Brugerdiskussion:Henrik Hansen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 26. apr 2005 kl. 17:21 (CEST)

Vedr. indbyggertal Nordby, Fanø[rediger kildetekst]

Hej Henrik: af ren og skær nysgerrighed spørger jeg dig: hvor har du fundet det præcise tal ? Jeg har ledt hist&pist, men har ikke kunnet finde præcise tal udover på 'sognesiderne' (men kilden står ikke opført nogen steder...)carstenwm 14. aug 2005 kl. 12:18 (CEST)

tak for vejledningen (på min 'bruger diskussion'-side) - det lykkedes at få genereret tallene (øvelse gør mester - så kan jeg til en anden gang) - TAK for hjælpen.carstenwm 14. aug 2005 kl. 13:56 (CEST)

Et tip om lande og flag[rediger kildetekst]

Jeg så lige din Europamesterskabet i fodbold 2008, hvor du blandt andet har mange lande og flag. Jeg ville henvise dig til Bruger:Sir48/ISO-Flag, hvor der er en meget nemmere syntaks for at henvise til alle lande og deres flag og artikler. Du kunne have lavet det med {{land|flagland|Danmark}} for Danmark for eksempel. :) --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 6. sep 2006 kl. 14:33 (CEST)

Jeg kender godt syntaksen, men jeg anvender den ikke af følgende grunde: 1) Jeg foretrækker at flagene "kun" bliver 20px brede - det giver et bedre visuelt indtryk efter min mening. 2) Syntaksen virker kun for selvstændige lande, dvs. at f.eks. til siden Europamesterskabet i fodbold 2008 mangler flagene for England, Wales, Nordirland og Skotland. 3) Historiske flag, som jeg f.eks. har haft brug for til VM i ishockey 1934 er heller ikke omfattet af syntaksen. Men ellers tak for tippet. --Henrik Hansen 6. sep 2006 kl. 15:47 (CEST)
Størrelsen er en parameter som du altid kan tilføje - den hedder fx size=20px. Manglende flag kan bare blive tilføjet (spørg endelig, hvis du mangler nogle), men både England England, Skotland Skotland, Wales Wales og Nordirland Nordirland lever i bedste velgående – nu med forskellige størrelser :).
Jeg har lige løbet din artikel om Ryder Cup 2006 igennem og erstattet med flag-skabeloner. Hvis alle størrelser skal sættes ned til 20px, så kan jeg godt lige gøre det også – bare sig til. Det er jo meget smartere på denne måde :) --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 20. sep 2006 kl. 19:54 (CEST)
Hvis man selv kan bestemme størrelsen på flagikonet, begynder det at ligne noget! 20px er efter min mening perfekt. For at være meget krævende: kan jeg også bestille bordered-versioner af det engelske (Flag of England (bordered).svg) og nordirske flag?
Og når jeg nu er i gang så kommer her et lille ændringsforslag: Når man bevæger musen over et flagikon, der er genereret ud fra skabelonen, vises der en lille boks med teksten "Flag for landenavn". Eftersom "Flag for England" i mine ører lyder meget underligt, vil jeg gerne foreslå, at denne tekst ændres til "landenavn'", da det jo i forvejen tydeligt fremgår, at det er et flag. --Henrik Hansen 20. sep 2006 kl. 21:30 (CEST)
Jeg kan godt følge dine forslag. Mht. alternativ-navnet, så har jeg rettet det med det samme. Mht. bordered-version, så skal jeg lige konferere med mig selv om, hvordan man gør det nemmest. Jeg tror det er at lave en ekstra parameter såsom {{flagikon|England|size=20px|version=bordered}}, som så vil give røde (manglende) skabeloner for lande, hvor et kantet flag ikke er defineret. Det kigger jeg lige på senere i dag :) Er der andre lande, hvor en bordered-version vil være rar at have? --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 21. sep 2006 kl. 08:07 (CEST)
Ja, bordered-versioner for følgende lande ville være rare at have: England, Nordirland, Færøerne, Grønland, Finland, Polen, Slovakiet, Slovenien, Monaco, San Marino, Malta, Tjekkiet, Bulgarien, Georgien, Estland, Rusland, Cypern, Singapore, Sydkorea, Japan, Indonesien, Madagaskar, Qatar, Hollandske Antiller og Amerikanske Jomfruøer. Bordered-versionerne findes sikkert ikke for alle disse lande. --Henrik Hansen 21. sep 2006 kl. 08:37 (CEST)
Jeg har nu forespurgt på commons og skal se, hvor mange flag, jeg kan få skaffet. Indtil videre er der kun 10 flag "derovre", deriblandt også Billede:Flag of Wales (bordered).svg og Billede:Flag of Serbia (state) (bordered).svg, som du ikke havde på din liste herover. Dog, burde det ikke være Billede:Flag of Serbia.svg som blev lavet i en version med kant i stedet for statsflaget med våbenskjold? Når nogen på commons indikerer, at de vil kigge på det, vil jeg oprette en syntaks herhjemme og en side for lige netop disse 27 landes flag. --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 21. sep 2006 kl. 22:24 (CEST)
Da der ikke rigtig skete noget på commons, har jeg oprettet {{flagkant|England}}, som laver: England. Håber det kan bruges. Du kan endda få border-farven som et argument, hvis du synes. Den viste er en meget lys #DDDDDD. :) --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 1. okt 2006 kl. 15:31 (CEST)

