Brugerdiskussion:DHNdanmark

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Mads Rundstrøm[rediger kildetekst]

Hej. Ved oprettelsen af artiklen Mads Rundstrøm skriver du "Billede tilføjet, og ophavsretten overholdt". Billedet er mystisk idet du ved upload har dateret det til 25. oktober 2020 hvilket tydeligvis er forkert idet samme billede findes i Århus Stiftstidende i en artikel fra 6. oktober. Er du Mads Rundstrøm eller meget tæt på ham siden Århus Stiftstidende har fået adgang til dit billede? Og i øvrigt har du en offentlig kilde til Mads Rundstrøms fødselsdato eller kender du den fordi du er Mads Rundstrøm eller meget tæt på ham? --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 25. okt 2020, 20:35 (CET)

Svar: Hejsa, Jeg forstår din bekymring. Hermed en uddybning. Jeg er ikke Mads Rundstrøm. Ifm. en mindre opdatering af Nordic Center Youth, valgte jeg at lave en særskilt Wiki ifm. deres nye præsident, eftersom det er nyt, at en dansker er repræsenteret på den post. Ifm. dette, sendte jeg en mail til vedkommende, og spurgte om der fandtes et CC0 foto, jeg kunne bruge til artiklen. Der er blot sammenfald med, at samme foto er brugt af mediet bag kildehenvisningen. Jeg er forholdsvis ny på Wikipedia, men jeg har forsøgt at overholde guidelines til bedste evne. @Dipsacus fullonum

Hej. Det er ikke lykkedes at overholde guidelines. Du skriver på commons:File:Image rundstrom.jpg at det er dig som har lavet billedet. Det er meget alvorligt og sletningsgrund hvis det ikke er tilfældet. Du er nødt til angive hvem som taget billedet, og dokumentere at vedkommende har givet tilladelse til offentliggørelse på Wikimedia Commons. Det kan ske ved at ophavsmanden placerer billedet på sin egen hjemmesiden med angivelse af en fri billedlicens, eller ved at vedkommende direkte sender en tilladelse. Se nærmere om proceduren på commons:Commons:OTRS/da. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 25. okt 2020, 21:42 (CET)