Brugerdiskussion:Hjart

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Hjart! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA-2020.png

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen
- Sarrus (db) d. 25. jun 2013, 22:37 (CEST)

Koordinater[rediger kildetekst]

Hej, hvis du finder koordinater på en side som er forkerte, er du så ikke rar at rette koordinaterne istedet for at slette skabelonen med dem fra siden, det hjælper ikke rigtig noget bare at fjerne den. Mvh. Vrenak (diskussion) 13. maj 2016, 20:48 (CEST)Svar[svar]

Jeg rettede dem på wikidata. Er det ikke tilstrækkeligt? --Hjart (diskussion) 13. maj 2016, 20:56 (CEST)Svar[svar]
Ikke hvis du sletter skabelonen fra siden, så hjælper det ikke noget. Mvh. Vrenak (diskussion) 13. maj 2016, 21:02 (CEST)Svar[svar]
Ok, jeg havde på en eller måde fået en ide om at artikler automatisk ville bruge koordinater angivet på wikidata. Undskyld. Jeg har nu ledt efter en måde at angive i en skabelon at koordinater på wikidata skal bruges. Eksisterer dette stadig ikke? --Hjart (diskussion) 14. maj 2016, 08:08 (CEST)Svar[svar]
Hvis jeg husker korrekt bruger den dem hvis skabelonen på siden er tom og wikidata siden har artiklen listet som en bruger af dataene~, det ville være dejligt hvis den automatisk anvendte alle data :). Mvh. Vrenak (diskussion) 14. maj 2016, 08:50 (CEST)Svar[svar]
Man kan bruge {{Coord wd|type=landmark|region=DK|display =title}} til at hente koordinater fra wikidata. - Nico (diskussion) 14. maj 2016, 09:08 (CEST)Svar[svar]
Mange tak for den, Nico. Det var lige det jeg ledte efter :-). For mig er det langt nemmere at opdatere koordinater i wikidata end i selve artiklen. --Hjart (diskussion) 14. maj 2016, 09:55 (CEST)Svar[svar]
Man kunne brug den gamle koordinat i teksten til angive hvor de har været. Det er ikke mange år siden Det Kongelige Danske Musikkonservatorium flyttede. --Steen Th (diskussion) 14. maj 2016, 09:45 (CEST)Svar[svar]
Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter et nyt afsnit på en diskussionside, så husk at sætte overskrift på afsnittet. Også selv om det er første afsnit i en ny artikel.

Diskussionssider vokser med tiden, og derfor skal alle afsnit fremgå af indholdsfortegnelsen, og alle afsnit skal kunne autoarkiveres.

Overskrift kan du få ved at klikke på fanebladet "Nyt emne" eller ved at skrive overskriften mellem dobbelte lighedstegn, altså == [OVERSKRIFTEN] == på en linje for sig.

Fx Diskussion:Diernæs. --Madglad (diskussion) 4. nov 2017, 21:33 (CET)

Om Sønderjylland[rediger kildetekst]

Tak for dit indlæg i diskussionen om Sønderjylland og din indirekte støtte til gældende konsensus omkring definitionen. :-) Nutidens Sønderjylland har ingenting at gøre med Middelalderens og 1700-tallets egnsforståelse. Venlig hilsen --Arvid-S (diskussion) 18. feb 2018, 17:40 (CET)

Hvornår bruges relation og way på OSM?[rediger kildetekst]

Hej Hjart. Jeg har forsøgt at vise vandløb fra OSM på et interaktive kort (se mit forsøg i min sandkasse), men mange vandløb mangler på kortet selvom de har et wikidata-tag på OSM. F.eks. Skjern Å (https://www.openstreetmap.org/relation/2928253) og Suså (https://www.openstreetmap.org/relation/4858929). Så vidt jeg kan se, er årsagen at de ikke-viste har typen "relation", mens de vandløb som kan vises på Wikipedia har typen "way". Jeg har ikke så meget kendskab til OSM, så kan du sige hvorfor mange vandløb på OSM er lavet som en "relation" i stedet for som en enkelt "way"? Tak, Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 28. aug 2018, 12:28 (CEST)

