Brugerdiskussion:Altaïr

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Dette er Altaïrs diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til Altaïr.

Wikipedia:Signér indlæg på diskussionssider
Wikipedia:Signér indlæg på diskussionssider

Arkiverede diskussioner[rediger kildetekst]

Hey Altair![rediger kildetekst]

Angående den der artikel om optisk illusion og du har en mistanke om copyviolation. Den påstand er dog forkert, da du på ingen måde vil kunne finde lignende tekster andre steder, end fra mit hoved. Det kan godt være at du har hørt om det før, men det har jeg jo også og har derfor skrevet ned efter alle de tv shows på NGC og hvad jeg har læst mange steder fra. Det er dog udelukket at det er taget fra en bestemt hjemmeside, da jeg uden tvivl ville have skrevet kilder nedenunder.

Venlige hilsener Powerupgm 22. jan 2012, 16:13 (CET)

Det var jo rigtigt godt. Jeg havde bare lige min tvivl ved første øjekast, men jeg kan se at du er godt inde i systemet, så her er der ingen problemer. Godt, at du fortæller mig det; jeg tror på dig :-) --Altaïr Ibn-La'Ahad 22. jan 2012, 16:37 (CET) -

I have requested an usurpation of the account named Altaïr on the French Wikipedia for me to use. I have made this note as it is described in your guidelines on the French Wikipedia, so that you can see that this is me, and not someone else. --Altaïr 22. jan 2012, 16:22 (CET)

Velkomstbesked[rediger kildetekst]

Hej Altaïr. Tak for velkomstbeskeden. Meeen jeg har nu været bruger siden 2008 :-) (Skrev Katana (diskussion • bidrag) 23. jan 2012, 17:50‎. Husk at signere dine indlæg.)

Så var det da på tide, at du blev budt velkommen ;-) --Arne (Amjaabc) 23. jan 2012, 20:22 (CET)

HEJ ALTAIR

jeg har bare objektivt beskrevet den mangel på service og den bestilling hvor jeg modtog noget andet end det der stod på menu-kortet

i just objectively descriped the missing of service and the order that i received instead of the menu i ordered from the menu-card (Skrev 62.107.212.199 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Men, problemet er at det ikke er relevant i en encyklopædi. Sådanne ting hører altså ikke hjemme på Wikipedia. --Altaïr Ibn-La'Ahad 24. jan 2012, 23:26 (CET) -

autopatrol[rediger kildetekst]

Hvad sker der hvis jeg får autopatrol? Mvh Simeondahl 27. jan 2012, 17:15 (CET)
Hvornår får jeg autopatrol?

Du kan finde svar på rigtig mange af dine spørgsmål ved at bruge søgefunktionen. --|EPO| COM: 27. jan 2012, 17:19 (CET)
Præcis som EPO siger. Men inden du søger, kan du skrive "Wikipedia:" eller "Hjælp:" i søgefeltet og så indtaste et ønsket emne du vil vide mere om, så kan du nemlig finde meget. Med venlig hilsen --Altaïr Ibn-La'Ahad 27. jan 2012, 17:26 (CET)
Det præcise link du leder efter er Wikipedia:Autopatruljerede. --Medic (Lindblad) 27. jan 2012, 20:15 (CET)

Vandalisme[rediger kildetekst]

Hej.

Jeg vil meget gerne vide, hvorfor du mener, at de ændringer, jeg lavede på siden om Elfen Lied, var vandalisme.

