Brugerdiskussion:Havregryn

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gtk-dialog-info.svg   Hjertelig velkommen til den danske Wikipedia, Havregryn!

Jeg håber, at du vil trives her. Begynd gerne med at gennemgå vores guide, som er en hurtig og nem måde at blive introduceret til de vigtigste ting på Wikipedia.

Du kan også læse om tips til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at redigere, og de mest almindelige begynderfejl. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer i gang, kan du gennemse de oftest stillede spørgsmål om Wikipedia samt nybegynderforummet. Hvis du har andre spørgsmål, så kan du spørge på Landsbybrønden.

Fem ting at tænke på:

  • Vær dristig! Den væsentligste fejl, som nybegyndere begår, er slet ikke at skrive. Skriv! Hvis du begår sproglige fejl eller glemmer nogle ting, vil andre rette den slags til efterhånden. En stor hjælp er at bruge forhåndsvisning til at se, hvordan dine ændringer kommer til at se ud, inden du gemmer dem, og du kan også lege i "sandkassen" inden du går i kast med de rigtige artikler. Husk blot, at du aldrig må kopiere andre steder fra, med mindre det er frit indhold. Prøv desuden altid at skrive fra et neutralt synspunkt og beskriv dine redigeringer.
  • Kig dig omkring! Se bl.a. skribentforsiden - der findes flere nyttige links.
  • Læs og lær! Fortsæt gerne med at læse om god opførsel på Wikipedia, hvordan du uploader billeder og stilmanualen.
  • Stil spørgsmål! De erfarne brugere hjælper gerne på nybegynderforummet hvis du har brug for hjælp! Du kan også få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe. En god metode er også at efterligne – se hvordan andre artikler er lavet (kig blandt andet blandt vores pt bedste artikler) og brug nogle af de samme redskaber.
  • Signér! Når du skriver indlæg på diskussionssider (som denne), så husk at signére det du skriver. Dette gør du nemmest ved at klikke på "signér"-knappen Wiki-edit-signatur.PNG eller selv skrive fire tilder (~~~~). Du skal ikke signere bidrag til artikler.

Endnu en gang - velkommen til!

Med venlig hilsen |EPO| 9. sep 2006 kl. 10:05 (CEST)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke valgt nogen licensskabelon, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --|EPO| 26. dec 2006 kl. 22:00 (CET)

Du har lagt dette billede op og angivet det til offentlig ejendom. Problemet er bare, at du har fotograferet et beskyttet logo og derefter skåret alt omkring det væk. På den måde svarer det stort set til at kopiere logoet - hvilket er strengt forbudt. Derfor sletter jeg nu dette billede. --|EPO| 30. mar 2007 kl. 16:11 (CEST)

Efterspurgte sejladsartikler[rediger kildetekst]

Hej Havregryn. Vi har for nyligt oprettet et WikiProjekt som har til formål at få oprettet efterspurgte artikler - blandt de efterspurgte artikler er artikler om anduvning, anduvninsbøje og anduvningsmærke. Så vidt Google kan sige er disse alle tre en-eller-anden form for sejladsbegreber. Siden du har skrevet at du interesserer dig for sejlads, ville jeg spørge om du evt. kunne oprette de tre artikler med info om hvad det er osv.? Du skal naturligvis også være velkommen til at deltage i projektet på anden vis, hvis du har lyst. Projektsiden er her.

Denne besked er også sendt til Bruger:Sir48 og Bruger:Heje.

Med venlig hilsen Lhademmor 11. maj 2007 kl. 10:53 (CEST)