Brugerdiskussion:HaraldWalli

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg har sat en markering “notabilitet” på din artikel om Marie Højholt. Det fremgår ikke af artiklen, hvorledes hun lever op til de generelle kriterier for biografier. Kan du forklare, hvorledes kriterierne er opfyldt, vil det være fint. Pugilist (diskussion) 12. apr 2019, 21:14 (CEST)

Din notabilitet[rediger kildetekst]

Jeg er ny i at skrive på wikipedia. Så kan du forklare hvordan jeg gør det HaraldWalli (diskussion) 12. apr 2019, 21:22 (CEST)

Det går fint, og det ser ud som om, at du allerede behersker de grundlæggende teknikker. Du kan læse mere på Wikipedia:Forside, der indeholder en masse links til forskellige emner. Har du konkrete spørgsmål, så bare spørg. Pugilist (diskussion) 13. apr 2019, 11:12 (CEST)

Min artikel[rediger kildetekst]

Hvad ved du om dette emne? HaraldWalli (diskussion) 12. apr 2019, 21:33 (CEST)

Det er lidt svært at se, hvem du spørger, men er det mig, du spørger, så er svaret, at jeg intet kender til Marie Højholt.
Det er imidlertid ikke pointen; pointen er, at hun muligvis ikke lever op til de krav, der stilles til personers “kendthed” (også betegnet notabilitet). Da det er dig, der har oprettet artiklen, og derfor må du formodes at være bedst til at redegøre for, hvorledes hun opfylder kriterierne.
Bemærk i øvrigt også normen om selvbiografier. Pugilist (diskussion) 13. apr 2019, 11:12 (CEST)