Brugerdiskussion:CarinaT/Arkiv 4

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
ArkivDette er en side med arkiverede diskussioner fra Brugerdiskussion:CarinaT.
Ønsker du at genoptage en arkiveret diskussion, skal du flytte den tilbage til diskussionssiden.
Nuvola apps edu languages.svg Dette er CarinaT's diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til CarinaT/Arkiv 4.

Generelle råd, når du bruger brugerdiskussionssiderne:

Aktuel
Arkiv

Arkiver


12345678910

Gennemlæsning?[redigér wikikode]

Fandt godt du af at man kunne det, men havde allerede oprette den nye side da det var. Men ellers tak - forresten kan jeg ikke få dig til at læse min artikel om One Tree Hill igennem? - og sige hvad jeg mangler før den bliver god nok til en lovende artikel? --Chrallle 18. jun 2008, 20:34 (CEST)

Jeg har desværre meget travlt for tiden med forskellige projekter, men hvis du vil forsøge at få noget respons, kan du sætte artiklen til evaluering. --CarinaT 18. jun 2008, 20:37 (CEST)

Opdatering på AA-TaskForce TombRaider[redigér wikikode]

Jeg håber det er her jeg skal smide opdateringerne om AA-TaskForce Tomb Raider, ellers sig til hvis det er et andet sted :)
Inden for omkring den sidste måned (måske lidt mere) er tre artikler blevet til lovende (Lara Croft, Tomb Raider: Legend og Tomb Raider: Anniversary). Målet for det næste stykke tid er at få i hvert fald Legend og Anniversary videre i systemet til GA, og forhåbentlig også lidt flere medlemmer, da jeg har en del af se til i Lost-projektet :) - Mark Jensen 20. jun 2008, 01:47 (CEST)
Jo tak, det passer mig meget fint. Fint input! Så er brevet næsten færdigt. --CarinaT 20. jun 2008, 09:18 (CEST)

Nyhedsbrev AA-Taskforce[redigér wikikode]


Danmarks 10 største byer[redigér wikikode]

Århus, i forbindelse med Wikipedia:AA-TaskForce#Danmarks 10 største byer, er nu lagt ud til gennemlæsning mm - jeg valgte at lægge ud nu selvom artiklen ikke er færdig, opdateringen og skriveriet gik meget træg men der er mere på vej fra bibliotekkerne. --Villy Fink Isaksen 26. jun 2008, 12:00 (CEST)

Hate Crew Deathroll[redigér wikikode]

Et sidste kommuniké før Roskilde: Hvis du finder den værdig så har du naturligvis min velsignelse til at FA-nominere ovenstående – det ville jo være en glædelig overraskelse at komme hjem til :-) --Lhademmor 29. jun 2008, 15:02 (CEST)

Sletning af artikel - Nina Pavlovski[redigér wikikode]

Hej Carina!! Jeg har lige forsøgt at lægge en tekst op om mig selv (Nina Pavlovski - dansk operasanger), som du har slettet gr. ophavsretslige problemer. Jeg henviser til min egen hjemmeside og har altså retten til teksten, så - vil du lægge den tilbage igen ? Tak--Huha 29. jun 2008, 20:20 (CEST)

Hej Huha. Det kan jeg desværre ikke. En udmærket artikel, men hvis det er din egen tekst skal du først afgive rettighederne via OTRS (spørg Bruger:EPO om dette, for jeg er ikke ekspert), når det så er sagt, må du ikke skrive om dig selv, hvilket betyder, at du må vente til en der ikke har nære relationer til dig, vælger at skrive en artikel om dig. Håber dette besvarer din undren, omend det ikke er sød musik i dine ører. --CarinaT 29. jun 2008, 20:25 (CEST)

Hej CarinaT[redigér wikikode]

-- kunne jeg få dig til at logge på IRC? :-) --Hockeyindustrien 6. jul 2008, 19:36 (CEST)

Alletiders[redigér wikikode]

