Brugerdiskussion:EosKøge

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, EosKøge!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen Medic (Lindblad) 15. jan 2011, 14:37 (CET)

Et par tips[rediger kildetekst]

Hejsa. Jeg har nu tilrettet den infoboks, du forsøgte at indsætte i Comwell; har du tvivlsspørgsmål fremover, er både jeg og andre klar til at hjælpe. Læs i øvrigt infoboksen herover - den indeholder mange gode råd, der kan hjælpe med det meste af det, man har brug for til at redigere på Wikipedia. Overvej i øvrigt at bruge Sandkassen til at eksperimentere, og brug "forhåndsvisning"-knappen til at kontrollere dit eget arbejde i artiklen, indtil alt ser ud som du gerne vil have det. Derefter kan du gemme det endelige resultat ved at trykke på "gem". Dét vil spare dine medskribenter for meget arbejde, når dine redigeringer skal kigges igennem. Ellers vil jeg blot ønske fortsat god arbejdslyst! --Medic (Lindblad) 15. jan 2011, 14:50 (CET)

Ovenstående gentages:

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Pugilist 16. jan 2011, 10:51 (CET)

Husk det venligst, du fik det at vide i går:

Respekter ophavsretten
Hej EosKøge. Bemærk venligst følgende:

Kopiering af ophavsretligt beskyttede værker uden forudgående tilladelse er ulovligt

Dette gælder både tekster og billeder fra andre hjemmesider – også selvom der ikke står noget om ophavsret på hjemmesiden.

Hvis du er den eneste ejer af materialet, så skriv et indlæg på artiklens diskussionsside og indsend en erklæring for at gøre opmærksom på dette.
Hvis du ikke er ejer af materialet, skal du fjerne det og evt. skrive en ny tekst med det kopierede materiale som kilde.

Læs gerne politikken om ophavsret og om frie kilder.

Med venlig hilsen Knud Winckelmann 15. jan 2011, 15:52 (CET)

Jensens Foods[rediger kildetekst]

Jeg har lige slettet Jensens Foods, da den også var kopieret fra deres egen hjemmeside. Jeg vil gerne have en eller anden form for svar om du forstår de ovenstående tips, og især det med ophavsret. Det eer en alvorlig sag. Mvh Knud Winckelmann 15. jan 2011, 22:57 (CET)

Jeg vil frygteligt gerne have et svar på at du har forstået ovenstående. Mvh Knud Winckelmann 15. jan 2011, 23:27 (CET)

Køreplaner/linjer[rediger kildetekst]

Hej EosKøge. Jeg har fjernet din redigering her, fordi artiklen 103 handler om årstallet; det gør alle talartikler sådan set, medmindre der efter tallet står noget i parentes som f.eks. "103 (buslinje)". Du skal dog være opmærksom på, at der er en diskussion i gang på Diskussion:101A om dine oprettelser af buslinjeartikler. Det ville være godt, hvis du kommenterede :-) --Masz 16. jan 2011, 12:02 (CET)

Husk nu ophavsretten[rediger kildetekst]

Hej EosKøge. Det er altså ikke for sjov, når vi skriver, at du ikke må kopiere fra andre hjemmesider. Denne gang har du råt kopieret tekst, der optræder på DR's hjemmeside om Pandaerne. Det er fint nok, at du opretter en artikel som denne her, men du bliver nødt til at omskrive teksten, så den ikke er en kopi. I dette tilfælde har jeg gjort det, da det var relativt overkommeligt, så du kan jo se der, hvordan det kan gøres. Mvh. Arne (Amjaabc) 20. jan 2011, 17:33 (CET)

Hej EosKøge. Så er jeg her igen. Denne gang er det ikke så alvorligt som ovenfor;-) I almindelighed er vi meget glade for kilder til artiklerne, men din hukommelse er desværre ikke gyldig. Så er ingen kilder faktisk bedre. Se Wikipedia:Kildeangivelser for mere om brugbare kilder. --Arne (Amjaabc) 28. jan 2011, 19:44 (CET)

Jochimsen og Opstand Gospel Choir[rediger kildetekst]

