Brugerdiskussion:Casper Support

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Ønske om permanent blokering[rediger kildetekst]

Jeg vil gerne have min bruger blokeret permanent. På forhånd tak. Hilsen Casper Support 1. aug 2010, 00:05 (CEST)

{{sokkedukkemistanke|Casper}}

Jeg har først set ovenstående "sokkedukkemistanke" nu. Den er ifølge historikken tilføjet af Bruger:Trade den 14. okt. 2011, over et år efter hele diskussionen vedr. Wegge fandt sted. Jeg har bestemt ikke lavet nogen bruger for at støtte mig selv. Bruger "Casper Support"'s sprog og stil er ikke mit, og det ville da også være ret tåbeligt og let gennemskueligt at vælge nævnte brugernavn. Jeg interesserer mig heller ikke for Eurovision 1982. Han/hun har ikke brugt brugerkontoen til stort andet end at tildele mig "den specielle barnstar", se min diskussionsside. (Det skal "Casper Support" da i øvrigt have tak for, det gjorde mig glad, selv om det havde været bedre at bruge sit eget brugernavn). Jeg gætter på at det er en person som har fulgt debatterne, altså en fast bruger eller interesseret, men ikke har turdet stå frem med eget brugernavn. Han/hun har ikke brugt "Casper Support" til at tage del i debatterne. Så hvad skulle formålet med en sokkedukke være? Jeg synes ikke det er i orden at uddele den slags mistanker mod mig - og mod vedkommende - uden noget grundlag. Så jeg vil gerne vide om "sokkedukkemistanken" skal have lov at blive stående. Hvis man overhovedet skal bruge en advarsel om "sokkedukkemistanke", så må den være beregnet til mere reelle tilfælde. Det her er simpelt hen for småligt. Jeg vil også gerne have at administratorerne undersøger IP-nummeret bag "Casper Support", så det kan bekræftes, at jeg ikke står bag, og om der evt. er IP-sammenfald med andre kendte brugere. --Casper (diskussion) 10. apr 2012, 05:59 (CEST)

Jeg har nowiki'et mistanken, da den er åbenlyst grundløs. Med hensyn til tjek af IP-adresse, så kan vi ikke gøre det på bidrag, der ligger halvandet år tilbage. Så lang tid gemmes loggen ikke. --Palnatoke (diskussion) 10. apr 2012, 07:06 (CEST)
Tak for det, så behøver jeg ikke gøre mere ud af det.--Casper (diskussion) 10. apr 2012, 07:13 (CEST)
Hey, Casper jeg beklager, overraktionen. Jeg skulle have spurgt, hvordan det hele, hang sammen i stedet for. Mvh. Trade (diskussion) 10. apr 2012, 09:24 (CEST)
Det er helt fint, du gjorde det nok i bedste mening. Jeg var bare bange for at hele diskussionen fra dengang skulle i gang igen. Jeg har ikke været ret aktiv på Wikipedia siden da.--Casper (diskussion) 10. apr 2012, 12:56 (CEST)