83.89.59.170 30. jan 2012, 14:32 (CET)

Goddag
Jeg vil også gerne vide, hvorfor du har sat en vandal-tag på min IP-brugerside. Kontakt mig gerne der snarest. --80.164.41.45 2. feb 2012, 23:08 (CET)
Jeg har fået at vide af en anden bruger, at det tilsyneladende er min oplysning om det islandske bogstav þ's navn (þorn), som du ikke er helt enig i. Han mener, at du kan have læst det som "porn", engelsk slang for "pornografi". Jeg er dog ikke helt sikker på dette, da jeg kan se, at du har kendskab til islandsk.
Derfor vil jeg lige for at være på den helt sikre side henvise til den islandske wikipediaartikel med oplysning om bogstavets navn: [1]. For en uafhængig kilde kan man gå til denne side [2], hvor det om þ hedder, at "Hún var einnig til í engilsaxnesku rúnaletri og hét þar þorn. Engilsaxar tóku hana upp í latínuletur sitt vegna þess að þá vantaði tákn fyrir tannmælt önghljóð". Videre står der, at "Nafnið á stafnum í íslensku bendir sterklega til þess að stafurinn hafi verið tekinn úr engilsaxnesku latínuletri en ekki úr norrænu rúnaletri". Det mener jeg er fyldestgørende, og jeg burde måske have tilføjet det med det samme, men jeg anså oplysningen for ret ukontroversiel.
Hvis jeg selv støder på en nyindføjet oplysning, hvis sandhedsværdi jeg bestrider, plejer jeg enten at bede om, at der hjemles med en kilde vha. "kilde mangler"-taggen, eller jeg tager sagen op på diskussionssiden; eller jeg kontakter evt. brugeren på dennes egen side med en forespørgsel, men ikke med en tag, da det kan skræmme nybegyndere.
Vores kollega (ja, jeg har også en konto, men jeg gider ikke altid logge på, når jeg tilføjer helt korte og ukontroversielle oplysninger) har tilladt sig at tilbageføre siden til min version, og jeg tilføjer nu kilden. --80.164.41.45 3. feb 2012, 01:12 (CET)
Har du en kommentar, Altaïr? Din fejlagtige vandal-tag på min brugerside irriterer mig. --80.164.41.45 6. feb 2012, 03:08 (CET)
Vil blot lade dig vide, at jeg har taget sagen op på Landsbybrønden. Uden at hænge dig ud, selvfølgelig. Jeg regner med din forståelse. --80.164.41.45 10. feb 2012, 20:43 (CET)
Jeg bryder mig ikke om din attitude. Du kan ikke forvente at jeg svare lige med det samme, da brugere på Wikipedia også har et liv ved siden af. Jeg kan desuden heller ikke se hvorfor der skal gøres sådan et stort problem ud af dette; jeg har jo ikke fortaget mig noget siden, og jeg tror at der er kommet orden i sagerne sidenhen, ikke sandt? Men test-skabelonen bliver ikke fjernet, uanset hvor meget den irriterer dig - sådan er politikken nu engang. --Altaïr Ibn-La'Ahad 10. feb 2012, 23:04 (CET)
Helt ærligt, Altaïr, så bryder jeg mig heller ikke særlig meget om din attitude - i dette tilfælde. Jeg synes bestemt ikke, at vores (her) anonyme medskribent har antydet, at vedkommende har forventet et svar med det samme. At man nok godt kunne forvente et svar på et eller andet tidspunkt, er vel ikke urimeligt, og du har faktisk haft god tid til det, idet første henvendelse herover var 30. januar. Du har nok ikke kunnet undgå at se, at din skabelon-indsættelse har vakt nogen uro, og i den slags tilfælde er det altid en god ide at vise en form for imødekommenhed frem for bare tavshed (der kan fortolkes på mange måder), især når man har begået en fejl (jeg håber, at du har forstået, at du var lige hurtig nok i dette tilfælde).
Jeg er enig med dig i, at test-skabelonen ikke skal fjernes, og jeg vil også godt medgive, at jeg i hvert fald ikke ville have taget den så alvorligt, hvis den var kommet hos mig, men jeg vil omvendt også godt acceptere, at andre kan have en anden opfattelse end jeg på det punkt. Og det ville 4-5 henvendelser i hvert fald have fortalt mig! Mvh. Arne (Amjaabc) 10. feb 2012, 23:29 (CET)
Absolut, jeg er udmærket klar over min fejl, det skal der slet ikke være tvivl om... Men denne: "Har du en kommentar, Altaïr? Din fejlagtige vandal-tag på min brugerside irriterer mig.", synes jeg ikke virker særlig venlig, og var dette jeg mente med dårlig attitude. Jeg er også enig med det sidste du skrev, helt enig, men problemet er, at det ligefrem skal drøftes i Brønden; måske en smule overdrevet, synes jeg. --Altaïr Ibn-La'Ahad 10. feb 2012, 23:44 (CET) -
Pointen er netop, at et lille svar for flere dage siden sikkert havde gjort, at sagen aldrig var kommet dertil ... --Arne (Amjaabc) 10. feb 2012, 23:48 (CET)
Ja.
Er det spørgsmålet "har du en kommentar?", der virker uhøfligt? Jeg overvejede også "jeg ville gerne have", "må jeg bede om" eller "må jeg venligst bede om", men jeg syntes, at de alle kunne fortolkes uhøfligt, når man ikke kan se hinanden, så... tjah. Derudover gjorde jeg bare rede for min følelse.
Som jeg har skrevet, er jeg enig med jer begge i, at taggen skal blive stående (selvom politikken faktisk er, at man godt må fjerne dem på brugersider), blot ledsaget af en passende kommentar. Er sket. --80.164.41.45 11. feb 2012, 21:30 (CET)