Hej EosKøge. Jeg har tilladt mig at tilbageføre din ændring af dirigenten af Opland i Oh Happy Day. Jeg har fundet flere kilder, der siger, at Hans Christian Jochimsen var involveret i koret til filmen, men ingen, der siger, at det var Lars. Hvis du har en anden kilde, må du gerne nævne den. Mvh. Arne (Amjaabc) 6. feb 2011, 10:25 (CET)

Jeg har ikke skrivet noget om noget kor, men at Lars var involveret i musikken til filmen Oh Harry Day. Se evt. http://danskfilmogtv.dk/content.php?page=media&value=10775

(Information kommmer fra et brev fra min konfirmation præst. I forbindelse med herfølge kirkes årlige Gospel weekend (her i weekenden) for kon4mander. Så jeg har mødt Lars, men jeg fik det ikke lige bekræftede det. Men jeg kan spørg min præst, om hvor hun har det fra)

Vedr "Hvem kender hvem" og ophavsret[rediger kildetekst]

Du har adskillige gange fået at vide at du ikke må kopiere indhold andetsteds fra og alligevel bliver du ved. Du må meget gerne give lidt respons på at du forstår at du ikke må dette. I mellemtiden er du blokeret i 2 timer. Knud Winckelmann 10. feb 2011, 21:25 (CET)

Du er blevet blokeret i 2 timer på grund af hærværk.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side. Dette vil også blive betragtet som hærværk.
Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen. gentagne brud på ophavsretten

Okey, så undskyld. Men jeg har altså rettet i det så det ikke er 100% kopiet. (Skrev EosKøge (diskussion • bidrag) 11. feb 2011, 12:54. Husk at signere dine indlæg.)

Teksten er stadig genkendelig nok til, at du gentagne gange har fået at vide, at du skal ændre din tilgang til at redigere. Men det er rart at vide, at du faktisk læser det vi skriver til dig. Skriv endelig videre - men med dine egne ord fremover, ikke? Så kan du eventuelt sætte de hjemmesider du finder på som kilder i stedet. --Medic (Lindblad) 11. feb 2011, 13:04 (CET)

Nu har jeg skrivet den med ejne ord. Lige et spørgsmål til, Hvis man ingen kilde har, hvad så? (Skrev EosKøge (diskussion • bidrag) 11. feb 2011, 13:25. Husk at signere dine indlæg.)

Hvis ikke du har kilder til det, du skriver, så kan du enten vælge at lade det være som det er, eller du kan indføje et {{kilde mangler}} i slutningen af teksten; det vil gøre opmærksom på, at der skal findes og indsættes en kilde. Men hvis meget af dit arbejde er baseret på tekst du finder på andre hjemmesider, hvorfor så ikke angive disse hjemmesider som kilde? --Medic (Lindblad) 11. feb 2011, 13:31 (CET)


Husk at bruge knappen "Forhåndsvisning" og beskriv dine ændringer[rediger kildetekst]

Når du gemmer mange gange, så skal det du skriver checkes mange gange.

Og når du ikke skriver noget nede i Beskrivelsesfeltet, så bliver det svært at checke dine ændringer.

Derfor vil det være rigtigt rart, hvis du, istedet for at trykke på "Gem" hver gang du har rettet i noget, trykker på knappen lige ved siden af, "Forhåndsvisning"

Så kan du se hvordan siden ville komme til at se ud, som om du havde trykket på Gem. Lidt længere nede på siden, kan du så skrive videre og når du så er helt færdigt, kan du trykke på "Gem".

Men lige inden du gør det, så skriv ganske kort i Beskrivelsesfeltet hvad du har lavet. Mvh Knud Winckelmann 11. feb 2011, 14:20 (CET)

Okey, det skal jeg nok prøve at huske :-) (Skrev EosKøge (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Tak for det, det lyder godt. Knud Winckelmann 11. feb 2011, 17:08 (CET)

Pas på med ikke at reklamere[rediger kildetekst]

Hej EosKøge. Jeg kan se, at du er ved at skrive artikler for de enkelte Comwell-hoteller. Man kan diskutere, om det er relevant at skrive artikler for hver af dem (det synes jeg ikke, men jeg skal jo ikke bestemme alene), men hvis man gør det, er det vigtigt at holde sig neutral. Pas derfor på med at skrive passager som "smuk udsigt" og "midt i byen men samtidig tæt på strand og skov". Det kan næsten kun ligne reklame, som hotellet selv kunne have skrevet. Mvh. Arne (Amjaabc) 12. feb 2011, 23:03 (CET)

