Brugerdiskussion:DrKeta

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, DrKeta! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Knud Winckelmann (diskussion) 10. mar 2017, 08:21 (CET)

Jeg foretrækker kommunikation på diskussionssider frem for e-mail, som jeg kun bruger for private sager som ikke behøves delt på Wikipedia. Derfor min reaktion her.

  1. Det kommer an på hvad for et billede det er. Der er store krav angående ophavsret. Det kan man læse om på denne side.
  2. Jeg tror det er bedst at læse ovennævnte information om hvad Wikipedia er, vores retningslinjer, og tag vores kursus om at redigere wikipedia. Når man har øvet sig i at redigere, bliver det nemmere at forstå hvordan Infobokse virker og hvordan man kan lave et ny en. Det er bedre at bruge det der er, eller bruge et andet (f.eks. Infoboks hjemmeside)
  3. Alle begyndelse er svært, men det sværeste er tålmodighed. Nye medhjælper ser vi ikke som idioter, idioter er dem der ved hvordan man skal redigere men vælger at ignorere det ;)
  4. Hvert infoboks har parametre der gøre det muligt at få information frem. Vi har mange infobokse for forskellige temaer. De er forudprogrammeret med de flest brugte parametre. Jeg forstår godt at det er forvirrende.
Det er det jeg kan anbefale for nu. Mixcloud‎ er en hjemmeside, og derfor tror jeg at det er bedre at bruge {{Infoboks hjemmeside}} hvor der er nogle andre parametre end {{infoboks virksomhed}}.  •   Rodejong   💬 ✉️ 11. mar 2017, 21:06 (CET)

Okay, det giver mening. Tak for hjælpen. DrKeta (diskussion) 24. mar 2017, 18:48 (CET)

Hvorfor er Colin Lane Games AB markeret som forældet? --Trade (diskussion) 25. mar 2017, 23:27 (CET)

Hej DrKeta. Jeg har slettet din artikel Colin Lane Games AB, fordi jeg vurderer, at virksomheden ikke lever op til vores kriterier for virksomhedsartikler. --Cgt (diskussion) 26. mar 2017, 13:07 (CEST)

What? Hvad gør den så? Vingummiforretning? DrKeta (diskussion) 26. mar 2017, 15:06 (CEST)
Jeg forstår ikke spørgsmålet. --Cgt (diskussion) 26. mar 2017, 15:11 (CEST)
Teksten var:
Colin Lane Games AB er et svensk 2-mands firma bestående af Colin Ward Lane og hans kone Hedvig Anna Elinor Månsson Lane - der blev oprettet i 2016. Firmaet udvikler og producere spil til iOS. De har blandt andet lavet spillet Golf Zero, som er ved at få noget anerkendelse.
Hvordan skulle det leve op til kriterier for virksomhedsartikler? --Madglad (diskussion) 26. mar 2017, 15:13 (CEST)
Hvad vil du så kalde det? Jeg vil nemlig gerne have den side op. DrKeta (diskussion) 26. mar 2017, 18:31 (CEST)
Kalde hvad? Du bliver nødt til at formulere dig tydeligere, hvis du vil have et ordentligt svar. --Cgt (diskussion) 26. mar 2017, 18:32 (CEST)
Hvis hans firma ikke er en virksomhed, hvad er det så? DrKeta (diskussion) 28. mar 2017, 03:53 (CEST)
Colin Lane Games AB er selvfølgelig en virksomhed, men vi ønsker ikke artikler om enhver virksomhed på Wikipedia – kun dem, der har gjort sig særligt bemærkede, som beskrevet på siden Wikipedia:Kriterier for virksomhedsartikler. --Cgt (diskussion) 28. mar 2017, 06:21 (CEST)

Det kan godt være, at man synes det - men jeg synes Wikipedia behøver så meget information som muligt. Ikke alle er lige kloge. Husk Danmarks gennemsnits IQ er 80. DrKeta (diskussion) 7. apr 2017, 03:48 (CEST)