Brugerdiskussion:Gorbi/Arkiv 1

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
ArkivDette er en side med arkiverede diskussioner fra Brugerdiskussion:Gorbi.
Ønsker du at genoptage en arkiveret diskussion, skal du flytte den tilbage til diskussionssiden.
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter nye artikler, så husk at kategorisere dem. Du skal altså finde eller oprette en eller flere kategorier, som de pågældende artikler passer ind under.

--PhoenixV 17. feb 2007 kl. 15:14 (CET)


Vedr. Jurij Gagarin[rediger kildetekst]

Hej Gorbi, jeg ser du har sat Jurij Gagarins rumfærd på forsiden. Du må hellere flytte den igen. Jeg satte den på tidligere i dag, men den blev fjernet igen. Der må kun stå tre punkter på listen. Se evt. diskussionen her Brugerdiskussion:Broadbeer. - apw 12. apr 2007 kl. 19:04 (CEST)

Du har lagt dette billede op under angivelse af, at det er uden ophavsret, men uden at opgive kilde eller anden form for dokumentation for, at dette skulle være tilfældet. Dermed er licensen ugyldig og vil blive slettet, hvis der ikke sker afklaring inden 7 dage. --|EPO| 14. maj 2008, 18:14 (CEST)[svar]


Bemærk venligst, at logoer er beskyttede efter varemærkeloven og ophavsretsloven. Læs venligst oplægningssiden!

Respekter ophavsretten
Hej Gorbi. Bemærk venligst følgende:

Kopiering af ophavsretligt beskyttede værker uden forudgående tilladelse er ulovligt

Dette gælder både tekster og billeder fra andre hjemmesider – også selvom der ikke står noget om ophavsret på hjemmesiden.

Hvis du er den eneste ejer af materialet, så skriv et indlæg på artiklens diskussionsside og indsend en erklæring for at gøre opmærksom på dette.
Hvis du ikke er ejer af materialet, skal du fjerne det og evt. skrive en ny tekst med det kopierede materiale som kilde.

Læs gerne politikken om ophavsret og om frie kilder.

Med venlig hilsen |EPO| 1. jun 2008, 20:27 (CEST)


Bemærk venligst, at nogle billeder er beskyttede efter varemærkeloven og ophavsretsloven. Læs venligst oplægningssiden!

Respekter ophavsretten
Hej Gorbi. Bemærk venligst følgende:

Kopiering af ophavsretligt beskyttede værker uden forudgående tilladelse er ulovligt

Dette gælder både tekster og billeder fra andre hjemmesider – også selvom der ikke står noget om ophavsret på hjemmesiden.

Hvis du er den eneste ejer af materialet, så skriv et indlæg på artiklens diskussionsside og indsend en erklæring for at gøre opmærksom på dette.
Hvis du ikke er ejer af materialet, skal du fjerne det og evt. skrive en ny tekst med det kopierede materiale som kilde.

Læs gerne politikken om ophavsret og om frie kilder.

Med venlig hilsen Med venlig hilsen Necessary Evil 25. jun 2008, 17:26 (CEST)

I øvrigt erklærer du med den angivne licens, at du er fotografen bag alle billederne og frasiger dig ophavsretten. Hvis der ikke rettes op på overtrædelsen af ophavsretten i løbet af meget kort tid, vil kollagen blive slettet. --|EPO| 25. jun 2008, 19:36 (CEST)


Felttoget i Nordafrika, Ørkenkrigen[rediger kildetekst]

Glimrende ide at tilføje et par kampagnebokse. Tak for det.--Nis Hoff 23. nov 2008, 12:18 (CET)

Hej Gorbi

Jeg er ved manuelt at kategorisere alle sider der bruger Skabelon:Infoboks tidligere land, da jeg bagefter fjerner den automatiserede kategorisering skabelonen i dag laver. Dette har nemlig en del bagdele. Hvis du skulle have lyst til at hjælpe skal du være velkommen. Indtil videre indsætter jeg alle de kategorier artiklerne er i manuelt som [[Kategori:XX]]. --Broadbeer, Thomas 23. dec 2008, 01:11 (CET)