Jeg mener ikke de enkelte hoteller indeholder oplysninger, der ikke kan indskrives i tabellen på Comwellartiklen, og set i lyset af den generelle koncensusdiskussion finder jeg dem ikke notable, og på mig virker oprettelsen af hele striben mere som et markedsføringsprojekt, end som udtryk for et encyklopædisk formål. - Nico 12. feb 2011, 23:23 (CET)

Okey, så det I mener er at jeg skal SLETTE det jeg har brugt meget tid på. For det jeg tænke var at man kunne skrive historien om de enkelte hotellet, f.eks. at Comwell Roskilde før i tiden var en højskole ovs. Men jeg kan jo også bare slette det HELE !

Fra EosKøge

Det er faktisk ikke det jeg skriver - prøv at læse det igen; Det kan indskrives i hovedartiklen, og så kan der oprettes en redirect fra de enkelte. Det med den megen tid, er så vidt jeg kan se 4-6 minutter pr. artikel ... - Nico 12. feb 2011, 23:39 (CET)

Det forstå jeg ikke, så jeg skal slette artiklerne og skrive dem på Comwell istedet. Hvad betyder Redirect?

Du tager materialet fra de enkelte artikler, og skriver ind i Comwell; derefter sletter du på underartiklen, og skriver i stedet: #REDIRECT [[Comwell]], og intet andet. Så vil f.eks Comwell Kolding automatisk føre dig, og andre til Comwell. (Du kan bruge knappenn #R ovenfor redigeringsvinduet). - Nico 13. feb 2011, 10:23 (CET)

Kan du (Nico) ikke lige gøre det med af dem, som jeg kan se hvad du merer? - EosKøge

Prøv at se nu . Husk at slette linket i Comwellartiklen når du opretter redirect, så vi ikke laver cirkelhenvisninger. Hvis du skal bruge noget i Koldingartiklen kan du finde det i historikken - Nico 13. feb 2011, 11:31 (CET)

Nordisk Film TV og ophavsret igen igen[rediger kildetekst]

Du har fået det at vide adskillige gange: DU MÅ IKKE KOPIERE FRA ANDRE SIDER!

Jeg har slettet Nordisk Film TV, da den var 99% kopieret fra deres egen side. Det er ikke nok at rette tre ord. Hvis du bruger deres tekst som oplæg, skal den skrives HELT om.

Hvis du ikke holder op med at kopiere tekst, så risikerer du endnu en blokering, da overtrædeelse af ophavsretten er en meget alvorlig affære. Knud Winckelmann 18. feb 2011, 15:23 (CET)


Det jeg ked af, jeg synes bare det skulle med. EosKøge

Det er for så vidt underordnet hvad du selv synes; både dansk lovgivning og Wikipedias regler fortæller dig klart og entydigt, at du ikke må kopiere tekst fra andre hjemmesider og indsætte den her. Uanset hvilke argumenter, du måtte have for at du synes teksten skal kopieres, så er og bliver det ulovligt. Det vil blive slettet hver gang du gør det, og du skal holde op med at indsætte mere kopieret tekst fremover. --Medic (Lindblad) 18. feb 2011, 18:14 (CET)

Mr. Bean på dansk[rediger kildetekst]

Jeg kan se at der ikke er en wiki-side med Mr. Beandansk. Så er det jeg tænke på om jeg måtte oversætte den engelsk version af Mr. Bean på den engelsk wikipedia. Det er jo den samme hjemmeside ?

Mvh. EosKøge

Ja, du kan åbne dette link, slette det der står og fortsætte med din oversættelse. -- Mvh PHansen 20. feb 2011, 18:24 (CET)

Okey, SUPER (Skrev EosKøge (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Navneskift[rediger kildetekst]

Hvis et firma eller en radio/tv station skifter navn, Hvordan skifter man så overskften på siden.

Mvh EosKøge

Navneskift[rediger kildetekst]

Hvis et firma eller en radio/tv station skifter navn, Hvordan skifter man så overskften på siden.