Om way eller relation bruges/er bedst kommer meget an på hvor mange dele vandløbet består af og den enkelte mappers erfaringsniveau/vurdering af situationen og din kode bør derfor kunne finde både ways og relationer. Jeg har ikke tilstrækkeligt indsigt til at kunne forstå din kode, men jeg har lavet lidt forsøg med bl.a. Haderslevbanen, hvor wikidata tagget netop er placeret på en relation der "samler" banens forskellige ways. Nogle af de her ways er tagget som broer eller tunneller og derfor kan banen ikke beskrives med en enkelt way. Også Gendarmstien der i OSM er beskrevet som hele 4 forskellige relationer, der hver især består af en lang række sti-/vejstumper med individuelle karakteristika har jeg forsøgt mig med.
Tak for svaret. Min kode finder både ways og relationer, men relationerne kan desværre ikke vises. Eller rettere relationer kan kun vises hvis de har "type=multipolygon", "type=route" eller "type=boundary", mens alle andre relationer ikke kan vises. Årsagen skulle være at kun disse typer kan konverteres af programmet Osm2pgsql (osmwiki:Osm2pgsql). Der er en sag om det på phab:T156433. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 28. aug 2018, 13:51 (CEST)
Ok. Netop vandløbsrelationer er noget jeg personligt gerne ville se visualiseret på Commons/Wikipedia.--Hjart (diskussion) 28. aug 2018, 16:30 (CEST)

Damgård Mølle[rediger kildetekst]

Hej Hjart. Jeg kan se, at du har oprettet artiklen Damgård Mølle og har indsat skabelonen "Oversættelse ønskes". Jeg kan dog ikke umiddelbart se, hvad der mangler at blive oversat, eller hvilke udtryk, du er usikker på? Jeg vil gerne forsøge at hjælpe, hvis jeg kan, så skabelonen kan fjernes. Mvh. PHE77 (diskussion) 7. mar 2019, 20:35 (CET)

Jeg forsøgte at oversætte den hollandske artikel, men måtte give fortabt, da jeg ikke har tilstrækkelig indsigt i de tekniske termer. Jeg har besøgt møllen et par gange og har taget billeder, som hollænderen har brugt. Derfor kunne jeg godt tænke mig en lidt bedre artikel. --Hjart (diskussion) 7. mar 2019, 20:51 (CET)
Fine billeder. Jeg kan godt forstå, at du godt kunne tænke dig, at resten af artiklen blev oversat. Jeg troede først, at skabelonen drejede sig om den eksisterende oversættelse. Jeg har forsøgt at blive klogere på den hollandske vindmølleterminologi, men det kræver tydeligvis en hel del specialviden udi de tværstillede krøjevingers facetter, så jeg må desværre også give fortabt. Mvh. PHE77 (diskussion) 9. mar 2019, 00:52 (CET)

Patruljant?[rediger kildetekst]

Hej Hjart, jeg kan se at du holder en del øje med IP-redigeringer, og fjerner meget hærværk. Det ville hjælpe os andre, hvis du blev patruljant, så du samtidig kan markere dem patruljeret, så andre ikke skal omkring dem igen. Er du interesseret i det? - der følger ikke andre forpligtigelser med, end det seriøse arbejde, Du i forvejen leverer. - Nico (diskussion) 12. jul 2019, 10:22 (CEST)

Ok. Du må gerne give mig den, tak --Hjart (diskussion) 13. jul 2019, 08:57 (CEST)
Fint, det er hermed gjort, Du kan læse nærmere Wikipedia:Patruljanter - Nico (diskussion) 13. jul 2019, 10:25 (CEST)
Man kan lette patruljeringen ved at indsætte denne linje i Bruger:Hjart/common.js og samtidig har popup aktiveret:
mw.loader.load( 'https://www.wikidata.org/w/load.php?modules=ext.gadget.Mark_as_patrolled&only=scripts' );
...så kan man ved enkle ændringer markere redigeringen som patruljeret direkte i seneste ændringer. vh. Nico (diskussion) 13. jul 2019, 10:37 (CEST)

Indbydelse[rediger kildetekst]

Hej Har du set Wikipedia:Landsbybrønden/Hjælp_med_danske_oversættelser_på_en:wiktionary?

Du er velkommen at give et nap med også, om du har lyst.--So9q (diskussion) 4. sep 2019, 08:27 (CEST)

Kort på Thise-artikel[rediger kildetekst]

Hej. Jeg kan se, at du har fjernet kort fra Thise (Salling), da du indsatte koordinater. Jeg regner kortet som en erstatning for en infoboks, som ikke er der. Så jeg ville have kortet være. --Steen Th (diskussion) 31. okt 2019, 17:56 (CET)

Jeg bryder mig ikke meget om de der statiske kort, da man ikke kan zoome ind på dem (hvilket jeg altid forsøger for lige at tjekke situationen i OSM). For mig er kort linket meget bedre. Jeg ville sætte stor pris hvis infobox by (og diverse andre infoboxe også) som standard ville vise positionen på et dynamisk kort ligesom i infoboksen på Commons. --Hjart (diskussion) 31. okt 2019, 18:11 (CET)

Cape Canaveral[rediger kildetekst]

Hej Hjart, jeg er meget ny til wikipedia, kan du fortælle mig hvad jeg gør galt? Tak på forhånd! CaynnEU (diskussion) 16. nov 2019, 18:34 (CET)

