Brugerdiskussion:Cgt

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jump to navigation Jump to search
Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 19. Jan 2018 05:30

Næstved nomineret til GA[redigér wikikode]

Hej. Jeg har nomineret artiklen om Næstved til GA. Der er endnu ikke afgivet nok stemmer til en egentlig konklusion, og det ville være ærgerligt, hvis nomineringen falder ved få for stemmer. Du har før afgivet stemmer til GA-nomineringer, så jeg håber, at du vil give din mening til kende? Mvh. Toxophilus (diskussion) 26. feb 2018, 09:13 (CET)

FYI[redigér wikikode]

Indstillingen for en ny version af DBL Skabelonen er placeret i Brønden.  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 9. mar 2018, 18:46 (CET)

Vedrørende blokering[redigér wikikode]

Blokeringen af Per V forekommer mig at være problematisk. Jeg kan ikke se, hvor han skulle være gået over stregen. Jeg appelerer til, at du revurderer situationen eller i det mindste giver en udtømmende forklaring.--Ramloser (diskussion) 10. mar 2018, 17:12 (CET)

Så er det ikke bare mig der finder den problematisk. - Nico (diskussion) 10. mar 2018, 17:34 (CET)
Jeg er også enig i, at det var en overreaktion. Jeg trækker den tilbage. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 10. mar 2018, 17:57 (CET)
Jeg skal gerne uddybe mit ræsonnement. Det startede som bekendt, med at Rodejong masseudsendte en meddelse om en ny tråd på brønden. Det irriterede også mig lidt, men jeg ignorerede det. PerV valgte derimod at gå til angreb på Rodejong over en petitesse – at Rodejong havde brugt en engelsk forkortelse. Mit uperfekte forsøg på deeskalering hjalp ikke, og PerV blev mere og mere hidsig – stadig over noget så ubetydeligt som brug af en engelsk forkortelse. Rodejong oprettede en artikel om forkortelsen, oversat fra engelsk, som PerV pludselig indstiller til sletning, tilsyneladende som hævn mod Rodejong ("{{ordbog}} {{slet}} crap, for at forsvare en tåbelig spammail") og skriver derefter endnu en ubehagelig besked til Rodejong. Da finder jeg det nødvendigt at gribe ind og blokerer PerV. Efter blokeringen fortsætter PerV sin ubehagelige adfærd på sin brugerdiskussionsside (eks. fuck u i en redigeringskommentar), og da han begynder at massepinge administratorer, blokerer jeg hans adgang til siden, for at han ikke skal vække hele Wikipedia, bare fordi han er sur. PerV fortsætter igen sin ubehagelige adfærd, denne gang pr. e-mail. Jeg står ved min blokering af PerV, men hvis I andre er uenige, vil jeg ikke modsætte mig ophævelsen. Det ærger mig, at den adfærd, som PerV udviste, nu om dage ikke anses som videre problematisk. --Cgt (diskussion) 10. mar 2018, 18:15 (CET)
  • Symbol comment vote.svg Kommentar - Jeg har oprettet en AOA her. Det er ubegribeligt at i ikke en gang afventer cgt's kommentar men allerede fjerner blokeringen.  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 10. mar 2018, 18:20 (CET)

[redigeringskonflikt

Jeg forstår heller ikke modstanden mod blokeringen. Sådan en adfærd skal ikke tolereres.
- Sarrus (db) d. 10. mar 2018, 18:22 (CET)
PerV har fået utallige opfordringer vedr. sit sprogbrug, og set i forhold til at Rmir2 blev blokeret en måned for bl.a. at kalde en bruger for stalker, så er det helt på sin plads. Desuden er jeg ved at være godt træt af at administratorer som omgøre hinandens beslutninger uden nogens som helst debat. Det er jo nærmest blevet normen herinde. Hvad er der blevet af respekten? Jeg troede vi skulle trække på samme hammel. Jeg kan godt forstå at administratorstanden lige så stille forsvinder. Og jeg skal nok lade være med at gentage Amjaabc's fejl, for så kan vi bare fortsætte i den uendelige, men opfordre til at han selv retter op på fejlen. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 11. mar 2018, 16:26 (CET)