Glemte lige at sige at du nok skal starte i bunden af listen, så vi ikke arbejder oveni hinanden. ;) --Broadbeer, Thomas 23. dec 2008, 10:36 (CET)

border om flag[rediger kildetekst]

Hej Gorbi

Border-parameteren giver kun mening at tilføje til flag der har hvidt i yderkanten. Flag som behøver ikke en border, da man ikke kan se forskel. --Broadbeer, Thomas 13. nov 2008, 21:58 (CET)

Som sagt er redigeringer som denne helt unødvendige og ligegyldige! --Broadbeer, Thomas 12. jan 2009, 20:14 (CET)
Det er ikke helt korrekt - man kan jo selv bestemme, hvilken baggrundsfarve Wikipedia skal have, hvis man retter i sit CSS. --Palnatoke 7. apr 2009, 19:21 (CEST)

Jørgen Scheel[rediger kildetekst]

Det var altså ikke uden grund, at jeg kaldte artiklen Jørgen Scheel (f. 1718) og ikke Jørgen Scheel - der findes nemlig over 5 medlemmer af samme slægt med samme navn. Så du behøver altså ikke være så hurtig med at flytte rundt på siderne! Sommer 3. feb 2009, 21:35 (CET)

Undskyld, det vidste jeg ikke. --Gorbi 3. feb 2009, 21:44 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op og har skrevet, at du selv har lavet det. Har du selv tegnet alle landene eller har du fundet et billede et sted, som du har farvelagt? Hvis du har arbejdet videre med et billede, så bør du henvise til, hvilket billede, så man kan tjekke, at licensen er ok. --MGA73 24. jan 2009, 09:19 (CET)

Hej, Gorbi! Hvis du har arbejdet videre på et andet kort, så angiv venligst, hvem der er forfatteren til det oprindelige kort, give en oplægningslog for det oprindelige kort og angive dets licens. Se f.eks. commons:File:BlankMap-World6.png, der er et afledt værk af et andet kort. Ellers kan det billede, du har lagt op, snart blive slettet, hvilket vil være synd for WP:LANDE. --Allano (Skriv til mig her...) 6. feb 2009, 21:24 (CET)
Jeg har ændret i billedet: angivet at du er forfatteren til et afledt værk, angivet de samme licenser som det originale værk, angivet det originale værks oplægningslog og uddybet beskrivelsen af billedet. Godt du reagerede på beskeden. --Allano (Skriv til mig her...) 6. feb 2009, 23:40 (CET)

Brugersider[rediger kildetekst]

Hey! Afstå venligst fra at redigere i min sandkasse, idet der var en grund til, at linkene så ud som de gjorde :-) --Hockeyindustrien 13. feb 2009, 21:49 (CET)

Vestfronten[rediger kildetekst]

Hej Gorbi. Det er korrekt dansk at tale om at åbne en front, mens man ikke kan sige, at man starter en front. En front kan i denne sammenhæng sammenlignes med en dør eller en port. --Nis Hoff 20. feb 2009, 18:45 (CET)

Kandidat til GA[rediger kildetekst]

Jeg vil lige gøre opmærksom på, at jeg har oprettet en kandidat til GA for knap en uge siden, men ingen har endnu reageret. Jeg vil være glad, hvis der blot kommer en kommentar til det. --Ktp72 7. apr 2009, 12:06 (CEST)

Historieportalen[rediger kildetekst]

Hej Gorbi Jeg kan forstå, at historieportalen er gået død efter at Broadbeer har skruet ned for aktiviteten, hvilket jeg synes er en skam, så jeg har prøvet at opdatere lidt hist og her. Jeg tænkte på, om du måske ville give en hånd med. Jeg har været ved at prøve at finde ud af hvordan mekanikken bag visning af månedens artikel fungerer, men må indrømme, at jeg ikke rigtig begriber noget. Var det noget du kunne kigge på? --Nis Hoff 4. jul 2009, 22:55 (CEST)

