Brugerdiskussion:Henrikrem

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

Peer F. Hansen[rediger kildetekst]

Du har nu gentagende gange slettet en oplysning fra artiklen om Peer F. Hansen uden at angive hvorfor. Jeg har nu verificeret oplysningen med en note i tilfælde af, at manglende henvisninger skulle være årsagen til dine redigeringer. Du bedes lade være med at slette oplysningen igen. --Vistor 26. feb 2012, 17:38 (CET)

Hej det har jeg for oplysninger omkring peer f s fyrning er ikke som skrevet men kritik af fyreringen af Henrik Jensen, og han vandt det danske mesterskab med res i 2011.

vh Henrik remas (Skrev Henrikrem (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Og nu gjorde du det så igen. Vær venlig at angive dine årsager på diskussionssiden: Diskussion:Peer F. Hansen. --Vistor 26. feb 2012, 17:49 (CET)
Hej Henrikrem. Jeg har opdaget, at dine redigeringer er i strid med vores politikker og normer.
Jeg vil derfor henlede din opmærksomhed på, at tests, nonsens, jokes, chikane, reklamer og fejlagtige oplysninger ikke er velkomne. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse følgende links med gode råd for at undgå gentagelser.


Hvis du har lyst til at eksperimentere, brug Sandkassen.

På forhånd tak, Pixi Uno 26. feb 2012, 19:05 (CET)

Da du forsætter med at slette kilder og genindsætte forældede oplysninger er du blevet blokeret. --Pixi Uno 26. feb 2012, 19:25 (CET)

Du er blevet blokeret i 2 timer på grund af hærværk.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette også vil blive betragtet som hærværk.

Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen.
Jeg gentager, Pixi Uno's opfordring.
Hej Henrikrem. Stop venligst!
Hvis du fortsætter med at vandalisere sider, vil der blive iværksat sanktioner mod dig. På forhånd tak, Trade (diskussion) 10. apr 2012, 09:50 (CEST)

Diskussionsside[rediger kildetekst]

Du har fået 15 minutters læsepause. Det hjælper ikke at blive ved med at slette i artiklen, uden du deltager i den debat Bruger:Vistor har prøvet at etablere her -> Diskussion:Peer F. Hansen. Du kan prøve at læse hans indlæg og derefter finde en pålidelig kilde og et direkte link der kan påvise din påstand. Det er eneste måde at vi kan komme videre på. --Pixi Uno 27. feb 2012, 07:28 (CET)

Prøv nu at være lidt konstruktiv. Jeg gider ikke blokere dig for atter at slette kildebelagte oplysninger, men regner med at du i stedet sætter dig lidt ind i tingene, og herefter bidrager. Det er muligt at dine påstande er rigtige, men det kræver kilder og sidst men ikke mindst, så er det helt skævt at du sletter kildebelagte oplysninger om forhold, der intet har med det konkrete stridspunkt at gøre.
Men kan du ikke finde ud af at bidrage konstruktivt, må du nok påregne, at din redigeringsadgang bliver begrænset i en længere periode. Pugilist 27. feb 2012, 09:17 (CET)
jeg har gentagne gange sendt dette link http://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/superligaen/broendby/article1645274.ece hvor det er forkerte oplysninger som Victor fremsætter, så derfor synes jeg det er ham i skal lukke ned fra denne dis side.
Afvent lige at diskussionen er færdig, inden du retter artiklen til. Mvh Knud Winckelmann 27. feb 2012, 09:39 (CET)
Du er blevet blokeret i 24 timer på grund af hærværk.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette også vil blive betragtet som hærværk.

Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen.


Diskussionsindlæg[rediger kildetekst]

For at sikre kronologien og overskueligheden i en diskussion, er der nogle retningslinjer, du bedes være opmærksom på. Du kan læse dem på Hjælp:Diskussionssider - men jeg vil pointere de vigtigste:

  • Når du svarer på et indlæg, så skriv helst dit svar nederst på siden. Nævn evt. brugeren i starten, såfremt dit indlæg er rettet mod en bestemt.
  • Nye indlæg rykker man en tak ind ved at anvende kolon foran teksten, så der skabes et flow ned gennem siden.
  • Indlæg afsluttes altid med en signatur.

Dette vil give en meget mere overskuelig debat for alle parter. --|EPO| COM: 2. mar 2012, 14:50 (CET)

Peer F. Hansen[rediger kildetekst]

Der er tydeligvis ikke konsensus om din vinkling af sagen, men du vedbliver på trods af dette at fastholde at artiklen skal være med din version. Således bliver dine ændringer tilbageført og vi har altså en redigeringskrig, som du starter. I stedet for at låse artiklen for alle brugere, virker det mere konstruktivt for projektet som helhed at blokere dig. Således er du nu blokeret i en uge. I denne tid, kan du kun redigere din egen brugerdiskussionsside (denne side). --|EPO| COM: 12. maj 2012, 10:00 (CEST)[svar]

Jeg har nu låst artiklen alligevel. --Palnatoke (diskussion) 12. maj 2012, 10:03 (CEST)[svar]