Du slettede alle de eksisterende kategorier + skabeloner. De er vigtige, så dem bør du lade være. --Hjart (diskussion) 16. nov 2019, 18:38 (CET)

Ellers er den fin eller hvad? CaynnEU (diskussion) 16. nov 2019, 18:56 (CET)

Jeg nåede ikke at kigge så meget på din tekst igen, men generelt virkede det fint nok. Undlad bare at slette kategorier + skabeloner --Hjart (diskussion) 16. nov 2019, 19:09 (CET)

ok. CaynnEU (diskussion) 16. nov 2019, 19:12 (CET) Har lige opdateret Cape Canaveral, hvis jeg har gjort noget forkert, undskylder jeg på forhånd. CaynnEU (diskussion) 16. nov 2019, 19:27 (CET)

Hej CaynnEU. Lige nogle ting:
  1. Vi skriver ikke hvem der har skrevet hvad ("skrevet af Mikkel Andreasen")
  2. Husk kilder.
Og til Hjart: Husk at bruge "fjern redigering", og ikke "rul tilbage", når det ikke tydeligvis er hærværk, jf. WP:PATRULJANTVEJLEDNING. —Biscuit-in-Chief :-) (Tal pænt • Bidrag) 16. nov 2019, 19:56 (CET)

okay. Tak for hjælpen, CaynnEU (diskussion) 16. nov 2019, 19:58 (CET)

Østrigske kommuner[rediger kildetekst]

Hej. Der går ged i min test-case, når du ruller mine ændring tilbage. Jeg er ved at ændre {{Infoboks kommune i Østrig}}. Kunne du ikke kontakt mig istedet for at rulle tilbage? --Steen Th (diskussion) 14. dec 2019, 15:49 (CET)

  • Ok, jeg troede det var en fejl, som du burde gøres opmærksom på. --Hjart (diskussion) 14. dec 2019, 15:51 (CET)
Jeg er ved at rydde op efter en anden fejl. Og jeg ved godt der går galt med visning af koordinater, fordi infoboks-skabelonen ikke er forberedt på det. Men jeg ved også hvordan jeg hurtig retter op på det. Det var jeg ved at rette og tjekket af, da du rulle tilbage... Men jeg også ramt af en anden problem. Der var en {{coord}} i forvejen. Den skal væk..., så der er kun en i infoboksen.
Og hvis der er andre problemer, så kontakt mig. Det kan være jeg er opmærksom på problemet, men endnu ikke kommet til det. --Steen Th (diskussion) 14. dec 2019, 16:03 (CET)
Ok, det gør jeg så fremover. --Hjart (diskussion) 14. dec 2019, 16:25 (CET)

Rådhusstræde på OSM[rediger kildetekst]

Hej Hjart. Jeg har brugt OSM til at finde koordinater til et interaktivt kort for Rådhusstræde i København. Jeg har i den forbindelse opdaget at OSM way 1880941 har navnet Rådhusstræde, men faktisk omfatter både den nordligste del af Rådhusstræde og nordligste del af Nytorv. Jeg har ingen erfaring med at redigere OSM, så det er ikke noget som jeg kan rette. Jeg håber at du kan tage dig af det, eller rapportere det på rette sted. Mvh. og glædelig jul. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 24. dec 2019, 10:31 (CET)

Jeg har slet og ret omdøbt det omtalte stykke til Nytorv, idet adresserne langs hele stykket er på Nytorv. Bemærk at stort set alle der redigerer OSM er amatører og at vi i årenes løb har haft masser af bidragsydere stort set helt uden begreb om hvordan man gør, så der er ingen reel grund til at være alt for forskrækket i forhold til at lave mindre rettelser. Enkelte af de mest erfarne af os bruger en del tid på at se på hvad nye bidragsydere laver og retter/vejleder gerne. Glædelig jul. --Hjart (diskussion) 24. dec 2019, 11:09 (CET)
Jeg takker. Jeg kunne nok have klaret at ændre navnet, men jeg tænkte at vejen skulle splittes op til to nye veje. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 24. dec 2019, 14:16 (CET)
For mange kan det være en udfordring at finde saksen :-). Den dukker op i menuen ved musen når man højreklikker på en node (et punkt) i vejen. --Hjart (diskussion) 28. dec 2019, 10:07 (CET)

Hej Hjart. Du nævnte du var god til PetScan-værktøjet. Kan du hjælpe mig med, hvordan jeg får det til at søge på artikler oprettet i et specifikt tidsrum? Hvis det overhovedet er muligt? Tøndemageren 19. mar 2020, 12:16 (CET)

