Brugerdiskussion:Foreningen Far

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Velkommen til den danske Wikipedia, Foreningen Far!
Jeg er meget glad for at du har bidraget til Wikipedia. Desværre var dine redigeringer ikke helt som de burde være, hvorfor jeg vil henlede din opmærksomhed på, at indsættelse af ukorrekte påstande og fjernelse af korrekte, betragtes som hærværk. Måske er der sket en fejl, så derfor får du også den varme velkomst.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen DanNav 27. dec 2010, 18:27 (CET)

Et godt råd[rediger kildetekst]

Når du laver en så stor redigering som denne, er det en god idé, at diskutere det først! Velkommen til! -- VH. DanNav 27. dec 2010, 18:27 (CET)

Stop venligst!
Hvis du fortsætter med at vandalisere sider, vil der blive iværksat sanktioner mod dig. På forhånd tak, DanNav 27. dec 2010, 19:40 (CET)
Velkommen til den danske Wikipedia, Foreningen Far!
Vi er glade for at have dig her, men...
Enten svarer dit brugernavn til navnet på en virksomhed, organisation eller myndighed, hvilket ikke er i overensstemmelse med vores regler, eller også har vi en mistanke om, at denne konto er oprettet, så flere brugere kan dele den, hvilket ikke er tilladt.


Konti, der har virksomhedsnavne kan give tvivl om, hvorvidt brugeren rent faktisk tegner virksomheden, eller blot er en bruger, der har valgt firmanavnet. Konti, der er delt af flere brugere, er også problematiske. Det kan du/I læse mere om i retningslinjerne for brugerkonti og -navne.

Hvis du bruger kontoen alene, skal du vælge et andet navn. Det gør du ved enten at oprette en ny konto eller ved at anmode om at ændre dit brugernavn. Hvis I er flere, der bruger kontoen, skal vi derfor bede dig/jer om at oprette hver jeres konti og kun bidrage dér. En brugerkonto kan oprettes på denne side.

Hvis formålet med denne konto ikke er at dele den, kan du lægge en kommentar på denne diskussionsside, hvor du gør opmærksom på dette. Det kan gøres ved at trykke på 'nyt emne' øverst på siden eller følge dette link.
Med venlig hilsen
- Sarrus (db) d. 27. dec 2010, 19:40 (CET).


Hvem er du?

Der er en person som skriver urigtige ting herinde om Foreningen Far og ønsker at skade en positiv foreninge. Det virker som en syg person. Vi ønsker kun at rette teksten på fornuftigt vis (Skrev Foreningen Far (diskussion • bidrag) 27. dec 2010, 19:50. Husk at signere dine indlæg.)

Hej. Efter en hurtig gennemlæsning er jeg enig i, at siden virker temmelig negativ nogen steder. Jeg vil selv kigge på om der kan omskrives. Ellers foreslår jeg dig at bruge artiklens egen diskussionsside, til at foreslå en ny version. Mvh Celtics 27. dec 2010, 19:58 (CET)

Hej. Der er tale om helt forkerte kilder. Foreningen blev ikke stiftet i det nævnte år og flere af de ting der nævnes er slet ikke forbundet med vores positive forening tilgavn for børn. Vi vil naturligvis gerne skrive en tekst på Wikipedia, som er retvisende og ordentlig. Lad venligst vores tekst stå indtil der kan genskabes en ordentlig og korrekt tekst. Tak!

Så kom med nogle kilder og deltag i diskussionen på artiklens diskussionsside.
- Sarrus (db) d. 27. dec 2010, 20:09 (CET)
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Det hører med til god skik på Wikipedia at underskrive sine beskederdiskussionssiderne, da det hjælper andre med at forstå, hvordan en diskussion har udviklet sig. For at underskrive et indlæg automatisk skal man blot klikke på signaturknappen ovenover redigeringsfeltet:
Enten eller

Alternativt kan man tilføje fire tilder (~~~~) i slutningen af indlæg. På forhånd tak, DanNav 28. dec 2010, 11:06 (CET)

Respektér venligst ophavsretten[rediger kildetekst]

Respekter ophavsretten
Hej Foreningen Far. Bemærk venligst følgende:

Kopiering af ophavsretligt beskyttede værker uden forudgående tilladelse er ulovligt

Dette gælder både tekster og billeder fra andre hjemmesider – også selvom der ikke står noget om ophavsret på hjemmesiden.

Hvis du er den eneste ejer af materialet, så skriv et indlæg på artiklens diskussionsside og indsend en erklæring for at gøre opmærksom på dette.
Hvis du ikke er ejer af materialet, skal du fjerne det og evt. skrive en ny tekst med det kopierede materiale som kilde.

Læs gerne politikken om ophavsret og om frie kilder.

Med venlig hilsen EeveeSylveon 24. jan 2018, 13:13 (CET)