Brugerdiskussion:Eagle-Eye

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej Eagle-Eye!

Du sletter i et væk på Eagle-Eye Cherry, på dens diskussionsside og på denne side - og flytter denne side til LORT! Eagle-Eye. Det er ikke befordrende for diskussionen. Lad venlist være med det. Jeg har nu blokeret dig i et døgn - det er måske lidt meget, men det var altså nødvendigt at få dig til at stoppe op. Hvis en af de andre administratorer i løbet af det døgn ønsker at fjerne blokeringen igen, skal de da være velkomne til det. --Palnatoke 30. maj 2005 kl. 09:02 (CEST)

Hvorfor til grin?[rediger kildetekst]

Hej Jesper

Du skrev: "Har læst mange af følgende regler. Gider ikke være til grin i hen. til diskussionerne!" - du har da ikke været til grin; man er velkommen til at bidrage så godt man nu engang kan, også selvom man til daglig bruger et andet sprog. Er man nødt til at bruge gloser på et andet sprog, kan man på diskussionssiden gør opmærksom på, at man gerne vil ha' at nogle andre hjælper til.

Naturligvis må man på et offentligt sted som Wikipedia, forvente snak om sine formuleringer, det sker også for os andre, og det er vel kun positivt at få forbedret sit sprog og rettet eventuelle fejl eller misforståelser? Det synes jeg. I øvrigt kunne du have undgået det meste af diskussionen, ved selv at have deltaget i den og forklaret hvad du mente - når man ikke deltager, er andre nødt til at gætte.

Jeg har forresten stadig ikke fået svar på følgende vedr. billedlicens: Hvilken licens er der knyttet til det nye billede af Eagle-Eye Cherry?

Ta' ovenstående i en positiv ånd; ingen ønsker at genere dig. Vi forsøger alle at skrive den bedst mulige encyklopædi, og er derfor nødt til at debattere indholdet - og vi endte da med en god artikel, synes jeg. Nu er der "kun" små 25.000 andre artikler tilbage, som kunne trænge til samme grundige behandling.

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 31. maj 2005 kl. 07:53 (CEST)

Hej Eagle-Eye!

Du har lagt et par billeder op, men ikke angivet, hvem der har hvilke rettigheder til dem. Det må du meget gerne gøre. Tak. --Palnatoke 6. jun 2005 kl. 11:06 (CEST)