Brugerdiskussion:H. W. Rasmussen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, H. W. Rasmussen!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen MGA73 19. mar 2010, 18:53 (CET)

Brug af flere "konti"[rediger kildetekst]

Hej H. W. Rasmussen!

Det er dejligt at du hjælper med at rydde op på Wikipedia. Der trænger altid til et vågent øje :-)

Det er imidlertid ud til, at du både har redigeret uden at være logget ind. Det er selvfølgelig ok at glemme at logge ind. Jeg kan se, at du har rettet signaturen en enkelt gang her [1] og det er fint nok. Men man må ikke stemme flere gange som eksempelvis her Diskussion:Sille Beck Hansen. --MGA73 19. mar 2010, 19:00 (CET)

Det forekommer mig at der her er tale om "når der ikke må være en artikel om mig, må der heller ikke være en artikel om XX", og det er i længden nok ikke så nyttigt.. --Palnatoke 21. mar 2010, 10:56 (CET)

Det var en fejl, med redigeringen uden at være logget ind, beklager jeg. Palnatoke har dog uret i sin formodning. Der er da flere, jeg har skrevet behold ved, blot ikke person brugt i eksemplet, ser intet, som gør hende notabel. (Skrev H. W. Rasmussen (diskussion • bidrag) 21. mar 2010, 12:23. Husk at signere dine indlæg.)

Om at ændre i diskussioner[rediger kildetekst]

Hej H. W. Rasmussen. Jeg har også bemærket din iver i at forbedre Wikipedia og anerkender absolut dette. Jeg vil dog gerne bede dig om én ting. Det er uheldigt at rette i et diskussionsindlæg, som andre har kommenteret på, som du har gjort i [2]. Hvis man følger op på en diskussion, bør man altid fortsætte nedenunder, da andres kommentarer i modsat fald kan komme til at virke forkerte. Det er på kanten i det nævnte tilfælde. Mvh. Arne (Amjaabc) 22. mar 2010, 15:28 (CET)

Brug af afstemningsskabelon[rediger kildetekst]

Undlad venligst at bruge {{sslet}} på almindelige diskussionssider. Det giver indtryk af, at der stemmes om sagen - og det gør der ikke. Det er fuldt tilstrækkeligt at indsætte en kommentar. I modsat fald skal der oprettes et egentligt sletningsforslag. --Sir48 (Thyge) 24. mar 2010, 15:02 (CET)

Om at indstille artikler til sletning[rediger kildetekst]

Hej H. W. Rasmussen. Jeg har bemærket, at du gør et stort arbejde for at få slettet artikler, og jeg er mange gange enig med dig i de sletningsforslag, du kommer med. Du har også fundet ud af at bruge Wikipedia:Sletningsforslag, hvilket er helt fint. Men når man indsætter et forslag der, er det almindelig kotyme, at man for hvert forslag, man indsætter, også skriver en kort begrundelse samt afgiver første stemme på forslaget (og her må du godt bruge {{sslet}}!). Kan man lokke dig til at gøre dette fremover? Mvh. Arne (Amjaabc) 8. apr 2010, 14:00 (CEST)

Jeg har fjernet et af dine bidrag[rediger kildetekst]

om wrestleren Mr. PPV, se [3]. Du er velkommen til at føje nogle af oplysningerne ind igen, men der skal arbejdes en smule på dem. Husk at teksten skal kunne forstås af mennesker udenfor wrestling-universet. Husk at egen forskning ikke hører til på Wikipedia og at beskyldninger som "ikke særligt populær" skal undgås eller dokumenteres grundigt med troværdige kilder. Nillerdk 18. maj 2010, 13:27 (CEST)[svar]

Du har via e-mail gjort mig opmærksom på, at du blot flyttede en afsnit, men ikke selv skrev det. Nu har jeg slettet det, da det er for indforstået og ydermere udokumenteret. Måske kan du alligevel rette op på det, selvom du ikke er "ansvarlig". Du kan i øvrigt gerne svare her i stedet for via e-mail.Nillerdk 21. maj 2010, 13:45 (CEST)[svar]

Mermaid Bowl[rediger kildetekst]

Hey jeg har wikificeret din artikel om Mermaid Bowl XXIII men kan ikke finde resultaterne nogen steder på nettet. Har du en idé om hvor de findes? mvh --Rasmusbyg 9. okt 2011, 16:59 (CEST)