Er den her okay? http://commons.wikimedia.org/wiki/File:DeadIsland_Scan.gif (Skrev Simeondahl (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Har du tilladelse til at uploade dette cover? Hvis ikke, bliver den fjernet. --Altaïr Ibn-La'Ahad 3. feb 2012, 15:44 (CET) -

Jeg tog det fra mit spil. Er det så okay? Mvh Simeondahl 3. feb 2012, 15:46 (CET)

Det er jeg ikke sikker på. Jeg mener, at du skal have en skriftelig tilladelse fra Deep Silver, før du må lægge det ud. Uanset om det er taget fra dit eget spil, er det stadig Deep Silver der har rettighederne. Så hvis du kan skaffe en skriftelig erklæring, skulle det gerne være iorden. Hvis ikke, bliver den fjernet inden for kort tid. --Altaïr Ibn-La'Ahad 3. feb 2012, 15:50 (CET)

Du kan roligt regne med, at det ikke er i orden at kopiere hverken dette eller noget andet cover efter dansk lovgivning om ophavsret. Altaïr har naturligvis ret i, at hvis du kan skaffe en skriftlig erklæring fra skaberen af billedet, om at det må distribueres og bruges frit, så er det en anden sag. Men den tilladelse kan du garanteret ikke skaffe. Så jeg vil stærkt anbefale dig at undlade den type uploads. Mvh. Arne (Amjaabc) 3. feb 2012, 16:25 (CET)

Kendo efter Meiji-restaurationen[rediger kildetekst]

Vedrørende ovenstående artikel skal du gøres opmærksom på, at denne artikel er en introduktion til den moderne kendo (kendo efter år 1868). Der eksisterer flere forskellige retninger inden for den moderne kendo, derfor kan du ikke definere, at al kendo efter 1868 har det formål som International Kendo Federation eller All Japan Kendo Federation proklamerer. Hvis du gerne vil indsætte et formål for kendo, der tilhører en bestemt retning, fx International Kendo Federation, så er du velkommen til at indsætte dette formål i den relavante artikel. (Artiklen 'Kendo efter Meiji-restaurationen' angiver et link til denne organisation.) Hvis du gør dig selv den ulejlighed, at følge de diverse links, både internt og eksternt, vil du sande at kendo er mere udbredt og varieret end Wikipedia ud over Danmark ønsker at give udtryk for! - Kontoreg 4. feb 2012, 13:00 (CET)

Til orientering er All Japan Kendo Federation (AJKF) medlem af International Kendo Federation (FIK). Prøv at følge linket under 'Asia': http://www.kendo-fik.org/english-page/english-page2/IKF-affiliates/IKF-affiliates.htm

