Brugerdiskussion:Helge Høifødt

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Helge Høifødt!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen Mathiaskh 10. mar 2010, 22:27 (CET)

Dette er dansk Wikipedia :-)[redigér wikikode]

Jeg skriver for at gøre dig opmærksom på, at dette er den dansksprogede udgave af Wikipedia, hvorfor artiklerne således skal være skrevet på dansk. Men jeg har opdaget, at du har skrevet på norsk i Parker i Oslo. Dette må vi have os frabedt. Hvis du ikke kan skrive på dansk, bliver jeg nødt til at bede dig om at nøjes med at foretage redigeringer, der ikke kræver, at du formulerer dig på dansk. Dvs. "tekniske" redigeringer. På diskussionssider og i redigeringsbeskrivelser er det dog helt i orden at skrive på norsk. Hvis du har nogen spørgsmål, må du gerne spørge.
- Sarrus (db) d. 30. dec 2010, 22:41 (CET)

Jeg forstår. Min tanke var at spørge Sir48 om at oversætte det nødvendige i efterhånd. Jeg vil nu kun rette det som ikke indebærer tækstændringer i det restærende. Helge Høifødt 30. dec 2010, 22:43 (CET)
I så fald kan du evt. skrive det i en privat sandkasse (f. eks. på Bruger:Helge Høifødt/sandkasse) og så skrive en besked til Sir48 (eller en anden, men nu nævnte du selv Sir48), om han gider oversætte det, der står i sandkassen.
- Sarrus (db) d. 30. dec 2010, 22:57 (CET)

Forhåndsvisning[redigér wikikode]

Nu er jeg her igen. Kan jeg lokke dig til at foretage nogle flere ændringer ad gangen, så du ikke hele tiden skal gemme? Nu har du gemt over tyve gange i Parker i Oslo. Du kan evt. sætte{{IBrug}} øverst i artiklen. Se evt. nedenstående tip:

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen
- Sarrus (db) d. 30. dec 2010, 23:13 (CET)
Det skal jeg gøre. Min erfaring fra bokmål-wiki med tidskonflikt med andre redigerere og påfølgende tab av ændringer ledet mig til at gæmme for hvert hovedkapitel. Det jeg hadde sat meg fore at gøre er nå gjort. Helge Høifødt 30. dec 2010, 23:22 (CET)