Brugerdiskussion:Chbian

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svg   Hjertelig velkommen til den danske Wikipedia, Chbian!

Jeg håber, at du vil trives her. Begynd gerne med at gennemgå vores guide, som er en hurtig og nem måde at blive introduceret til de vigtigste ting på Wikipedia.

Du kan også læse om tips til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at redigere, og de mest almindelige begynderfejl. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer i gang, kan du gennemse de oftest stillede spørgsmål om Wikipedia samt nybegynderforummet. Hvis du har andre spørgsmål, så kan du spørge på Landsbybrønden.

Fem ting at tænke på:

  • Vær dristig! Den væsentligste fejl, som nybegyndere begår, er slet ikke at skrive. Skriv! Hvis du begår sproglige fejl eller glemmer nogle ting, vil andre rette den slags til efterhånden. En stor hjælp er at bruge forhåndsvisning til at se, hvordan dine ændringer kommer til at se ud, inden du gemmer dem, og du kan også lege i "sandkassen" inden du går i kast med de rigtige artikler. Husk blot, at du aldrig må kopiere andre steder fra, med mindre det er frit indhold. Prøv desuden altid at skrive fra et neutralt synspunkt og beskriv dine redigeringer.
  • Kig dig omkring! Se bl.a. skribentforsiden - der findes flere nyttige links.
  • Læs og lær! Fortsæt gerne med at læse om god opførsel på Wikipedia, hvordan du uploader billeder og stilmanualen.
  • Stil spørgsmål! De erfarne brugere hjælper gerne på nybegynderforummet hvis du har brug for hjælp! Du kan også få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe. En god metode er også at efterligne – se hvordan andre artikler er lavet (kig blandt andet blandt vores pt bedste artikler) og brug nogle af de samme redskaber.
  • Signér! Når du skriver indlæg på diskussionssider (som denne), så husk at signére det du skriver. Dette gør du nemmest ved at klikke på "signér"-knappen Wiki-edit-signatur.PNG eller selv skrive fire tilder (~~~~). Du skal ikke signere bidrag til artikler.

Endnu en gang - velkommen til!

Med venlig hilsen Pardy 7. maj 2007 kl. 21:28 (CEST)

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl.

Tip[redigér wikikode]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter nye artikler, så husk at kategorisere dem. Du skal altså finde eller oprette en eller flere kategorier, som de pågældende artikler passer ind under.

--PhoenixV 18. maj 2007 kl. 20:12 (CEST)

Fortjenstmedalje[redigér wikikode]

Hollywood Barnstar3.png Kultur-Barnstar
For dit forbløffende hurtige og grundige arbejde med artikler relateret til Rolling Stones tildeles du hermed en kulturfortjenstmedalje. --PhoenixV 16. aug 2007, 18:45 (CEST)


Hej Chbian! Det er imponerende at følge med i dit arbejde, og jeg håber, du vil fortsætte med det, også når du løber tør for Stones-album at skrive om. :) Evt. kunne du vælge virkelig at gå i dybden med en artikel og prøve at gøre den til en anbefalet artikel. --PhoenixV 16. aug 2007, 18:45 (CEST)


Tak for den medalje PhoenixV.. Jeg vil helt sikkert forsætte til alle de røde links er oprettet som har relation til The Rolling Stones, og prøver at lave mine artikler mere end 10 ord :-D .. Jeg ved ikke om nogle af dem jeg har oprettet kan gøres til en anbefalet artikler.. det er ikke det jeg går efter.. men det kunne være sjovt.. vi må se om det sker.. Endnu en gang tak for opmærksomheden :-) --Chbian 16. aug 2007, 19:41 (CEST)

Spørgsmål omkring Rolling Stones[redigér wikikode]

Jeg har set at du har tilføjet en boks på alle siderne med The Rolling Stones. Først tak for det vil gerne har at artiklerne er så gode som overhovedet mulige, og for det andet skal jeg nok prøve at gøre det ved resten.. Mit spørgsmål er at i boksen står der nogle albums som jeg allerede har oprettet men i boksen står de under et andet navn.. Hvad skal jeg gøre for at de links bliver blå?? Det drejer sig om Between the Buttons, Flowers og Undercover. Kan du hjælpe mig med at finde en løsning, da jeg ikke er 100 % inde i alt wiki.. --Chbian 17. aug 2007, 20:55 (CEST)

Jeg har nu rettet alle de røde links til blå, du kan redigere {{Rolling Stones}} her, ellers rigtig flot arbejde med artiklerne :-) --Hejsa 17. aug 2007, 22:08 (CEST)
Tak for hjælen og også tak for rosen :-D. Jeg kopiere lige dette indlæg og lægger ind på min diskussion side så jeg altid kan finde svaret :-) --Chbian 18. aug 2007, 08:54 (CEST)

Hjälp[redigér wikikode]

Wikipedia:Projekt Albanien/oversættelse, hjälp! --Albanau 25. aug 2007, 20:27 (CEST)

