Brugerdiskussion:Daniel St

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
   Hjertelig velkommen til den danske Wikipedia, Daniel St!

Jeg håber, at du vil trives her. Begynd gerne med at gennemgå vores guide, som er en hurtig og nem måde at blive introduceret til de vigtigste ting på Wikipedia.

Du kan også læse om tips til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at redigere, og de mest almindelige begynderfejl. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer i gang, kan du gennemse de oftest stillede spørgsmål om Wikipedia samt nybegynderforummet. Hvis du har andre spørgsmål, så kan du spørge på Landsbybrønden.

Fem ting at tænke på:

  • Vær dristig! Den væsentligste fejl, som nybegyndere begår, er slet ikke at skrive. Skriv! Hvis du begår sproglige fejl eller glemmer nogle ting, vil andre rette den slags til efterhånden. En stor hjælp er at bruge forhåndsvisning til at se, hvordan dine ændringer kommer til at se ud, inden du gemmer dem, og du kan også lege i "sandkassen" inden du går i kast med de rigtige artikler. Husk blot, at du aldrig må kopiere andre steder fra, med mindre det er frit indhold. Prøv desuden altid at skrive fra et neutralt synspunkt og beskriv dine redigeringer.
  • Kig dig omkring! Se bl.a. skribentforsiden - der findes flere nyttige links.
  • Læs og lær! Fortsæt gerne med at læse om god opførsel på Wikipedia, hvordan du uploader billeder og stilmanualen.
  • Stil spørgsmål! De erfarne brugere hjælper gerne på nybegynderforummet hvis du har brug for hjælp! Du kan også få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe. En god metode er også at efterligne – se hvordan andre artikler er lavet (kig blandt andet blandt vores pt bedste artikler) og brug nogle af de samme redskaber.
  • Signér! Når du skriver indlæg på diskussionssider (som denne), så husk at signére det du skriver. Dette gør du nemmest ved at klikke på "signér"-knappen eller selv skrive fire tilder (~~~~). Du skal ikke signere bidrag til artikler.

Endnu en gang - velkommen til!

Med venlig hilsen Sir48 (Thyge) 21. dec 2007, 00:27 (CET)


Jeg kan tilføje, at du ved lidt læsning finder ud af, at der er nogle retningslinjer for at formatere artiklerne, og at de ikke underskrives. Der sættes kun underskrift på diskussionssider som denne. Velkommen til :) --Sir48 (Thyge) 21. dec 2007, 00:29 (CET) Hej Sir48 eller Thyge


Hej Sir48 eller Thyge

Jeg kan ligeså godt sige det, som det er, fordi efter dette her ønsker jeg, at stoppe mit arbejde her på Wikipedia. Fordi når man oplever, at tekster som man har lagt tid i, at lave, bliver slettet flere gange, og ikke nok med det så bliver de henvisninger, som man også har lavet slettet. Så synes man ikke længere, at det er være at bruge tid på, at lave noget nyt, når man får den behandling. Så det stopper bare her!

P.S. Jeg sletter de tekster som jeg har lavet, og hvis de bliver lagt ind igen, så vil i komme til at, høre fra min advokat.

Hilsen Daniel Sterndorff Jessen eller Daniel S. Jessen (skrev Daniel St (disk. • bidrag) 14. mar 2008, 22:01. Husk at signére dine indlæg.)

Hej Daniel St. Jeg forstår ikke helt, hvad du mener. Selvfølgelig bliver alting rettet - og det sker for alle. Især i begyndelsen, hvor man dels ikke véd, hvordan artiklerne skal se ud for at ligne de øvrige artikler på Wikipedia og dels ikke behersker samarbejdet om dem. Men jeg synes da, du har skrevet noget udmærket om syveren, som du sagtens kan være bekendt, så jeg vil opfordre dig til at fortsætte arbejdet. --Sir48 (Thyge) 15. mar 2008, 16:46 (CET)

Daniel, når man først har udgivet et bidrag under GNU Free Documentation License (GFDL), som man gør ved at redigere i Wikipedia, kan man ikke bagefter trække det tilbage igen. Læs teksten under redigeringsvinduet og følg linket til Wikipedia:Ophavsret, hvor du især bør fæstne dig ved afsnittet om deltageres rettigheder og forpligtelser. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 14. mar 2008, 22:45 (CET)

Nu har du vist snart fået øvet dig nok på wikipedia, tid til at bidrage ordentligt :-) --Rasmus81 3. jan 2008, 11:26 (CET)

Du kan eventuelt forsøge dig frem på din brugerside, hvis der er noget du vil teste. --Rasmus81 3. jan 2008, 11:30 (CET)
Undlad venligst at bidrage med nonsens, jokes, chikane, reklamer eller fejlagtige oplysninger til Wikipedia
– det bliver opfattet som hærværk. Hvis du har lyst til at eksperimentere, brug Sandkassen. På forhånd tak. Hilsen Broadbeer, Thomas 14. mar 2008, 02:12 (CET)
Wikipedia er ikke...

