Brugerdiskussion:EmilieKgl

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, EmilieKgl! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA-2020.png

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 30. apr 2018, 10:39 (CEST)

Velkommen[redigér wikikode]

Måske kan du bruge Kriterier for artikler og Stilmanualen; her kan du læse hvad der gør en artikel notabel og hvor du læse dig til hvordan en artikel skal skrives. Se også Hjælp:Almindelige begynderfejl. Hvis du har flere spørgsmål, så er du velkommen til at henvende dig til vores Nybegynderforum! Jeg håber på et godt samarbejde.
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 30. apr 2018, 10:39 (CEST)

Hej Emilie, Det vil nok være en fordel hvis Du satte skabelonen {{ibrug}} ({{ibrug}}) på de artikler Du har påbegyndt, så der ikke er nogen der tror det er fejloprettelser, og sletter dem. vh. Nico (diskussion) 7. jun 2018, 13:40 (CEST)

Kladder[redigér wikikode]

Hej EmilieKgl.

Jeg har flyttet dine artikler til

Så kan du arbejde med dem i fred og ro, til de er klare. Mvh KnudW (diskussion) 21. jun 2018, 14:34 (CEST)

Hej EmilieKgl. Dine artikler er noget tynde i det. Har du mulighed for at udfylde de afsnit, du har oprettet, så de er mere komplette? Du kan ikke uden videre regne med at andre brugere overtager. Mvh KnudW (diskussion) 26. jun 2018, 10:20 (CEST)

Hej KnudW Min kollega, Williams1998 og jeg arbejder fortsat på artiklerne, så de er i gang med at blive mere komplette og er derfor afhængige af at kunne tilgå dem begge to. Vi sparrer løbende med Villy_Fink_Isaksen om artiklerne. Mvh EmilieKgl

Hej Emilie. Til en anden gang, så kan Bruger:Williams1998 sagtens bidrage i din sandkasse. Stort set alle kan skrive alle vegne, så det er ikke noget problem. Mvh KnudW (diskussion) 26. jun 2018, 10:31 (CEST)

Et lille tip[redigér wikikode]

Hej Emilie. Der er vældig fint, at du sætter infobokse på en række avisartikler. Jeg undrede mig dog over, at der ikke kom start/slutdatoer på, når de tydeligvis findes. Det gik så op for mig, at du faktisk havde sat disse datoer på i Wikidata, men måden, du har gjort det på, bevirker, at de ikke hentes til infoboksen. Prøv at se på d:Q11964727, så kan du se, hvordan man angiver datoerne på en måde, så de faktisk hentes.

Informationsteoretisk er forskellen, at når man sætter start- og slutdato som selvstændige udsagn, så knyttes de til hele dataobjektet (her avisen), mens hvis man sætter dem som kvalifikatorer for et andet udsagn, så gælder datoerne kun for dette udsagn. I det konkrete tilfælde er datoerne knyttet til udsagnet "tilfælde af - dagblad". Det betyder noget i retning af, at Dannebrog var et dagblad i den angivne periode (underforstået, at den kan have været noget andet i en anden periode).

Det korte og det lange er imidlertid, at hvis du bruger udsagnene "etableringsdato" og "ophørsdato", så kommer datoerne med i infoboksene. Jeg håber, at det hjælper lidt. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 15. aug 2018, 11:31 (CEST)

Hej Arne (Amjaabc). Jeg er klar over forskellen og at de ikke kommer med, så de bliver tilføjet. Ellers tak for tip. Mvh Emilie