Jeg ville gerne hjælpe, men jeg kan meget lidt svensk (for ikke at sige ingenting). Så det ville være synd at ødelægge en artikel fordi jeg ikke har forstået den og så oversætter forkert. --Chbian 25. aug 2007, 20:32 (CEST)

Single infobox[redigér wikikode]

Nu har du hjulpet mig et par gange, så jeg prøver at spørge dig :-) Findes der en single info box?? ligesom album info box. Jeg har tænkt mig at skrive om RS singlerne, men jeg kan ikke finde en infobox der passer. --Chbian 15. sep 2007, 19:58 (CEST)

Ja, tror det er denne der bruges til det, eller den her. Er ikke helt sikker på hvilken der bruges. :-) --Hejsa 15. sep 2007, 21:00 (CEST)
Tak for hjælpen. Det var lige den jeg søgte. Hvor fandt du den i grunden, så jeg ved det til næste gang. Endnu en gang tusind tak for hjælpen :-) --Chbian 16. sep 2007, 09:15 (CEST)
Du kan for eksempel bruge denne facilitet eller denne i Google -- Mvh PHansen 16. sep 2007, 10:29 (CEST)
Tusind tak for det. Det hjalp virkelig meget. kopere lige dette indlæg til min diskussion side, så jeg har det lige ved hånden. Tak endnu en gang :-)--Chbian 16. sep 2007, 11:05 (CEST)

Single skabelon[redigér wikikode]

Hej Chbian, jeg har nu lavet en ny skabelon til dine The Rolling Stones single artikler :) --Hejsa 17. sep 2007, 16:17 (CEST)

Tak for det. Kan du ikke hjælpe mig med at finde nogle kategorier til singlerne. Jeg ved ikke om jeg skal oprette en ny kategori, Rolling Stones sange, eller hvor jeg skal placerer dem. Endnu en gang for for skabelonen. Jeg vil bruge den lige så flittig som den anden :-) Chbian 17. sep 2007, 17:27 (CEST)

Har lavet skabelon om[redigér wikikode]

Hej Chbian, jeg har lige lavet Rolling Stones skabelonen om, så det er den blevet en del mindre og mere overskuelig.

Den er taget fra den engelske som du gerne ville have den så ud, men nu kan du kigge den igennem og se om der er nogle fejl, hvis du har lyst :-) --Hejsa 24. nov 2007, 16:00 (CET)

Den ser rigtig flot ud nu. Kan bedre lide den nye :-) Men jeg er ikke helt sikker på om tour afdelingen skal være med. Det er jo "bare" en masse datoer. Hvad synes du? Men flot arbejde med skabelonen. Lige en ting til. Vil du ikke være sød at oprette kategorien medlemmer. Ved ikke med de andre. Men jeg skal vel skrive til dig igen :-) --Chbian 24. nov 2007, 19:51 (CET)
Har nu oprettet medlems-kategorien, men synes du også personerne under "se også" skal have den ? --Hejsa 24. nov 2007, 20:16 (CET)
Tror du mener om de skal være med i den kategori, men det er vel kun dem der har spillet i bandet der skal have en plads. synes jeg. --Chbian 24. nov 2007, 20:38 (CET)
Ok, jeg begynder nu og sætte kategorierne på plads :) --Hejsa 25. nov 2007, 10:57 (CET)
Ok. men hvis du er i tvivl om noget hvilken kategori de skal være i, så prøv at tjekke den engelske version. Det gør jeg, for så har jeg noget så gå efter :-) --Chbian 25. nov 2007, 11:04 (CET)
Ja tror vidst de er på plads nu :-) --Hejsa 25. nov 2007, 11:10 (CET)

Kategorier[redigér wikikode]

Hej igen :)

Jeg så lige du puttede Richards, Keith på kategorierne i artiklen, men det behøver du ikke da skabelonen {{DEFAULTSORT:Richards, Keith}} er brugt, som automatisk laver det efter kategorier. --Hejsa 25. nov 2007, 16:11 (CET)

Ok, men det skal jeg vist gøre på alle de andre artikler, så ville bare sikre mig at jeg gjorde det rigtige --Chbian 25. nov 2007, 16:29 (CET)

Stones discography[redigér wikikode]

Didn't know if you would get the message on the english version. is this what you're looking for? http://en.wikipedia.org/wiki/The_Rolling_Stones_discography

-stan weller

Velkommen tilbage[redigér wikikode]

Velkommen tilbage Chbian, det er rart at se dig her igen, og håber du er tilbage med fornyede kræfter :-) --Hejsa 28. dec 2009, 19:33 (CET)

  • Tusind tak for den dejlige velkomst.. havde slet ikke regnet med nogen "opdagede" min tilbagekomst :-D... Nu skal jeg bare lærer at bruge wiki igen.. ikke heelt så nemt som jeg husker det.. hihi... men endnu engang tak.. dejligt at blive bemærket --Chbian 28. dec 2009, 19:37 (CET)

Tekst[redigér wikikode]

Hej Chbian, prøv at tilføje tekst til dine henvisninger og fodnoter så man ved hvad de handler om. Med venlig hilsen --Ultraman 4. jan 2010, 22:00 (CET)