Brugerdiskussion:Blizduck

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jeg har opdaget, at dine redigeringer er i strid med vores politikker og normer.
– Jeg vil derfor henlede din opmærksomhed på, at tests, nonsens, jokes, chikane, reklamer og fejlagtige oplysninger ikke er velkomne. Hvis du ikke mener at du har bidraget med noget af det ovenstående, så gør mig opmærksom på det. Hvis du har lyst til at eksperimentere, brug Sandkassen. På forhånd tak. Hilsen Pugilist 1. dec 2008, 12:47 (CET)
Stop venligst!
Hvis du fortsætter med at vandalisere sider, vil der blive iværksat sanktioner mod dig. På forhånd tak, Pugilist 3. dec 2008, 12:10 (CET)

Jack the Ripper[rediger kildetekst]

Bemærk venligst Nyhedsavisens forretningsbetingelser og deres erklæring om ophavsret.

Respekter ophavsretten
Hej Blizduck. Bemærk venligst følgende:

Kopiering af ophavsretligt beskyttede værker uden forudgående tilladelse er ulovligt

Dette gælder både tekster og billeder fra andre hjemmesider – også selvom der ikke står noget om ophavsret på hjemmesiden.

Hvis du er den eneste ejer af materialet, så skriv et indlæg på artiklens diskussionsside og indsend en erklæring for at gøre opmærksom på dette.
Hvis du ikke er ejer af materialet, skal du fjerne det og evt. skrive en ny tekst med det kopierede materiale som kilde.

Læs gerne politikken om ophavsret og om frie kilder.

Med venlig hilsen |EPO| COM: 23. feb 2009, 19:29 (CET)
Stop venligst!
Hvis du fortsætter med at vandalisere sider, vil der blive iværksat sanktioner mod dig. På forhånd tak, Knud Winckelmann 28. okt 2009, 14:00 (CET)