Mvh EosKøge

Først: du behøver ikke oprette to indlæg om det samme (jeg går ud fra det var en fejl). Dernæst: din brugerdiskussionsside er ikke et spørgehjørne, for du kan ikke forvente at andre læser med hos lige netop dig. Et mere passende sted vil detimod normalt være Hjælp:Nybegynderforum.
Og for at besvare dit spørgsmål: når en artikels emne skifter navn flyttes artiklen tilsvarende. Hvordan man gør det er besvaret under Hjælp:Flytning. --Dannebrog Spy 25. feb 2011, 22:32 (CET)
Der er ikke valgt nogen licensskabelon for ovenstående fil!

Tak fordi du uploader til Wikipedia - vi er glade for at få frie filer.
Desværre har du ikke angivet en licens og uden licens kan det ikke afgøres, om filen er udgivet under en fri licens og således må anvendes på Wikipedia.
Hvis ikke du angiver en gyldig og korrekt licens, vil filen blive slettet efter minimum 7 dage.

Du kan se en liste over godkendte licenser her.

Med venlig hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 8. mar 2011, 15:17 (CET)
Jeg har nu slettet ovennævnte fil. Hvis du får styr på licensen, kan du bede en administrator om at gendanne filen. Dette kan gøres på siden anmodning om administratorassistance.
- Sarrus (db) d. 19. mar 2011, 14:32 (CET)
Der er ikke valgt nogen licensskabelon for ovenstående fil!

Tak fordi du uploader til Wikipedia - vi er glade for at få frie filer.
Desværre har du ikke angivet en licens og uden licens kan det ikke afgøres, om filen er udgivet under en fri licens og således må anvendes på Wikipedia.
Hvis ikke du angiver en gyldig og korrekt licens, vil filen blive slettet efter minimum 7 dage.

Du kan se en liste over godkendte licenser her.

Med venlig hilsen MGA73 8. mar 2011, 22:16 (CET)
Jeg har nu slettet ovennævnte fil. Hvis du får styr på licensen, kan du bede en administrator om at gendanne filen. Dette kan gøres på siden anmodning om administratorassistance.
- Sarrus (db) d. 19. mar 2011, 14:32 (CET)
Der er ikke valgt nogen licensskabelon for ovenstående fil!

Tak fordi du uploader til Wikipedia - vi er glade for at få frie filer.
Desværre har du ikke angivet en licens og uden licens kan det ikke afgøres, om filen er udgivet under en fri licens og således må anvendes på Wikipedia.
Hvis ikke du angiver en gyldig og korrekt licens, vil filen blive slettet efter minimum 7 dage.

Du kan se en liste over godkendte licenser her.

Med venlig hilsen MGA73 8. mar 2011, 22:16 (CET)
Jeg har nu slettet ovennævnte fil. Hvis du får styr på licensen, kan du bede en administrator om at gendanne filen. Dette kan gøres på siden anmodning om administratorassistance.
- Sarrus (db) d. 19. mar 2011, 14:32 (CET)

Eksterne henvisninger[rediger kildetekst]

Hej EosKøge. Jeg vil bede dig om at undlade at sætte eksterne henvisninger til tv-indslag fra YouTube ind på artikler. Disse indslag er i almindelighed oprettet i strid med ophavsretten, og det kan vi ikke medvirke til på Wikipedia. Se Wikipedia:Eksterne henvisninger#Henvisning til YouTube, Google Video og lignende steder. Jeg tilbagefører dine ændringer af den slags. Mvh. Arne (Amjaabc) 9. mar 2011, 20:37 (CET)

Det er modtaget. Mvh. EosKøge.

