Brugerdiskussion:Dander13

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Dander13! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA.jpg

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Kim Bach

Hej[redigér wikikode]

Hej

Tak for velkomst. Det indlæg jeg har lavet er som du rigtigt nævner fra hjemmesiden, det er dog mig der har lagt det på hjemmesiden. Jeg er IT ansvarlig på Marienhoffskolen og Kolind Centralskole og er i færd med at opdatere de oplysninger der er om skolerne på nettet. Google, wiki etc SÅ.. Jeg vil gerne at jeg kunne få de ting jeg lægger op om skolerne gemt da det er mig der har skrevet det. Ang Marienhoff er det blot skolens historie jeg har lagt op, så det er vel ok at det kommer fra skolens hjemmeside eller skal det omskrives? Jeg vil blive ved med at redigere på disse sider det var blot en begyndelse.

Hilsen Dennis

PS vil i lave en wiki til "Kolind Centralskole? pft

Velbekomme, som Knud er inde på, så er det ikke tilladt at skrive om sin egen arbejdsplads, det er et armslængdeprincip, som er ret centralt. Som du måske har bemærket har jeg tilføjet en standardinfoboks, og artiklen kan jo forbedres løbende, men det er noget fællesskabet skal stå for.
Mht. en artikel for Kolind Centralskole, så kigger jeg på det. Der ikke helt koncensus om at skoler pr. definition er notable, dvs. relevante for et leksikon, men jeg er bekendt med at der eksisterer mange stub-artikler om skoler.
I øvrigt er det vigtigt at du "signerer" dine indlæg, det gør du ved at trykke på det tredje ikon der har en blyant, der bliver så indsat fire tilder (~) som oversættes til en signatur.--Kim Bach (diskussion) 1. jun 2017, 14:22 (CEST)
Kolind Centralskole ;-) - der er naturligvis samme problem med indhold her, du kan ikke bare klippe/klistre fra skolens hjemmeside, men et sted du kan starte, er at bidrage med billeder af skolerne, det gør du på Wikimedia Commons, sig til hvis du har brug for hjælp med det. I øvrigt manglede Marienhoffskolen på OpenStreetMap, så den har jeg tilføjet. --Kim Bach (diskussion) 2. jun 2017, 05:27 (CEST)

Dine rettelser til Marienhoffskolen[redigér wikikode]

Hej og velkommen som bidragyder på dansk wikipedia. Jeg har desværre rullet dine rettelser i Marienhoffskolen tilbage, det skyldes at vi har vurderet at din tekst ser ud til at være kopieret fra skolens hjemmeside, og derfor er i strid med skolens ophavsret. Du kan evt. indhente en tilladelse til at offentliggøre indholdet på wikipedia, det hjælper jeg gerne med. --Kim Bach (diskussion) 31. maj 2017, 15:06 (CEST)

Om at skrive om sin arbejdsplads[redigér wikikode]

Hejsa. Vær venligst obs på at man ikke skriver om sine arbejdspladser og at Jeres reklamemateriale ikke er egnet som artikeltekst. Du kan læse mere om dette i den nedenstående hjælpeskabelon. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 1. jun 2017, 12:17 (CEST)

Stock post message.svgWikipedia er ikke...

På Wikipedia er vi meget glade for nye bidrag, men vi har nogle grundregler, og da ikke alle dine bidrag ser ud til at være i overensstemmelse med disse, vil vi gerne minde om at Wikipedia ikke er:

  • ... et sted hvor du skal reklamere for dig selv, dine venner, din hjemmeside, arbejdsplads eller forening eller bare butikker og hjemmesider, du godt kan lide
  • ... en ordbog – brug i stedet Wiktionary
  • ... en talerstol
  • ... en kampplads eller diskussionsforum
  • ... et sted hvor du kan uploade billeder, blot for at dele dem med dine venner
  • ... et CV-indeks
  • ... en netavis eller blog
  • ... et chatroom
  • ... en kogebog – brug i stedet Wikikogebogen

Du kan læse mere om hvad Wikipedia ikke er, og samtidigt er det vigtigt at du skriver ud fra et neutralt synspunkt.

Ved at overholde disse regler får vi alle mest ud af det i længden. Du er selvfølgelig velkommen til at spørge i begynderforummet, såfremt du har yderligere spørgsmål.

Med venlig hilsen Knud Winckelmann (diskussion) 1. jun 2017, 12:17 (CEST)
Hej igen. Undlad venligst at kopiere Jeres reklamemateriale ind. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 1. jun 2017, 12:54 (CEST)