Brugerdiskussion:Fona2000

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Ang. Østkyst Hustlers[rediger kildetekst]

Se venligst diskussionssiden, og argumenter for at ændre afsnitinddelingen. Toxophilus (diskussion) 18. feb 2020, 10:26 (CET)

Hvad sker der her?[rediger kildetekst]

HejFona200.
Hvad der meningen med denne redigering [1]. - Savfisk (diskussion) 22. mar 2020, 18:05 (CET)

Jeg har slettet din redigering med begrundelsen hærværk. Du svarer ikke på min henvendelse, så jeg har ikke mulighed for at finde ud af om det var en fejlredigering fra din side. Jeg skal advare dig mod at udføre lignede redigeringer eller slette indholdet på din diskussionsside. Det kan få konsekvenser for din adgang til at redigere. Med venilg hilsen Savfisk (diskussion) 24. mar 2020, 17:48 (CET)

Husk forhåndsvisning[rediger kildetekst]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Toxophilus (diskussion) 27. mar 2020, 08:26 (CET)

Stop[rediger kildetekst]

Det pladder med sokkedukkerne gider vi ikke se igen og du snakker pænt. Ellers går det dig som det gik dig på enwiki. Og ingen flere konti. Det er ikke så svært at forstå. KnudW (diskussion) 11. apr 2020, 01:10 (CEST)

Du har en bruger og ikke andre. Du opretter ikke flere. Du diskuterer dine redigering med dine medskribenter.
Og et tip: Drop at redigere på den engelske Wikipedia. De gider dig ikke mere. Og du er lige på vippen her. KnudW (diskussion) 14. apr 2020, 15:23 (CEST)

Blokering[rediger kildetekst]

Hej KnudW

Kan ikke redigere, hvad har jeg nu gjort galt? jeg har opført mig pænt siden vi sidst skrev sammen, og fortjener derfor ikke en blokering.

VH FONA2000 (Skrev Fona2000 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Fona2000, der har ikke været foretaget nogen blokering af din bruger her på DA-wiki, så dét kan ikke være grunden. Mvh. SorenRK (diskussion) 16. apr 2020, 19:05 (CEST)
Til gengæld er din anden brugerkonto Kiki1810 blokeret, netop fordi det ikke er tilladt at bruge sokkedukker. Mvh. SorenRK (diskussion) 16. apr 2020, 19:12 (CEST)

[redigeringskonflikt

Oprettelsen af Adam Alsing er ikke god. Syntes du selv det er fair at kaste en maskinoversættelse ind og så bare gå videre med det sædvanlige pjat på Take That?

Det virker ikke til at du er her for at forbedre artiklerne, kun at få din vilje vedr. ligegyldige detaljer og skrive om dig selv. Og sådan har det været siden 2016, under alle dine mange konti.

Det er derfor du er evighedsblokeret på enwiki og tålmodigheden her er meget tynd. KnudW (diskussion) 16. apr 2020, 19:14 (CEST)


KnudW blir du aldrig træt af at være så arrogant i din tone hele tiden? JA! Går meget op i detaljer, og redigere kun der hvor artiklerne, er i SÅ DÅRLIG stand mht info osv. det synes jeg jo selvfølig er min pligt at rette så det står rigtigt. Også til din anden beskyldning angående at jeg skriver artikler om mig selv, for så vil jeg rigtig gerne fortælle dig at jeg ALDRIG har skrevet om mig selv her på Wikipedia og kommer aldrig til det... jeg er ikke en selvoptaget nar... stop dine beskyldninger KnudW gider det ikke, det er ikke i orden at omtale folk som du gør. Artiklen om Adam Alsing synes jeg var vigtig da han ikke havde en DK-wiki og er en kendt personlighed der desværre lige er afgået ved døden af den skrækkelige COVID-19... respekter dog dette. Tænker også du skal lære at behandle folk ordenligt, og det ved jeg mange er enig med mig i.