Klassificering af grundstoffer[rediger kildetekst]

Hej Henrik. De metaller i det periodiske system som på engelsk kaldes poor metals eller post-transition metals hedder de virkelig andre metaller på dansk? Eller har de en anden betegnelse? Jeg synes ikke jeg kan mindes at have lært, at de skulle hedde andre metaller, men nu er det også et par år siden jeg havde almen kemi... Mvh Danielle 5. okt 2006 kl. 09:23 (CEST)

Hvis du kigger på interwiki fra en:Poor metal, så hedder det Øvrige metaller på svensk, Fattige metaller på fransk, Posttransitionsmetaller på esperanto og Metaller i blok p på en lang række sprog (ast, ca, es, it, lmo) og ikke mindst noget helt ukendt på flamsk: nl:Hoofdgroepmetaal. Kan det bruges til noget? --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 5. okt 2006 kl. 09:52 (CEST)
Tjah, jeg fiskede mest efter om der er en officiel betegnelse på dansk. Alle dem du nævner kan bruges, men jeg ved ikke hvilken der er mest korrekt. Jeg hælder selv mest til posttransitionsmetaller eller hovedgruppemetaller. Jeg tror jeg vil spørge nogle kemikere :) Mvh Danielle 5. okt 2006 kl. 10:41 (CEST)
Godt spørgsmål, Danielle. Jeg kender ikke nogen (officiel eller uofficiel) dansk betegnelse for denne gruppe af metaller. Jeg har endvidere slået op i Kemisk Ordbog og K.A. Jensens Almen kemi II, men de giver heller ikke noget svar på spørgsmålet. Personligt ville jeg ud fra de udenlandske betegnelser fortrække at kalde dem postovergangsmetaller (fra engelsk: en:post transition metals) eller hovedgruppemetaller (fra hollandsk: nl:Hoofdgroepmetaal). For at få sagen afgjort, har jeg sendt en mail med spørgsmålet til sagkundskaben på Kemisk Institut, Københavns Universitet. Jeg vender tilbage, når jeg har modtaget et svar fra dem. --Henrik Hansen 5. okt 2006 kl. 17:57 (CEST)
Jeg har forespurgt på Kemisk Institut, SDU, så forhåbentligt får vi snart et brugbart svar :) Mvh Danielle 5. okt 2006 kl. 18:38 (CEST)

Jag har inte för avsikt att starta något krig. Jag kände inte till de gällande konventiorna angående Finland. Men jag tycker att det är konstigt att använda de finska namnen eftersom danska är så likt svenska. Till exempel tror jag att ett namn som Nyland säger mer för en dansktalande än Uusimaa och Mellersta Finland mer än Keski-Suomi. Både norska och svenska wikipedierna använder de svenska namnen. Aaker 1. feb 2007 kl. 19:56 (CET)

Jeg kan se du er begyndt på at redigere S-togsrelaterede artikler godt og grundigt :-)

Jeg vil hellere end gerne hjælpe til med de forskellige redigeringer der måtte være, samt tage de forskellige diskussioner om hvad der skal tilføjes til de nuværende artikler. Eventuelt kan det klares her, eller måske bedre på #wikipedia-da. Ikke desto mindre er det da rart at se at der er kommet godt gang i dette projekt :-) Onkel Tuca 9. apr 2007 kl. 20:32 (CEST)

Hej Henrik Hansen (sejt navn, iøvrigt)
Jeg ville høre, om du gad at give dit besyv med på Wikipedia:Landsbybrønden/Projekt S-togs station?--Hockeyindustrien 23. apr 2007 kl. 20:47 (CEST)

Hej Henrik.

Jeg vil hermed tillade mig at henvende mig til dig, da du har skrevet dig på listen for bidragsydere til Portal:Sport/Sportsportal. Aktivitetsniveauet på denne portal er stort set ikke-eksisterende, og jeg derfor opfordre dig til at kigge forbi engang imellem. Jeg har f.eks. helt uimodsagt udvalgt de seneste 3-4 månedens artikler, og det er lidt ærgerligt.