På Wikipedia er vi meget glade for nye bidrag, men vi har nogle grundregler, og da ikke alle dine bidrag ser ud til at være i overensstemmelse med disse, vil vi gerne minde om at Wikipedia ikke er:

  • ... et sted hvor du skal reklamere for dig selv, dine venner, din hjemmeside, arbejdsplads eller forening eller bare butikker og hjemmesider, du godt kan lide
  • ... en ordbog – brug i stedet Wiktionary
  • ... en talerstol
  • ... en kampplads eller diskussionsforum
  • ... et sted hvor du kan uploade billeder, blot for at dele dem med dine venner
  • ... et CV-indeks
  • ... en netavis eller blog
  • ... et chatroom
  • ... en kogebog – brug i stedet Wikikogebogen

Du kan læse mere om hvad Wikipedia ikke er, og samtidigt er det vigtigt at du skriver ud fra et neutralt synspunkt.

Ved at overholde disse regler får vi alle mest ud af det i længden. Du er selvfølgelig velkommen til at spørge i begynderforummet, såfremt du har yderligere spørgsmål.

Med venlig hilsen Broadbeer, Thomas 14. mar 2008, 02:12 (CET)
De ovnstående bokse er ment alvorligt. Håber du vil bidrage på ordenlig vis. --CarinaT 14. mar 2008, 09:55 (CET)
Stop venligst!
Hvis du fortsætter med at vandalisere sider, vil der blive iværksat sanktioner mod dig. På forhånd tak, Mark Jensen 14. mar 2008, 20:07 (CET)


Jeg undrer mig lidt over hvad der er gået galt for at du har fået den oplevelse, du har. Stedet her er en encyklopædi vi skriver i fællesskab, og det er smart at bruge beskrivelsesfeltet for at andre kan få indsigt i ens bevæggrunde. Jeg gendannede artiklen syveren, da jeg ikke indledningsvis fandt grund til at den skulle slettes (vi oplever ofte at ballademagere udøver nøjagtig den samme adfærd). Jeg kan ikke se, hvilken tue, du skulle have været faldet over for at smække med døren - det ser ikke ud til at du har været i synderlig dialog om noget. Prøv at læse lidt om projektet i ovenstående links og fortæl i beskrivelsesfeltet hvorfor du gør som du gør - så er der en chance for at vi kan komme på bølgelængde istedet for denne fastlåste situation. Du kan sagtens skrive på denne side. Med venlig hilsen --Jørgen 15. mar 2008, 13:57 (CET)


Hej Wikipedia medarbejder


Som jeg før har påtalt, så mener jeg afgjort, at Wikipedia ikke har overholdt de vilkår, som jeg har skrevet teksten om stolen Syveren under (fx i det at en Wikipedia medarbejder har slettet mine kildehenvisninger). Så derfor mener jeg afgjort, at Wikipedia skal respektere, at jeg sletter min tekst om stolen Syveren.


Ifølge ejendomsretten § 73, har jeg ret til, at få teksten om stolen Syveren slettet, da Wikipedia har behandlet mig svigagtigt. I det Wikipedia ikke har levet op til de vilkår, jeg skrev teksten under. Så derfor mener jeg, at det er en realitet, at der umiddelbart er baggrund for en stævning.


Hvis Wikipedia ønsker sagen sluttet, så er det jo bare, at slette teksten, eller redegøre hvorfor en medarbejderen, har slettet mine kildehenvisninger.


Hilsen Daniel Sterndorff Jessen eller brugeren ’’Daniel S. Jessen 18. mar 2008, 21:31 (CET)’’


Jeg vil lige henlede din opmærksomhed på hvad der står nedenunder redigeringsfeltet:
  • Bemærk at alle tekstbidrag til Wikipedia er at betragte som udgivet under GNU Free Documentation License (se Wikipedia:Ophavsret for flere oplysninger).
  • Hvis du ikke ønsker at din tekst skal udsættes for nådesløse redigeringer og at den kan blive kopieret efter forgodtbefindende, så skal du ikke placere den her.
  • Du lover os også, at du selv har forfattet teksten eller har kopieret den fra en public domain-kilde eller en tilsvarende fri kilde.
-- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 18. mar 2008, 21:38 (CET)
En anden ting er, at du tydeligvis har misforstået, hvordan tingene fungerer, da der ikke findes nogen, der arbejder for Wikipedia. Vi er bare en flok tilfældige mennesker, der har fundet en wiki, som vi synes om.
Artiklen om Syveren indeholdt ingen kildehenvisninger, så det kan du ihvertfald ikke brokke dig over. Som du kan se i versionssammenligningen, er det fortsat i høj grad den oprindelige tekst, der anvendes i artiklen. Hvis du fortsat ønsker en stævning kan du kontakte Wikimedia Foundation i San Francisco. --|EPO| 18. mar 2008, 21:43 (CET)
Stop venligst!
Hvis du fortsætter med at vandalisere sider, vil der blive iværksat sanktioner mod dig. På forhånd tak, Saddhiyama 29. apr 2008, 00:26 (CEST)