Spring til indhold

Brugerdiskussion:Brams

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 16. okt 2005 kl. 19:24 (CEST)

Brug af kategorier[rediger kildetekst]

Hej Brams,

Jeg har smidt en kommentar på diskussionssiden Diskussion:Ellen Nielsen om brug af kategori-markeringer. Du kan læse mere under Hjælp:Kategorisering.

--Morten Barklund 19. okt 2005 kl. 23:16 (CEST)

Hei, Brams! Link fa er noko (noget) dei har starta med på no: og ein del andre Wikipediar, det er ei stjerne som vert sett ved sidan av interwikilenkjer til gode artiklar. --EIRIK\diskussion 15. dec 2005 kl. 22:49 (CET)

Translation of the Dunant article[rediger kildetekst]

Hello Brams, I don't know whether it's a good idea to contact you in English but I hope so. Thank you very much for translating the article about Henry Dunant from the Norwegian version to Danish. I'm responsible for most of the German version which is the "original" because it was translated to English, and from there to Norwegian. So the chain of translations ultimately goes like DE -> EN -> NO -> DA. To me, such international collaboration is one of the fascinating aspects of the Wikipedia project. Best Regards, Uwe from the German Wikipedia - 141.53.194.251 16. dec 2005 kl. 10:07 (CET)

Shang-dynastiet[rediger kildetekst]

Hej Brams

Jeg vil da foreslå at du oversætter Shang-dynastiet fra norsk da den norske version har fået anerkendelse som en god artikel og den danske version er en jeg lige har oprettet kort. Lennart Larsen 10. jan 2006 kl. 14:32 (CET)

Bryllupsdage[rediger kildetekst]

Husk at skrive artiklerne om krondiamantbryllup og jernbryllup - der er ikke megen sjov ved at klikke på et link og blive ført tilbage til samme side. --Palnatoke 16. jan 2006 kl. 10:36 (CET)

Læg en fil op: Hjælp![rediger kildetekst]

Jeg har taget lidt billeder i Hvidbjerg Kirke (Thyholm Kommune) og har forsøgt at lægge en fil op; men det vil bare ikke lykkes! Kan jeg få lidt hjælp, så Jonas og hvalfisken m.m. kan komme i brug? --Brams 6. mar 2006 kl. 13:46 (CET)

Hvad gjorde du og hvad gik galt? Kan du bruge [1] i stedet for? Lennart Larsen 6. mar 2006 kl. 14:28 (CET)
Du bør venligst navngive dine billedfiler lokalt på din egen computer til et sigende navn inden du lægger dem op. Et billede med et navn som Billede:DSC00019.JPG siger intet om indholdet af billedet. Du kunne kalde det for Hvidbjerg Kirke - Jonas og hvalfisken.jpg inden upload eller tilsvarende navn – så er det lidt nemmere at gennemskue indholdet af det samt at finde for andre :) --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 6. mar 2006 kl. 14:49 (CET)

Ja, jeg er helt klar over det - det var min debut indenfor billedoplægning. Hvad skal jeg gøre ved det?? Er der én, der kan slette hele filen, så jeg kan starte forfra, eller hvad? --Brams 6. mar 2006 kl. 14:58 (CET)

Det er helt i orden og det går nok hvis billedet bliver liggende - det er blot en reminder til en anden god gang ;)
Men hvis du ønsker det slettet kan du tilføje {{slet}} til billedsidens beskrivelse og dermed gøre en admin opmærksom på, at du vil have det slettet. Du kan eventuelt henvise til begrundelsen på billedets diskussionside. Det står dig frit for at uploade et nyt billede under et andet navn. :) --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 6. mar 2006 kl. 15:09 (CET)
Hej Brams. Jeg har slettet fotoet, så du kan lægge det op under et bedre navn (Hov redigeringskonflikt med Barklund :-). Mvh Malene Thyssen 6. mar 2006 kl. 15:10 (CET)

Billedoplægning[rediger kildetekst]