Både AJKF og FIK organiserer den moderne kendo, men ofte forveksles AJKF med FIK. Der er tale om to forskellige organisationer. AJKF er et nationalt kendoforbund i Japan, der kun organiserer kendoklubber i Japan, mens FIK er et internationalt kendoforbund, der organiserer forskellige nationale kendoforbund verden over, vel og mærke inden for denne moderne retning. Hvis ovenstående virker uklart, vil jeg gerne uddybe yderligere. - Kontoreg 4. feb 2012, 13:28 (CET)

Hejsa. Kunne du ikke lige komme med en begrundelse, når du sætter en hurtigslet på artikler, der ikke åbenlyst er hærværk? De sidste to artikler kunne nemt fikses eller påsættes mere produktive skabeloner, der ikke potientielt skræmmer nye skribenter væk. Mvh Knud Winckelmann 5. feb 2012, 14:32 (CET)

Hej Altaïr. Du var så venlig at give mig en barnstar. Jeg vil gerne kvittere for venligheden ved at henvise til artiklen Kalafina, som jeg netop har oprettet (det er en japansk popgruppe, som du måske vil have interesse i, da jeg har læst, at du er Japan-fan). Hvis du ikke kender dem, kan du finde dem fx på YouTube. Personligt finder jeg, at det er noget af det mest originale og gennemarbejdede i popmusik idag. venlig hilsen --Rmir2 8. feb 2012, 19:53 (CET)

Sikke en god idé, Rmir2. Jeg vil kigge på sagerne, og ja, jeg kender dem faktisk godt :-) Tak for de gode ord. Mvh --Altaïr Ibn-La'Ahad 8. feb 2012, 22:07 (CET)

Jeg har netop skrevet om Mini Moke. Jeg ser at siden er foreslået sletning... Dette forstår jeg ikke. Hvilke ting skal jeg formulere anderledes??

Mvh Anders Eichhorn

Det er fint at se bidragsydere med entusiasme; det er rigtig godt. Men inden du opretter artikler, skulle du måske lige kigge forbi hér. --Altaïr Ibn-La'Ahad 10. feb 2012, 23:31 (CET) -
Til Anders: Altaïrs henvisning er udmærket, men jeg mener nu, at han var noget hurtigt ude med forslaget om sletning. Jeg kan ikke se nogen særlige tegn på, at teksten skulle være kopieret, så jeg har fjernet markeringen igen. Mvh. Arne (Amjaabc) 10. feb 2012, 23:36 (CET)
Det er rigtigt, når jeg nu kigger tilbage, jeg var for hurtig på tasterne. Så jeg er helt enig med dig, Arne. --Altaïr Ibn-La'Ahad 11. feb 2012, 08:28 (CET)

OMG I JUST GOT RICKROLLED[rediger kildetekst]

Hej. Så faldt jeg lige i samme fælde som jeg selv har på min egen brugerside. Jeg må sige at idéen om at bruge den til at "Rickrolle" folk havde jeg ikke lige tænkt på :P --Rasmusbyg 13. feb 2012, 10:31 (CET)

Nå ja, jeg glad for at der var nogen der faldt i fælden :-) Jeg har også tidligere faldt for din, hvilken jeg fik idéen fra... Meget originalt
må jeg sige, så jeg tænkte på at lave den til en Rickroll. --Altaïr Ibn-La'Ahad 13. feb 2012, 11:28 (CET) -

HJÆLP - En eller anden administrator?[rediger kildetekst]

Mon ikke snart det blev din tur, til at få lavet en ny ansøgning? --Pelle Hansen 19. feb 2012, 02:17 (CET)

Hmm... Det har jeg egentlig også tænkt over i noget tid. Det er faktisk en god idé. Sikke frustrationer vi patruljanter kan have med hensyn til hærværkssider :-) --Altaïr Ibn-La'Ahad 19. feb 2012, 02:23 (CET)
Som følge af din opfordring, Pelle, har jeg nu gjort ord til handling :-) --Altaïr Ibn-La'Ahad 19. feb 2012, 10:52 (CET)

