Brugerdiskussion:HenrikKbh

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

--Morten Barklund 21. okt 2005 kl. 12:54 (CEST)

Brasilianske delstater[rediger kildetekst]

Hej! Har lige set, at du har oprettet disse 2 skabeloner: {{Infoboks Brasiliansk delstat}} og {{Brasiliansk delstat}}. Hvad er forskellen? --MGA73 1. nov 2008, 23:30 (CET)

Jeg har lige selv set det. Jeg skal have slettet {{Brasiliansk delstat}}, jeg skal bare lige finde ud af hvordan. Henrik Sørensen 1. nov 2008, 23:36 (CET)

Skabelon til landsbyer[rediger kildetekst]

Hej Henrik,
Jeg har lavet en skabelon til standardoplysninger om landsbyer (se: Brugerdiskussion:Rmir2/by) MEN når jeg prøver at indsætte den, vil den ikke holde sig adskilt fra den løbende tekst men opsluger disse. Da du virker som en skabelonexpert, vil jeg bede dig om at hjælpe mig for at finde fejlen.
Tanken er at bruge den til at oprette standard-information om samtlige danske landsbyer/byer således, at dette store felt i fremtiden vil blive dækket bedre (jeg henviser til diskussionen under skabelon landsbyer i Holbæk amt). Som en prøve har jeg valgt Ørsted på Djursland, som skabelonoplysningerne p.t. henviser til.
På forhånd tak for hjælpen!--Rmir2 9. nov 2008, 18:46 (CET)
Hvad er der i vejen med: Skabelon:Infoboks by ? Ellers hvis du kigger under redigeringsfanen, så kan du se, hvordan den er opbygget. Iøvrigt er det ofte svært med skabeloner, fordi du først rigtigt ser resultatet, når du har gemt den og prøver, at indsætte den på en side. Henrik Sørensen 9. nov 2008, 20:01 (CET)

Sletteskabeloner mv[rediger kildetekst]

Hej! Når du sætter skabeloner på som fx {{reklame}} eller {{slet}} er det en god idé at sætte den allerøverst. Det kan jo have stor betydning med en sådan skabelon og derfor er det vigtigt, at den bliver set.(Skrev MGA73 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Vedr. interwikis[rediger kildetekst]

Hvor det nu engang er muligt, må du meget gerne indsætte interwiki links til andre sprogversioner af en (ny) artikler - såsom Kommuner i Acre-artiklen :-) --Froztbyte 19. dec 2008, 17:42 (CET)

Brazilian postal regions map[rediger kildetekst]

Hendrik, there are two errors in your map ( http://da.wikipedia.org/wiki/Fil:BrasilPostalRegions.png ). Region 2 really occupies what in your map is regions 2 and 0. Region 0 is only a little (but crowded) territory in the State of São Paulo ( http://en.wikipedia.org/wiki/Greater_São_Paulo ). In the page of Brazilian Correios, you can see what is wrong: http://www.correios.com.br/cep/cep_estrutura.cfm or in this file: http://www.correios.com.br/images/imgdb/estrutura_2.gif . Thanks for your attention. If you have any doubt, contact me in my page ( http://pt.wikipedia.org/wiki/Usuário:Fasouzafreitas ), please. 189.61.224.179 28. apr 2009, 13:34 (CEST)

Buste af Peter Atke Castberg[rediger kildetekst]

Jeg har slettet artiklen om busten, da jeg tror, at det vil være meget svært at få nok "kød" på artiklen. Det vil desuden formentlig være langt mere interessant at læse om enten den portrætterede eller billedhuggeren.

Og netop billedhuggeren leder mig til næste spørgsmål. Du har lagt et glimrende fotografi af busten op på Wikimedia Commons. Men der er et par ting, som du skal være opmærksom på:

Først og fremmest ophavsretten. Dansk lov er, at en værkskaber beholder ophavsretten til sit værk indtil 70 år efter sin død - og faktisk helt frem til og med 31. januar det år. Derfor er det vigtigt at vide, hvem kunstneren er, samt hvornår han/hun levede, når du tager den slags fotografier.

