Brugerdiskussion:Fredelige/Arkiv4

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
ArkivDette er en side med arkiverede diskussioner fra Brugerdiskussion:Fredelige.
Ønsker du at genoptage en arkiveret diskussion, skal du flytte den tilbage til diskussionssiden.
Aktuel
Arkiv
1 | 2 | 3 | 4 | 5

Nyt fra AA-TaskForce[rediger kildetekst]

Administratorstatus[rediger kildetekst]

Hej Fredelige, du har nu fået administratorstatus. Hvis vejledningen på Wikipedia:Administratorer ikke giver svar på evt. spørgsmål, så spørg på IRC. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 22. aug 2008, 19:10 (CEST)

Hej Fredelige. Du har tidligere tilmeldt dig mentorprogrammet som mentor. Da programmet nu er relanceret i nye moderne farver, vil jeg benytte lejligheden til at bede dig tage stilling til, om du vil fortsætte i projektet eller ej, da der er tale om en komplet relancering.

Denne besked skal mest af alt ses som en måde at fjerne inaktive brugere fra listen på. --Hockeyindustrien 31. aug 2008, 21:42 (CEST)

Tillykke med admin status - Skål!

Jeg kan se at du har aflagt min brugerside et visit her forleden? Al Bundy 14. sep 2008, 10:56 (CEST)

Grunden til at ændrede i din brugerside var fordi jeg gendannede versionen før en IP havde slettet noget på siden. --Fredelige 14. sep 2008, 11:12 (CEST)

Javel ja.. Al Bundy 15. sep 2008, 12:48 (CEST)

Hjælp til at indsætte et billede[rediger kildetekst]

Hej.

Er der nogen, der vil hjælpe mig med at indsætte et billede?

I artiklen "Steinway & Sons" under afsnittet Dokumentarfilmen "Note by Note - The Making of Steinway L1037" vil jeg gerne indsætte billedet fra flg. side: http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Note_by_Note-_The_Making_of_Steinway_L1037.jpg

Se svaret på spørgsmålet på Stens og Hejsas brugerdiskussioner.

Rent teknisk at tilføje en kilde[rediger kildetekst]

Hej, du tilføjede til min artikel at jeg manglede en kilde. Jeg har en kilde, men har lidt svært ved at henvise til den. Kunne du hjælpe mig? Den er http://www.britannica.com/EBchecked/topic/312099/Karakum-Desert#tab=active~checked%2Citems~checked&title=Karakum%20Desert%20--%20Britannica%20Online%20Encyclopedia - hvert fald bare fra den hjemmeside www.britannica.com --Svendtt 18. sep 2008, 21:27 (CEST)

Hvad mener du med svært at henvise til. Hvis det er fordi den er for lang det kan klares sådan [Navnet på websitet Navnet på det der skal stå]. Se bl.a. hvordan jeg har gjordt her. Læs mere i stilmanualen. Med venlig hilsen Fredelige 18. sep 2008, 22:10 (CEST)

Nyt fra AA-TaskForce[rediger kildetekst]


Sletning af artikel[rediger kildetekst]

Kære Fredelige, kan du ikke slettet siden Marvel Comics så jeg kan flytte min sandkasse til denne artikel? --JimmiAgerskov 20. sep 2008, 22:40 (CEST)

Hermed gjort. --Fredelige 20. sep 2008, 22:44 (CEST)

Nyhedsbrev AA-Taskforce[rediger kildetekst]

Der udsendes ikke noget nyhedsbrev i oktober, da drivkraften bag, CarinaT holder wikipause. Selve AA-TaskForce er dog ikke dødt. --Broadbeer, Thomas 23. okt 2008, 16:48 (CEST)

Harmonikaens historie[rediger kildetekst]