På forhånd tak --Arne (Amjaabc) 7. jul 2007, 17:11 (CEST)

90-års fødselsdagen[rediger kildetekst]

Hej Henrik

Du har tidligere nomineret 90-års fødselsdagen til ugens artikel. Jeg har nu flyttet den op til afstemningslisten da det er nu der skal stemmes om uge 52: Wikipedia:Ugens artikel/Nomineringer/90-års fødselsdagen. Jeg har ligeledes skrevet dig på som om du stemmer for at det skal være ugens artikel. Hvis du har ombestemt dig, vil jeg gerne slette dig igen. Santac 19. nov 2007, 10:23 (CET)

Forstad eller by[rediger kildetekst]

Hej Henrik. Jeg kan se at du sætter nogle forstæder ind under hovedkategorien "Byer i Region Hovedstaden" igen. Meningen med at udskille dem fra denne, var at få mere struktur på kategorien og adskille forstæder, der udgør en del af Hovedstadsområdet, fra "rigtige" sjællandske byer uden for det københavnske byområde. De bør derfor ikke være direkte i "Byer i Region Hovedstaden", men i en underkategori, "Forstæder til København". mvh. --Hubertus 10. feb 2007, 14:02 (CEST)

Jeg havde ikke set, at Kategori:Forstæder til København var underkategori til Kategori:Byer i Region Hovedstaden. --Henrik Hansen 10. feb 2008, 18:00 (CET)

Hej Henrik. Tror du, at du kan gøre referaterne af grupperne i kvalifikationen til EM i fodbold 2008 færdige, inden slutrunden begynder. Ellers kan jeg måske godt give en hjælpende hånd. --DSS 26. maj 2008, 17:39 (CEST)Svar[svar]

Jeg skal nok få dem færdige, inden slutrunden begynder. Men du er velkommen til at bidrage, hvis du har lyst. --Henrik Hansen 27. maj 2008, 13:21 (CEST)Svar[svar]
Det lyder godt. Jeg vil dog lige foreslå at vi flytter afsnittet om kvalifikationen over i en selvstændig artikel. Hvad siger du til det? Desuden har jeg et lille tip: I stedet for fx. [[Tyskland]] er det bedre i landsholdsammenhæng at skrive [[Tysklands fodboldlandshold|Tyskland]]. Der er nemlig oprettet artikler om samtlige Europas fodboldlandshold. --DSS 27. maj 2008, 15:29 (CEST)Svar[svar]
Jeg har lavet en skabelon så man bare kan skrive {{f|Tyskland}}, som giver det samme. --Hejsa 27. maj 2008, 15:32 (CEST)Svar[svar]
Der var dejligt. Så slipper jeg for en masse ekstra arbejde. --DSS 27. maj 2008, 15:42 (CEST)Svar[svar]
Ja, afsnittet om kvalifikationen er efterhånden så langt, at det med fordel kan flyttes til en selvstændig artikel – men jeg tror vi skal beholde et kort referat af kvalifikationen i hovedartiklen. Jeg støtter også forslaget om at ændre henvisninger til landeartiklerne til henvisninger til landsholdsartiklerne. --Henrik Hansen 28. maj 2008, 09:55 (CEST)Svar[svar]
Godt, til sidst vil jeg lige gøre opmærksom på skabelon:fodboldkamp. Regner med at bruge den på hovedartiklen i knockout-fasen. Dertil laver jeg en selvstændig artikel om gruppespillet, hvor disse skabeloner kan give flere detaljer om bl.a. målene (for igen at spare plads i hovedartiklen). Så er der ikke andet tilbage end at sige god arbejdslyst og god slutrunde! --DSS 28. maj 2008, 13:20 (CEST)Svar[svar]

Rigtig godt stykke arbejde med EM kvalifikationen! Er det ved at være tid til oprettelsen af Kvalifikationen til EM i fodbold 2008? Regner med at du sørger for referatet i hovedartiklen, hvis det skulle med. --DSS 11. jun 2008, 20:35 (CEST)

Jeg har flyttet referaterne af kvalifikationen til den nye artikel. --DSS 18. jun 2008, 00:33 (CEST)

Hej igen. Jeg kan se at der er ved at udvikle sig to standarder af fodboldtabeller. Den ene type er i landsholdsartiklerne (fx EM 08 og VM 86), mens den anden benyttes i klubturneringsartiklerne (fx PL 07-08 og CL 07-08). Forskellen er jo hvor detaljeret statistikken er, men det bliver vist et frygteligt stort arbejde at standardisere her. Måske skulle vi bare fremover bruge de to typer konsekvent i henholdsvis klub- og landsholdssammenhæng? Det ser for mig umiddelbart ud til at være letteste løsning. --DSS 31. maj 2008, 18:43 (CEST)Svar[svar]