Lige en sidste ting, når vi nu har fat i Commons: Der findes allerede en kategori til buster, som evt. kan udvides med byer på samme måde som kategorien til statuer. Hierakiet til kategorier kan godt være lidt forvirrende, men man forsøger at holde den samme inddeling i alle kategorier til alle lande, så der er system i det. Derfor kan det være en god idé at bruge lidt tid på at søge efter den helt rette kategori. --|EPO| COM: 8. jun 2010, 21:39 (CEST)

Infoboks by[rediger kildetekst]

Rettelse af en skabelons parametre får indflydelse på alle de artikler, hvor skabelonen anvendes. Her bliver den hidtidigt anvendte parameter ugyldig, hvilket returnerer fejl i artiklerne.

Det betyder helt konkret, at de artikler, hvor verdenshjørnerne ikke er specificerede nu er helt uden verdenshjørner. En stikprøve giver mig 8 byer i Thisted Kommune, samt København og Århus. --|EPO| COM: 1. aug 2010, 18:34 (CEST)

Navngivning[rediger kildetekst]

Da du har lagt et stort arbejde i artiklerne og kategorierne, vil jeg gerne sikre mig, at du har set Kategoridiskussion:Cubas provinser. Skriv gerne et indlæg. --|EPO| COM: 6. aug 2010, 13:36 (CEST)

Samarbejde[rediger kildetekst]

Hej Henrik,

Kunne du tænke dig, at være med i samarbejde på artiklen Skybruddet den 2. juli 2011?

Den trænger til lidt uddybende information samt lidt flere billeder. Med venlig hilsen Pelle Hansen 29. nov 2011, 14:33 (CET)

Problem med Infoboks fransk kommune[rediger kildetekst]

Hej HenrikKbh

Jeg har forsøgt at lave Infoboks fransk kommune til Calvi, men det kort der kommer frem er alt for stor, du kan se mit forsøg i mit værksted. Da jeg ikke selv kan finde ud af hvad der er galt så håber jeg at du kan hjælpe. --Wholle 5. dec 2011, 20:32 (CET)

Jeg har selv problemer med den infoboks, når det kommer til korsikanske kommuner. Og jeg har endnu ikke fundet en løsning. Henrik Sørensen 10. dec 2011, 17:12 (CET)
OK - så "nøjes" jeg med at sætte infoboksen på de andre kommuner :) --Wholle 10. dec 2011, 23:27 (CET)

En stjerne til dig[rediger kildetekst]

Skabelon-Barnstar
For dit arbejde med automatisering af kommuneskabeloner. --Palnatoke (diskussion) 3. aug 2012, 17:03 (CEST)


Tak.--Henrik Sørensen (diskussion) 3. aug 2012, 17:22 (CEST)

Indbyggertalsskabeloner[rediger kildetekst]

Hej Henrik, Pred og jeg har på IRC talt om at indføre indbyggertalsskabelonerne i større stil, i første omgang vedrørende danske forhold, men gerne også andre lande.

Vi har bemærket, at du har indført Skabelon:Metadata Indbyggertal DK-KOMM, men kunne godt tænke os, også at have understøttelse af byers og sognes indbyggertal, som det er tilfældet med den tysksprogede Wikipedias tilsvarende skabeloner vedrørende Danmark, som vi forestillede os at kopiere stort set uændret (bortset fra navngivningen), begyndende med de:Vorlage:EWZ, for at få understøttelse af andre lande med. Vi har endnu ikke undersøgt nærmere, om du eller andre allerede har indført andre indbyggertalsskabeloner end nogle af de danske og franske.

Snakken skyldes, at vi er opmærksomme på enkelte personer, der vedligeholder artiklerne med Danmarks Statistik årligt udgivne indbyggertal, og den opdateringsenergi synes vi kunne benyttes langt bedre. Kig meget gerne forbi på chatkanalen, hvis du har nogen tanker eller idéer, som er "for lange" til at skrive her. Vi er allerede bekendte med Wikidata-projektet.