Jeg skal se om jeg kan tildele noget tid til den danske artikel. Er gået lidt i stå på den engelske. "Harmonikaens Historie" er en opgave man kan låne gennem bibliotek.dk, men man må ikke tage den med hjem fra læsesalen eller biblioteket (af gode grunde, det er en mappe med løsark fra 1973 og ikke en bog). Det er lovligt at scanne dokumenter og bøger, man har lånt på biblioteket, derfor har jeg fotograferet hver side af opgaven - du kunne gøre det samme. 85.81.23.225 31. okt 2008, 23:55 (CET)

Jeg ville lige skrive her til notits. Jeg er necz0r på den engelske Wikipedia :D nu har jeg en bruger her til harmonika artiklen og andet. Jeg ville lige spørge om noget off-topic, fordi det ligger i min interesse at komme til at spille barokmusik på akkordeon :D hvordan i alverden får man fat i sådan en i Danmark? For ikke at nævne undervisning? Der er bare ingenting her, i musikforretningerne ved de ikke engang hvad man snakker om hvis man nævner "melodibas" eller knapper til hagen eller noget. CarstenBN 1. nov 2008, 20:52 (CET)
Der er desværre ikke ret mange almindelige mennesker som ved hvad melodibas er. Vis du skal have en akkordeon foreslår jeg du besøger en musikbutik som specialicerer sig indefor harmonikaer, idet de andre nok ikke ved det. Jeg foreslår du kigger på dansk harmonikaspilleres landsforbunds hjemmeside under andre links hvor du vil finde en liste over forhandlede. Men de er svære at få fat i. Tom's Harmonika Center har en accordeon til salg nu, med melodibas og hageregistre. Med henhold til undervisning er det også lidt svært med mindre du bor i vestjylland kan jeg ikke hjælpe dig med det. Men jeg foreslå du skriver til landsforbundet og spørg, da jeg tror de ved det. Du kan blive undervist i Holstebro, Århus, Ålborg efter hvad jeg ved. Men hvis du er necz0r på engelsk wikipedia hvorfor har du så en brugerside på engelsk der hedder CarstenBN. --Fredelige 2. nov 2008, 13:04 (CET)

Du har slettet oplysninger om Grim Rytmik[rediger kildetekst]

Hvorfor er det at når jeg skriver en artikel om punk bandet Grim Rytmik så sletter du det? Du kan svare på Jakshob@hotmail.com Hvis du mangler kildemateriale så er det klart da der ikke findes noget da det er et meget nyt band.(Skrev 80.62.155.78 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

På den danske wikipedia har vi et bærende princip at artiklerne skal have nobalitet før de kan ligge på den danske wikipedia. Du skrev i artiklen at bandet havde spillet en koncert for 20-30 mennesker, dette anses ikke for en gruppe som der er nobilitet til at skrive om. Oftest skal gruppen have udgivet noget eller deltaget ved større angementer. En anden ting der var galt med artiklen var at den ikke var skrevet ud fra et neutralt synspunkt idet der ikke findes kilder på bandet og du derfor må kende bandet personligt. --Fredelige 1. nov 2008, 16:43 (CET)

Det vil sige at et band skal være kendt i blandt mange før det er interresant og der skal være skrevet om det andre steder før at det må ligges på wikipedia. Jeg troede Wikipedia var et sted for alle. Hvem er det der bestemmer wikipedias regler. Er det ikke en åben kilde for alle som alle skal kunne have indflydelse på? Det er jo ikke fordi jeg ødelægger andres artikler. Og hvis bandet bliver kendt kan artiklen jo ligeså godt være oprettet. (Skrev 80.62.155.78 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

For at wikipedia skal være troværdig at det vigtig at der ikke kommer ny information på wikipedia, men at der på wikipedia kun er information der står beskrevet andre steder. Derfor er det vigtigt med kilder. Som artiklen var havde man kun dit ord at stole på at det var rigtigt det der stod. Regler på wikipedia bestemmes af dem der bidrager til sider og alle kan komme med forslag at ændre disse. --Fredelige 1. nov 2008, 20:38 (CET)

Takker ;-)[rediger kildetekst]

Tak fordi du reddede min brugerside [[1], jeg var dum nok til at lade den være uden firewall. --Med venlig hilsen Necessary Evil 5. nov 2008, 23:18 (CET)

