Brugerdiskussion:Enkyklios

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

Hej Enkyklios. Du ønskes hermed velkommen. mvh/--Anjoe (Anders) 1. nov 2005 kl. 20:57 (CET)

Omkring font-family[rediger kildetekst]

Kunne man formå dig til at holde op med de der font-deklarationer i artiklerne, eller har de en eller anden nytte? --Palnatoke 1. nov 2005 kl. 10:29 (CET)

Hej!

I din redigering Runealfabet fra 8/11 18:26 har du erstattet billederne af de enkelte runer med deres UTF-8 ækvivalent. Det er ikke så hensigtsmæssigt, eftersom det er ret få der har et tegnsæt med Futhark installeret. Så vil du ikke være flink at sætte den grafiske fremstilling ind igen, så artiklen stadig giver mening? -- Bruger:Wegge 9. nov 2005 kl. 15:41 (CET)

Flertydige artikler[rediger kildetekst]

Hej Enkyklios. Du har lavet rettelser i flere flertydige artikler, bl.a. Phoebe og Enceladus. Du bedes gå til følgende link for at se, hvordan det korrekte format er for flertydige artikler: Wikipedia:Stilmanual#Flertydige_artikler. Ikke alle sider retter sig fuldstændig efter denne standard, men det er vi i gang med at ordne. Bemærk at ordbogsinformation ikke hører til i flertydige artikler. Hvis du interesserer dig herfor, kan jeg anbefale den danske Wiktionary . Mvh/--Anjoe (Anders) 21. nov 2005 kl. 11:33 (CET)

Ordbogsinformation kan være nyttig i flertydige artikler, som det p.t. diskuteres ved Landsbybrønden. --Palnatoke 21. nov 2005 kl. 11:41 (CET)

Ophavsretten til et billede udløber 70 år efter fotografens død. Er dette tilfældet for dette billede? Hvilken kilde er billedet fra? Hvis der ikke sker dokumentation inden 7 dage vil billedet blive slettet. --|EPO| 12. jul 2006 kl. 23:13 (CEST)

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter nye artikler, så husk at kategorisere dem. Du skal altså finde eller oprette en eller flere kategorier, som de pågældende artikler passer ind under.

--JGC 24. jan 2008, 15:48 (CET)