Jeg har indtil videre kun benyttet det på Commons (til blandt andet finde gader med egne kategorier i København uden Wikidata emner + oprette eventuelt manglende) og endnu ikke på Wikipedia. Jeg planlægger at kigge på det i den nærmeste fremtid. --Hjart (diskussion) 19. mar 2020, 12:21 (CET)
Det lyder bare fint. Ser frem til at høre hvad værktøjet kan at spændende ting :D Tøndemageren 19. mar 2020, 12:49 (CET)
Jeg legede lidt med det igår aftes (brugte det til at oprette Wikidata emner for Eddie Meduza albums/sange) og selvom Petscans interface for lægfolk (som jeg) umiddelbart kan virke ret uforståeligt, så er simple søgninger egentlig ret nemme at gå til, når man lige finder ud af det :-). En søgning på Eddie Meduza albums/sange oprettet mellem januar og marts i år: kan se sådan her ud. Bemærk at søgninger uden angivelse af kategori tilsyneladende ikke virker, så man ikke umiddelbart kan lave en generel søgning på artikler på WP da. --Hjart (diskussion) 22. mar 2020, 10:26 (CET)
Jeg tænker ved en generel søgning, bruger man vel bare Artikler og sætter antallet af lag man går ned, relativt højt (10, 15 eller 20)? Vil det ikke give mening? Tøndemageren 22. mar 2020, 11:11 (CET)
Øh, jo det gør man vel. Jeg er endnu ikke helt fortrolig med kategorierne på WP da ;-) --Hjart (diskussion) 22. mar 2020, 11:17 (CET)

Hej Hjart. Er der noget jeg har misforstået hvis jeg mener asen hedder Tor og ikke Thor? Det er jo kun på engelsk der er "h" i torsdag. Eller låses indholdet fast på overskriften?

Simonbosun (diskussion) 1. apr 2020, 14:42 (CEST)

Jeg har altid ment den rette stavemåde er "Thor" og du bør ikke foretage sådanne ændringer uden angivelse af vægtige begrundelser. --Hjart (diskussion) 1. apr 2020, 14:49 (CEST)
"Du har altid ment" er altså en vægtig begrundelse? Simonbosun
Ikke nødvendigvis, men jeg vil gætte på at langt de fleste opfatter "Thor" som den rette stavemåde eller i hvert fald langt den mest almindelige og derfor skal du have fat nogle vægtige begrundelser for at ændre det eksisterende navn i artiklen. At der ikke er et "h" i torsdag er ikke en vægtig begrundelse.--Hjart (diskussion) 1. apr 2020, 19:02 (CEST)
Retskrivningsordbogen indeholder som regel ikke navne. Dog ordet thi, som formodentligt skrives sådan for at undgå forveksling med talordet. Ellers forekommer Th- i stednavne (konkret Thisted, men Stednavneudvalget har nok flere), og ord afledt af dem. Og i fremmedord. Og te skrives i øvrigt heller ikke the.
Umiddelbart vil jeg mene at kan bruge begge dele. Wikipedia har artikler om personer med begge stavninger af navnet. Th- får det til at give et gammeldags indtryk, hvilket næppe er meningen. Hvis man vil betone etymologien, kunne man bruge Þ-, og det er nok heller ikke godt på W., hvor der skrives på nudansk.
Og endeligt kan jeg ikke på KorpusDK komme til en hurtig konklusion på hvad, der er den mest almindelige stavning.
Kort: Begge stavninger forekommer, Tor er i overensstemmelse med gældende dansk ortografi.
Husk indrykning.
Og @Simonbosun: Dette emne bør diskuteres på Diskussion:Thor, ikke på en brugerdiskussionsside. --Madglad (diskussion) 1. apr 2020, 19:52 (CEST)

(Kopieret til Diskussion:Thor#Tor/Thor).

Angående gendannelse[rediger kildetekst]

Hej Hjart

Angående din gendannelse her vil jeg gerne gøre opmærksom på, at gendannelsesværktøjet kun er tiltænkt åbenlyst hærværk, jf. Hjælp:Tilbagerulning#Tilladt brug.

Her havde brugeren rent faktisk indsat et link til en side, hvor befolkningstallet blev oplyst, og ligeledes med yderligere kildeangivelser. Brugeren havde ganske vist ikke indsat henvisningen korrekt, men det kan ikke karakteriseres åbenlyst hærværk.

I sådanne tilfælde er det bedre at vejlede brugerne om korrekte måder at angive kildeangivelser.

Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 10. apr 2020, 12:06 (CEST)

Forstået. Bemærk at jeg ind i mellem af vanvare kommer til at trykke på den forkerte knap... Kan det i øvrigt betale sig at vejlede IP brugere, der kun har foretaget denne ene lille redigering? --Hjart (diskussion) 10. apr 2020, 12:10 (CEST)

hvorfor du slette min bidrag[rediger kildetekst]

den er god (Skrev 178.157.252.176 (diskussion • bidrag) 21. apr 2020, 17:18. Husk at signere dine indlæg.)

Det gør jeg fordi det i påfaldende grad ligner skoleadfærd/vandalisme. --Hjart (diskussion) 21. apr 2020, 17:21 (CEST)

du ikke slette min bidrag (Skrev 178.157.252.176 (diskussion • bidrag) 21. apr 2020, 17:23. Husk at signere dine indlæg.)

Hvis du kan overbevise mig om at det ikke er hærværk, så ok. --Hjart (diskussion) 21. apr 2020, 17:25 (CEST)

du passe dig selv. jeg behøve ikke overbevise dig, du overbevise mig (Skrev 178.157.252.176 (diskussion • bidrag) 21. apr 2020, 17:28. Husk at signere dine indlæg.)

Der må jeg skuffe dig. Det er ikke sådan tingene fungerer her. --Hjart (diskussion) 21. apr 2020, 17:30 (CEST)

hvad er din kilde på at jeg ikke ha ret (Skrev 178.157.252.176 (diskussion • bidrag) 21. apr 2020, 17:35. Husk at signere dine indlæg.)

Man skal også have kilder på at rette en stavefejl ifølge denne Hjart person. Tak for at ødelægge alt for alle! (Piç) OttomanKurd87 (diskussion) 28. jul. 2022, 23:25 (CEST)Svar[svar]

G. W. Bush[rediger kildetekst]

Jeg skrev en sandhed/faktum. Det er uacceptabelt at du fjerner sandheden alle fortjener at vide at G. W. Bush har skabt en 3. Verdensland og erklærede en krig med falsk bevisninger. Tak. Ali from Iraq (diskussion) 15. maj 2020, 12:25 (CEST)Svar[svar]

Bemærk at jeg ikke nødvendigvis er uenig med dig. Bemærk dog også at den maskinoversættelse du har bidraget med, er behæftet med ret meningsforstyrrende fejl. Det skal endeligt bemærkes at Wikipedia kræver at der angives relevante og troværdige referencer. Du kan ikke bare indsætte diverse personlige synspunkter (uanset hvor "sande" de måtte være) og forvente at de får lov at blive stående. --Hjart (diskussion) 16. maj 2020, 08:21 (CEST)Svar[svar]
Jeg er også blevet falsk anklaget for maskinoversættelse, efter timers arbejde på at oversætte artikler til dansk. Er "maskinoversættelse" det kodeord man bruger, når man bare vilkårligt sletter ting, som man af en eller anden personlig grund ikke kan lide? MrMillet (diskussion) 1. jan. 2023, 16:06 (CET)Svar[svar]
@MrMillet Hvorfor spørger du mig om det? Hjart (diskussion) 1. jan. 2023, 16:09 (CET)Svar[svar]
Fordi jeg kan se, at du anklager folk for det samme, og du har allerede vist mig tydeligt, at du har en underlig trang til at styre andre. MrMillet (diskussion) 1. jan. 2023, 16:47 (CET)Svar[svar]

formelkoder[rediger kildetekst]

Hvad er formelkoder? Jeg har intet kendskab til formelkoder. Jeg er stadig blot en nybegynder, så begrebet siger mig intet. MacApps (diskussion)MacApps

Afstemning for at fjerne / Alireza Kohany[rediger kildetekst]

Forklaring // Hjart Hej og høflighed, først og fremmest tak for din tid og læse biografien. Hvad angår diskussionen om sletning af hele siden, er de nødvendige kilder indtastet fra IMDB-webstedet https://www.imdb.com/name/nm11500635 / og flere af hans nyhedswebsteder og udgivne bøger og de tilgængelige artikler og selvfølgelig hans to websteder, hans officielle og bekræftede introduktions-id på Google (https://g.co/kgs/VSJaAc) også. Tjek hans søgning efter "Alireza Kohany" på engelsk. Du finder information om hans indhold og artikler. Og de er verificeret på YouTube, og deres bøger er tilgængelige i googlebøger, selvom alt dette muligvis ikke er en grund til ikke at slette siden; Men hvis afstemningen skal fjerne den, respekterer jeg reglerne. Tak.
_____
Hej og hilsen din service, dine kommentarer er fuldstændig acceptabel for mig, jeg ville tilføje, at jeg også tilføjede alle pålidelige og engelsksprogede nyhedskilder; Følgende link: (https://www.google.com/search?q=alireza+kohany&tbm=nws) Du kan kontrollere kildernes nøjagtighed ved at søge efter deres navn og henvise til afsnittet Google Nyheder. Jeg redigerede også Google News som en kilde til de aktiviteter og interviews og interviews, han gennemførte, og selvfølgelig alle hans artikler og interviews med den tyrkiske avis; Er det stadig en afstemning at fjerne eller ikke? På forhånd tak for din indsats. Hezareh3vom (diskussion) 11. jun 2020, 17:05 (CEST)