Hej Twid eller en anden, der vil hjælpe: Nu har jeg det ændrede kort af Danmarks regioner klar (Hurra - det fandt jeg selv ud af!) til oplægning på Commons og har også forsøgt mig, men det lykkedes ikke. Skal jeg oplægge det som et helt nyt billede/en helt ny fil?? Det lykkedes mig ikke at få det til at "erstatte" det gamle - hvad mon jeg gjorde galt? --Brams 13. mar 2006 kl. 00:07 (CET)

Så vidt jeg kan se, så lykkedes det faktisk. Det, der formodentlig er "gået galt", handler om, at ens browser for det meste gemmer midlertidige kopier af billeder fra internettet, så hvis med korte mellemrum besøger samme hjemmeside hentes billedet ikke igen fra hjemmesiden, så man ser ikke, hvis der er sket en forandring. Normalt kan det løses ved at man opdaterer siden (altså be'r browseren hente siden igen). Jeg har ikke specielt styr på det tekniske her (så andre må meget gerne korrigere), men det er ihvertfald noget i den stil, der sker. Og det kan forklare, hvorfor det for dig har set ud som om, at billedet ikke blev erstattet. --Heelgrasper 13. mar 2006 kl. 03:58 (CET)

Fint! Tak til Twid og Heelgrasper for opfordring, forklaring m.m. --Brams 13. mar 2006 kl. 17:17 (CET)

Er der én, der er klogere end jeg vedr. anmodning om sletning af egne billeder på Commons? Jeg har oploadet commons:Image:Herningkirke8.JPG og commons:Image:Herningkirke9.JPG som erstatning for commons:Image:Herningkirke1.JPG og commons:Image:Herningkirke2.JPG. Alle fire billeder har jeg selv taget. Nu ønsker jeg at få de to gamle billerer slettet - de er ikke værd at gemme på! Er det nok at sætte {{delete}} på? Jeg er ikke god nok til engelsk til selv at få læst mig frem til det på Commons - har prøvet. --Brams 22. apr 2006 kl. 14:45 (CEST)

Hej Brams. Jeg snusede lige lidt rundt på Commons. Du skal indsætte {{db|Uploaded twice, almost same image as [[:Image:Bettername.jpg]]. ~~~~}} på billedsiden. Skriv nedenunder "Uploaded by me by accident ~~~~" Så skulle det gå nogenlunde smertefrit :-) Mvh Malene Thyssen 22. apr 2006 kl. 15:28 (CEST)

Hej Malene. Mange tak for hjælpen! M.v.h. :^) --Brams 22. apr 2006 kl. 16:03 (CEST)

Hej Malene. Jeg havde kigget på redigeringssiden og fundet ud af det - så det var jo helt fint med en "facitliste" og se, at det var rigtigt! :^) --Brams 22. apr 2006 kl. 20:26 (CEST)

Heh godt mit roderi ikke gav anledning til forvirring - nogen gange går det lige stærkt nok for mig ;-) Mvh Malene Thyssen 22. apr 2006 kl. 22:03 (CEST)

Hej. Ja det er mig, som var bruger Bruger:80.197.78.226. Jeg takker for hjælpen angående at skrive artikler -forhåndsvisning og beskrivelse- Jeg skal nok få lært at bruge det, når jeg er blevet mere vant til Wikipedia. Mvh. Jönson

Billedlicens[rediger kildetekst]

Granatæble

Hvad er det egentlig, man gerne må med et billede (f.eks. fra Commons), der har en "fri licens"? Mit konkrete spørgsmål er: Må jeg bruge f.eks. dette dejlige billede på det fødselsdagskort - sådan et rigtigt gammeldags kartonkort - jeg vil sende til "moster Olga"? Er der betingelser, der følger med? Ja, jeg har selvfølgelig prøvet at læse mig frem til det; men jeg er ikke sikker på, at jeg er helt med. --Brams 7. maj 2006 kl. 18:56 (CEST)

Primærbetydning[rediger kildetekst]

Hvad er primærbetydningen? Ja det afhænger vel af den enkeltes interesser, nyligt har jeg set at en fuglekonge først og fremmest er en fugl! og en/et søm først og fremmest er en spids metalgenstand, men for sidstnævnte tror jeg nok "sømmen" kom først. Jeg synes man skal være forsigtig med at udpege en primærbetydning!