Navngivning vedrørende U-hold[rediger kildetekst]

Hej Henrik. Det er glimrende, at du laver artiklen om pige-VM, men så vidt jeg kan se bruges der normalt U/17 eller U-17 fremfor U.17. DBU bruger selv U/17, mens Fifa bruger U-17. Jeg tillader mig derfor at ændre artikelnavnet, og jeg synes, at vi skal bruge den danske i så fald. Vi har også f.eks. Danmarks U/21-fodboldlandshold, og det er rart med konsekvens. Mvh. Arne (Amjaabc) 30. okt 2008, 11:07 (CET)

Anerkendelse af stort arbejde[rediger kildetekst]

Hej Henrik.

Jeg bøjer mig i støvet for dit store arbejde og tildeler dig hermed

FootballBarnstar.png Sportens Barnstar
For et stort og besværligt arbejde med at skabe talrige artikler om sportsbegivenheder. Arne (Amjaabc) 6. nov 2008, 11:18 (CET)


Når jeg kommer rundt til en række emner vedrørende større og mindre begivenheder, ser jeg ofte, at du har haft mere end en enkelt finger med i spillet, og som (selvbestaltet) ansvarlig for Portal:Sport glæder det mig rigtig meget! Mvh. Arne (Amjaabc) 6. nov 2008, 11:18 (CET)

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl.

--Broadbeer, Thomas 20. nov 2008, 19:57 (CET)


Resultater for Australian Open[rediger kildetekst]

Hej Henrik. Jeg kan se du er ved et skrive alle resultaterne ind i singlerækkerne i Australian Open. Det ser rigtig flot ud, men jeg kunne forestille mig det var et stort arbejde. Derfor synes jeg det ville være helt i orden, hvis du begrænsede til at skrive kvartfinaler, semifinaler og finale, måske lige med undtagelse damesingle hvor Caroline jo deltager.

Ellers så vil jeg bare rose dig lidt for dit flotte aktivitetsniveau på sportartikler generelt, især med det aktuelle håndbold-VM. Jeg kan ikke se, at der ikke er oprettet nogle artikler om landshold ud over Danmark, det kunne måske være en ide at kaste sig over? :-)

Mvh. Lindberg 20. jan 2009, 12:11 (CET)

Hej Henrik Hansen. Jeg tænkte om du ikke vil kigge eddikesyre igennem, som jeg lige har oversat fra engelsk. Bare lige for at tjekke, at der ikke er nogle direkte fejl. Det meste af det er vist fint, men sætningen The process is catalysed by a palladium metal catalyst supported on a heteropoly acid such as tungstosilicic acid. har jeg oversat med Processen katalyseres af en palladiumkatalysator båret af en heteropolysyre såsom wolframkiselsyre. og det er vist ikke helt godt. Var i tvivl om hvad jeg skulle gøre med supported on. Desuden incompatibility (se artiklens diskussionsside) er lidt omstridt - kunne du måske afklare det, for jeg er ikke ret sikker i min sag, hvilket vist også fremgår af mine svar. Håber du vil hjælpe. --CarinaT 26. jan 2009, 13:18 (CET)

Hej CarinaT. Umiddelbart vil jeg foreslå at udskifte båret af med . Jeg skal nok læse artiklen grundigt igennem inden for de næste par dage. Flot stykke arbejde med oversættelsen. --Henrik Hansen 26. jan 2009, 13:42 (CET)

Commonscat[rediger kildetekst]

Hej Henrik! Sikke mange artikler du opretter i dag :-D

Når du alligevel indsætter iw'er må du også gerne ved samme lejlighed sætte {{commonscat}} på. Det hjælper andre til at finde billeder til artiklen. Du kan kopiere den fra den engelske wikipedia og så bare slette mellemrummet i "commons cat". --MGA73 28. apr 2009, 13:42 (CEST)

French Open[rediger kildetekst]

Hej. Laver du artikler og brackets til French Open? Jeg var egentlig begyndt at oprette stubbe til nogen af spillerne efter jeg så lodtrækningen var kommet, men ville lige høre om vi selv fik artikler op her på da. inden jeg fortsatte. Det er jo sikkert dig de skal komme fra. Mvh Celtics 23. maj 2009, 14:01 (CEST)Svar[svar]

Ja, de er på vej, men det bliver nok først i morgen. --Henrik Hansen 24. maj 2009, 20:28 (CEST)Svar[svar]

Ang. Skabelon:Sæsoner i DHF's Landspokalturnering[rediger kildetekst]