Jeg tror det er denne redigering http://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Portal%3AHistorie&diff=3102920&oldid=2917215 du skal tilbageføre for at få det røde link tilbage, hvorefter der skulle komme et ny rødt link hver den første til en ny udvalgt artikel hver måned.
Den artikel du så vælger at indsætte, skal nok tildannes lidt; jeg ved ikke hvordan man plejer at gøre på historieportalen, men du kan måske få en ide om det ved at se på denne side: Portal:Kristendom/Månedens artikel/Arkiv -- Mvh PHansen 5. jul 2009, 08:51 (CEST)
[ lidt senere ]
Jeg har lavet et udkast til den omtalte "tildannelse" af udvalgt artikel
http://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:Sandkassen&oldid=3249457
Jeg fandt et forlæg at gå ud fra her. -- Mvh PHansen 5. jul 2009, 10:16 (CEST)
Til Nis Hoff. Jeg vil gerne hjælpe til, men jeg rejser på ferie på onsdag. Men når jeg kommer hjem skal jeg nok hjælpe til. Jeg kan se du har fået hjælp fra PHansen, og du har lavet og udnævnt nogle udvalgte artikler og billeder, som jeg nok skal stemme på (hvis jeg husker det!). Hvis der er noget teknisk der driller kan du altid sprøge mig. --Gorbi 5. jul 2009, 23:24 (CEST)
Fint. Tak for det, og god ferie! --Nis Hoff 6. jul 2009, 10:35 (CEST)

Jeg har været ved at sætte en boks på Charles Schumer, og jeg kan ikke forstå at den skriver U.S. House of Representatives. Det må være noget skjult i koden, hvergang den ser udtrykket: |stat =. Vi skal i stedte have indsat et link til Repræsentanternes Hus. Jeg vil også foreslå: embedsperiode i stedet for I embede, fordi det sidste kan misforståes, sådan at man måske tror han stadig er i embede. En sådan betegnelse skal være umisforståelig med det samme, og derfor synes jeg at Embedsperiode er bedst til de situationer, hvor deres tid i det pågældende embede er ovre. Jeg vil til sidst foreslå at Webside erstatter Hjemmeside. Sidstnævnte er et begreb opstået i midten af 90'erne hvor alle skulle have deres hjemmeside. Men her er der tale om folk som er forbundet til webbet for at påvirke og få deres budskab ud på en ofte meget professionel måde. Jeg ved ikke, men jeg kan bare konstatere at amerikaner og englændere er gået væk fra homepage og nu anvender webpage eller website, og svenskerne anvender også webside og jeg synes ganbske enkelt det er det mest professionelle udtryk her i det 21. århundrede. John Peters 22. jul 2009, 11:23 (CEST)