Vi bliver nødt til at indføre åremålsvalgte administratorer for at genoplive respekten om administratorerne. Spørgsmålene er hvornår, hvordan, overgangsregler, og hvor længe åremålet skal være. --Madglad (diskussion) 11. mar 2018, 16:38 (CET)

Notits[redigér wikikode]

For at undgå misforståelser: Jeg har trukket mig som administrator og tjekbruger. Jeg er ikke sur på nogen eller over noget, jeg har bare ikke haft så meget lyst til Wikipedia, som jeg havde engang. Jeg har længe ikke været særlig aktiv, og derfor tænker jeg, at det vel kun er rimeligt at aflevere de ekstra værktøjer tilbage. Jeg forlader ikke projektet, men hvor aktiv, jeg vil være, kan jeg ikke sige. Mvh. Cgt (diskussion) 12. mar 2018, 17:01 (CET)

Tak for beskeden. Ærgerligt, men fair nok. Håber at lysten kommer tilbage. Tak for indsatsen.  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 12. mar 2018, 17:09 (CET)
Tak for beskeden. Ærgerligt, da jeg tror, at der endog meget bred respekt om dit virke på dawiki. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 12. mar 2018, 17:12 (CET)
Tusind tak for beskeden 😭. Det har været sjovt og mega hyggeligt at have dig som admin ☺. Med venlig hilsen EeveeSylveon 12. mar 2018, 17:48 (CET)
Det er jeg ked af og det kommer som et chok for mig, men jeg forstår og respekterer din beslutning. Tak for den fine indsats. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 12. mar 2018, 21:20 (CET)
Er helt enig med Savfisk, håber du vender tilbage i rollen før vi ved af det. -- Vrenak (diskussion) 12. mar 2018, 21:24 (CET)
Det er jeg vældigt ked af at høre. Tusind tak for din indsats! Jeg håber at se dig tilbage i rollen som admin en dag - det gjorde du søreme godt! --Medic (Lindblad) (diskussion) 12. mar 2018, 22:06 (CET)
Jeg er ked af at høre at du har mistet lysten til Wikipedia, du har gjort en god indsats. Er glad for at du aflevere værktøjet, før end du holder pause. Håber du snart anmoder om at få dem tilbage. --Kjeldjoh (diskussion) 13. mar 2018, 07:35 (CET)

Man skal ikke true med at gå, men med at blive. Hvis ikke W. har fået styr på tingene inden for 3 måneder er jeg også skredet. Men jeg kæmper til det sidste for at få W. på ret køl. --Madglad (diskussion) 13. mar 2018, 10:31 (CET)

Jeg ved ikke om Madglad misforstår begrundelsen, hvorfor Cgt har trukket sig som administrator.
Som han selv siger: “Jeg har trukket mig som administrator og tjekbruger. Jeg er ikke sur på nogen eller over noget, jeg har bare ikke haft så meget lyst til Wikipedia, som jeg havde engang”. Dette betyder ikke, at han trækker sig grundet de ophævede diskussioner i løbet af den seneste uges tid.
Jeg er 100 % enig i, at det er et meget dårligt tidspunkt at frasige sine værktøjer, mens alle debatterne fortsætter, hvor man godt kunne vente til at den negative stemning har vendt sig, men samtidig synes jeg også, at det er fair nok, hvis man har mistet lysten til Wikipedia. Igen: Det er et mega dårligt tidspunkt, men det skal ikke forstås som en “kom tilbage”-hilsen. Jeg mener intet negativt. Ellers er det ikke hensigtsmæssig. Med venlig hilsen EeveeSylveon 13. mar 2018, 12:23 (CET)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[redigér wikikode]

WMF Surveys, 29. mar 2018, 20:40 (CEST)

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey[redigér wikikode]

WMF Surveys, 13. apr 2018, 03:38 (CEST)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[redigér wikikode]

WMF Surveys, 20. apr 2018, 02:48 (CEST)