Jeg kan se, du har skrevet alle/flere sæsoner ind i {{Sæsoner i DHF's Landspokalturnering}}. Betyder det, at du har en kilde til resultaterne i alle sæsonerne? For ellers er der vel ikke nogen grund til, at der er alle de røde links i skabelonen. Jeg har selv fjernet sæsoner, jeg i første ombæring skrev ind, fordi jeg ikke kunne finde resultaterne. Og er det så med vilje, at den seneste sæson stadig bare hedder 2009? Har de ændret proceduren igen? Og nu jeg har dig: Har du set Portal:Håndbold?
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 5. aug 2009, 12:56 (CEST)

Finaleresultaterne for alle sæsonerne kan du finde på http://www.dhf.dk/composite-80.htm. Den nuværende turnering bliver konsekvent kaldt "2009" på DHF's hjemmeside. --Henrik Hansen 5. aug 2009, 13:03 (CEST)
Jovist, det er sikkert der, jeg fandt pokalvinderne, men det er jo kun finaleresultatet. De sæsonartikler behandler jo alle runder fra 1/8-finalerne.
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 5. aug 2009, 13:08 (CEST)
Jeg har ikke en reference til resultater fra 1/8-finalerne og frem for alle sæsonerne. Men sæsonartiklerne behøver vel ikke alle at inkludere alle resultater fra 1/8-finalerne og frem. Hvis kun finaleresultaterne er kendt, kan man blot nøjes med at nævne disse nævnes i artiklerne og så efterfølgende udvide dem. --Henrik Hansen 5. aug 2009, 13:17 (CEST)
Man skal jo bare passe på ikke at havne med en halv million {{substub}}be :-).
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 5. aug 2009, 17:56 (CEST)


DBUs Landspokalturnering for herrer[rediger kildetekst]

Hej Henrik. Jeg kan se du har oprettet DBUs Landspokalturnering for herrer 1955/1956, hvor resultaterne fra de tidlige runder mangler. Har du dem eller ved du hvor man kan finde dem? Er du i besiddelse af resultaterne fra senere udgaver af landspokalturneringen? --Lindberg 4. sep 2009, 12:42 (CEST)

Resultaterne er på vej. Jeg har bare ikke haft tid til at indføre dem i artiklen endnu. Alle resultater fra det år (og alle andre år) finder du på de to links i afsnittet Kilder/eksterne henvisninger. --Henrik Hansen 4. sep 2009, 12:46 (CEST)

The name of Zeise[rediger kildetekst]

I am a chemist from Greece and I am writing about platinum in Greek version of wikipedia. Zeise' salt is a platinum complex salt and I would like to ask you how the name Zeise is pronounced because I want to write it in my language. Please use simple Latin letters. Thank you.--Xhmikos 12. jun 2010, 21:54 (CEST)

Thank you very much for your help--Xhmikos 13. jun 2010, 05:13 (CEST)

Dykning / udspring[rediger kildetekst]

Hej Henrik. Det er en af de ting, jeg så godt kan lide ved Wikipedia: Der er altid en, der tænker sig om, når man selv har forsømt det ... [1] :-) Mvh. Arne (Amjaabc) 13. aug 2010, 14:25 (CEST)

DM i ishockey[rediger kildetekst]

Hi Henrik, I contribute to the German Wikipedia and have a question regarding the danish elite ice hockey leage: When was ist renamed to Eliteserien (I know somewhere in the 1980ies), when was it calles Superisserien? Thanks for your support, --Xgeorg 28. nov 2011, 09:45 (CET)

Thanks a lot, find another question on my (german) discussion page. --Xgeorg 30. nov 2011, 11:02 (CET)

Lokal tid/dansk tid[rediger kildetekst]

Prøv at se mit indlæg her! mvh Per (PerV) 5. dec 2011, 21:37 (CET)

Linkforvirring[rediger kildetekst]

Hej, henrik jeg er lidt forvirret over din linkning i artiklerne om afrikamesterskabet i håndbold for hhv. mend og kvinder. Både den for mænd og den forr kvinder linker til den samme turnering i 2010 samt ved det andre. Selvom at de andre kontinentale turneringer plejer at være navngivet efter formen x-mesterskabet i håndbold (mænd/kvinder). Derudover kan jeg se at den engelske wiki har to artikler, om hvert årligt afrikanske mesterskab, for mænd go kvinder mens at det kun er (og kun linkes til) en på dansk (efter iw at dømme er den fra 2010 mændenes turnering). Kan du hjælpe mig med hvordan at de hænger sammen? Mvh. Trade 18. dec 2011, 22:42 (CET)