OK, det er udemærket du har rettet det, men udtrykket USA's før Repræsentanternes hus skal også væk. Og hvad siger du til som jeg foreslog, at erstatte 'I embede' med 'Embedsperiode'. 'I embede' er oversat fra 'In office', og de har sikkert ikke 'Periode in office' eller 'Óffice-periode', eller måske er betegnelsen bare ikke mulig at midforstå som på dansk. Med det samme een kaster et blik på betegnelsen skal det være så umisforståeligt som det er muligt for os at skrive. Jeg ved bare fra mig selv, at hver gang jeg læser ordene 'I embede' så tror jeg at han fortsat er i embedet. Vi skal huske på at Wikipedia ikke er lavet til os selv, men vi skal prøve at sætte os ind om f.eks vores moster, eller vores faders moster ville kunne forstå det umiddelbart. Hvis du ikke vil ændre det, så fortæl mig venligst hvor det præcise stykke kode er ( jeg har ikke kunnet finde det, ellers havde jeg ændret det).John Peters 26. jul 2009, 17:05 (CEST)
Gjort Men der findes flere Repræsentanternes hus (en:House of Representatives) og derfor er jeg i tvivl om "USA's" skal fjernes. "USA's" synes jeg selv lyder mærkeligt så måske har du et bedre forslag. --Gorbi 26. jul 2009, 17:34 (CEST)
Det var godt, tak for det. Nej, men de fleste bliver hurtigt klar over at det er USA der er tale om. Een ting som ville være sprogligt korrekt var at skrive for 16. distrikt istedet for fra, for han er repræsentant for dette distrikt. Vi siger også' medlem af folketinget for Københavns Vestegn'. Dette ville efter min mening lige være prikken over i'øet, og jeg ville ikke have mere at klage over.John Peters 26. jul 2009, 17:40 (CEST)
Så er det også Gjort. --Gorbi 26. jul 2009, 17:47 (CEST)
OK, jeg kom lige til at kaste et blik på Steny Hoyer og hans nye infoboks. Jeg mener at Siddende er bedre end Nuværende. Måske er det farvet af, at jeg er katagorisk modstander af alle som bruger udtrykket: 'Nuværende tidspunkt' (fra Tysk:Jetzwährendes Zeitpunkt), og aldrig har forsømt en lejlighed til at mobbe alle de på f.eks TV (Gudhjælpemig også Vejr-pigen) som bruger dette fra tysk afledte udtryk, når vi haver det gode danske ord: nu. John Peters 27. jul 2009, 16:28 (CEST)
Jeg synes både "Siddende" og "Nuværende" er gode. På engelsk bruger man "Incumbent", så man kunne måske finde en god oversættelse af det ord. Ellers må du bestemme hvad det skal være og så skal jeg nok rette det, eller du kunne også prøve at skrive et indlæg på Landsbybrønden og hører hvad andre mener det skal være. I øvrigt troede jeg du ikke havde "mere at klage over". --Gorbi 28. jul 2009, 19:31 (CEST)

Jeg synes godt du kan slette alt der hedder: løjtnant[rediger kildetekst]

Jeg har nu to-tre gange været inde og rette i en boks fra 'Løjtnant'--->'Viceguvernør'. Jeg har lige været inde i koden, og var lige på nippet til at slette alt der hedder 'løjtnant' og 'guvernørløjtnant', men ville lige høre dig først. Den danske oversættelse af 'Lieutenant Governor' er 'Viceguvernør', hvilket man ofte ser skrevet i aviserne (du kan google efter det. Derfor lad os slette alt der hedder 'løjtnant'.John Peters 12. aug 2009, 15:04 (CEST)

Det er nu Gjort. Jeg havde glemt at det skulle oversættes til "Viceguvernør" og ikke "Løjtnant" --Gorbi 12. aug 2009, 17:19 (CEST)


Hvorfor vises et oversigtskort over hele uSA ikke mere sammen med Skabelon: Kortpositioner USA Californien og Skabelon: Kortpositioner USA South Dakota?[rediger kildetekst]

Jeg tror det har noget at gøre med at du har indført Skabelon:Kortpositioner/Info, og at det derfor er utlsigtet fra din side, at et oversigtskort over USA ikke mere kan vises, f.eks. på Mount Rushmore, hvor de færreste ved, hvor South Dakota i det hele taget ligger. Jeg vidste det ikke før jeg indsatte kortet. Af navnet at dømme kunne man tro at det lå i det sydlige USA. Tror du, at du kan fikse det således at oversigtskortet over hele USA vises samtidig?John Peters 10. aug 2009, 12:09 (CEST)

Det er nu Gjort, men det er hverken mig eller Skabelon:Kortpositioner/Info der har ændret kortet, det er en tysk bruger der hedder Bruger:NordNordWest som ændrede det senere (http://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Skabelon:Kortpositioner_USA_South_Dakota&diff=3249745&oldid=3216887). Han har vist meget forstand på kortpositioner. --Gorbi 10. aug 2009, 23:44 (CEST)


Kan du hjælpe med at slette disse skabeloner[rediger kildetekst]

