Brugerdiskussion:Celtics

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 30. Mar 2019 05:31
Gtk-dialog-info.svg   Hjertelig velkommen til den danske Wikipedia, Celtics!

Jeg håber, at du vil trives her. Begynd gerne med at gennemgå vores guide, som er en hurtig og nem måde at blive introduceret til de vigtigste ting på Wikipedia.

Du kan også læse om tips til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at redigere, og de mest almindelige begynderfejl. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer i gang, kan du gennemse de oftest stillede spørgsmål om Wikipedia samt nybegynderforummet. Hvis du har andre spørgsmål, så kan du spørge på Landsbybrønden.

Fem ting at tænke på:

  • Vær dristig! Den væsentligste fejl, som nybegyndere begår, er slet ikke at skrive. Skriv! Hvis du begår sproglige fejl eller glemmer nogle ting, vil andre rette den slags til efterhånden. En stor hjælp er at bruge forhåndsvisning til at se, hvordan dine ændringer kommer til at se ud, inden du gemmer dem, og du kan også lege i "sandkassen" inden du går i kast med de rigtige artikler. Husk blot, at du aldrig må kopiere andre steder fra, med mindre det er frit indhold. Prøv desuden altid at skrive fra et neutralt synspunkt og beskriv dine redigeringer.
  • Kig dig omkring! Se bl.a. skribentforsiden - der findes flere nyttige links.
  • Læs og lær! Fortsæt gerne med at læse om god opførsel på Wikipedia, hvordan du uploader billeder og stilmanualen.
  • Stil spørgsmål! De erfarne brugere hjælper gerne på nybegynderforummet hvis du har brug for hjælp! Du kan også få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe. En god metode er også at efterligne – se hvordan andre artikler er lavet (kig blandt andet blandt vores pt bedste artikler) og brug nogle af de samme redskaber.
  • Signér! Når du skriver indlæg på diskussionssider (som denne), så husk at signére det du skriver. Dette gør du nemmest ved at klikke på "signér"-knappen Wiki-edit-signatur.PNG eller selv skrive fire tilder (~~~~). Du skal ikke signere bidrag til artikler.

Endnu en gang - velkommen til!

Med venlig hilsen Fredelige 9. jun 2008, 11:40 (CEST)


Landshold[redigér wikikode]

Hej Celtics. Fedt at ud opretter flere artikler om fodboldspillere - bliv endelig ved. Dog vil jeg lige høre dig, om du ikke gider at bruge {{fhold}} når du skriver landsholdene - eksempelvis {{fhold|Frankrig|21}} der giver Frankrig U/21. Det er den måde det anbefales at gøre det på. mvh Tøndemageren (diskussion) 24. maj 2018, 22:02 (CEST)

Anbefales af hvem? Celtics (diskussion) 24. maj 2018, 22:24 (CEST)
da.wiki, samt på {{Infoboks fodboldspiller}}. mvh Tøndemageren (diskussion) 25. maj 2018, 07:40 (CEST)
Nu vi er ved det, kan du så eventuelt forklare hvad dine tanker har været omkring ikke at nævne alle landsholdene som de enkelte spillere har spillet på, men kun A og U21? mvh Tøndemageren (diskussion) 25. maj 2018, 08:09 (CEST)
Der er jo så meget man kunne bruge tid på. Jeg kunne også have indsat alle ungdomsklubber, jeg kunne have indsat 20 kilder i brødteksten i stedet for 3. og lavet artiklerne fem gange længere end jeg har gjort. Nu er jeg endt der hvor jeg er. Celtics (diskussion) 25. maj 2018, 08:14 (CEST)
Jeg undrer mig bare, dels fordi du blot har oversat infoboksen fra en.wiki kan jeg se, hvor de allerede fremgår - og dels fordi du ikke har været konsekvent i at medtage højeste ungdomsniveau (i Sydamerika er det eksempelvis U20-landshold der er det normale, og derfor det de fleste vil have spillet på, i modsætning til Europa hvor U21 er det normale). mvh Tøndemageren (diskussion) 25. maj 2018, 09:00 (CEST)
Det har du fuldstændig ret i. Jeg har aldrig hævdet der er nogen konsekvens i hvad jeg skriver i mine artikler, ej heller har jeg som ambition at få alt med. Der er altid mere man kunne tilføje, hvis man ville bruge 5 eller 20 eller 60 minutter mere på hver artikel. Jeg tilføjer hvad jeg selv finder relevant uden at det kan puttes i noget skema. Jeg beklager for brugere som dig, som jeg ved går meget op i systematisering etc :) Jeg skal nok bruge din skabelon fra og med de artikler jeg laver i dag :) Celtics (diskussion) 25. maj 2018, 09:10 (CEST)
Du behøver skal ikke beklage. Det var blot en undren, og det svarede du jo på. Håber ikke du tog det ilde op. Og lyder rigtigt godt med skabelonen :) mvh Tøndemageren (diskussion) 25. maj 2018, 09:23 (CEST)