CAHB afholder (som det eneste kontinentale forbund) det kontinentale håndboldmesterskab for både mænd og kvinder som ét samlet stævne. Derfor har jeg skrevet om f.eks. 2010-mesterskabet i én artikel, der omhandler ét mesterskab, hvor der bliver spillet om to titler. Spørgsmålet er om vi kun skal have én artikel for hvert afrikamesterskab i håndbold, eller to artikler for hvert mesterskab - en for mænd og en for kvinder (ligesom engelsk Wikipedia)? --Henrik Hansen 19. dec 2011, 10:20 (CET)
Synes at det lyder som en god ide at have to artikler med en for mænd og kvinder. Mvh. Trade 20. dec 2011, 09:11 (CET)

Cup (Cuppen?) in Ishockey, Danmark 1997 - 2000?[rediger kildetekst]

Hi Henrik, its me again (from the german wikipedia)... In some sources (kockeyarchives.info) the danish cup competition in ice hockey between 1997 and 2000 is called 'Cup Air Canada'. Do you have any other sources for that, maybe in the book mentioned above? Was thois the official name because of sponsorship? Thanks Georg --Xgeorg (diskussion) 18. jun 2012, 07:50 (CEST)

Inactiv? --Xgeorg (diskussion) 25. jun 2012, 08:09 (CEST)
The Danish cup competition has had several sponsored names, one of them being Air Canada Cup. The book mentioned above does not state the exact years of each of the cup competion's names, but according to [2] and [3], at least the name was Air Canada Cup in 1999-2000 and 2000-01. See also the history of the Danish Cup here: [4] (in Danish). --Henrik Hansen (diskussion) 25. jun 2012, 22:30 (CEST)
Thanx a lot ! --Xgeorg (diskussion) 2. jul 2012, 10:34 (CEST)

En Barnstar til dig[rediger kildetekst]

FootballBarnstar.png Fodbold-Barnstar
En Barnstar til dig for dit store arbejde med fodbolden på da-wiki. Især har jeg for nyligt lagt mærke til dit store arbejde med Reserveligaen. Håber at du har set nogle kampe med egne øjne - er dejligt at se talenter udfolde sig og stjerner komme tilbage i kamptræning efter skade. Kan se du også arbejder på ligasystemet i engelsk fodbold. Glæder mig til at se dit arbejde færdigt, så jeg ikke selv begynder. ;-) Sine Cera, Infobesity (diskussion) 22. feb 2013, 15:18 (CET)


Landskap/landskab[rediger kildetekst]

Hej Henrik Hansen, har du overvejet problematikken her : Diskussion:Sveriges_landskaber ? Opdelingen mellem landene er fint, men jeg kunne godt tænke mig et argument for den sproglige flytning fra landskap til landskab, som jeg finder vildledende. - Nico (diskussion) 9. apr 2013, 16:00 (CEST)

Kent Football League (1894-1959)[rediger kildetekst]

Hej Henrik Hansen!

Jeg er faldet over Kent Football League (1894-1959) som er absolut uden indhold. Jeg kan se at du har skabt meget andet materiale med relation til Kent Football League, så jeg tænker at du nok er bedre til at rette op på denne tomhed, end mig?

--VicVal (diskussion) 16. aug 2013, 13:26 (CEST)

Artikler i kategorien I Brug[rediger kildetekst]

Hejsa. Du har en to-tre artikler liggende i Kategori:Artikler i brug. Kunne du vurdere om de stadigt skal være i denne eller om du er færdig med at arbejde på dem? Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 31. okt 2013, 21:19 (CET)

Hejsa. Arbejder du stadig på French Open ? Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 7. jan 2014, 12:31 (CET)
Nej, ikke mere. Jeg har fjernet IBrug-skabelon. --Henrik Hansen (diskussion) 7. jan 2014, 13:03 (CET)
Tak for det. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 7. jan 2014, 13:45 (CET)

Global konto[rediger kildetekst]

Hej Henrik. Jeg kan se du ikke har fået en global konto - se Speciel:CentralAuth/Henrik Hansen. Du kan aktivere det i Indstillinger. Bagefter kan du hængte de konti, som er dine, fra andre wiki'er sammen, så det er samme konto. Fordelen er du kan komme til andre wiki'er, herunder wikidata, uden at skal logge ind. Og på tidspunkt skal alle konti være globale. Hvis du vil være sikker på at du beholder samme brugernavn, så gør det nu. --Steen Th (diskussion) 12. sep 2014, 09:49 (CEST)

Gl britiske fodboldturneringer[rediger kildetekst]

Hej Henrik. Jeg har fundet nogle gamle artikler, som du har lavet:

Jeg har ikke kunne finde noget på dem på andre wiki'er. Men kan du supplere? --Steen Th (diskussion) 18. mar 2015, 22:02 (CET)

Supplere med hvad? --Henrik Hansen (diskussion) 18. mar 2015, 22:12 (CET)

Translating the interface in your language, we need your help[rediger kildetekst]

Hello Henrik Hansen, thanks for working on this wiki in your language. We updated the list of priority translations and I write you to let you know. The language used by this wiki (or by you in your preferences) needs about 100 translations or less in the priority list. You're almost done!
For at tilføje eller ændre oversættelser for alle wikier, skal du bruge translatewiki.net, der er MediaWikis lokaliseringsprojekt.