Eftersom jeg kan se du interesserer dig for Kortpositioner, er du sikkert den helt rette at spørge, mht. at slette Skabelon:Kortpositioner mange. Forhistorien er den, at jeg sidste år blev opmærksom på muligheden for flere markører, men jeg overså at dette var en flere år gammel skabelon, og at der i - vistnok- 2007 var kommet en nyere (Skabelon:Kortpositioner+), som gjorde det muligt at placere en ubegrænset mængde markører på et givet kort. For at nye brugere ikke skal opleve samme skisma mht. hvilken skabelon de skal bruge, og fordi den nyere er mange gange mere logisk opbygget og f.eks ikke byder brugeren at skrive et tal efter hver eneste label, label_size, mark, position, bredde_grad, bredde_min, bredde_sek, længde_grad, længde_min, og længde_sek turde det være åbenlyst hvilken skabelon vi bør bevare, foreslår jeg derfor at vi fuldstændig sletter dét mellemstadie i udviklingen som hedder Skabelon:Kortpositioner mange. Og der skulle ikke være nogen grund til at spørge nogen andre om det, og spilde deres tid med at tage stilling. Den bruges ingen steder, og ham som i sin tid transkiberede den engelsek kode til dansk er inforstået med sletningen. Samtidig kan du slette Skabelon:Kortpositioner~~ som var et mellemstadie i udviklingen af Skabelon:Kortpositioner~, og som heller ikke bruges mere.John Peters 10. aug 2009, 13:30 (CEST)

Jeg kan se det er mere pratisk med en skabelon, men jeg kan ikke slette dem da jeg ikke er administrator og hvis jeg var skulle det stadig igennem Wikipedia:Sider der bør slettes. Men hvis du ligge et sletningsforslag ind skal jeg nok stemme. --Gorbi 11. aug 2009, 00:04 (CEST)

Vad är planen med skabelonene flag2, flagland2, flagikon2? Jag (LA2-bot (diskussion • bidrag • e-mail)) har börjat sätta in {{flagikon|...}} i stället för [[Fil:Flag of...]]. Samtidigt ändrar jag flagicon och flagikon2 till flagikon, eftersom de ändå är redirects. Jag har tidigare gjort motsvarande ändring i sv.wikipedia. Skall jag också ändra flag2 till flag och flagland2 till flagland? Och flagland till flag? Kommentarer? --LA2 24. aug 2009, 01:56 (CEST)

Planen med dem er, at de skal slettes nå de ikke bruges i flere artikler. Du må meget gerne ændre flag2 til flag og flagland2 til flagland. Det med at ændre flagland til flag synes jeg ikke er en god idé da flagland så vil blive overflødig. Men ellers er det godt at du har sat din bot til at sætte {{flagikon|...}} ind i stedet for [[Fil:Flag of...]] da det hjælper i Wikipedia:WikiProjekt Check Wikipedia. --Gorbi 24. aug 2009, 21:24 (CEST)

Statistik över bruk av flagskabeloner. --LA2 4. sep 2009, 11:33 (CEST)

Skabelon       22. aug  4. sept
----------     -------  -------
Flagicon         23351       17
Flagikon         13515    65695
Flagland          5582    13669 
Flag              2087     2384 
Flagland2          996        0
Flagikon2          745        1
Flag2              160        0
Flagathlete         40       40 
Flaglink             5        5


Synsvinkel[rediger kildetekst]

Hej Gorbi

Ikke fordi jeg har noget i mod ændring, men husk vi skriver en encyklopædi på dansk ikke fra en dansk synsvinkel så om DK har styrker i Irak eller ej har ikke noget at sige. --Broadbeer 3. sep 2009, 21:21 (CEST)

Okay, det vidste jeg ikke. Jeg skal nok huske det til en anden gang. --Gorbi 4. sep 2009, 22:06 (CEST)

Felttoget i Østafrika[rediger kildetekst]