Det tænkte jeg nok...

KnudWKnudWKnudW Hvad skyldes dit hærværk på Coca-Cola siden? KnudWKnudWKnudW?KnudWKnudWKnudWKnudWKnudWKnudWKnudWKnudWKnudWKnudWKnudWKnudWKnudWKnudWKnudWKnudWKnudWKnudWKnudWKnudWKnudWKnudWKnudWKnudWKnudWKnudWKnudWKnudWKnudWKnudWKnudWKnudWKnudWKnudWKnudWKnudWKnudWKnudWKnudWKnudWKnudWKnudWKnudWKnudWKnudWKnudWKnudWKnudWKnudWKnudWKnudWKnudWKnudWKnudW

//Fona2000

Et tip[rediger kildetekst]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Toxophilus (diskussion) 23. apr 2020, 19:31 (CEST)
Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Vi vil gerne gøre opmærksom på, at det ikke er tilladt at slette på diskussionssider. Hvis du mener, at siden er blevet for stor, eller hvis der står noget på siden, du ikke er så glad for, kan du flytte hele eller de ældste dele af sidens indhold til et arkiv. Det forventes dog, at arkivering tidligst sker en uge efter seneste indlæg, så andre kan nå at se hvad der er skrevet. Dette link beskriver, hvordan man laver et arkiv og bruger det. Med venlig hilsen TherasTaneel (diskussion) 26. apr 2020, 18:28 (CEST)

Stop[rediger kildetekst]

Kære Fona2000. Du bedes stoppe med at indføre at Coca-Cola går under navnet Coke. Det gør de ikke, hvilket en simpel indgang på deres hjemmeside bevidner om. Da det ikke er første gang, vil det medføre sanktioner hvis du fortsætter. Kan du dokumentere navneændringen med pålidelige kilder, er det noget andet. Men det har du ikke kunnet so far. Tøndemageren 26. apr 2020, 20:29 (CEST)

Hej Tøndemageren
Beklager er fra england og der kalder man bare coca-cola for Coke. glemmer bare at man ikke gør det i skandinavien;) Retter det lige om

Fona2000 26. apr 2020, 20:55 (CEST)

I England hedder det også Coca-Cola, så det giver jeg ikke særligt meget for - især fordi man også kalder det Coke i Skandinavien. Men hvad man kalder det, er ikke det samme som hvad det hedder. Og det er rettet. Tøndemageren 26. apr 2020, 21:01 (CEST)
Ok tak for venligheden og den gode tone🙄 er født og opvokset i England til jeg var 17, men ok du ved nok bedre...

Fona2000 26. apr 2020, 21:04 (CEST).

Fona2000-brugeren stopper[rediger kildetekst]

I starten da jeg oprettede mig som bruger på Wikipedia ville jeg gerne gøre noget, dele ud af min viden og fordybe mig. Jeg har oprettet både Big Brother Danmark-siden, fixede den danske Coca-Cola-side fra noget der decideret næsten ingen info havde. Engagerede mig i reality og serie-historik og gjort mig i musikalske sider herunder Justin Timberlake, Kim Larsen, Gary Barlow, Take That, George Michael, Østkyst Hustlers og mange flere. X Factor Danmark-siden har jeg (med rigtig meget modvind) også fixet fra noget der ikke var pænt til det bedre og med mere info. Ja min vision har på mange måder lykkes, at gøre WikiDK bedre.

MEN jeg har her på det seneste oplevet en meget grim tone (og ja I ved godt hvem i er…), beskyldninger, arrogance, sabotage og en flabethed som nærmest gør mig helt flov at være medmenneske til. Ofte har jeg oplevet at decideret blive blokeret for at lukke munden på mig, også selvom at jeg er kommet med beviser for sagen, er der bare blevet talt ned til mig eller blevet blokeret yderligere 2, 3 eller 4 uger. Beskyldningen om at jeg at skrevet artikler om mig selv chokeret mig SÅ dybt, hvilke en flabethed. Da jeg så svare på denne åndsvage beskyldning så gider i ikke at svare tilbage.