Barnstar[redigér wikikode]

FootballBarnstar.png Fodbold-Barnstar
I bund og grund siger sport og fodbold mig meget lidt, men jeg har alligevel bemærket din enorme arbejdsindsats med at få oprettet artikler om fodboldspillere - ofte med adskillige artikler om dagen. Det synes jeg skal belønnes, så her får du en fodboldbarnstar. Fortsæt det gode arbejde. Mvh. Toxophilus (diskussion) 25. maj 2018, 09:48 (CEST)


Mange tak, jeg sætter stor pris på, at andre på da. er glade for det jeg laver herinde Celtics (diskussion) 25. maj 2018, 17:17 (CEST)

Russiske fodboldspillere[redigér wikikode]

Som du sikkert har set, har jeg rettet translit af de russiske navne, så den følger de danske translit-regler. Jeg håber ikke det skaber kaos for folk, der skal se fodboldkampene. Jeg er stadig i tvivl om vi, når det gælder f.ex. kendte sportsfolk skal benytte den danske translitteration eller en eller anden tillæmpning, hvor engelsk translitteration sandsnligvis vil påvirke hvordan vi skriver navnene; men nu kan du jo selv tage stilling. Det er jo muligt at rulle alle mine redigeringer tilbage Face-smile.svg.Til du skriger STOP fortsætter jeg Face-smile.svg. mvh Per (PerV) (diskussion) 14. jun 2018, 20:08 (CEST)

Vi benytter dansk translitteration på da., og da jeg ikke selv er 100 % skarp i det (har gjort mit bedste), er du meget velkommen til at forbedre hvor du måtte finde smuttere. Tak :) Jeg har lavet en redirect på den engelske stavemåde, så det skulle fange det hvis nogen skulle bruge den i relaterede artikler med tiden. Celtics (diskussion) 14. jun 2018, 20:11 (CEST)
Er helt enig i, at vi skal bruge dansk translitteration. Ovenikøbet fantastisk at du, Celtics, allerede har lavet redirect fra den engelske translitteration. Godt arbejde begge to :D mvh Tøndemageren (diskussion) 14. jun 2018, 20:51 (CEST)
Så blev jeg færdig med holdet 2018. Jeg håber jeg fik alle rettelser med Face-smile.svg. Jeg har ikke rettet Skabelon:Ruslands VM-trup 2018. De sidste to spillere hedder henholdsvis Andrej Sergeevitj Semjonov (Andrei Sergeyevich Semyonov) og træneren Stanislav Salamovitj Tjertjesov (Stanislav Salamovich Cherchesov). Stanislavs navn er translittereret fra russisk, jeg aner ikke hvordan jeg skal translitterere fra ossetisk, så der må du nok leve med en forventet translit Face-smile.svg. {{ping}} mig hvis du har brug for hjælp. mvh Per (PerV) (diskussion) 15. jun 2018, 09:16 (CEST)
Tusind tak for hjælpen, det er jeg utroligt glad for, da jeg selv var ret meget på dybt vand, hvilket er illustreret ved at der var fejl i stort set alle navnene ved mine oprindelige oprettelser Face-smile.svg. Celtics (diskussion) 15. jun 2018, 10:44 (CEST)
Ved fælles hjælp har Steenbot og jeg rettet Skabelon:Ruslands VM-trup 2018, så den nu skulle være iorden. Iøvrigt synes jeg din translit var ret god Face-smile.svg; men hvis du en anden gang får behov for det, vil jeg godt kigge din translit igennemm, hvis du giver mig besked! Face-smile.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 16. jun 2018, 13:29 (CEST)

Ny blokerings- og bandlysningspolitik, samt ændringer i forbudspolitikken og retningslinjer for administratorer[redigér wikikode]

Da du er administrator vil jeg gøre opmærksom på at politikken for blokering og bandlysning, politikken for forbud, samt retningslinjerne for administratorer er blevet ændret. Den mest gennemgribende ændring er af blokeringspolitikken der nu er mere tydelig ift. hvornår det er passende at anvende blokerings-foranstaltningen.

Se evt. forslaget hvor ændringerne er opsummeret i punktform.

Mvh. InsaneHacker (diskussion) (sendt via Speciel:MassMessage 20. sep 2018, 14:13 (CEST))