Brugerdiskussion:Fredelige/Arkiv2

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
ArkivDette er en side med arkiverede diskussioner fra Brugerdiskussion:Fredelige.
Ønsker du at genoptage en arkiveret diskussion, skal du flytte den tilbage til diskussionssiden.
Aktuel
Arkiv
1 | 2 | 3 | 4 | 5

Arkivering[rediger kildetekst]

Hej Fredelige. Vi sletter generelt ikke vore diskussionssider her, men arkiverer dem i stedet. Jeg har arkiveret din. Mvh --Lhademmor 21. feb 2007 kl. 18:41 (CET)


Nonsensartikler[rediger kildetekst]

Hej Fredelige. Jeg så at du slettede indholdet i siden Terroisme. Når nogen opretter en sådan nonsensartikel er det bedre at du indsætter en skabelon som f.eks. {{nonsens}} eller {{slet}} i stedet for bare at tømme siden. Mvh Danielle 1. mar 2007 kl. 14:37 (CET)

Tak for tippet --Fredelige 1. mar 2007 kl. 15:48 (CET)

Velkomst til nye brugere[rediger kildetekst]

Hej Fredelige/Arkiv2

Jeg kan se du er igang med at byde nogle af vores nye brugere velkommen. Det er også fint, men du må meget gerne vente med at indsætte skabelonen til de pågældende brugere har lavet mindst et par redigeringer, da vi ikke kan vide om de skal have en {{subst:v}} (velkomst) eller {{subst:t}} (test/vandal-velkomst). Keep up the good work --Broadbeer 5. mar 2007 kl. 18:46 (CET)

Om at rette stavefejl på andres brugersider[rediger kildetekst]

Det er ikke velset.

: http://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Bruger:PAC-MAN&direction=next&oldid=1240507

-- Mvh PHansen 24. mar 2007 kl. 14:48 (CET)

Jeg kender PAC-MAN personligt, derfor gjorde jeg det. Jeg kan heller ikke se hvad det forkerte er i det, vi kan da ligeså godt få rettede stavefejlene på wikipedia. Jeg har ikke noget i mod hvis folk gør det på min brugerside, jeg vil let kunne komme til at stave forkert, da stavning aldrig har været min store side. Er det bedre man gør folk ommærksom om det på deres diskussionsider eller hvad. --Fredelige 24. mar 2007 kl. 16:19 (CET)

Diskussionssiden er vejen hvis man synes det er så vigtigt, men på selve brugersiden skal man have lov at være i fred. Der er vel ellers masser af andre fejl du kan gå ombord i? - Det er ikke nogen stor sag, men brugersiden er normalt et helle, et fristed. -- Mvh PHansen 24. mar 2007 kl. 17:29 (CET)

Kristendomsportal[rediger kildetekst]

Hej Simon Jeg er allerede så småt begyndt på en kristendomsportal. Jeg må indrømme at den nærmest er en sandkasse hvor jeg har forsøgt mig frem, så jeg har ikke meldt den som portal i kategoriseringen. Men du må meget gerne være med. Jeg ved endnu ikke hvor meget tid jeg vil bruge på det. Men jeg er begyndt, og hjælp gerne med. Se portal: kristendom Venlig hilsen Jakob Rahbek 16. nov 2007, 10:07 (CET)

Fvasconcellos[rediger kildetekst]

HAY DON'T RESTORE MY TALK PAGE D00D Fvasconcellos 4. dec 2007, 17:07 (CET)

Hej Fredelige, jeg kan se du laver en masse gode bidrag. For at gøre samarbejdet på Wikipedia nemmere vil jeg bede dig om at benytte beskrivelsesfeltet, fx. kunne denne redigering beskrives med teksten "links", denne redigering kan beskrives med "+bibstub", denne redigering kunne beskrives med "tilføjer beskrivelse af ægget" osv. Hvis du gør det bliver det nemmere for andre at se hvilke ændringer du har foretaget, uden at vi behøves at læse dem igennem selv. --Morten LJ 9. feb 2008, 13:48 (CET)

Omdirigering[rediger kildetekst]

Hej Fredelige, hvorfor opretter du en omdirigering til en side der ikke findes? Altså, Logoman. -- Danielle 4. mar 2008, 18:03 (CET)

Det gjorde jeg fordi jeg skulle til at skrive artiklen jeg omdirigerede til. Jeg omdirigerede først da jeg var bange for at glemme det. Men jeg kan godt se at jeg nok skulle have gjordt det i omvendt rækkefølge. --Fredelige 4. mar 2008, 18:13 (CET)

Mindre ændringer[rediger kildetekst]

Hej Fredelige. Jeg vil bare lige huske dig på "mindre ændring"-knappen – er rart for overskueligheden i seneste ændringer. --CarinaT 9. mar 2008, 13:59 (CET)

Synes også jeg plejer at bruge den. Men gør det nok ikke ofte nok. Skal nok prøve at huske på det i fremtiden. Tak for rådet Carina --Fredelige 9. mar 2008, 14:02 (CET)