Derfor har jeg valgt at stoppe min wikipedia bruger efter 4 års brug, da jeg simpelthen ikke synes at det er sjovt mere. Jeg har fået øjnene op for at den danske wikipedia ikke er andet end en gruppe mainstream-mennesker der vil have ret i en masse der simpelhen er en gang humbug, og når man prøver at vidne det rigtige bliver man omtalt grimt eller blokeret. Det giver dårlig energi at være en del af et så negativt univers.

Tøndemagere
Savfisk
KnudW
Yamla
Favonian
NinjaRobotPirate
U-Mos

/////FONA2000 (2016-2020)

Stop nu[rediger kildetekst]

Ja ja, vi har fattet det. Du stopper igen igen. Så spar os for dramaet.

Kan du så lade være med at oprette endnu flere konti? KnudW (diskussion) 29. apr 2020, 19:38 (CEST)

Din tone der... er grundet til at Wikipedia burde få en ny admin, du gør et skrækkeligt dårligt arbejde Fona2000 (diskussion) 29. apr 2020, 20:24 (CEST)

Undlad venligst at slette indlæg på diskussionssider, også selvom de er indsat i skabelonbokse. --Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 29. apr 2020, 20:29 (CEST)

Du er fuld af lort KnudW, skylder dig ikke noget og især ikke at svare på dine barnlige sokkedukke beskyldninger, gå hjem til din gokkesok, og lad os andre være i fred. Fona2000 (diskussion) 29. apr 2020, 20:34 (CEST)

Blokeret[rediger kildetekst]

Stop x nuvola.svgDu er blevet blokeret i 24 timer på grund af utilstedelig opførsel.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette også vil blive betragtet som hærværk.

Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen.
--Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 29. apr 2020, 21:30 (CEST)


Blockerad permanent på svenskspråkiga Wikipedia[rediger kildetekst]

FYI: Jag har idag blockerat kontot permanent på SVWP på grund av upprepade Google Translate-inlägg. - Tournesol (diskussion) 18. jun 2020, 11:26 (CEST)

flot

Et tip - igen[rediger kildetekst]

Jeg prøver lige at gentage:

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Toxophilus (diskussion) 4. aug 2020, 20:49 (CEST)

Søren Bregendal[rediger kildetekst]

Hej Fona 2000. Du er tydeligvis vældig interesseret i at forbedre artiklen om Søren Bregendal, og det er sådan set fint. Jeg har tilbagestillet din seneste ændring, da jeg foretog en række rettelser i går, for at få artiklen til at følge det layout og den stil, som findes i øvrige biografiartikler. Jeg lavede tilmed en forklaring i redigeringsbeskrivelsen. Tag det op på diskussionssiden, hvis du vil have at der er noget som afviger fra andre artikler, og kom med argumenter herfor, f.eks. hvorfor du mener der skal stå i infoboksen præcis, hvornår han har været aktiv med hvad. Det gør vi ikke andre steder, men man ser nogle gange hvis folk har været anset hos forsellige firmaeer, at det i infoboksen er angivet, hvornår de har været ansat de forskellige steder. Jeg forventer, at du svarer her, og kommer med en forklaring på diskussionssiden, før du begynder at rette noget tilbage, eller vil jeg konsekvent tilbagestille alt du foretager dig. Mvh. Toxophilus (diskussion) 15. aug 2020, 07:31 (CEST)

Du bliver nødt til at besvare henvendelser, hvis du skal bidrage på wikipedia. Det er et fælles projekt, så man bliver nødt til at samarbejde, og ikke mindst indordne sig under de fælles beskrevne regler. Derudover vil jeg minde dig om følgende:
Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring. Med venlig hilsen Toxophilus (diskussion) 17. aug 2020, 06:35 (CEST)