Please note that all I did was tag your page as a (bad) machine translation. Please also note that we generally do not like machine translations very much and that if your personal command of the danish language isn't all that great, just don't bother adding pages to our wiki.--Hjart (diskussion) 11. jun 2020, 17:49 (CEST)

Husk nye brugere[rediger kildetekst]

Hej Hjart. Husk lige denne her:

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Vis forståelse for nye brugere.
  1. Når nye brugere opretter artikler er det en god ide, ikke straks at begynde at lægge skabeloner på artiklerne (og rette til, lægge kategorier på osv.), muligvis før artiklen er skrevet færdig. Mange nye brugere gemmer hele tiden, og hvis de så pludselig får en redigeringskonflikt, kan det være at de opgiver artiklen/Wikipedia, fordi det er for svært.
  2. Når nye brugere opretter artikler er det en god ide, ikke straks at begynde at lægge skabeloner på artiklerne, muligvis før artiklen er skrevet færdig. Det kan være at den nye bruger bliver skræmt væk af en negativ skabelon, der skyldtes at brugeren ikke havde skrevet artiklen færdig og ikke kender Wikipedia.
  3. Når nye brugere begynder at redigere i artikler på Wikipedia, er det en god ide at lægge en {{velkommen}}-hilsen på deres diskussionsside.
Med venlig hilsen Madglad (diskussion) 14. jul 2020, 10:49 (CEST)

Stengadebranden[rediger kildetekst]

Hvad får dig til at mene at koordinaterne er korrekte for Stengade 20 år 1875? Stikvejen mod vest blev fjernet og husene omnummereret efter branden. Derfor ligger spillestedet kendt som Stengade 30 nu i nummer 18. --Madglad (diskussion) 16. aug 2020, 11:41 (CEST)

En tanketorsk. Jeg besluttede mig straks efter for at det var tid til at tage en pause. --Hjart (diskussion) 16. aug 2020, 11:56 (CEST)
Jeg har vist også fået solstik. 1975 skulle der stå. Face-smile.svg Jeg må hellere tage på stranden. --Madglad (diskussion) 16. aug 2020, 12:10 (CEST)

Forstår ikke problemer i forbindelse med billeder - det er billeder jeg selv har taget? --Strighegn (diskussion) 19. nov 2020, 17:38 (CET)

@Strighegn:Der er i øjeblikket nogle obskure tekniske problemer med billeder uploaded siden mandag. Dem jeg indsatte i artiklen har ligget på Commons et par år allerede. --Hjart (diskussion) 19. nov 2020, 17:54 (CET)

Tak for opdatering af OsmAnd. Jeg er dog ikke helt sikker på, at den gratis version tilbyder ubegrænsede, månedlige opdateringer af kort? Udover abonnementsversioen (OsmAnd Live) findes jo også OsmAnd+, hvor netop månedlige opdateringer nævnes som en feature. Venlig hilsen --Fugit hora (diskussion) 21. nov 2020, 11:44 (CET)

Jeg har brugt den gratis version i årevis og er helt sikker på at jeg kan downloade så mange jeg har lyst til. --Hjart (diskussion) 21. nov 2020, 11:48 (CET)
Hmm. Ok, det er måske netop + versionen jeg bruger. --Hjart (diskussion) 21. nov 2020, 11:51 (CET)
Kom i tanke om at den fulde version (OsmAnd+) vist kan hentes gratis på F-Droid, mens den koster på Google Play. Måske der du har fået den. Lidt forvirrende. --Fugit hora (diskussion) 21. nov 2020, 11:54 (CET)

Lidt opmærksomhed om skabelon FD[rediger kildetekst]

Hej. Jeg fandt denne ændringSvend Gade, hvor der er byttet rundt på født og dødsår og der mangler en mellemrum efter "," i sorteringsnøglen. Vær opmærksom på det. Ellers er den sammenskrivning af kategorier til skabelon noget, som jeg rettet op med min bot. --Steen Th (diskussion) 29. nov 2020, 20:10 (CET)

Glædelig Jul[rediger kildetekst]

Jeg ønsker dig og din familie en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår Julehilsner fra -- Zoizit (diskussion) 21. dec 2020, 15:19 (CET)

Præstegade (Ribe)[rediger kildetekst]