Hej Gorbi. Jeg kom til at se på din artikel om Felttoget i Østafrika. Jeg ved godt, at det er en dyd at fatte sig i korthed, men jeg synes, at det er at stramme den, når det kun fremgår af infoboksen hvem der vandt, og det ikke fremgår overhovedet hvilke operationer og slag der blev udkæmpet. --Nis Hoff 4. sep 2009, 15:41 (CEST)

Jeg oversatte hurtig den artiklen i forbindelse med Skabelon:2. verdenskrig. Du er meget velkommen til at færdig oversætte den. --Gorbi 4. sep 2009, 22:06 (CEST)

EU's flag kan ikke bruges til at referere til Europa[rediger kildetekst]

Der er en fundamental fejl i din brug af EU's flag til at symbolisere Europa. Jeg tænker på de Skabelon:Lande data Europa, som bruges -- hovedsagelig i skabeloner om computerspil. Hvis du tjekker de tilsvarende engelske sider om samme spil, så skrives der 'US', 'AUS','EU', om henh. USA, Australien og Europa. Og sådan skal det også gøres på dansk wikipedia. Vi er også mange som mener at EF aldrig skulle have udviklet sig med en politisk dimension til EU, fordi vi frygter det på sigt kan true vor frihed (Man ved aldrig hvem soim en skønne dag sidder i spidsen /bliver præsident) - og for hvem det derfor er et stort irritationsmoment at se EU's flag i denne sammenhæng, og det er da re-assuring at se de engelsk-talende lande istedet bruge de nævnte forkortelser -- og de pågældende spil lanceres faktisk også i Schweiz og Norge m.fl.lande, så flaget er helt igennem misvisende. Men jeg kan godt se hvad der motiverede dig: Et nemt lille symbol, men det går bare ikke, og hvis du skal til at skrive 'EU', så skal du vel også for ordens skyld skrive de andre lande med bogstaver. John Peters 22. aug 2009, 10:38 (CEST)

Du har endnu ikke svaret, men jeg syntes det var mest korrekt at give dig muligheden for på egen hånd at fjerne flaget for den Europæiske union (som ikke kan anvendes til at symbolisere områder som bl.a også inkluderer Schweiz og Norge) før jeg må bringe sagen til et større forum, for at få det fjernet.John Peters 25. aug 2009, 19:39 (CEST)
Jeg har haft travlt her for tiden så jeg kan først svare dig nu. Først vil jeg lige sige det ikke er mig der har indsat de flag i spillene. EU's flag er ikke kun deres flag, men også Eurparådets flag (det var oprindeligt dem der startede med at bruge det, se venligst Europaflaget) og det var rigtig tiltænkt som et flag for hele Europa. Jeg mener flaget både skal bruges, her på dansk Wikipedia, til Europa og EU. Desværre bliver der i de fleste spilartiklerne brugt "EU" i stedet for "Europa" og jeg tror det er problemet. Så alle de {{flagikon|EU}} skal "bare" ændres til {{flagikon|Europa}} så linket bliver ændret til Europa. Det kommer nok til at tage noget tid da det ikke kan ændres med bot. --Gorbi 25. aug 2009, 22:16 (CEST)
Det er måske nok Europarådet der introducerede det i sin tid, men at EU har overtaget det er et politisk træk netop for at deres projekt skal bindes sammen med det Europarådets 47 lande stod/står for, og idag forbindes det derfor med EU. Og det er meget kontroversielt i visse kredse, hvilket helt sikkert også er grunden til at det ikke anvendes på en-wiki. Derfor bør dette flag som alt overvejende idag forbindes med EU ikke anvendes i denne sammenhæng, men der må skrives 'EUR', 'USA' og 'AUS' i stedet.John Peters 10. sep 2009, 13:56 (CEST)
Jeg har nu oprettet skabelonen {{Spiludgivelsesregion}} (stadig i testfase og dokumentationen kommer snart), som gradvist skal erstatte {{flagikon}} på computerspilsartiklerne. Jeg tror vist vi er uenige om Europaflaget og du er derfor velkommen til at fører diskussionen videre til Landsbybrønden. --Gorbi 14. sep 2009, 20:47 (CEST)