De bedste hilsner og tak for hjælpen lcl

Evangelistsymboler[rediger kildetekst]

Hej Brams! Det er nogle flotte billeder fra Överselö kyrka, du har lagt ind på Evangelistsymboler. De eneste jeg selv kunne finde, var nogle ubehjælpelige fotografier fra Dresdner Frauenkirchen, og de var ikke værd at sætte ind. Min angivelse af Bibelen, 1995 som kilde var dog ikke ment som en ekstern henvisning til internetudgaven - det var nu papirudgaven, jeg henviste til, omend indholdet burde være det samme :-) apw 29. maj 2006 kl. 08:53 (CEST)

Flertydighed[rediger kildetekst]

Tak for dit hint om flertydighed - jeg kendte det godt, men jeg synes det ser så frygteligt grimt ud rent grafisk, så derfor havde jeg valgt den anden løsning. --Lcl 5. jun 2006 kl. 15:51 (CEST)

Tak, fordi du fanger min sjuskefejl: Oksen for Matthæus -> Oksen for Lukas .... Mennesket for Lukas -> Mennesket for Matthæus

Hilsen Gunnar

Trans-Siberian Railway[rediger kildetekst]

I like the pictures that you took from your trip. I'm mostly adding ones from stations that you didn't upload! I fixed the license issue, thanks for picking up on that! I've also started adding the rail station category so you don't have to worry about that, too! InvictaHOG 1. sep 2006 kl. 23:31 (CEST)

Hvorfor QA er negativ kritik[rediger kildetekst]

Hejsa,

Se venligst vejledning på Skabelon:QA samt debatten i brønden på Wikipedia:Landsbybrønden/Afskaf QA om, hvorfor det at sætte QA på en artikel skader mere end det gavner. :) --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 5. okt 2006 kl. 20:52 (CEST)

Provsti-snak[rediger kildetekst]

Hej Brams! :-)
Jeg har set, at du opdaterer en del kirkeartikler med diverse oplysninger - kunne du måske lokkes til at sætte det på standby, og så tage fat på Wikipedia:Afkrydsningsliste for Provstier :-)? Når vi er færdige med det (der er meget, meget lidt tilbage) kunne vi kaste os ud i at opdatere sogneartiklerne/kirkeartiklerne? Med venlig hilsen Hockeyindustrien 3. apr 2007 kl. 22:28 (CEST)

Det er vist for sent i "provsti-processen" for mig at sætte mig ind i dét med provstierne nu - det kan jeg ikke lige overskue. Jeg arbejder med Struer Provstis sogne og kirker lige nu, fordi jeg er lidt lokalkendt, så det er ikke, fordi jeg vil tage hul på en hel masse kirker nu. M.v.h. --Brams 3. apr 2007 kl. 22:38 (CEST)

Hej Brams

En lille invitation: Vi holder Wikipedia-træf i Odense den 18. maj. Hvis du har tid og lyst er du meget velkommen :-) Mvh Malene Thyssen 7. maj 2007 kl. 20:10 (CEST)

Hej Malene. Tak for invitationen. Det bliver nok ikke denne gang, jeg er med - måske en anden gang. I må hygge jer! Hilsen --Brams 7. maj 2007 kl. 22:10 (CEST)

Hjælp - kan ikke komme ind på Seneste ændringer[rediger kildetekst]

Jeg kan ikke komme ind og se Seneste ændringer. I stedet kommer der meddelelsen: En sådan specialside findes ikke. Du har bedt om en specialside, der ikke kan genkendes af MediaWiki-softwaren. Tilbage til Forside.

Jeg kan kun se Seneste ændringer via den lange omvej omkring forsiden -> svensk forside -> sv. seneste ændringer -> da:Seneste ændringer. Hvad kan der være galt, og hvad kan jeg gøre? --Brams 24. maj 2007 kl. 22:01 (CEST)

Jeg har vist selv klaret mit problem nu. --Brams 24. maj 2007 kl. 22:10 (CEST)

Hej Brams, jeg har samme problem - og måtte gå via den engelske Wikipedias recent changes for at se den danske ditto. Tilsyneladende er der et eller andet galt i Wikipedia. - apw 24. maj 2007 kl. 22:17 (CEST)
Jeg havde også det samme problem en enkelt gang for nogle minutter siden, men næste gang jeg prøvede at klikke på seneste ændringer var der intet galt. Lidt mystisk. --Heelgrasper 24. maj 2007 kl. 22:22 (CEST)