- Kåre Thor Olsen (Kaare) (diskussion) 15. aug 2012, 19:56 (CEST)

Hej Kaare,
Det lyder som en god ide, at brede indbyggertalsskabelonerne ud over flere områder. Jeg kopierede selv den tyske skabelon mere eller mindre direkte og det fungerede godt.
Ideen fungerer naturligvis bedst, hvis tallene bliver opdateret, når der foreligger nye data fra de officielle kilder og det er nok der den største udfordring ligger. Fordi tyskerne har gjort det, har jeg delt befolkningsoplysningerne op i individuelle filer for hvert departement. Det betyder, at der skal omformes ca. 100 Excel-filer til ca. 100 Wikipedia skabeloner, hvilket trods alt er en relativt stor opgave. Så for at få det til at fungere optimalt vil det nok være en fordel, hvis man kunne lave en form for "program", der kunne automatisere denne proces i en eller anden grad.
-Henrik Sørensen (diskussion) 18. aug 2012, 10:30 (CEST)
Kan man ikke kopiere tallene direkte fra de tyske skabloner? Det forudsætter dog, at man bruger samme format, og det må man vel i hvert fald kunne gøre hvad angår danske forhold, da tyskerne her benytter diverse koder og ikke bynavne (de franske skabeloner har jeg ikke studeret nærmere). Pred og jeg vil nok begynde med de danske forhold, og prøve at læne os så meget som muligt op ad de tyske skabeloner, så bliv ikke overrasket hvis vi ændrer/udskifter noget af det, du har indført på det område, da vi som nævnt gerne vil have byer og sogne med ind i systemet. I øvrigt må vi håbe, der snart kommer noget brugbart ud af Wikidata-projektet, så der kun vil være én kilde til mange af den slags data. - Kåre Thor Olsen (Kaare) (diskussion) 18. aug 2012, 21:39 (CEST)

I artiklen Antibes, har du ændret infoboksen til en kommune-infoboks, frem for en by-infoboks. Jeg undres da artiklen omhandler byen og ikke kommunen! Men måske du mener, at det er mere hensigtsmæssigt, at kommunen og byen er i samme artikel? I givet fald forventer jeg, at du retter artiklen til også at omhandle kommunen. --Patchfinder (diskussion) 11. sep 2012, 20:25 (CEST)

I Frankrig er det sådan, at kommune og by er det samme. Når man går ind og finder indbyggertallet på INSEE, så er det altid kommunens indbyggertal man får, aldrig byens. -Henrik Sørensen (diskussion) 11. sep 2012, 21:03 (CEST)
Ikke helt, da Juan-les-Pins også er en by i kommunen ifølge en.wikipedia. Så den generalisering kan du ikke altid lave, selvom det måske er korrekt i forhold til indbyggertal. Men en infoboks er jo også meget andet end indbyggertal! --Patchfinder (diskussion) 11. sep 2012, 21:42 (CEST)
Ifølge Antibes hjemmeside er Juan-les-Pins et kvarter i Antibes.-Henrik Sørensen (diskussion) 12. sep 2012, 20:57 (CEST)
Google Maps er også enig med dig :-) Så jeg vil opfordre dig til også at rette fejlen på En.wiki. --Patchfinder (diskussion) 13. sep 2012, 20:08 (CEST)

Hjælp med oversættelse[rediger kildetekst]

Hej, Henrik jeg har prøvet at oversætte afsnittet historie (historique) fra den franske artikel om Tunesiens håndboldlandshold. Mit, fransk er ikke så godt så jeg ville blive taknemmelig hvis du ville tage et hurtigt kik på afsnittet og se om jeg havde oversat det korrekt. Vh. --Trade (diskussion) 22. jan 2013, 12:07 (CET)

Jeg har kigget på det. 1. Ændret det om Ægyptens plads i semifinalen i 2001. 2. Det ser ud om man i Frankrig har en slags "All-star" hold som Heykel Megannem, Wissem Hmam og Issam Tej blev valgt til i 2005-06. Men derefter ser det fint ud.

Henrik Sørensen (diskussion) 23. jan 2013, 19:30 (CET)

Fransk flertydighed?[rediger kildetekst]

Hej!