Bundskabelonen på Wikipediajournalen...[rediger kildetekst]

...skulle nu være i orden. Hilsen Masz 1. nov 2009, 12:07 (CET)

en:Template:Territories of the British Empire

Oversættelse af skabelon[rediger kildetekst]

Hej Gorbi. Jeg vil bare lige minde dig om, at du sagde, at du gerne ville oversætte til Skabelon:Territorier i det britiske imperium. Jeg håber du stadig gerne vil :) Mvh. Lindberg 4. okt 2009, 21:33 (CEST)

Jeg er i gang, men jeg har haft travlt på det sidste. Her er statusen for oversættelsen:

Brugerdiskussion:Gorbi/Territorier i det britiske imperium

Hej Gorbi. Det ser rigtig godt ud indtil videre. --Nis Hoff 5. okt 2009, 23:09 (CEST)
Hej Gorbi. Det er ikke for at presse på dig, men skrider det fremad med skabelonen? --Lindberg 14. nov 2009, 03:15 (CET)

Hej Gorbi. Jeg kan se, at du er gået død med dine kladdeartikler. Jeg tror, at du vil opdage, at kladde 4 på mystisk vis er blevet omtrent færdig. Ps. Jeg håber ikke, at du har opgivet skabelonen vedr. britiske imperium.--Nis Hoff 22. nov 2009, 14:09 (CET)

Hej Nis Hoff. Tak for at oversætte nogen af mine kladder. Jeg kan også se du er begyndt at oversætte noget af slaget om Monte Cassino. Det er nok en god idé at opdatere noget af teksten fra engelsk wiki, da det er næsten et år gammelt. Omkring det skabelonen om det britiske imperium, er jeg i tvivl om der skrives engelske navne eller danske. --Gorbi 22. nov 2009, 18:35 (CET)
Hej Gorbi. Jeg formoder, at du mener, om du f.eks. skal oversætte Turks and Caicos Islands til Turks- og Caicosøerne. Det mener jeg bestemt du skal, især hvis der findes en artikel under det danske navn. Jeg ser ikke nogen grund til at dele helt så skarpt som i den engelske udgave m.h.t. f.eks. de canadiske kolonier, som tilsyneladende er blevet rokeret rundt adskillige gange. Commonwealth realm vil jeg foreslå, at du oversætter med Commonwealth rige.
Under alle omstændigheder: Gør det så godt du kan, og så må vi evt. pille lidt ved skabelonen senere.

--Nis Hoff 23. nov 2009, 23:12 (CET)

Specialnyheder[rediger kildetekst]

Your usurpation request on en-wiki[rediger kildetekst]

Hi there. Someone, probably you, requested to usurp the username "Gorbi" at the English Wikipedia using the name "Gorbii". I moved the request to the correct place as a clerk. As the SUL utility is currently down, please confirm that you hold the unified login for "Gorbi" and if you do, please confirm that you made this request by making an edit to that effect here, then adding the diff of this edit to aforementioned request (where it says [FULLURL]). Regards SoWhy 29. dec 2009, 22:03 (CET)

Hej Gorbi. Jeg tror, at din kladde 1 nu er klar til få de sidste kærlige håndspålæggelser. --Nis Hoff 22. jan 2010, 14:52 (CET)

Kære abonnent.

Wikipediajournalen udleveres først nu af forskellige grunde, som du kan læse om i det nu udleverede nyhedsbrev.

