik måske for stærkt. Jeg så dig bare redigere et antal jernbaneartikler og troede, at du havde skiftet kategori-navn og var i gang med at rette dem allesammen. Kategori-navneskift skal jo ske på alle artikler, og det kan gøres med en af de to botter, som jeg nævnte ovenfor. --Sir48 (Thyge) 10. sep 2005 kl. 14:32 (CEST)

Cymbalaria[redigér wikikode]

Hej Blanu, Tak for dit spørgsmål. Det er sandt, at den spanske wikipedia henfører Cymbalaria til Vejbred-familien, men de er ikke konsekvente, for under sp:Plantaginaceae finder man ikke slægten nævnt.

Omvendt henregner både feltfloraen og Den store nordiske flora slægten til Maskeblomst-familien (Scrophulariaceae), så mon ikke vi kan holde os til det?

Mvh.--Sten Porse 10. sep 2005 kl. 13:24 (CEST)

Mange tak for hurtigt svar.
--Blanu 10. sep 2005 kl. 13:42 (CEST)

Viridiplantae vs. viridaeplantae[redigér wikikode]

Hej Blanu,

Ordet plantae er en flertalsform. Det forekommer mig, at det latinske tillægsord viridis bør blive til viridi i flertal. Derfor bør det - formentlig (jeg er ikke filolog!) - hedde viridiplantae.

Hvis der ikke indløber protester fra folk, som ved mere om det latinske sprog, vil jeg desuden henholde mig til, at søgemaskinen Google giver 387.000 opslag på "viridiplantae", men kun 918 på "viridaeplantae". Derfor mener jeg, at du (eller jeg) roligt kan rette -ae- formen til -i- formen.

Mvh.--Sten Porse 11. sep 2005 kl. 20:02 (CEST)

Billede:Toftir.jpeg[redigér wikikode]

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 06:20 (CET)