Please register on translatewiki.net if you didn't yet and then help complete priority translations (make sure to select your language in the language selector). With a couple hours' work or less, you can make sure that nearly all visitors see the wiki interface fully translated. Nemo 26. apr 2015, 16:06 (CEST)

Ishockey slutspil kampe[rediger kildetekst]

Hej Henrik. Du har oprettet en del ishockey-artikler med html-tabel kode. Det vil jeg helst gerne have væk. Og helst på en gode måde. Jeg har oprettet en skabelon {{Ishockey flere kampe}}, som kunne lette med at håndtere kampe i slutspil, hvor du har brugt det. Hvad siger du den? Det vil skjule html-koden i en skabelon. Og det burde også være mulig at gøre noget i skabelon - men det må være en senere trin. --Steen Th (diskussion) 6. maj 2015, 15:58 (CEST)Svar[svar]

I tillæg det jeg skrev igår. Jeg kan konvertere alle den gamle skabeloner med bot. For der er 45 artikler med del tabeller, som skal konverteres.... --Steen Th (diskussion) 7. maj 2015, 16:55 (CEST)Svar[svar]
Alle de her artiklerne er html-tabellerne blevet konverteret til skabeloner. En, som afviger, er 1. division i ishockey 2004-05, hvor starttidspunkt og tilskuertal mangler. --Steen Th (diskussion) 10. maj 2015, 20:11 (CEST)Svar[svar]

Se venligst på Diskussion:Finlands landskaber, hvor diskussionen er flyttet til. mvh Per (PerV) (diskussion) 24. maj 2015, 10:51 (CEST)Svar[svar]

Lande data templates[rediger kildetekst]

May I ask why you are changing the flags in the lande data templates all to 3:2 ratio? Is there a place where it was discussed and decided all the templates should use 3:2 flags? Fry1989 (diskussion) 29. aug 2015, 19:32 (CEST)

I am not changing the flags in the templates - just adding 3:2 variants to be used in places, where the 3:2 variants look better than the flags in their original ratio, for example as flag icons i tables. Flags in their original ratios are still the default flags in the templates. --Henrik Hansen (diskussion) 29. aug 2015, 21:09 (CEST)
Ok thanks. Fry1989 (diskussion) 30. aug 2015, 23:46 (CEST)

Marstal/Rise[rediger kildetekst]

En anden bruger har indstillet artiklen Marstal/Rise (som du har oprettet) til sletning. Forslaget kan diskuteres her. --Madglad (diskussion) 23. dec 2016, 20:07 (CET)

Taiwan vs. Kinesisk Taipei[rediger kildetekst]

På engelsk og polsk Wikipedia hedder det Kinesisk Taipei. Jeg kan se at du har valgt at kalde landsholdet for Taiwan i stedet for. Jeg er ikke sikker på hvad det korrekte navn er. Har du nogle ide?--Trade (diskussion) 7. apr 2017, 23:52 (CEST)

  • På dansk bruger man (mig bekendt) ikke betegnelsen "Kinesisk Teipei". Det eneste anvendte navn for landet er "Taiwan". "Kinesisk Teipei" er et komprimisnavn, der anvendes i international sammenhæng for ikke at støde Folkerepublikken Kina, der ikke officielt anerkender landets selvstændighed under navnet "Taiwan".--Henrik Hansen (diskussion) 9. apr 2017, 13:55 (CEST)

Republikken Kina bruges også indimellem, men så har det typisk mere politisk karakter. For at undgå politisk sammenblanding, så foretrækker jeg også Taiwan som betegnelse. --Patchfinder (diskussion) 9. apr 2017, 23:22 (CEST)

Boldklubben 09[rediger kildetekst]

Kan jeg bede dig kigge på sletningsforslaget for Boldklubben 09? Du har oprettet artiklen, men det er svært at finde noget som helst om den angivelige fodboldklub. Hvorfra hentede du oplysningerne ? --Pugilist (diskussion) 8. maj 2017, 12:36 (CEST)Svar[svar]

Australian Open 1971[rediger kildetekst]

Skriver du den færdig ? --Pugilist (diskussion) 20. jan 2018, 23:48 (CET)

Jep. --Henrik Hansen (diskussion) 21. jan 2018, 15:06 (CET)

Australian Open 1972[rediger kildetekst]