Med venlig hilsen Masz 6. jul 2010, 18:31 (CEST)

Guide til at lave skabeloner[rediger kildetekst]

så at du havde lavet en skabelon (altså ligesom den du havde lavet om singapores øer) på wikipedia hvilke jeg også i noget tid har tænkt på at gøre.men hvordna gører man eller er der en guide på wikipedia til at lave skabeloner? --80.167.149.247 4. sep 2010, 17:01 (CEST)

Nyheder for november 2010[rediger kildetekst]

Nyheder for december 2010[rediger kildetekst]

Nyheder for januar 2011[rediger kildetekst]

Nyheder for februar 2011[rediger kildetekst]

Nyheder for april 2011[rediger kildetekst]

Nyheder for juli 2011[rediger kildetekst]

Tilføjelse til Nyheder for Juli 2011[rediger kildetekst]

Da jeg blev overasket at der er et annonce for at stemme på Hønsedesign i Nyhederne, så syntes jeg at det ikke er helt ærlig overfor det nye design. Derfor tilføjer jeg dette nyhed:--
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 1. jul 2011, 19:47 (CEST)


Stem på det nye design!

Afstemningen, om hvordan brugerdiskussionsskabelonerne skal se ud, er stadig i gang. Hvis du også bliver glad af at se på det nye design og dens rolige udseende, så er det nu, du skal bruge din stemme, idet vi ikke har kunnet nå til enighed via diskussion.

Tænk på alle fordelene:

  • Skabelonen virker tiltalende til at læse hvad det handler om.
  • Den har god blikfang og øjner stille og roligt
  • Den skræmmer ikke nye brugere væk
  • Den er overskuelig
  • Den passer fint med de øvrige skabeloner, der anvendes på da:WP og adskiller sig som informative skabeloner.
  • Der er grund til at vise hensyn ved ikke at bruge skrigende farver.


Nyheder for september 2011[rediger kildetekst]

Nyheder for oktober 2011[rediger kildetekst]

Nyheder for november 2011[rediger kildetekst]

Nyheder for januar 2012[rediger kildetekst]

Hjælp med skabelon[rediger kildetekst]

Hej Gorbi vil du hjælpe mig med skabelonen {{Liste over afsnit (episode)}}? Jeg mangler at få tilføjet to parametre ved navn Produktionskode, og Seere i USA (millioner), men det virkede ikke efter hensigten da jeg selv prøvede. På forhånd tak. Mvh. Trade 28. feb 2012, 14:43 (CET)

Okay, det ser ud til at være lavet nu. De to parametre du havde tilføjet var rigtige nok, men i modsætning til engelsk Wikipedia, så er skabelonen delt op i tre på dansk. Til en anden gang skal du huske at tilføje overskrifter til parametrene i denne skabelon. Evt. kan du bruge {{Afsnitsliste}}, der er bygget direkte fra den engelske Wikipedia. --Gorbi 28. feb 2012, 17:00 (CET)

Nyheder for marts 2013[rediger kildetekst]

Nyheder for august 2013[rediger kildetekst]

Nyheder for september 2013[rediger kildetekst]

Nyheder for oktober 2013[rediger kildetekst]

Invasionen af Italien[rediger kildetekst]

Hej! Du har oprettet Invasionen af Italien, men et stykke nede er du gået i stå med oversættelsen. Regner du med at komme videre med den i den nærmeste fremtid? --Palnatoke (diskussion) 30. mar 2014, 08:00 (CEST)

Invasionen af Italien[rediger kildetekst]

Vedr. artiklen Invasionen af Italien. Jeg fjerner din påstand om at Danmark og Norge skulle have været parter i invasionen, jeg ved ikke hvor du har det fra, i hvert fald ikke fra den engelske original. Du har påsat artiklen {{uoversat|engelsk}}, men du må gerne oversætte den færdig eller udredigere de engelsksprogede passager. Artiklen er påbegyndt for over tre år siden. Mvh. Madglad (diskussion) 20. maj 2016, 16:46 (CEST)[svar]

Nyheder for december 2016[rediger kildetekst]

Annoncer
Bliv Patruljant!

WikiProjekt Feminisme


Jeg er sikker på, at du ville kunne berige denne diskussion, ihvertfald er jeg interesseret i at høre din mening. mvh Per (PerV) (diskussion) 30. dec 2016, 14:26 (CET)