Du var lige hurtigt nok - jeg havde lige tilføjet et afsnit om boderne i Præstegade og nu er det væk :-/(Skrev Tdn70 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Aj, nåede du ikke at gemme eller hvad? --Hjart (diskussion) 23. dec 2020, 13:22 (CET)
Niks, fik at vide at siden var ændret manuelt.... Well, nu har jeg skrevet det igen. Lad mig vide, hvad du tænker(Skrev Tdn70 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Når nogen kommer en i forkøbet og man derfor får en "redigeringskonflikt", kommer der en side hvor både artiklens aktuelle indhold og ens egne ændringsforslag er vist, så man får en chance for at redde sine ændringer. Det kræver lidt øvelse, men kan lade sig gøre. --Hjart (diskussion) 23. dec 2020, 14:00 (CET)
Det skal nok blive godt. Der er selvfølgelig rig mulighed for at bygge ud og pudse af, men det kommer henad vejen. --Hjart (diskussion) 23. dec 2020, 14:07 (CET)

Skabelonplacering[rediger kildetekst]

Jeg så lige at du flyttede {{kilder}} op i toppen af en artikel. Selv om det desværre er en udbredt praksis, er der konsensus om at kun slettetruende forhold bør markeres i toppen af en artikel (se: Wikipedia:Stilmanual#Artiklens_opbygning) Det har været hævdet at manglende kilder kan være slettegrund, men det gælder vist kun mere kontroversielle emner end Malle Plantage - Nico (diskussion) 23. jan 2021, 11:34 (CET)

Jeg har læst debatten fra 2011 som danner grundlag for afsnittet om artiklens opbygning i Stilmanualen igennem. Der var ikke konsensus for at kun slettetruede artikler bør markeres i toppen. Nico fremførte det synspunkt, mens Dannebrog Spy skrev "Skabeloner i toppen bør være til ting, der kan medføre sletning af artiklen, eller hvor læserne skal vide på forhånd, at der kan væsentlige ting, der ikke er i orden, f.eks. dårligt sprog eller forældede oplysninger. Simpelthen så folk ved at viderelæsning sker på eget ansvar, og at de ikke behøver at klage. Manglende kilder er naturligvis stadig et problem, men det vægter ikke så højt i forhold til forståelsen af indholdet." Andre synes ikke at have udtalt om brugen af topskabeloner i den oprindelige diskussion. Men mon ikke det er på tide at genoptage diskussionen nu da opfattelsen af vigtigheden af kilder for en artikels troværdighed synes større nu end for 9 år siden. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 23. jan 2021, 17:01 (CET)
Jeg fandt det påfaldende at der i en artikel med så meget tekst som i den omtalte, ikke er en eneste kildehenvisning og fandt det blot hensigtsmæssigt at give skabelonen en mere fremtrædende plads. Alle de år på den anonyme placering nederst synes ikke at have ansporet bidragsyderne ret meget. Skabelonens tekst truer ikke med sletninger eller lign, så for mig at se er den forholdsvis uskyldig. --Hjart (diskussion) 23. jan 2021, 19:20 (CET)

Tak for præcisering omkring ophavsret. Rettigheder omkring lydklip er nu præciseres. Skal andet gøres? mvh InfomondialInfomondial (diskussion) 23. jan 2021, 22:01 (CET)

Tilbagerulning og ros[rediger kildetekst]

Hej Hjart. Umiddelbart fremstår redigeringerne Speciel:Diff/10634318, Speciel:Diff/10634319 og Speciel:Diff/10634320 som velmenende bidrag fra en IP-bruger som pågældende så vælger at fjerne igen, nok fordi deres bidrag gengav information der allerede var i artiklen. Siden det ikke er hærværk vil jeg fraråde brugen af tilbagerulningsværktøjet, og i stedet foreslå fjern redigering-funktionen eller manuel redigering hvis der er problemer der skal rettes efterfølgende, i overensstemmelse med Hjælp:Tilbagerulning#Tilladt brug. Ved godt det kan opleves som småting, men der har tidligere været tvister om korrekt brug af værktøjet.

I øvrigt skal du have stor tak for din aktivitet ift. patruljering af seneste ændringer. Jeg tror dit navn er det jeg støder på mest hyppigt ifm. tilbagerulning af hærværk, bortset fra de meget dedikerede administratorer. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 24. feb 2021, 12:15 (CET)

Boest Krat højene‎[rediger kildetekst]

Jeg mangler hjælp til koordinater på Boest Krat højene‎ - kan du hjælpe? --Villy Fink Isaksen (diskussion) 25. feb 2021, 16:04 (CET)