Hejsa. Jeg har tilladt mig at flytte den til Bruger:Henrik Hansen/Australian Open 1972. Kladder bør ikke ligge så længe i artikelnavnerummet. Mvh KnudW (diskussion) 2. feb 2018, 18:05 (CET)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[rediger kildetekst]

WMF Surveys, 29. mar 2018, 20:40 (CEST)

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey[rediger kildetekst]

WMF Surveys, 13. apr 2018, 03:39 (CEST)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[rediger kildetekst]

WMF Surveys, 20. apr 2018, 02:48 (CEST)


Hej Henrik Hansen. Du har sat {{IBrug}} på artiklerne Canada Masters, US Open 1969, US Open-mesterskabet i mixed double og National Hockey League 2017-18, men da det er noget tid siden du har redigeret i dem, så har jeg tilladt mig at fjerne skabelonen igen. Håber det er ok. --Kjeldjoh (diskussion) 28. jan 2019, 09:41 (CET)

Har du virkelig fået al info i WTA Premier fra denne kilde? --Biscuit-in-Chief (Diskussion – Bidrag) 2. apr 2019, 21:33 (CEST)

Et vigtigt tip[rediger kildetekst]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
For at forbedre Wikipedias overordnede troværdighed, bør du angive kilderne til de informationer, du bidrager med i artiklerne. I redigeringsvinduet klikker du på OOjs UI icon reference.svg og udfylder. Husk at se efter, om artiklen har en {{Reflist}} nederst. Med venlig hilsen —Biscuit-in-Chief :-) (Tal pænt • Bidrag) 14. jun 2019, 22:58 (CEST)
Hvor mangler der kilder? --Henrik Hansen (diskussion) 18. jun 2019, 15:03 (CEST)
Det kan jeg ikke huske, men det ville være ekstra godt hvis du også indsatte kilder i teksten. —Biscuit-in-Chief :-) (Tal pænt • Bidrag) 12. nov 2019, 20:06 (CET)
Igen: Meget gerne fodnoter. Kvalitet frem for kvantitet. — Biscuit‑in‑Chief :-) (Diskussionsside • Bidrag) 20. apr 2020, 18:18 (CEST)

@Biscuit-in-Chief: Dit link virker ikke. --Madglad (diskussion) 20. apr 2020, 20:46 (CEST)

*Speciel:permalink/10329892 — Biscuit‑in‑Chief :-) (Diskussionsside • Bidrag) 20. apr 2020, 21:29 (CEST)

Hejsa. Jeg har tilladt mig at fjerne en stribe i brug, som havde siddet der ret så længe. Mvh KnudW (diskussion) 8. aug 2019, 23:55 (CEST)

Skabelondokumentation[rediger kildetekst]

Hej Henrik. Jeg fik øje på, at du oprettede Skabelondiskussion:32TeamBracket-Compact-NoSeeds-2rounds og Skabelondiskussion:16TeamBracket-Compact-NoSeeds-2rounds, som dokumentation til skabelonen. Det synes jeg ikke er smart. Der er ingen, som kigge på diskussionsside for dokumentation. Det var bedre at du indsatte {{dokumentation}} i noinclude-sektion på skabelonen og opret en dokumentationsside. Opretfunktionen giver en skabelon, som du kan udfylde med dokumentation.. Kategori for skabelonen kan også med fordel flyttes der over. Det er den måde de fleste gør. Men jeg kan se, at du har brugt den fremgangsmåde i mange år.... Så der er nok ingen som har gjort opmærksom på det før. --Steen Th (diskussion) 28. nov 2019, 15:33 (CET)

Tak for tippet. Det prøver jeg fremover. --Henrik Hansen (diskussion) 28. nov 2019, 15:46 (CET)

Hockeytvåan[rediger kildetekst]

Bemærk at alle de Division II ishockeysæsoner du har skrevet om ser ud til at være i det der nu er Sveriges 4. division og hedder Hockeytvåan (forklaring i den svenske artikel) --Hjart (diskussion) 23. aug 2020, 10:40 (CEST)

Ja, men dengang var Division II den næstbedste svenske række, svarende til at HockeyAllsvenskan i dag er landets næstbedste række. --Henrik Hansen (diskussion) 25. aug 2020, 16:05 (CEST)

Glædelig jul![rediger kildetekst]

Adèle Söderberg - Christmas card.jpg

Jeg ønsker dig og dine en rigtig glædelig jul samt et godt nytår -- 🎅 Zoizit (diskussion) 23. dec. 2021, 21:40 (CET)Svar[svar]


Glædelig jul![rediger kildetekst]

Julemotiv tegnet av Jenny Nystrøm (24207683468).jpg

Jeg ønsker dig og dine en rigtig glædelig jul samt et godt nytår -- 🎅 -- Zoizit (diskussion) 24. dec. 2022, 10:50 (CET)Svar[svar]