Brugerdiskussion:Garby~dawiki

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Du har åbenbart aldrig fået en officiel velkomst, Garby. Her er så vores velkomstskabelon, så du har de praktiske links lige ved hånden:

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

--Troels Nybo 10. aug 2005 kl. 22:02 (CEST)

Ændring af andres brugersider[rediger kildetekst]

Hej David, det er dårlig skik at ændre på andres brugersider, som fx dine ændringer på Bruger:Hyllested. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 3. nov 2006 kl. 18:03 (CET).

Jeg ved det godt, det var bare en dårlig måde at illustrere pointen i argumentet: "Det er rigtigt, hvad jeg siger. Du kan selv checke det på [ http://www.wikipedia.org/ ]Wikipedia ... om 10 minutter.". Jeg har forøgt at sige undskyld til Kasper.

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen --Pixi Uno 22. aug 2011, 18:47 (CEST)

Henrik Sass Larsen[rediger kildetekst]

Hej Garby. Jeg har rullet din redigering i Henrik Sass Larsen tilbage. Ikke fordi den som sådan er forkert, men du ændrer på eksisterende kildehenvisninger og omskriver tekst, der allerede er henvist til, så det ikke længere passer med henvisningen. Jeg vil opfordre dig til at kigge på redigeringen igen og lave en ny, hvor du holder styr på kilderne. MVH Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 30. aug 2011, 12:49 (CEST)

Hej Heb. Der er fuldstændigt styr på kilderne og den tekst der står nu er simpelthen ikke i orden. Det ligner noget der er skrevet af Venstres partikontor. Mvh Garby. 06. sep 2011, 17:40 (CEST)

Din konto vil blive omdøbt[rediger kildetekst]

17. mar 2015, 23:37 (CET)

19. apr 2015, 05:27 (CEST)