Brugerdiskussion:Bodil Liv Holm

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Mads Roke Clausen[rediger kildetekst]

Hejsa og velkommen til. Jeg har desværre været nødt til at markere din artikel om Mads Roke Clausen som uneutral, da den ikke overholder kriterierne for neutrale artikler. Ligeledes savner artiklen kilder. Jeg håber det er noget du kan hjælpe med at afhjælpe. Du kan læse mere om dette og meget mere i den nedenstående velkomst. Mvh KnudW (diskussion) 24. nov 2017, 10:36 (CET)


Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Bodil Liv Holm! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen KnudW (diskussion) 24. nov 2017, 10:29 (CET)

Slet ikke artikler[rediger kildetekst]

Lad være med at slette artikler. Det betragtes som hærværk. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 24. nov 2017, 14:54 (CET)

Hej Bodil. Jeg var lidt kort for hovedet i min besked. Det beklager jeg. Når man har bidraget på wikipedia, kan man ikke umiddelbart trække sine bidrag tilbage. Man har faktisk afgivet retten til bidraget til wikipedia og vi sletter ikke bare materiale fordi der er problemer med det. Vi søger i stedet at forbedre det, så det kan bruges. Hvis du ikke selv har mulighed for at forbedre artiklen, vil andre brugere gøre det med tiden. Skabelonerne vil blive stående, men det gør de også på en masse andre artikler. Ting tager tid på wikipedia, for vi er ikke ret mange til den store opgave. Prøv at sammenligne med andre artikler, så kan du måske finde frem til hvordan den skal forbedres. Vi har også en Wikipedia:Stilmanual. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 24. nov 2017, 15:11 (CET)
Jeg glemte helt vores Hjælp:Nybegynderforum, det plejer at være effektivt. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 24. nov 2017, 15:17 (CET)

Mads Roke Clausen del 2[rediger kildetekst]

Hej Bodil. Jeg kan se at artiklen om Mads Roke Clausen er blevet knapt så rosende, så advarslen om neutralitet kan nu fjernes.

Men det ser ud til at en anden bruger ikke mener at han er relevant nok, hvilket jeg nok ikke er helt enig i. Men det er noget, som må diskuteres og det betyder desværre at den kommer til at stå lidt endnu, mens det pågår. Mvh KnudW (diskussion) ~