Brugerdiskussion:Hellfritzsch

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg er en gut i 20'erne som til dagligt studerer statskundskab ved Aarhus Universitet.

Jeg vil så vidt muligt forsøge at rette fejl i, og uddybe sider, som relaterer sig til politologiske emner.

Derudover ser jeg det som enhver wikipedia-brugers pligt at rette de fejl man nu finder.

Et par kommentarer[rediger kildetekst]

Hej Hellfritzsch. Det er en glimrende og positiv programerklæring, du fremsætter herover. Jeg har lige et par små kommentarer i den anledning.

I almindelighed hører sådan noget hjemme på brugersiden, dvs. i dit tilfælde på Bruger:Hellfritzsch. På denne side henvender andre sig typisk til dig, og du kan svare tilbage.

Desuden er det ikke kotyme at slette fra diskussionssider; hvis man af en eller anden grund ikke ønsker at bevare sin diskussion - det kan fx være, at den bliver meget lang - så kan man arkivere den (se Hjælp:Arkivering). I dette tilfælde, hvor du blot slettede en velkomsthilsen, sker der ikke noget ved det, men i andre tilfælde kommer man ud for, at der kan tegnes et ukorrekt billede af en bruger, hvis diskussioner slettes fuldstændig. De kan naturligvis altid hentes frem via artikelhistorikken, men som sagt er der ikke kotyme for at slette på diskussionssider; jeg håber, at du forstår og kan respektere dette.

Endelig vil jeg gerne opfordre dig til, at du så vidt muligt skriver en kommentar på en diskussionsside nederst på siden, evt. nederst i en igangværende diskussion. Det bliver meget forvirrende at læse kommentarer, hvis de kommer før det, der kommenteres på jf. dette indlæg. Som du kan se her, har jeg tilladt mig at flytte dit indlæg ned; jeg synes stadig, at dit indlæg giver mening i den sammenhæng, og nu kan man bedre se den kommentar, der lagde op til dit indlæg.

Jeg håber på mange gode bidrag fra dig (også) fremover. Hvis der er noget, du er tvivl om, er du velkommen til at spørge på en af de erfarne brugeres diskussionsside, fx min, eller du kan skrive på Hjælp:Nybegynderforum. Venlig hilsen Arne (Amjaabc) 16. mar 2011, 11:59 (CET)