Hvis jeg husker ret, er adskillige departementer opkaldt efter floder, og der er derfor forvekslingsrisiko, men mon ikke de større floder må anses for hovedbetydninger? --Palnatoke (diskussion) 16. jul 2013, 18:31 (CEST)

Jo måske. Jeg tænkte også mere på at få en form for konsistens, da vi har flere floder, der har samme navn som departementer og hvor disse så er navngivet Flodnavn (flod). Prøv og kig i Kategori:Floder i Frankrig, for at se hvad jeg mener. Henrik Sørensen (diskussion) 16. jul 2013, 18:42 (CEST)
Det er så også netop mindre floder. Et underliggende spørgsmål er om konsistens i navngivningen på et mindre område er bedre end generelt at lade læseren komme direkte til hovedbetydningen. Det kan også være, at flertydig-siden og/eller flertydig-linket kan formateres således, at læseren ikke oplever noget væsentligt tab af funktionalitet. Apropos flod-kategorien, så er der også et antal artikler, der hedder "X-floden" - de skal vel være "X (flod)". --Palnatoke (diskussion) 16. jul 2013, 19:05 (CEST)

Autoritetsdata/Wikidata[rediger kildetekst]

Hej Henrik. Wikidata er ikke autoritetsdata. Wikidata er en databrønd, mens autoritetsdata langt mere styret data om personer og ting. --Steen Th (diskussion) 3. aug 2013, 10:25 (CEST)

Opdatering af CAC 40-skabelon[rediger kildetekst]

Hej Henrik, det er fint at du opdaterer CAC 40-skabelonen, men i processen er en række blå links nu blevet røde. De skal lige kontrolleres også. --Patchfinder (diskussion) 27. aug 2013, 22:02 (CEST)

Lovende artikler[rediger kildetekst]

Hej Henrik. Fremadrettet burde du nok læse lidt om hvad en "Lovende artikel" er. Det er spild af tid at nominere artikler uden godt beskrevne afsnit, eller artikler uden kilder, eller kun én. Dbh. --Pixi Uno (diskussion) 23. feb 2014, 00:03 (CET)

Sletninger[rediger kildetekst]

Hej Henrik, det er fint, at du gør opmærksom på overflødige sider, tak for det. Brug gerne slet-skabelonen, men der er normalt ikke grund til også at skrive på diskussionssiden - så skal vi nemlig også til at slette den ;-) Pugilist (diskussion) 18. maj 2014, 13:01 (CEST)[svar]

Jeg kan se du på et tidspunkt har været inde og forholde dig til skabelonen. Prøv evt. at se her, hvis du har mulighed for at hjælpe til ville det være fint. mvh Per (PerV) (diskussion) 8. feb 2015, 15:37 (CET)

Skabelon:FranskFilmår[rediger kildetekst]

Hej Henrik

Jeg kan se, at du har oprettet {{FranskFilmår}}. Jeg har lavet mange af de andre årtalskategorier. Kan jeg hjælpe her? Fx ved at rydde op i alle de kategori, som bruger skabelonen, med mit bot, så du ikke kan håndtere det i hånden. Det har jeg gjort med de andre kategorier af den type, er at sætte alle kategorier i skabelon, samt alt tekst, så selve kategorien indeholder kun skabelonen og evt. link til commonskategori. Der er vel noget af det tilsvarende du vil opnå? Mvh --Steen Th (diskussion) 9. feb 2015, 21:24 (CET)

Hej Steen, Ja tak. det må du meget gerne. -Henrik Sørensen (diskussion) 9. feb 2015, 21:28 (CET)
Jeg retter skabelonen til og venter tilbage. Jeg bruger Kategori:Franske film fra 2014 som prototype. --Steen Th (diskussion) 9. feb 2015, 21:32 (CET)
Ser Kategori:Franske film fra 2014 ok ud? Kategori:Kultur i Frankrig i <år> har jeg kommentere ud nu og her. Men det kan indsættes senere. --Steen Th (diskussion) 9. feb 2015, 21:42 (CET)
Jep, helt fantastisk. Tak for hjælpen. -Henrik Sørensen (diskussion) 9. feb 2015, 21:46 (CET)
Så er der ryddet helt op også i kategorier. --Steen Th (diskussion) 9. feb 2015, 22:50 (CET)

traduction[rediger kildetekst]

bonjour (je suis française), je cherche à traduire une phrase danoise en français. Peut-être que vous pourriez m'aider?
la phrase : https://da.wikipedia.org/wiki/Brugerdiskussion:Vatadoshu
je préfèrerai une traduction en francais mais si c'est trop difficile, une traduction en anglais ira.
(je ne parle pas un mot de danois. mais je parle un peu anglais) Vatadoshu (diskussion) 13. mar 2015, 11:25 (CET)