(Har glemt om jeg skulle have svaret på min side eller om det er her...) Hej CarinaT, det projekt er jeg frisk på :) Skal jeg bare skrive mig på et sted eller?? Vil gerne skrive/oversætte Xenon :) Er pt på Færøerne for at besøge familien, så det bliver kun lidt aften oversættelse til jeg rammer DK igen. God dag, Seekers 7. jul 2008, 21:46 (CEST)

Hej Seekers, du kan skrive dig på listen på selve siden, og der kan du også skrive hvilken artikel du arbejder på - så alle jo ikke laver det samme :) --Lhademmor 7. jul 2008, 21:50 (CEST)
Hej Lhademmor, troede du var stukket af ;) Alletiders, det er gjort :) --Seekers 8. jul 2008, 00:25 (CEST)
Lhademmor er kommet tilbage og har bl.a. været med til at færdiggøre, hvad der formentligt bliver vores første anbefalede emne - hvilket jo er hvad vi nu forsøger at få ædelgasserne til. Mht. besvarelse af diskussion skal det gøres hvor diskussionen er påbegyndt og i dette tilfælde altså ikke her, men på din diskussion (bare til en anden gang). --CarinaT 8. jul 2008, 16:39 (CEST)
Heh, har vidst været en for lang wiki pause ;) --Seekers 9. jul 2008, 04:04 (CEST)

Update fra CoB-tosserne[redigér wikikode]

Hej, her er lidt fra os: Vi har fået Follow the Reaper igennem til FA - den første albumartikel OG den første FA indenfor emnet "Kunst og kultur" i øvrigt. Derudover er Hate Crew Deathroll og Hatebreeder forhåbentligt på vej samme vej - HCD skulle gerne blive vedtaget i overmorgen (altså før nyhedsbrevet udsendes). Children of Bodoms diskografi er blevet væsentligt udvidet - både før og efter den vedtagelse som fremragende liste, og som du ved er Children of Bodoms diskografi sendt til afstemning som Anbefalet emne. Something Wild og Are You Dead Yet? er begge blevet vedtaget som gode artikler, så nu er der kun en enkelt artikel i fokusemnet som er under GA-niveau: Blooddrunk. Mit videre mål er, måske, først at få Blooddrunk op på GA-niveau, derefter få Are You Dead Yet? til FA, og i sidste ende stå med et fokusemne fyldt til bristepunktet med fremragende artikler. Jeg tror det er muligt :-). Lige pt. er fokus dog på at gøre Judas Priest og/eller Heavy metal til FA. Mht. fremtiden er vi i projektet begyndt at diskutere mulighederne for Metal-AA-Fokusemne 2 - vi er ikke nået til nogen konklusion endnu, men det er muligt at vi angriber artiklerne om bandets medlemmer nu, da de lige nu er de eneste CoB-relaterede artikler på dansk Wikipedia som stadig er i dårlig stand.

Og så har vi i øvrigt omorganiseret os lidt. Vores 'hjemmeside' har nu det gamle navn, Wikipedia:WikiProjekt Metal, og det er delt op i to afdelinger – indtil videre får det dog ikke den store betydning. --Lhademmor 11. jul 2008, 12:12 (CEST)

Tak, men vi udsender først den 20., så det er lidt tidligt! Hvis du kan give info omkring den 18. eller 19. vil det være meget bedre :) --CarinaT 11. jul 2008, 12:15 (CEST)

Omstrukturering af kategorisering[redigér wikikode]

Hej Carina. Jeg oprettede for et stykke tid siden en række kategorier om fodboldsæsoner (Kategori:Sæsoner i fodboldligaer og Kategori:Sæsoner i fodboldturneringer med underkategorier). Nu har jeg dog indset at artiklerne passer bedst ind i en kategori om selve turneringen (f.eks. Kategori:UEFA Champions League. Kan jeg få alle disse kategorier slettet eller skal jeg bare lave omdirigeringer? --DSS 12. jul 2008, 14:26 (CEST)

