Brugerdiskussion:FunkMonk

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Arkiv 1

Den færøske syge og CTD er to forskellige arvelige sygdomme[redigér wikikode]

Hej. Jeg kan se, at du den 8. april 2010 har flyttet siden "Færøsk syge" til siden Karnitintransporterdefekt. Der er bare det, at der er tale om to forskellige sygdomme, så i stedet for at flytte siden dengang, synes jeg, at det ville have været mere korrekt at oprette en ny side om Karnitintransporterdefekt. Børn som fødes med den færøske syge er meget syge og handikappede, de sidder i kørestol og dør i en meget ung alder. Børn med CTD derimod kan virke fuldstændig friske indtil de pludselig en dag får hjertestop og dør. Artiklen virker meget forvirrende, da den beskriver begge sygdomme som er så forskellige. Mvh. EileenSanda (diskussion) 18. aug 2014, 12:00 (CEST)

Hej igen. Jeg så først efter at jeg havde skrevet på din diskussionsside, at der var skrevet noget på Karnitintransporterdefekt's diskussionsside. Jeg har korrigeret misforståelserne og oprettet en ny artikel som kaldes Færøsk syge, det var den oprindelige titel. Det er svært at finde nogle kilder til Den færøske syge, man finder meget mere om CTD som er så udbredt og så farlig, fordi folk der ellers ser raske ud, lige pludselig dør af hjertestop. EileenSanda (diskussion) 19. aug 2014, 00:16 (CEST)

Diskussioner[redigér wikikode]

Hej, FunkMonk. Et lille tip: Når du skriver et nyt indlæg på en diskussionsside, placer det altid nederst i siden, ellers kan det være meget svært at læse diskussionssiden, fordi indlæggene ikke kommer i kronologisk orden. Det gør ikke noget, at du svarer på et indlæg længere oppe på siden i bunden, men hvis du gør det, er det ofte hjælpsomt at nævne personen, du besvarer. Mvh. Cgtdk (diskussion) 16. feb 2015, 01:32 (CET)

Ok, jeg er mere vant til den engelske Wikipedia, som er meget mere kaotisk/hvor folk er mere ligeglade. FunkMonk (diskussion) 17. feb 2015, 00:37 (CET)