Brugerdiskussion:Dennis Laursen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi er glade for at se dig, og for at du vil bidrage til projektet. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gribe det an, er der lidt startinformation ved at følge disse links:

Hvis du ikke er inde i koder, klammer og tegn, så skriv blot uden koder og hold så øje med hvad andre gør ved din tekst de kommende dage. Så lærer du hurtigt hvordan det hele virker :-) Wikipedia er i øvrigt opbygget, så du slet ikke kan komme til at ødelægge noget, selvom du gør noget forkert. Alt kan bringes tilbage til, hvordan det var før, og det er der nogen, som sørger for.

Skulle du gå i stå og ikke kunne finde vejledning, så er der flere måder at få hjælp på. Den allersimpleste er at trykke på "min diskussion" i øverste linje, vælge redigér og skrive et spørgsmål. Så udfylder du ruden "Beskrivelse" forneden og trykker på knappen "Gem side" lige nedenunder. Inden for kort tid vil du sikkert se, at der på din skærm står, at du har fået svar.

Det vigtigste er at udfylde feltet "Beskrivelse", for indholdet af det kan ses af alle på seneste ændringer, så vi véd, hvad der sker. -- En lidt forsinket velkomst ;-) - vh. Nico 5. aug 2006 kl. 16:26 (CEST)

Mange tak :)--Dennis Laursen 5. aug 2006 kl. 23:11 (CEST)


Jamen, jeg synes sjovt nok også selv at mine interesser er gode - i hvert fald de fleste af dem:) Og jeg har både set og svaret på kritikken af min artikel. --LeneKB30. aug 2006 kl. 20:02 (CEST)

Jep, det så jeg. Har også svaret tilbage...
--Dennis Laursen 2. sep 2006 kl. 12:30 (CEST)

Hej Dennis. Jeg tænkte du måske var interesseret i dette indlæg? --Lhademmor 13. feb 2007 kl. 20:00 (CET)


Jeg har det seneste medlemstal fra Anima selv. Det er det seneste antal registrerede medlemmer, og kilden er Animas medlemsdatabase. Dennis Laursen 14. aug 2007, 16:17 (CEST)

Hej Dennis, kunne du ikke oplyse kilden til den oplysning om Animas medlemstal, du har indsat? Oplysninger skal helst kunne verificeres af andre. Mvh --Sir48 (Thyge) 13. aug 2007, 00:03 (CEST)

Om tømning af diskussionsside[rediger kildetekst]

Det anses for dårlig Wikipedia-skik at tømme sin diskussionsside uden videre. Hvis du gerne vil gemme noget af vejen (for gamle versioner af siden kan altid findes via historikken), opfordres du til at arkivere ældre indlæg i stedet for. Jeg har derfor gendannet, så du får chancen for at gøre det på den mere velsete måde. Mvh. Arne (Amjaabc) 9. mar 2009, 21:37 (CET)

Om kopiering fra andre hjemmesider[rediger kildetekst]

Jeg kan se, at du ret direkte har kopieret materialet til Gnadentot. Det er stort set aldrig tilladt efter dansk lovgivning. Derfor en lille påmindelse:

Respekter ophavsretten
Hej Dennis Laursen. Bemærk venligst følgende:

Kopiering af ophavsretligt beskyttede værker uden forudgående tilladelse er ulovligt

Dette gælder både tekster og billeder fra andre hjemmesider – også selvom der ikke står noget om ophavsret på hjemmesiden.

Hvis du er den eneste ejer af materialet, så skriv et indlæg på artiklens diskussionsside og indsend en erklæring for at gøre opmærksom på dette.
Hvis du ikke er ejer af materialet, skal du fjerne det og evt. skrive en ny tekst med det kopierede materiale som kilde.

Læs gerne politikken om ophavsret og om frie kilder.

Med venlig hilsen Arne (Amjaabc) 9. mar 2009, 21:37 (CET)
Hej Arne.

Jeg har ændret indholdet, og lavet en anden formulering. Jeg beklager at blot at havde kopieret indholdet fra en anden side.

Mvh. Dennis Laursen.

PS: Hvordan er det nu man laver de der skilte, med at artiklens indhold godt kan udvides/ikke er fuldbyrdigt?

Udmærket - det er sket mange gange får i Wikipedias historie, men en hel del færre lærer af det!
Skiltene med forslag om udvidelse er alle variationer over {{stub}} - det kan være en mindre jungle at finde en passende, men prøv at se på listen på WP:SP. --Arne (Amjaabc) 10. mar 2009, 17:37 (CET)
Okay, tusind tak for hjælpen. Det er et stykke tid siden jeg sidst har skrevet noget på Wikipedia, så jeg håber at kategoriseringen m.m. er rigtig, som jeg har lavet i Gnadentot-artiklen. (Skrev Dennis Laursen (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Det kan måske godt nuanceres lidt, men spørgsmålet er, om der skal laves så meget mere, inden der tages stilling til en eventuel sammenskrivning.
Og så lige et lille tip til: Vil du godt huske at signere dine indlæg på diskussionssider (inkl. din egen), og meget gerne med den autoriserede med ~~~~? Mvh. Arne (Amjaabc) 10. mar 2009, 18:42 (CET)
Åhh, ja, undskyld, det skal jeg nok huske --Dennis Laursen 10. mar 2009, 19:33 (CET)