Jeg læste under Mine indstillinger: Bemærk, efter at have gemt, er du nødt til at tømme din browsers cache for at kunne se ændringerne. Mozilla/Safari/Konqueror: hold shifttasten nede og klik på reload eller tryk på control-shift-r, Internet Explorer: ctrl-f5, Opera: f5. - Og det gjorde jeg så, (selv om jeg nu ikke kan forstå, at ændringerne = Seneste ændringer) og nu kan jeg se Seneste ændringer igen. Men denne "manøvre" plejer jeg nu ellers aldrig at have brug for, så der er nok et eller andet galt. --Brams 24. maj 2007 kl. 22:31 (CEST)

Jeg tror forklaringen kan ses her:
Tidligere idag var der en diskussion et sted (husker ikke hvor) om en oversættelse/korrektion af et sprogmodul i Wikipedia. Noget kunne tyde på, at en eller anden har lavet en oversættelse, som softwaren ikke kunne genkende. Men tilsyneladende virker det igen. - apw 24. maj 2007 kl. 22:38 (CEST)
Se Wikipedia:Landsbybrønden/Opdateret MessagesDa.php (og indlægget derunder). - Kåre Thor Olsen (Kaare) 24. maj 2007 kl. 22:50 (CEST)

Kategorisering Commons[rediger kildetekst]

Hej Brams - jeg har på det seneste lagt en en billeder (bl.a. kirkebilleder) op på Commons. Der kommer sommetider nogle meddelelser fra Commons - det lader til at jeg ikke får kategoriseret som jeg skal. Kan jeg evt. få lidt hjælp til dette. --JEK 1. maj 2009, 00:26 (CEST)[svar]

Hej JEK. Jeg har kategoriseret to af dine billeder så du kan se, hvad der menes: File:OsbyPradik.jpg og File:OsbyKirkeSkib.jpg. Endvidere har jeg oprettet en kategori til Øsby Kirke, nemlig Category:Øsby Kirke. Når man sætter kategorier på, efter at billedet er oploadet, altså på nuværende tidspunkt, gøres det på samme måde som i artiklerne i Wikipedia - jeg har lige sat én mere på Øsby Kirke dér. Jeg har selv lært om opbygningen af kirke-kategori-systemet på Commons ved at klikke rundt i det. Men med hensyn til kommuner, stifter osv. følger navngivningen og opbygningen det danske, Stift hedder Diocese.
Her er mine kirkebilleder. Der er forskelligt kirkeinventar mm., der kan give dig idéer om, hvilke kategorier, du kan bruge. Ellers klik rundt på Wikipedias kirkeartikler og klik på galleri-billederne og se, hvilke kategorier, de er i. Når du har sat kategorier på, kan du slette skabelonen {{Uncategorized|year=2009|month=April|day=29}}.
Når du oploader nye billeder, kan du sætte kategorier på samtidig: Du har første skridt her, så klikker du på Dansk under Upload in other languages og er så her, klikker på mit eget værk og kommer så til oploadssiden på dansk. Hvis det var et billede fra Øsby Kirke, skulle du som en af kategorierne skrive Øsby Kirke (ikke "Category:Øsby osv.). Eksperimenter og se, hvad der sker - man kan øve sig på forhånd uden at oploade. -Men ellers gør du det bare bagefter --.
Kom bare igen, hvis du vil have hjælp igen eller har spørgsmål. Måske kan jeg hjælpe - og ellers er der andre, der er klogere end mig og kan mere engelsk, så de kan læse sig frem på Commons. Commons:User:EPO er administrator på Commons og dansk. M.v.h. --Brams 1. maj 2009, 18:17 (CEST)[svar]
Hej Brams - tak for svar og undskyld mine sene kvittering for det. Dejligt med det fine samarbejde der findes sted på wikipedia. Jeg er lidt tidspresset for øjeblikket, men vil naturligvis ved først givne lejlighed begynde at få kategoriseret. Det er jo også en såre vigtig ting. Så lige i dag, at et par sider jeg har på overvågningsliste havde fået tilføjet kategorier. Der er mange gode brugere der sidder og holder øje med at tingene fungerer. Jeg synes det er fantastisk. Tak for din hjælp og assistance.--JEK 10. maj 2009, 23:19 (CEST)[svar]