Hej DSS. Jeg synes ikke omdirigering af kategorier generelt er en god idé. Jeg synes hellere du bare skal oprette kategorier med fx Kategori:Bundesliga og lægge Kategori:Sæsoner i Bundesliga i den. Men hvis du hellere vil have dem slettet, gør jeg det gerne. Jeg synes bare der måske bliver et behov for at kategorisere yderligere senere. Se fx en:Category:UEFA Champions League, hvor der er en underkategori med sæsonerne. Håber jeg har forstået dit spørgsmål. --CarinaT 12. jul 2008, 14:36 (CEST)
Ja, jeg kan godt se at en underkategori til sæsonerne er nødvendig. De kan, som du sagde, flyttes til kategorien om selve ligaen. Så er det bare Kategori:Sæsoner i fodboldligaer og Kategori:Sæsoner i fodboldturneringer, der skal slettes. --DSS 12. jul 2008, 14:44 (CEST)
Skal jeg gøre det nu eller vente til du har omkategoriseret dem, der ligger der? Nogengange lidt nemmere at holde styr på. --CarinaT 12. jul 2008, 14:47 (CEST)
Du må gerne lige vente. Skal nok sige til. :-) --DSS 12. jul 2008, 14:50 (CEST)
Så er omkategoriseringen færdig og de tomme kategorier kan nu slettes. Udover de to førstnævnte skal Kategori:Sæsoner i Bundesliga også slettes (afløses af Kategori:1. Fußball-Bundesliga). --DSS 12. jul 2008, 16:07 (CEST)
Så skulle det være klaret. --CarinaT 12. jul 2008, 16:10 (CEST)

Sletning af side[redigér wikikode]

Du har slettet siden Blue Front, hvorfor?(skrev Birkelundsvej 2 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Artiklen da jeg slettede den lød:
"{{notabilitet}}</nowiki>
Startede som en ungdomsfraktion i Brøndbys uofficielle miljø omkring 2002, har senere udviklet sig til en større gruppe med et aldersspænd fra cirka 18 til 25 år. Gruppen består løst af en kerne på 20 mand, med en periferi på op til 50. Har senest udviddet med undergruppen Blue Front Yngre for folk i alderen 15-20."
Dette er ganske unotabelt: En gruppe - som vi ikke engang får at vide hvad har til formål - der består af (allerhøjest) 50 personer og som (i hvert fald fremgår det ikke af artiklen) ikke er blevet nævnt i forbindelse med noget som helst, er ikke notabel. Artiklen er desuden blevet slettet 6 andre gange, så det burde ikke komme som et chok. --CarinaT 15. jul 2008, 10:23 (CEST)
Har til formål? Hvad er meningen med livet. Burde vel ikke have relevans.
Forstår ikke at jeg gider, men 2 min på google gav dette resultat. Nu er jeg ikke journalist så jeg kan ikke gå ind og skrive en mere dybdegående artikel end de superoverfladiske og elendigt researchede stumper man kan finde, derfor vælger jeg at skrive her på siden.
http://64.233.183.104/search?q=cache:CH9DOKzruuMJ:nyhederne.tv2.dk/krimi/article.php/id-11630690.html+blue+front&hl=da&ct=clnk&cd=27&gl=dk&lr=lang_da
http://ekstrabladet.dk/sport/dansk_fodbold/broendby/article140868.ece
Derudover har Redox skrevet en svada af en løgnehistorie, men propaganda kan næppe betegnes som seriøs journalistik, så det har jeg undladt.(skrev Birkelundsvej 2 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Jeg går ud fra dit indlæg hører til her, selvom jeg mildest talt ikke rigtig forstår indholdet. Selvom det er udmærkede kilder (du bør angive dem, når du skriver artikler), mener jeg stadig ikke artiklen om Blue Front er notabel. For mig at se - ud fra de artikler du henviser til - bør Blue Front skrives ind i en artikel om South Side United. --CarinaT 28. jul 2008, 09:06 (CEST)

Nyhedsbrev AA-TaskForce[redigér wikikode]

Bør slettes[redigér wikikode]

Hej Carina.

Kan du være så sød at slette siden SEAT Bolero og den tilhørende omdirigeringsside Seat Bolero – iflg. de:Seat Exeo hedder prototypen Bolero - den endelige bil Exeo.

