Brugerdiskussion:Gram123~dawiki

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svg   Hjertelig velkommen til den danske Wikipedia, Gram123~dawiki!

Jeg håber, at du vil trives her. Begynd gerne med at gennemgå vores guide, som er en hurtig og nem måde at blive introduceret til de vigtigste ting på Wikipedia.

Du kan også læse om tips til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at redigere, og de mest almindelige begynderfejl. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer i gang, kan du gennemse de oftest stillede spørgsmål om Wikipedia samt nybegynderforummet. Hvis du har andre spørgsmål, så kan du spørge på Landsbybrønden.

Fem ting at tænke på:

  • Vær dristig! Den væsentligste fejl, som nybegyndere begår, er slet ikke at skrive. Skriv! Hvis du begår sproglige fejl eller glemmer nogle ting, vil andre rette den slags til efterhånden. En stor hjælp er at bruge forhåndsvisning til at se, hvordan dine ændringer kommer til at se ud, inden du gemmer dem, og du kan også lege i "sandkassen" inden du går i kast med de rigtige artikler. Husk blot, at du aldrig må kopiere andre steder fra, med mindre det er frit indhold. Prøv desuden altid at skrive fra et neutralt synspunkt og beskriv dine redigeringer.
  • Kig dig omkring! Se bl.a. skribentforsiden - der findes flere nyttige links.
  • Læs og lær! Fortsæt gerne med at læse om god opførsel på Wikipedia, hvordan du uploader billeder og stilmanualen.
  • Stil spørgsmål! De erfarne brugere hjælper gerne på nybegynderforummet hvis du har brug for hjælp! Du kan også få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe. En god metode er også at efterligne – se hvordan andre artikler er lavet (kig blandt andet blandt vores pt bedste artikler) og brug nogle af de samme redskaber.
  • Signér! Når du skriver indlæg på diskussionssider (som denne), så husk at signére det du skriver. Dette gør du nemmest ved at klikke på "signér"-knappen Wiki-edit-signatur.PNG eller selv skrive fire tilder (~~~~). Du skal ikke signere bidrag til artikler.

Endnu en gang - velkommen til!

Med venlig hilsen |EPO| 12. mar 2007 kl. 09:41 (CET)


Billede:Mads korsbjerg.jpg[rediger kildetekst]

Du har lagt ovenstående billede op og angivet Herlev/Hjorten Squash Klub til at være rettighedshaver. Der er imidlertid ingen dokumentation for, at du har fået tilladelse fra rettighedshaver til at lægge billedet op. Desuden kræver du selv ophavsret og kreditering for andres værk ved den valgte licens. Dette strider mod dansk og international lovgivning, samt Wikipedias principper og regler.

Som følge af ovenstående slettes billedet nu. --|EPO| 12. mar 2007 kl. 09:41 (CET)

Infoboks til squashspillere[rediger kildetekst]

Jeg kan godt prøve at lave en, men du skal bare fortælle mig hvilke parametre der skal bruges. --Hejsa 10. nov 2007, 17:56 (CET)

Diskussion:Zenia Stampe[rediger kildetekst]

Du har på siden Diskussion:Zenia Stampe skrevet et svar til et tidligere indlæg. På diskussionssiderne skal du ikke slette tidligere indlæg, blot svare under dem. Du kan læse mere om diskussionssiderne på Hjælp:Diskussionssider (husk også at signere dine indlæg). Jeg har derfor fjernet din redigering. --Hebster 1. dec 2007, 16:18 (CET)

Din konto vil blive omdøbt[rediger kildetekst]

17. mar 2015, 23:37 (CET)

Renamed[rediger kildetekst]

19. apr 2015, 05:27 (CEST)