Redning af yndlingsskabelon[rediger kildetekst]

Jeg vil blot lige sige at din yndlingsskabelon er i fare: Wikipedia:Sider der bør slettes/Skabelon:Commonsbilleder -- Mvh PHansen 26. jul 2009, 10:40 (CEST)

Tak! --Brams 27. jul 2009, 11:37 (CEST)

Hold kæft hvor jeg elsker når nogen "hærger"[rediger kildetekst]

Det er fantastisk, jeg afslutter en artikel, bruger hele min energi på at gøre det bedste, og så kommer der en eller anden "idiot" forbi og retter mindst 20 fejl, jeg har lavet ... this IS great!
TAK for at fordanske min oversættelse ... nu kan en dansker vist forstå mit dansk ... det var jo det der var meningen!
--Per (PerV) 3. sep 2009, 20:21 (CEST)

Hej Per. Undskyld, jeg havde ikke fulgt din dialog med Thyge på hans diskussionsside - derfor kom jeg ham i forkøbet med nogle rettelser. Jeg har været i Litauen et par gange og også i Trakai. Jeg glæder mig over, at der sker noget med hensyn til artiklerne om Litauen. Venlig hilsen --Brams 3. sep 2009, 20:50 (CEST)
Hej JEG MENTE DET VIRKELIGT POSITIVT, tag roserne jeg ragte ud, og lad være med at undskylde for dine forbedringer!!!
Jeg glæder mig MEGET til at høre dine kommentarer om Litauen ... Jeg regner med at oprette et projekt:Litauen, og så får jeg brug for AL DEN HJÆLP JEG KAN FÅ ... læs på Masz diskussions side.--Per (PerV) 3. sep 2009, 23:18 (CEST)
Hej Brams skal du ikke ... i det mindste være Inaktiv deltager på WikiProjekt Litauen?? ;)
(venlig forspørgsel) ;)
M. v. h. Per (PerV) 5. sep 2009, 20:41 (CEST)

Langt om lenge fikk vi endelig dødsdatoen til O. Eie på plass. Han har gjort en fantastisk innsats som misjonær, og ikke minst som bestyrer av Mornai tehage i mange år (hvis du selv ikke har besøkt plantasjen, bør du vurdere å gjøre det...Nå er krigføringen i Assam også mer eller mindre avsluttet, så det bør være trygt med et besøk).

Hvis du har mer informasjon om Eie håper jeg du kan bidra til å utvide artikkelen.

Hilsen Bjørn Hovde, Norge

Danske kirker[rediger kildetekst]

Vi, du, Bob Collowân og jeg, er nu kommet så langt at vi måske skal lave et lille indlæg til Landsbybrønden om oprydningen i Churches in Denmark med en opfordring til folk om at tjekke kirkerne i deres eget område og evt. skrive om dem på den danske wikipedia. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 25. dec 2013, 16:57 (CET)

Fokusmåned[rediger kildetekst]

Hej Brams. Det er rigtig dejligt, at du også er gået ind i arbejdet med månedens fokus. Kan man lokke dig til udover at markere dine links med Gjort også at tilføje dem nederst på projektsiden i Forbedrede artikler-afsnittet? På den måde kan man nemmere se, hvor meget vi faktisk får lavet. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 7. mar 2017, 15:57 (CET)

Jeg har opdaget det nu! Skal alt markeres dernede, også selvom "forbedringen" kun kunne blive til det, som du ser i Gudelige vækkelser? Brams (diskussion) 7. mar 2017, 16:16 (CET)
Ja, vi tager vist alt med! Jeg har også linket nogle artikler på den måde. Men man kan da godt sige, at det er det i denne situation er lidt alibi-agtigt. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 7. mar 2017, 17:51 (CET)

Else Lose Andersen[rediger kildetekst]

Godt set mht. billederne. Findes der evt. en mulighed for, at vi kan få lov til at bruge dem, fx mod kreditering? venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 21. aug 2017, 09:52 (CEST)