Je croix que c'est ici est le plus proche: "C'est important de souligner que c'est des symptomes de cessation et pas une veritable dépendance des produits pharmaceutique." -Henrik Sørensen (diskussion) 13. mar 2015, 19:58 (CET)
je t'ai répondu sur ma pdd, je sais pas faire de notif, alors je viens te le dire.Vatadoshu (diskussion) 14. mar 2015, 15:46 (CET)

Frankrigs kommunalvalg 2014[rediger kildetekst]

Jeg ved godt at du ikke har det med at vende tilbage til artikler, du har skrevet, men Frankrigs kommunalvalg 2014 kunne godt trænge til en ajourføring. --Palnatoke (diskussion) 19. jul 2015, 03:30 (CEST)

Thanks for Brazil Koppen map[rediger kildetekst]

While seeing Koppen maps, I saw your very nice work for Brazil. https://commons.wikimedia.org/wiki/File:BrazilKoppenClimateMap.png. Thanks for creating the Brazil Koppen map from South America Koppen map. Would you please consider doing similarly for India from Asia . I tried adding https://commons.wikimedia.org/wiki/File:India_Climate_Koppen_map.JPG map to India article in wikipedia & it was suggested to get a clearer picture (https://en.wikipedia.org/w/index.php?title=India&diff=683775491&oldid=683762520). May be with only India in the map & others removed (like Brazil's map created from SA), there is a chance for India Koppen map to be added to India wikipedia article. A map legend attached onto the map body with descriptions for only the major 6-7 climates zones for India, would be a great addition too.(It is in the summary part of the Image file here). Thank you very much.https://en.wikipedia.org/wiki/User_talk:2know4power. User 2know4power (diskussion) 11. nov 2015, 11:49 (CET)

Fotos af uddannelses- og forskningsminister Esben Lunde Larsen[rediger kildetekst]

Jeg ser du har oploadet et billede af Esben Lunde Larsen til Commons og sat den til CC0. Er det korrekt? Hvis man læser denne side http://ufm.dk/pressekontakt/pressefotos/ministeren "Fotos på denne side kan benyttes, når blot fotografen krediteres." så er det vel nærmest CC-BY? Mon fotografen er indforstået med at fotos anvendes ud over som pressefotos? — Fnielsen (diskussion) 12. nov 2015, 21:06 (CET)

Du har sikkert ret med hensyn til licensen. Jeg har ændret den på Commons. --Henrik Sørensen (diskussion) 10. dec 2015, 18:06 (CET)

Vil du forklare mig hvordan | <br />{{Formnum|{{Metadata Indbyggertal FR-REG|{{{nummer}}}}}}} fungerer. Jeg var inde for at rette på indbyggertallet i artiklen om Bretagne, hvor tallet stammer fra 2009. Jeg fandt så ud af at funktionen i infoboksen vist referer til Kategori:Skabelon:Metadata Indbyggertal Kommuner i Frankrig, men fandt aldrig ud af hvordan man kan opdatere tallene. Kan du hjælpe med det? mvh Per (PerV) (diskussion) 21. nov 2015, 12:43 (CET)

Faktisk er det ret nemt. Kildekoden til Skabelonen {{Metadata Indbyggertal FR-REG}} indeholder indbyggertal for alle (de gamle regioner) i Frankrig fra 2009, så sådan set skal man bare der opdatere tallene. Det bedste er naturligvis, hvis man opdaterer for alle regionerne, da der ligger en oplysning om årstallet for befolkningstallene, hvilket gælder for alle regionerne. --Henrik Sørensen (diskussion) 10. dec 2015, 17:59 (CET)

Europeana Art History Challenge - update[rediger kildetekst]

Thank you for signing up and participating in the Europeana Art History Challenge!
I have just published an update to the project on the mailing list which you might be interested in:
https://lists.wikimedia.bg/pipermail/europeana-280-challenge/2016-April/000042.html
You can also subscribe to the list here (if you're not already) for further updates and conversation between participants. Good luck and happy translating! Sincerely, Wittylama (diskussion) 28. apr 2016, 16:25 (CEST)

Interwiki / skabelon[rediger kildetekst]

Hej Henrik. Jeg så denne redigering. På en gammel side/skabelon er at bedre at tilføje interwiki-links i wikidata med Tilføj links, da gammel sider ikke skannes for interwiki-links. --Steen Th (diskussion) 21. jul 2016, 09:08 (CEST)