Billeder af "Kims"[rediger kildetekst]

Hej! Selvom du selv tager billedet, så går den ikke. Det er Kims, der har retten til "billederne" på chips-poserne. Så vi kan kun bruge filerne, hvis du har en tilladelse fra "Kims". --MGA73 21. mar 2011, 21:35 (CET)

Det tænkte jeg også på, men så tog jeg chancen. Jeg skal nok slette dem nu. --EosKøge 22. mar 2011, 10:35

Kategori:DR - Verdens bedste børne-tv[rediger kildetekst]

Jeg har fjernet Kategori:DR - Verdens bedste børne-tv. Det kan udmærket være, at der kan blive brug for en kategori til DR's børne-tv-serier, men så skal den under ingen omstændigheder have et reklameslogan som navn. --Palnatoke 2. apr 2011, 23:48 (CEST)

Kilde til artiklen om Amalie.[rediger kildetekst]

Hej EosKøge du har skrevet i artiklen om Amalie Szigethy at hendes far og onkel var grundlæggerne af bladet Chili. Hvor har du læst det henne? --Trade 21. apr 2011, 16:24 (CEST)

Det har jeg læst i april-udgaven af Chili, som handler om Amalie. --EosKøge 21. apr 2011, 16:49

ok men bare fordi at André Szigethy er hendes onkel så tror jeg ikke det er relevant at nævne i artiklen om amalie selv.

ville det ikke være bedre at undersøge om André Szigethy er notabel til en artikel også og så sæt triviaen i informationen om ham?Trade 21. apr 2011, 17:02 (CEST)

Eller jeg kunne sætte en på Chili -- --EosKøge 21. apr 2011, 17:34

Lyder som en bedre løsning--Trade 21. apr 2011, 17:38 (CEST)

Herfølge Privatskole[rediger kildetekst]

Hej EosKøge. Jeg vil gerne gøre dig opmærksom på Wikipedia:Sletningsforslag/Herfølge Privatskole. Hvis du har en god grund til, at artiklen ikke skal slettes, må du gerne skrive det der. Mvh. Arne (Amjaabc) 15. maj 2011, 18:40 (CEST)[svar]

Hvorfor skulle du dog gøre det? Det er mange andre artikler om skoler?

Mvh Bruger:EosKøge

Hej EOS. Du finder svaret på dit spørgsmål i linket her, hvor du også har mulighed for at give din mening til kende. Mvh. --Pixi Uno 15. maj 2011, 19:14 (CEST)[svar]
Der er ikke valgt nogen licensskabelon for ovenstående fil!

Tak fordi du uploader til Wikipedia - vi er glade for at få frie filer.
Desværre har du ikke angivet en licens og uden licens kan det ikke afgøres, om filen er udgivet under en fri licens og således må anvendes på Wikipedia.
Hvis ikke du angiver en gyldig og korrekt licens, vil filen blive slettet efter minimum 7 dage.

Du kan se en liste over godkendte licenser her.

Med venlig hilsen MGA73 28. jun 2011, 19:41 (CEST)

Hej igen! Licensen kom ikke ind [1]. Du behøver ikke uploade en ny version. Du skal bare trykke rediger og klippe-klistre den ønskede licens ind og gemme. Ganske som når du retter artikler. --MGA73 2. jul 2011, 22:33 (CEST)

Husk kategori[rediger kildetekst]

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter nye artikler, så husk at kategorisere dem. Du skal altså finde eller oprette en eller flere kategorier, som de pågældende artikler passer ind under.

Med venlig hilsen Pacx 13. jul 2011, 18:00 (CEST)

Husk beskrivelse[rediger kildetekst]

Hej Eos, kan jeg ikk' få dig til at huske denne her.

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring. Med venlig hilsen Pacx 13. aug 2011, 00:15 (CEST)

Ja, det kan du godt :-) |EosKøge 13. aug 2011, 14:45

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du gendanner efter hærværk, så er det vigtigt at huske at tilføje de rette test-skabeloner til hærværksmandens brugerdiskussionsside. Med dette kan man nemlig sidenhen se, at denne bruger allerede har fået en advarsel, næste gang samme bruger laver hærværk, og dermed kan vandaler blive behørigt blokeret. Og i større tilfælde af hærværk, kan registrering af brugerens IP og den tilhørende institution komme på tale, så institutionen ved gentagelser kan blive kontaktet. Med venlig hilsen Pacx 23. aug 2011, 20:09 (CEST)

Med venlig hilsen --Pacx 23. aug 2011, 20:09 (CEST)

Hej Eos hvordan går de med den artikel om tv-serien om Mr. Bean du skrev du ville oversætte fra engelsk til dansk på diskussionsiden i februar Mvh. --Trade 25. aug 2011, 20:36 (CEST)

