Brugerdiskussion:Brandsen/Pressemeddelelse

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Øhm, 300.000 artkler? Det vil da først være om et godt stykke tid...? (skrev Lhademmor (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Jeg rettede "den" til "denne" da jeg mener det er mere korrekt, det kom ikke med i kommentaren - desværre. --Villy Fink Isaksen 21. dec 2008, 21:55 (CET)
Den oprindelige råskitse var lavet en sen nattetime - der kan man se hvad der kommer ud af den slags ;) Fint med din rettelse.--Brandsen 21. dec 2008, 21:57 (CET)

"at et korps af administratorer påser, at bidragene nu også er reelle" – det er selvfølgelig rigtig nok, men den almene bruger har jo lige så meget at sige i den sag. --Pred (diskussion) 29. dec 2008, 20:12 (CET)

"Sammenligninger med bl.a. Encyclopedia Britannica har tidligere vist, at Wikipedia alligevel rummer meget få fejl" -- hvilke former for fejl har Wikipedia ikke så mange af sammenlignet med Britannica? Jf. en:Encyclopædia Britannica#Internet encyclopedias skal Wikipedia ikke håbe på at udkonkurrere Britannica i nøjagtighed. --Allano (Skriv til mig her...) 29. dec 2008, 21:10 (CET)