WikiProjekt Kildetroværdighed[rediger kildetekst]

Hej Henrik, jeg ved ikke om du er aktiv, men jeg bipper dig lige fordi du er medlem af Wikipedia:WikiProjekt Kildepålidelighed. Jeg er begyndt at lave forarbejdet til en database over samtlige kilder vi har, samt deres pålidelighed. Strukturen ligger ikke helt fast endnu, men jeg tænker at vi smølfer bare deruda' og tager problemerne som de kommer. Du skal være velkommen til at være med :-) --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 25. dec 2016, 21:37 (CET)

Det synes jeg lyder som en fantastisk ide. Jeg glæder mig til at se hvad der kommer ud af det. -Henrik Sørensen (diskussion) 2. jan 2017, 19:03 (CET)

Sprogskabeloner[rediger kildetekst]

Jeg har set, du har sat sprogskabeloner ind i Massakren i Nice 2016. Det er fornemt! Jeg så også du satte {{en sprog}} ind i {{cite web}} efter parameteret "language". Det synes jeg ser mærkeligt ud. Så kommer der jo til at stå (på (engelsk)). Jeg plejer at skrive language=[[engelsk (sprog)|engelsk]]. Det giver (på engelsk), Altså uden parantes og ikke fed. Så vidt jeg husker har en wiki en speciel sprogskabelon til at benytte i cite web-skabelonerne, det har vi ikke. Jeg er næsten sikker på, at vi ikke har nogle regler om dette, men hvad synes du. Vi kunne evt. oprette en sprogskabelon til dette? F.ex. {{en}} og så videre for øvrige sprog? mvh Per (PerV) (diskussion) 5. mar 2017, 20:30 (CET)

Jeg bruger {{en sprog}}, fordi det er den der henvises til på {{cite web}}. Men at lave en sprogskabelon som {{en}}, kan være en udmærket ide, så det bliver ens alle (?) steder. -Henrik Sørensen (diskussion) 5. mar 2017, 20:37 (CET)

Hej. Skal du gøre hans artikler snart? ConIFA VM i fodbold 2016, ConIFA VM i fodbold 2018, ConIFA Europamesterskabet i fodbold 2015, ConIFA Europamesterskabet i fodbold 2017, ConIFA Europamesterskabet i fodbold 2019. Jeg nød den første konkurrence du gjorde på det. God fortsættelse.

Translation request Isabelle de Charrière[rediger kildetekst]

Hello HenrikKbh, Could you write/translate the article about Isabelle de Charrière for the danish wikipedia? That would be appreciated. Boss-well63 (diskussion) 14. aug 2019, 14:00 (CEST)

Elsterne henvisninger[rediger kildetekst]

Hej Henrik. Jeg vil lige gøre dig opmærksom på at eksterne henvisninger ikke er kilder (WP:EHPUNKTER 1), og at du mwget gerne må indsætte fodnoter (WP:INCITE). — Biscuit‑in‑Chief :-) (Diskussionsside • Bidrag) 8. jan 2020, 22:59 (CET)

Translation request[rediger kildetekst]

Hello.

Can you create and upload the articles en:Azerbaijan State Academic Opera and Ballet Theater and en:List of statues in Baku in Danish Wikipedia? They certainly do not need to be long.

Yours sincerely, Karalainza (diskussion) 27. mar 2020, 08:29 (CET)

Adam Prices bolig[rediger kildetekst]

Hej Henrik. Jeg kan se at du har fjernet en del kildebelagt tekst i artiklen om Adam Price, som omhandler hans boligkøb- og salg. Hvorfor er det ikke relevant? Vi nævner jo gerne, hvis folk er bosiddende forskellige steder, og ligeledes folks formuer eller hvis en skuespiller har fået et stort beløb for at lave en film, så hvad er der galt med at beskrive en persons ejendomme? Mvh. Toxophilus (diskussion) 19. mar. 2022, 16:18 (CET)[svar]

You have been a medical translators within Wikipedia. We have recently relaunched our efforts and invite you to join the new process. Let me know if you have questions. Best Doc James (talk · contribs · email) 12:34, 2 August 2023 (UTC)