Invitation to work more often on the Danish MediaWiki localisation[rediger kildetekst]

Hi Fredelige. I see that you have recently made contributions to the Danish MediaWiki localisation at Betawiki:. As the Danish localisation is still not that well maintained, I would like to invite you to visit Betawiki more often, so that you and the other translators for Danish can work to a more complete localisation for your language. Hope to see your edits soon! Siebrand 16. nov 2008, 01:13 (CET)

Nyhedsbrev AA-Taskforce[rediger kildetekst]

Nyt fra AA-TaskForce[rediger kildetekst]

sammenklappelig liste uden billede[rediger kildetekst]

Hej! Du bruger på en af dine brugersider/sandkasser {{sammenklappelig liste uden billede}} (se evt http://da.wikipedia.org/wiki/Speciel:Hvad_linker_hertil/Skabelon:Sammenklappelig_liste_uden_billede). Det ville være verdensklasse hvis du kunne udfase brugen af denne, da alle andre forekomster af den er blevet konverteret til {{navboks}}. Jeg skal gerne gøre det for dig. Mvh --Hockeyindustrien 3. jan 2009, 21:01 (CET)

Leave any comments for me on en.wiki please. :)

Jeg kan se at du er aktiv på den engelske Wikipedia, og at du er fra Danmark. I skrivende stund, diskuterer vi på landsbybrønden et nyt forslag, om at starte en national afdeling, der vil blive kaldet Wikimedia Danmark. Hvis du er interesseret i at bidrage med noget tid til at få startet afdelingen, kan du skrive dit navn på denne side hos meta. Tak for din tid! Mike Halterman 20. jan 2009, 07:07 (CET)

Nyhedsbrev AA-Taskforce[rediger kildetekst]

Billedeproblemer[rediger kildetekst]

Hej! Jeg har kun skrevet et par artikler og rettet lidt i nogle andre, så der dukker hele tiden ting op jeg skal forsøge at finde løsninger på... Mit spørgsmål går på hvordan man bedst sætter billeder ind i artiklerne. Jeg har uploadet et par billeder til Commons og sat dem ind i artiklerne med samme kode som jeg har set det gjort i andre artikler, men linket forbliver rødt og der kommer ikke noget billede frem. Skal jeg bare vente? Artiklerne er Granada og Cáceres. Jeg har også prøvet at gøre det via upload til den danske side, og dét fungerer, men en bruger skrev til mig at det var bedre at uploade på Commons for at få det hele samlet. Jeg håber du kan hjælpe mig (og hvis det ikke er korrekt at jeg skriver til dig efter hjælp må du endelig sende mig det rigtige sted hen!).

Jeg bliver nu via forhåndsvisningen mindet om at min signatur er rød - jeg skal vel på en eller anden måde få lavet min konto rigtigt sådan så du og andre kan få fat på mig? Indtil da kigger jeg selv forbi din diskussionsside for at se svaret. Guldhammer 7. feb 2009, 00:23 (CET)

Svarer lige her, selv om jeg ikke er Fredelige: Billednavne skal skrives præcis som de ser ud på Commons. Problemet med billederne var, at "jpg" skulle skrives som "JPG".
Din signatur er rød, fordi du ikke har skrevet om dig selv på din brugerside (valgfrit); man kan sagtes kontakte dig alligevel på din diskussionsside.
- Kåre Thor Olsen (Kaare) 7. feb 2009, 00:52 (CET)
Tak for hjælpen! Guldhammer 7. feb 2009, 21:45 (CET)

Vandtårnet[rediger kildetekst]

Hvorfor har du fjernet Qw345's forsøg på at rette op på sproget i artiklen om vandtårnet på Randersvej? Efter min mening bliver en artikel ikke mere lødig af, at se ud som om den var skevet for 50 år siden.--Lcl 16. feb 2009, 19:07 (CET)

Tror det er en fejl fra min side. Det undskylder jeg. --Fredelige 16. feb 2009, 19:27 (CET)