Hilsen Christian Giersing 20. jul 2008, 10:14 (CEST)

Gjort. --CarinaT 20. jul 2008, 10:15 (CEST)

Musikalitet[redigér wikikode]

Kan se du ved lidt om musik derfor, kunne jeg få dig til at tjekke Musikalitet, jeg har bare interresse for musik og ved derfor ikke om indholdet holder. Jeg har lavet den på basis af svensk wiki? --Villy Fink Isaksen 21. jul 2008, 18:33 (CEST)

Hej Villy. Vil gerne kigge på den, men er lige kommet hjem fra ferie og skal lige have tid igen. Bliver nok en af de næste dage. --CarinaT 28. jul 2008, 09:06 (CEST)

Tak for tippet om wikificering[redigér wikikode]

Bare rolig. Er holdt op med at græde nu... Snøft ;-)

Jeg havde læst i Wiki's Stilmanual WP:S, og jeg synes, at det var lidt svært at finde den helt rigtige måde. Jeg kan godt se dit point med universitet og datter, men omvendt står det mig ikke helt klart, hvorfor geografiske steder som fx Paris og årstal så er relevante.

Jeg har nu læst stilmanualen igen og sammenholdt med dit tip, tror jeg, at jeg måske har fattet lidt mere. Det med kategorier lærer jeg nok også engang. --MGA73 30. jul 2008, 21:51 (CEST)

De geografiske steder og årstal er også noget, der har været til diskussion flere gange, hvor nogen er meget imod at linke til dem, mens andre bare gør det - mest af vane. Det står dig frit for, om du vil gøre det, når du wikificerer - bare vær konsekvent inden for én artikel. Og ja, øvelse gør mester:) Ps. Når du svarer på diskussionsindlæg foregår det, der hvor diskussionen er påbegyndt (i dette tilfælde på din diskussionsside). --CarinaT 31. jul 2008, 08:35 (CEST)

Zum Rigaer Wappen[redigér wikikode]

Eigentlich hat Riga momentan nur diese eine Darstellung des Wappens. Darum ist es eigentlich nicht nötig in großes und kleines Wappen zu unterscheiden, da der Begriff nicht distinktiv ist, also keine Unterscheidungsfunktion hat. Abbildungen, bei denen sich keine Wappenträger finden handelt es sind um künstlerische, nicht offizielle Darstellungen des Schildes. Um freiere Darstellungen hatte es in de.wikipedia einige Diskussionen gegeben^^ und ich habe dazu auch meine Meinung mittlerweile etwas geändert und würde heute das Wappen wie es in der Infobox des deutschen Artikels zu sehen ist, heute nicht unbedingt mehr reinstellen ... und auch nicht zeichnen. Ich hoffe, ich konnte dir helfen. Gruß, N3MO

Korrektur: Jetzt fand ich aber folgendes: In der Blasonierung heißt es: »Das kleine Wappen ist Teil des großen Wappens«. Das stellt ja alles anders dar. Dann sollte das Wappen mit den Schidträgern tatsächlich auch ›großes Wappen‹ genannt werden. N3MO

Lovende artikel[redigér wikikode]

Er det ikke en fejl, at Adolf Hitlers barndom (1889-1907) er i kategori:Lovende artikler? Den har jo ikke en engang været nomineret. --DSS 7. aug 2008, 16:35 (CEST)

Klart en fejl. Ser ud til at brugeren har oprettet den og ment den var lovende. Jeg har nu fjernet den og skriver lige en lille besked til brugeren. --CarinaT 7. aug 2008, 16:37 (CEST)

Bladt Índustries A/S oprettet igen[redigér wikikode]

Hej Carina Ja, så har jeg oprettet artiklen om Bladt Industries A/S igen. Jeg er ansat i marketingafdeling hos Bladt Industries A/S og har selv forfattet teksterne på hjemmesiden, så jeg har ikke overtrådt nogen ophavsret. Men nu har jeg tilføjet vores hjemmeside som reference i håbet om ikke at få artiklen slettet igen. Mvh Rosa (skrev Rozah (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Slettet igen med uddybende begrundelse på brugerens diskussionsside. --CarinaT 14. aug 2008, 11:39 (CEST)

Tak for tips[redigér wikikode]

CarinaT

Jeg takker for de givne tips, som jeg givetvis vil bruge.