Du kunne forhøre dig hos Danmission, der har fotoarkivet, det kunne jo også være interessant med hensyn til Lis Madsen og flere andre missionærer. M.v.h. Brams (diskussion) 21. aug 2017, 12:14 (CEST)

The Selling of Joseph[rediger kildetekst]

Jeg har på fornemmelsen at du måske ved hvad den danske titel på freskoen "The Selling of Joseph" af Friedrich Overbeck er. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 4. feb 2018, 18:58 (CET)

Det er denne fresko: c:File:Friedrich Overbeck - Joseph wird von seinen Brüdern verkauft (Casa Bartholdy in Rom) - Google Art Project.jpg. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 4. feb 2018, 19:00 (CET)
Jeg har kigget mig rundt til mange sider og kunne simpelthen ikke få motivet til at passe med fortællingen om Josef, der bliver solgt af sine brødre 1 Mos 37,12 - 36. Nå, men billedet er jo også en del af c:Category:Casa Bartholdy frescos, og dér er der en dublet til det c:File:Philipp Veit 001.jpg (at det hedder Philipp Veit må være en fejl). Den fulde titel på tysk er Freskenzyklus des Casa Bartholdy in Rom, Szene: Die sieben fetten Jahre, og det passer straks bedre med motivet. Det handler altså stadig om Josef, men der er gået nogle år, og han er i Ægypten 1 Mos 41,1 - 36. Så summen af dette må vel være, at titlen (på dansk) er: Friedrich Overbeck: Historien om Josef - De syv fede år. M.v.h. Brams (diskussion) 4. feb 2018, 21:20 (CET)
Mange tak, se evt Brugerdiskussion:PHansen#Salget_af_Joseph. Men har du en kilde til titlen? (jeg er ikke særlig bibelstærk) --Villy Fink Isaksen (diskussion) 4. feb 2018, 21:29 (CET)
Ikke umiddelbart udover bibelhenvisning nr. to, jeg mener, at kunstneren har malet vers 29 1 Mos 41,29 Der vil komme syv år med stor overflod i hele Egypten. Billedet viser syv velnærede børn, der sparker til maden og "vælter sig i mad, mælk og overflod". Men om det kan kaldes kilder?? Brams (diskussion) 4. feb 2018, 21:43 (CET)
De syv fede år
De syv magre år
Jeg kom lige i tanke om, at der nok som modsvar til De syv fede år måtte være et De syv magre år med udhungrede børn og tomme kurve jfr. samme bibelfortælling 1 Mos 41,1 - 36, og det var der naturligvis, så jeg har lige indsat billedet her under det andet. Brams (diskussion) 4. feb 2018, 22:11 (CET)


Det ser ud til du har fat i noget af det rigtige! (men en dansk kilde ville være vidunderlig) --Villy Fink Isaksen (diskussion) 5. feb 2018, 09:15 (CET)
Jeg forstå ikke diskussionen, På commons hedder billedet: "Die sieben fetten Jahre". Er det nødvendigt at have kilde til det? mvh Per (PerV) (diskussion) 5. feb 2018, 09:21 (CET)
Jeg har fundet en slags henvisning hos os selv: 7_(tal)#Bibelen. Brams (diskussion) 5. feb 2018, 09:26 (CET) - altså en henvisning til begrebet “syv fede og syv magre år”, prøv også at google det, det vil vise noget om dets brug. Brams (diskussion) 5. feb 2018, 09:32 (CET)
Her på kunstgeschichte.uni-muenchen.de kan man med musen over billederne se kunstnernavn og titel på tysk til 'Casa Bartholdy'. Det kan vel bruges som kilde, i det mindste til titlerne på tysk. Om der kan opspores hævdvundne danske betegnelser ved jeg ikke. -- Mvh PHansen (diskussion) 5. feb 2018, 10:18 (CET)
Det ser ud til, at billedet har fået forkert titel på Commons. Handler det så ikke om at få problematiseret titlen på diskussionssiden der? --Arne (Amjaabc) (diskussion) 5. feb 2018, 10:22 (CET)
Jeg har sat en kommentar ind her:
c:File talk:Friedrich Overbeck - Joseph wird von seinen Brüdern verkauft (Casa Bartholdy in Rom) - Google Art Project.jpg
-- Mvh PHansen (diskussion) 5. feb 2018, 10:51 (CET)
.. og afprøvet 'rename request' med
{{Rename|Philipp Veit - Die sieben fetten Jahre.jpg|3|reason= -- Se talk page for details}}
https://commons.wikimedia.org/w/index.php?title=File%3AFriedrich_Overbeck_-_Joseph_wird_von_seinen_Br%C3%BCdern_verkauft_%28Casa_Bartholdy_in_Rom%29_-_Google_Art_Project.jpg&type=revision&diff=285364112&oldid=234339306
Jeg håber det er rigtigt udført.
-- Mvh PHansen (diskussion) 5. feb 2018, 11:25 (CET)
Fantastisk, nu er der jo kilde til navnene på freskerne! Jeg sidder ellers på biblioteket og ville bl.a. til at lede i bøger, så kan jeg nyde noget andet, hvis jeg kan slippe dette. Brams (diskussion) 5. feb 2018, 12:24 (CET)

