Brugerdiskussion:Daimi-freaken

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svg   Velkommen til den danske Wikipedia, Daimi-freaken!

Jeg kan se, at du er gået i gang med at eksperimentere med Wikipedia. Da ændringer vises med det samme, er det bedst, at du eksperimenterer i sandkassen, indtil du er fortrolig med systemet og gerne vil tilføje viden til artiklerne. At lave test, skrive urigtige eller vildledende oplysninger, eller fjerne korrekt indhold på de "rigtige" artikler opfattes som hærværk, og man risikerer at blive blokeret i kortere eller længere tid.

Begynd gerne med at gennemgå vores guide, som er en hurtig og nem måde at blive introduceret til de vigtigste ting på Wikipedia.

Du kan også læse om tips til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at redigere, og de mest almindelige begynderfejl. Hvis du har spørgsmål om, hvordan du kommer i gang, kan du gennemse de oftest stillede spørgsmål om Wikipedia samt nybegynderforummet. Hvis du har andre spørgsmål, så kan du spørge på Landsbybrønden.

Fem ting at tænke på:

  • Vær ikke bange! Den væsentligste fejl som nybegyndere begår er slet ikke at skrive. Skriv! Hvis du begår sproglige fejl eller glemmer nogle ting, vil andre rette den slags til efterhånden. Du kan også bruge forhåndsvisning til at se hvordan dine ændringer kommer til at se ud, inden du gemmer dem. Husk blot at du aldrig må kopiere andre steder fra, med mindre det er frit indhold. Prøv desuden altid at skrive fra et neutralt synspunkt.
  • Kig dig omkring! Se bl.a. skribentforsiden - der findes flere nyttige links.
  • Læs og lær! Fortsæt gerne med at læse om god opførsel på Wikipedia, hvordan du uploader billeder og stilmanualen.
  • Stil spørgsmål! De erfarne brugere hjælper gerne på nybegynderforummet hvis du har brug for hjælp! Du kan også få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe.
  • Signér! Når du skriver indlæg på diskussionssider (som denne) så husk at signére det du skriver. Dette gør du nemmest ved at klikke på "signér" knappen Wiki-edit-signatur.PNG. Du skal ikke signere bidrag til artikler.

Endnu en gang - velkommen til!

Med venlig hilsen --Sir48 (Thyge) 15. sep 2007, 19:25 (CEST)

Attention yellow.svgUndlad venligst at bidrage med nonsens, jokes, chikane, reklamer eller fejlagtige oplysninger til Wikipedia
– det bliver opfattet som hærværk. Hvis du har lyst til at eksperimentere, brug Sandkassen. På forhånd tak. Hilsen 16. sep 2007, 19:39 (CEST)
orhh hold kæft Meyer

Spademann[rediger kildetekst]

Alternativt kan du holde dine humoristiske udfoldelser på Spademanns leksikon. --Onkel Tuca 16. sep 2007, 19:43 (CEST)

Tip[rediger kildetekst]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter nye artikler, så husk at kategorisere dem. Du skal altså finde eller oprette en eller flere kategorier, som de pågældende artikler passer ind under.

--PhoenixV 16. sep 2007, 19:54 (CEST)

Kategorinavn[rediger kildetekst]

Kan se du er godt igang med Mandrilaftalen. Kategorien: Kategori:Mandrilaftale figure skal dog nok slettes igen og oprettes som "kategori:Mandrilaftale figurer" istedet. Santac 16. sep 2007, 21:20 (CEST)

Hm - det burde nu være Kategori:Mandrilaftalefigurer eller måske mere mundret Kategori:Figurer fra Casper og Mandrilaftalen. -- JGC 16. sep 2007, 22:25 (CEST)

Billede:Gentlemann finn free.jpg[rediger kildetekst]

Du har ikke angivet nogen kilde til Billede:Gentlemann finn free.jpg og heller ingen begrundelse for, at den angivne licens er korrekt. Hvis en kilde og en begrundelse ikke bliver tilføjet, vil billedet på et tidspunkt i nær fremtid blive slettet. --Heelgrasper 18. sep 2007, 22:08 (CEST)

Backmask[rediger kildetekst]

Angående Backmask forstår jeg ikke, hvorfor du selv ligger diskussionen op. Du har jo selv oprettet artiklen --Mini Einstein 30. sep 2007, 14:11 (CEST)