Jeg kom ind i dette arbejde ved et tilfælde, og jeg har haft visse "begyndervanskeligheder", fx. hvordan man skriver noter ind. Det har jeg lært nu, og derfor kommer der nu blandt andet et stort antal rettelser i form af noter til de forskellige artikler.

Desværre har jeg desuden problemer med illustrativt materiale, dels fotos (som jeg ikke selv har noget af og hvor jeg er tilbageholdende p.g.a. copyrigt-problemet), dels kort (findes der en "database" for ulige typer af grundkort, som man kan bruge?), dels diagrammer og lignende, som jeg heller ikke har lært at lave endnu. Elementære tabeller har jeg lært, men de mere komplicerede har jeg ganske enkelt kopieret og dernæst erstattet de oprindelige oplysninger med dem, der burde være i den konkrete sammenhæng.

Wiki-sproget (hvis man kan kalde det sådan) er fortsat nyt for mig, og der er fortsat sider af det, jeg ikke har lært at bruge. Du skal være velkommen til at give mig alle de tips, du finder berettiget.

venlig hilsen --Rmir2 14. aug 2008, 11:33 (CEST)

Det er helt i orden med begyndervanskeligheder, og vi står gerne til rådighed med svar, hvis du får brug for nogen. Tabeller er forholdsvis svære ja, og jeg opretter stadig tabeller ved at kigge på allerede oprettede tabeller. Efterabe-metoden, synes jeg generelt er en glimrende måde at gøre mange af wiki-tingene på (i hvert fald indtil man bliver fortrolig med det). Det med kort tror jeg måske du kan spørge Bruger:Wegge til råds om, og copyright er Bruger:EPOs afdeling. Som sagt, spørg hvis du har brug for hjælp - ellers se hvad andre har gjort :) --CarinaT 14. aug 2008, 11:39 (CEST)

Bladt[redigér wikikode]

Hej CarinaT,

Hvad jeg i første omgang troede skulle blive en nem opgave, har efterhånden vist sig at være mere indviklet end som så.

Jeg er som ansat ved Bladt Industries A/S ikke ude på at overtræde nogen ophavsret, men det er vist ikke bare lige sådan til. Vi ønsker at uploade en artikel om firmaet, og har derfor valgt at genanvende meget af teksten fra vores hjemmeside, da den giver et godt billede af, hvordan virksomheden er skruet sammen. Vi kan selvfølgelig ændre i teksten, men de faktuelle data kan naturligvis ikke ændres på. Du har nu i flere omgange gjort os opmærksom på, at vi ikke bare kan oprette artiklen, og det kan munde ud i blokering. Vi ønsker naturligvis ikke blokering, da vores intentioner ikke er negative, vi er blot temmelig nye i Wikipedia-feltet. Da du virker temmelig rutineret, kan du så evt. være os lidt behjælpelig? Hvordan lægger vi teksten ud på Wikipedia, så den ikke bliver slettet? For teksten er under Bladt Industries A/S ophavsret, men hvordan sikrer vi os, at det fremgår? Vi har forsøgt at finde svar her på hjemmesiden, men det fremgår desværre ikke særlig klart, så nu vælger vi at spørge dig til råds. Vi kan forstå, at der findes en GNU Fre License Documentation, men kan ikke helt finde hoved og hale i det. Vi vil meget taknemmelige, hvis du vil være os behjælpelig. På forhånd tak--Rozah 14. aug 2008, 13:20 (CEST)

Problemet er det grundlæggende, at firmaet (konkret i skikkelse af en ansat - dig) selv ønsker at bestemme, om det er encyklopædirelevant, og en sådan bias ønsker vi at undgå. Jeg går ud fra at I i firmaet har en idé om jeres branches sammensætning - altså: Hvilket firma er markedsledende og hvem er nummer to? Og hvem har en spændende historie? Når der er artikler om selve branchen og jeres vigtigste/mest interessante konkurrenter, kan I jo satse på at jeres konkurrenter (eller andre interesserede) føler tilsvarende trang til at skrive om jer. --Palnatoke 14. aug 2008, 13:34 (CEST)