Omdåbning af filnavn er afslået. https://commons.wikimedia.org/wiki/Commons:File_renaming/Recently_declined_rename_requests#File:Friedrich_Overbeck_-_Joseph_wird_von_seinen_Br%C3%BCdern_verkauft_(Casa_Bartholdy_in_Rom)_-_Google_Art_Project.jpg --Villy Fink Isaksen (diskussion) 5. feb 2018, 21:36 (CET)

Freskoen er omtalt på museets egen hjemmeside som malet af Philipp Veit med titlen "Die sieben fetten Jahre. Lunette aus dem achtteiligen Zyklus aus der Casa Bartholdy in Rom" http://www.smb-digital.de/eMuseumPlus?service=direct/1/ResultLightboxView/result.t2.collection_lightbox.$TspTitleLink.link&sp=10&sp=Scollection&sp=SfieldValue&sp=0&sp=0&sp=3&sp=Slightbox_3x4&sp=12&sp=Sdetail&sp=0&sp=F&sp=T&sp=20 det må da gøre Commons blød således at fil-navnet bliver ændret. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 6. feb 2018, 07:51 (CET)
Jeg prøver at flytte billedet til en ny titel. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 6. feb 2018, 09:28 (CET)
En sådan omdøbning går tilsyneladende ikke glat igennem. Kan det mon være fordi filen er en del af 'Google Art Project' lagt op af en bot, som de helst ikke vil røre ved.
Jeg har tilføjet en lidt mere pædagogisk opstilling der viser det samme motiv med de to forskellige filer på Commons. Desværre får jeg 'session runs out' til et direkte link til omtalen på 'smb-digital.de', så man skal bruge søgefeltet med 'Die sieben fetten Jahre'.
-- Mvh PHansen (diskussion) 6. feb 2018, 10:35 (CET)
Flytning afvist igen trods det åbenlyst er fejl i fil-navnet, både titel og kunstner er forkert angivet. Hvad gør vi nu? --Villy Fink Isaksen (diskussion) 6. feb 2018, 22:30 (CET)
Har vi en dansk administrator på Commons, som vi kan henvende os til og sætte på sagen? Brams (diskussion) 6. feb 2018, 22:47 (CET)
Ja, jeg har fundet c:User:FunkMonk på denne side c:Commons:Administrators/da (nr. 64 i listen til højre). Brams (diskussion) 6. feb 2018, 23:08 (CET)
Jeg har anmodet en specialist på kunst/maleri området om hjælp: c:User_talk:Multichill#wrong_file-_name_on_a_google-art-project. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 7. feb 2018, 09:33 (CET)
Begrundelsen for vedvarende afslag skal nok findes på denne side fra Google Arts & Culture, hvor filen kommer fra. Så jeg tror også det er nødvendigt at finde andre veje.
-- Mvh PHansen (diskussion) 7. feb 2018, 10:13 (CET)
.. og som Brams foreslog: en forespørgsel på dansk hos FunkMonk
https://commons.wikimedia.org/w/index.php?title=User_talk%3AFunkMonk&type=revision&diff=285688082&oldid=284123150
-- Mvh PHansen (diskussion) 7. feb 2018, 10:46 (CET)