Lovende artikler[rediger kildetekst]

Hej Altaïr. Kan se du vedtog Detroit som lovende artikel. Havde du læst den først? Anyway. Når du vedtager en artikel som lovende så husk at indsætte den på Wikipedia:Lovende artikler, Wikipedia:Lovende artikler efter dato, og Fremhævede artikler. Husk også at opdaterer Seneste lovende artikel. Mvh --Rasmusbyg 20. feb 2012, 11:01 (CET)

Aha, tak for informationen. Ja, jeg havde læst den, men jeg fik åbentbart ikke gjort det andet som du påpegede. Tak igen for informationen, skal nok huske det til en anden gang :-) --Altaïr Ibn-La'Ahad 20. feb 2012, 15:08 (CET)

Det er i enhver danskers interesse, at dansk lovgivning bliver overholdt, det gælder også for 'Taxaquizzen'. (Skrev 95.154.20.42 (diskussion • bidrag) 3. mar 2012, 16:39‎. Husk at signere dine indlæg.)

Det er såmænd meget muligt, men det skal ikke skrives i artiklen. Flyt hellere spørgsmålet til diskussionssiden, så kan den tages derfra. --Altaïr Ibn-La'Ahad 3. mar 2012, 18:35 (CET)

Meditation[rediger kildetekst]

Hej Altaïr Jeg vil gerne forbedre det der står om meditation på wikipedia, da det nuværende forekommer mig at være noget forældet og set fra en specifik kristen vinkel, som ikke er særligt dækkende på nuværende tidspunkt. Du er åbenbart af en anden mening og retter sporenstregs mine ændringer tilbage igen. Hvorfor gør du det? mvh sigasg

Det er såmænd fordi at dit indhold er tvivlsomt; du har ingen kilder på at påstandende er rigtigte. Desuden er reklamer ikke velkommen her, i dette tilfælde, Svend Triers. Hvis du kan finde kilder, er du mere end velkommen til at ændre indholdet, men jeg frabeder dig helst at indsætte indholdet om Svend Triers bog igen, da det er "skjult" reklame for bogen. --Altaïr Ibn-La'Ahad 16. mar 2012, 23:21 (CET)

Jeg satte jo netop Svend Triers bog ind for at anføre at det var den jeg citerede. Faktisk er jeg ikke interesseret i at reklamere for bogen. Men der står dog ting i den som kan være en hjælp til at definere begrebet, og som forøvrigt lapper ind over det der står i forvejen. For mig at se er det der dog en del af det der står i forvejen tvivlsomt og i al fald ikke neutralt som Wikipedia lægger op til.

Det kan altid diskuteres, men i dette tilfælde kan det også nævnes, at bogen ikke er notabel i encyklopædisk sammenhæng. Som sagt før, er du velkommen til at ændre indholdet, men hvis du så gerne vil have Svend Triers bog som kilde, kan du jo lave en reference nederst i artiklen. Det bør bare helst ikke stå midt inde i artiklen, da det automatisk bliver skjult reklame. Så hvis du kunne omformulere dit indhold, kunne du jo indsætte hans bog som reference. Så skulle det være iorden. --Altaïr Ibn-La'Ahad 17. mar 2012, 15:40 (CET)

Hej Altaïr[rediger kildetekst]

Kan se du støtter sletningen af min side om Escape Artists. Kan du nævne nogle ting, der måske kunne hjælpe mig til ikke at få siden slettet. Dette er den allerførste side jeg har skrevet på Wikipedia. Ved godt det ikke er et band der er kendt i den brede offentlighed. Men de har været yderste aktive på den danske postpunk undergrundsscene i årene 1981-1984 og nu igen fra 2004-nu og er meget respekteret af de musikelskere både i danmark og udlandet, der dyrker netop denne genre. Mynheerp (diskussion) 8. apr 2012, 17:31 (CEST)