Nej, det har jeg ikke fået gjort. Men jeg sagde jo heller ikke jeg ville gøre det, jeg spurgte bare om det var lovligt --EosKøge 25. aug 2011, 20:46 (CEST)

Når, okay havde bare misforstået hvad du skrev i afsnittet. Mvh. --Trade 25. aug 2011, 21:32 (CEST)

Læs Diskussion:Viby (Sjælland). --Palnatoke 18. okt 2011, 19:45 (CEST)

Denne redigering kunne godt trænge til lidt uddybning. Hvis Toon Disney er lukket, vil det give mening at skrive noget om hvornår.. --Palnatoke 24. okt 2011, 14:09 (CEST)

Kategorisering[rediger kildetekst]

Når en artikel (f.eks. DSB) er i en kategori (f.eks. Kategori:DSB), bliver det noget dobbeltkonfekt hvis de begge tildeles samme kategorisering. Artiklen vil allerede være en del af både de øvre kategorier (f.eks. Kategori:Jernbanetransport) og de nærværende kategorier (f.eks. Kategori:Jernbaneselskaber i Danmark).

Desuden kan det i en del tilfælde være praktisk at angive en hovedartikel for en kategori. I disse tilfælde anvender man mellemrum som sorteringsnøgle, så den står forrest i kategorisidens alfabetisering. For øvrige tilfælde hvor artiklen blot skal sorteres efter dens navn, er det overflødigt at indsætte sorteringsnøglen, da denne sortering sker automatisk. --|EPO| COM: 25. mar 2012, 22:29 (CEST)

Flytning til nyt navn[rediger kildetekst]

Det er fint at flytte artiklen om sangerinden Medina til det nye navn. Du skal dog være opmærksom på et par ting i den forbindelse: Ingen artikler linker til det nye navn, men kun til det gamle, som er blevet til en omdirigering. Visse artikler linker endda til en omdirigering, som omdirigerer til det nu gamle navn (og dermed virker automatikken ikke længere for disse).

Når man har gennemført en flytning, bør man gennemse hvilke artikler, der linker til det gamle navn og ændre disse links. Mange af disse links - men ikke alle - er ofte i en skabelon. Dermed kan ofte på en nem måde rette mange links. --|EPO| COM: 26. mar 2012, 18:47 (CEST)

Kategori:Homoseksuelle[rediger kildetekst]

Hold venligst op med at indsætte kategorien "Homoseksuelle". Kategorien eksisterer ikke, og bør derfor ikke bruges. Mvh. Cgtdk (diskussion) 27. jun 2012, 12:20 (CEST)

Kategorien, findes på flere andre wikier (herudner engelsk). Om, vi skal have den til dansk wiki også må så være en anden diskussion. --Trade (diskussion) 27. jun 2012, 12:38 (CEST)

Blokeret igen[rediger kildetekst]

Da du nu igen igen igen har brudt ophavsretten, og indsat kopieret tekst i artiklen om Jensens Bøfhus, er du blevet blokeret for tredje gang. --Pixi Uno (diskussion) 15. aug 2012, 15:20 (CEST)

Du er blevet blokeret i 24 timer på grund af hærværk.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette også vil blive betragtet som hærværk.

Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen.


Hej EosKøge

Du havde lavet et par fejl i dine redigeringer i forbindelse med at TV 2 Sport overgik til MTG. Relanceringen skete ikke 1. januar 2013, men 7. januar 2013. Det nye navn er heller ikke, som man måske skulle tro, TV3 Sport men derimod TV3 Sport 1 (der kommer også en TV3 Sport 2 5. februar 2013). TV3 Sport er til gengæld navnet på produktionsselskabet bag. Jeg har omskrevet artiklen om TV3 Sport og efterfølgende indsat det gamle indhold i en ny artikel om TV3 Sport 1. Egentlig burde jeg bare have flyttet din artikel til det korrekte navn, og så skrevet om produktionsselskabet, men det jeg kom først i tanke om bagefter. Så jo, jeg laver også fejl, men her burde det vist være til at overskue. --Dannebrog Spy (diskussion) 16. jan 2013, 21:57 (CET)