Skabelon:Husk forhåndvisning

Din brugerside[rediger kildetekst]

Hej Fona2000. Principielt retter vi ikke i brugersiderne, medmindre der skrives noget, som strider mod normer og politikker eller er injurierende. Men du nærmer dig den tynde is, når du meddeler, at du er stoppet med at yde bidrag og alligevel redigerer artikler og deltager i diskussioner. Så et godt råd: Bring indholdet i overensstemmelse med fakta. Ramloser (diskussion) 18. aug 2020, 12:37 (CEST)

Tak ændre det senere idag

Blokeret igen[rediger kildetekst]

Fint, du vil have et svar:

Du er blokeret da du

  1. ikke kan finde ud af at arbejde sammen med dine medskribenter. Ingen ejer en artikel.
  2. opretter bunker af nye konti, lyver, uploader stjålne billeder og generelt ikke viser nogen antydning af at du forstår hvordan det hænger sammen

Du er blokeret.

Det betyder at du ikke opretter nye konti, redigerer uindlogget eller på anden måde bidrager.

Overtrædelser af dette vil betyde flere blokeringer, låsning af artikler osv.

Du har haft 7 år til at lære det. KnudW (diskussion) 10. sep 2020, 12:37 (CEST)

Stop x nuvola.svgDu er blevet blokeret i et stykke tid på grund af hærværk.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette også vil blive betragtet som hærværk.

Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen.


Arkivering[rediger kildetekst]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Vi vil gerne gøre opmærksom på, at det ikke er tilladt at slette på diskussionssider. Hvis du mener, at siden er blevet for stor, eller hvis der står noget på siden, du ikke er så glad for, kan du flytte hele eller de ældste dele af sidens indhold til et arkiv. Det forventes dog, at arkivering tidligst sker en uge efter seneste indlæg, så andre kan nå at se hvad der er skrevet. Dette link beskriver, hvordan man laver et arkiv og bruger det. Med venlig hilsen Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 22. okt 2020, 21:55 (CEST)

Sæt {{Autoarkiv}} på, hvis du ønsker at arkivere. Det er den bedste måde at gøre det på. --Madglad (diskussion) 25. okt 2020, 02:26 (CET)

Husk redigeringsopsummering - igen[rediger kildetekst]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring. Med venlig hilsen Toxophilus (diskussion) 6. nov 2020, 09:42 (CET)
Husk nu at opsummere dine redigeringer. Mvh. Toxophilus (diskussion) 9. nov 2020, 20:11 (CET)

Ret ind![rediger kildetekst]

Hej Fona2000. Nu er min tålmodig opbrugt. Du skal holde op med at ændre artiklen om Søren Bregendal, så den afviger fra den etablerede måde at opbygge artikler på. Jeg synes, at jeg har været meget tålmodig og pædagogisk og forsøgt at indgå kompromiser, men du bliver ved med at ændre den efter forgodtbefindende og fjerne min rettelser. Som jeg tydeligt skrev på diskussionssiden, så er hans diskografi udelukkende til studiealbummmer, for nu findes Søren Bregendals diskografi, og EP'er, soundtracks, gæsteoptræden osv. har ikke noget at gøre i hovedartiklen om Bregendal. På trods af det så skrev du så igen hans "musikprojekt" Sunday Sessions ind, og fjernede angivelsen af, hvilke albums der var EP'er med denne redigering 15. november. Nu har jeg slettet alt undtagen hans ene studiealbum, som reelt hører til i afsnittet. Du har også oprettet en særskilt artiklen om hans "musikprojekt" Sunday Sessions, på trods af, at jeg har prøvet at forklare dig, at det ikke er relevant encyklopædisk relevant. Kartebolle (Dipsacus fullonum) er tydeligvis enig, da han har oprettet et sletningsforslag. Selvom du er blevet gjort bedt om at tage større ændringer og forslag til at afvige fra "standard" op på diskussionssiden, inden du redigerer, så sker det ikke. Der er talrige andre eksempler på, at du bare tromler afsted på trods af beskeder og advarsler om at lade være, hvis man ser i artiklens historik. Det er muligt Bregendal er dit store idol, og du bare gerne vil have en stor flot artikel om ham, men du må aceptere, at der er en nedre grænse for, hvad der skal nævnes på Wikipedia, og at der er en etableret måde at opbygge artikler på. Jeg har brugt ufatteligt meget tid på at rette i artiklen om Søren Bregendal og relaterede artikler, og nu gider jeg ikke mere. Hvis ikke du retter ind omgående, så bliver mit næste træk administratorassistance, og så vil jeg forsøge at få dig blokeret for stedse. Med den brugerhistorik, som du har, hvor du allerede har flere blokeringer bag dig, så er det tydeligt, at du ikke forstår, hvad Wikipedia drejer sig om, og hvordan man samarbejder, hvilket bl.a. dine tidligere overfusing af Bruger:KnudW og beskeden fra Bruger:Madglad om brug af kilder vidner om. Toxophilus (diskussion) 16. nov 2020, 09:16 (CET)