Jeg har lagt en note i i fil-beskrivelsen om det forkerte navn og kunstner. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 7. feb 2018, 11:30 (CET)

Efter råd af FunkMonk#Problem_med_renaming har jeg sat en lang smøre ind på c:Commons_talk:Help_desk#Renaming_an_image_from_Google_Art_Project at holde øje med.
-- Mvh PHansen (diskussion) 8. feb 2018, 11:01 (CET)
Jeg har nu ændret beskrivelsen i skabelonen artwork til det rigtige, men mangler q-nummer i wikidata, --Villy Fink Isaksen (diskussion) 8. feb 2018, 12:26 (CET)
Der er indløbet et svar jeg ikke forstår, så andre må gerne tage over. Der er måske slet ikke noget problem?
-- Mvh PHansen (diskussion) 8. feb 2018, 17:07 (CET)
Det jeg tror der er meningen med svaret, er at fil-navnet kan være hvad som helst, og det er i princippet rigtigt nok, men her er titlen misvisende og det er helt galt set med mine øjne. Jeg har rettet beskrivelsen i filens skabelon artwork. Men jeg mener stadig at fil-navnet bør ændres. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 8. feb 2018, 17:37 (CET)
: Nyt fil-navn er ende en kendsgerning c:File:Philipp Veit - Die sieben fetten Jahre (Casa Bartholdy in Rom) - Google Art Project.jpg. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 10. feb 2018, 19:43 (CET)
Så lykkedes det! Særlig til lykke til Villy og Peter, der har trukket det tunge læs, og til den sunde fornuft! Brams (diskussion) 10. feb 2018, 20:08 (CET)

Casa Bartholdy[rediger kildetekst]

Mon vi som den første wikipedia kan oprette en artikel om Casa Bartholdy? --Villy Fink Isaksen (diskussion) 7. feb 2018, 17:25 (CET)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[rediger kildetekst]

WMF Surveys, 29. mar 2018, 20:40 (CEST)

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey[rediger kildetekst]

WMF Surveys, 13. apr 2018, 03:39 (CEST)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[rediger kildetekst]

WMF Surveys, 20. apr 2018, 02:48 (CEST)

Hej Brams, du har skrevet at artiklen af Stampe om Missionskollegiet er tilgængelig elektronisk via norsk. Har du et link? venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 1. maj 2018, 09:00 (CEST)[svar]

Jeg tænker, at det er den, der henvises til herfra: no:Missionskollegiet → Eksterne lenker → Rigsarkivets Samlinger. Brams (diskussion) 1. maj 2018, 10:03 (CEST)[svar]
Tak for henvisningen. Desværre er det en kopi af Rigsarkivet og hjælpemidler til dets benyttelse, som jeg allerede har udnyttet. Men jeg værdsætter meget, at du var opmærksom på muligheden. Rmir2 (diskussion) 1. maj 2018, 10:26 (CEST)[svar]

Tak for dine rettelser på Nordal Wille. Jeg er ikke så kendt med biologi og slet ikke med botanik. Du må endeligt også kigge på Axel Gudbrand Blytt‎ som også er botaniker. Håber at jeg har oversat det korrekt!
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 13. maj 2018, 23:32 (CEST)[svar]

Jeg har kigget Blytt igennem og rettet et par sprogting, fixet et link og et par typo. M.v.h. Brams (diskussion) 14. maj 2018, 09:22 (CEST)[svar]
Tak for det ;-)
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 14. maj 2018, 10:42 (CEST)[svar]

Kristus statuen af Bertel Thorvaldsen[rediger kildetekst]

Hej, håber du vil kigge på Kristus (statue) og evt, rette og/eller tilføjer noget.

venlig hilsen --Villy Fink Isaksen (diskussion) 12. jun 2019, 21:40 (CEST)

@Villy Fink Isaksen: Hej Villy. Undskyld jeg ikke har fået svaret før nu. Nu har jeg været omkring Kristus (statue) og lavet nogle småting. M.v.h. Brams (diskussion) 15. jul 2019, 09:53 (CEST)
Tak! --Villy Fink Isaksen (diskussion) 15. jul 2019, 10:48 (CEST)