Slap dog af...

Har tilføjet EP’erne igen, da det er en regel udgivelse for Søren Bregendal. Har derimod fjernet Sunday Sessions, så tænker at vi stopper den her.

Sådan her forbliver den:

Summer Sun (2006, EP) Life Is Simple Not Easy (2007) Electric Eyes (2008, EP) Lader Mig Falde (2012, EP) Fona2000 (diskussion) 16. nov 2020, 14:31 (CET)

Du kan bare skrive til mig stille og roligt... den der trussel med blokering, det lader jeg bare som om at jeg ikke hørte.

Artiklen om Søren Bregendal bliver ikke redigeret yderligere efter MIN seneste version

Respekter venligst dette. Fona2000 (diskussion) 16. nov 2020, 14:43 (CET)

Toxophilus Fona2000 (diskussion) 16. nov 2020, 14:44 (CET)

Diskussion om din fortsatte redigeringsadgang[rediger kildetekst]

Din opmærksomhed henledes på Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Fona2000, hvor der er fremsat anmodning om, at din brugerkonto blokeres.

Jeg kan se, at du har en historik med problematiske redigeringer og vanskeligheder med at samarbejde konstruktivt.

Det ikke taler for din sag, at du tilsyneladende har vanskeligt ved at tage imod gode råd, men jeg hører gerne dine bemærkninger til den kritik, der er fremsat mod dit virke her på Wikipedia. -Pugilist (diskussion) 11. jan 2021, 08:57 (CET)

Jeg kan se, at du har ignoreret ovenstående, og i stedet har valgt at fortsætte med en redigeringskrig, der har givet anledning til kritik af dig. Jeg har derfor inddraget din redigeringadgang, foreløbig i en måned.

Hvis du har saglige kommentarer til situationen, kan du på din diskussionsside fremføre disse.

Jeg vil anbefale dig at læse op på, hvorledes Wikipedia fungerer, herunder de fem søjler. --Pugilist (diskussion) 11. jan 2021, 15:12 (CET)


Hej Pugilist

Jeg ønsker pr. dd. at få min bruger fona2000 slettet permanent. Synes ikke at Wikipedia er sjovt mere, bliver tværtimod trist af at være en del af dette forum. Jeg takker af for 6 år på Wiki, informer gerne de andre brugere om min “fratrædelse” På forhånd tak Nikolaj R ejer af Fona2000 (diskussion) 11. jan 2021, 16:37 (CET)

Fona2000 takker af (denne gang for alvor)[rediger kildetekst]

Fona2000 takker af for 6 år på Wikipedia DK, men nu er det tid til at prøve noget andet.

Fra d. 12/1-2021 vil denne konto ikke længere være i brug og der vil derfor ikke blive svaret på evt. beskeder.