Jeg plejer at oprette i Wikidata og så trække derfra med coord wd. Det er meget nemmere (for mig i hvert fald).--Hjart (diskussion) 25. feb 2021, 16:15 (CET)
Kan man have koordinater til Godthåbhøjene i samme artikel, ellers mange tak. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 25. feb 2021, 16:41 (CET)
Det kan man sagtens ;-) --Hjart (diskussion) 25. feb 2021, 16:51 (CET)
Tak! --Villy Fink Isaksen (diskussion) 25. feb 2021, 16:54 (CET)

Hvorfor bliver du ved med at slette ting ?[rediger kildetekst]

Hvorfor sletter du kilder og nye artikler. Du sletter også referencer fra til ord der betyder det samme men leder. Hvad har du gang i? Jeg tænker specifikt på https://da.wikipedia.org/wiki/Skyter#Historie ", at skytherne var indvandret østfra til området nord for Sortehavet og havde fordrevet kimmererne og forfulgt dem..." samt den nye artikel "kimmererne" linker til. (Skrev 212.237.182.241 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Jeg er ikke administrator og kan derfor ikke slette artikler. --Hjart (diskussion) 27. feb 2021, 00:25 (CET)

Jeg har et af dine billeder på Vejhøvl. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 4. mar 2021, 17:38 (CET)

Super :-D. Jeg var tilfældigt tilstede, da den kom forbi vores sommerhus. Glæder mig at billedet er til nytte. --Hjart (diskussion) 4. mar 2021, 17:43 (CET)

Tilbagerulning af fejlrettelser[rediger kildetekst]

Pugum Sø[rediger kildetekst]

Jeg korrekturlæste artiklen Pugum Sø og rettede åbenlyse fejl, ugør → udgør; blev blev → blev; Dert → Det. Du har rullet tilbage, så fejlene nu er der igen. Du skylder en forklaring på din handling! Hans Christophersen (diskussion) 4. mar 2021, 22:18 (CET)

Ups. Det var min mening at ville markere din ændring som "patruljeret". Undskyld. --Hjart (diskussion) 4. mar 2021, 22:48 (CET)

Hej det her var den eneste måde jeg kunne skrive det her tættere på, men jeg kan se du har lavet en ændring inde på Wikipedia siden omkring æg og det er du har skrevet at tilføje med at det er uforståeligt det er bare med at alle levende pattedyr de her æg inden i sig i hvert fald hunkøn kvinder og piger og sådan noget ja fordi så vil vi mennesker heller ikke kunne være her på jorden hvis kvindekroppen ikke var indrettet sådan der og så vil du heller ikke være i live og det vil jeg heller ikke og det var der ikke nogen mennesker overhovedet der vil på denne jord hvis de kvinder ikke havde ikke i sig eller inde i sig selv Bare lige så du ved det og så du har en meget bedre forståelse for det noget og tak for forståelsen og tak for forhånd (Skrev 5.186.117.154 (diskussion • bidrag) 27. mar 2021. Husk at signere dine indlæg.)

Hej Hjart. Utilsigtet har jeg ødelagt din infobox på artiklen Annie Ernaux. Jeg har forsøgt at rettet fejlen men kan ikke finde ud af det. Kan du hjælpe? Og MEGET UNDSKYLD AT DET SKETE! venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 28. mar 2021, 12:21 (CEST)

Jeg kan se, at du har klaret det. Mange tak!Rmir2 (diskussion) 28. mar 2021, 12:24 (CEST)
Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du gendanner efter hærværk, så er det vigtigt at huske at tilføje de rette test-skabeloner til hærværksmandens brugerdiskussionsside. Med dette kan man nemlig sidenhen se, at denne bruger allerede har fået en advarsel, næste gang samme bruger laver hærværk, og dermed kan vandaler blive behørigt blokeret. Og i større tilfælde af hærværk, kan registrering af brugerens IP og den tilhørende institution komme på tale, så institutionen ved gentagelser kan blive kontaktet. Med venlig hilsen Pelle S.H. 4. apr 2021, 15:04 (CEST)
@Pelle S.H.: Min filosofi efter adskillige års aktivitet i OSM-miljøet er at hvis der bare er tale om hurtig "drive-by" hærværk og risikoen for at se mere til gerningsmanden er begrænset, så gider jeg ikke bruge unødig krudt på sagen. Derfor venter jeg gerne og ser om vedkommende fortsætter inden jeg eventuelt skrider til handling. --Hjart (diskussion) 4. apr 2021, 15:17 (CEST)

Autoritetsdata[rediger kildetekst]

Jeg kan du indsætte Autoritetsdata skabelon i artikler. Men jeg indsætter den via en databasedump med nogle måneds mellemrum. Så alle artikler med autoritetsdata får dem på et tidspunkt. Og jeg har den opgave p.t. i tankerne. --Steen Th (diskussion) 6. apr 2021, 15:30 (CEST)

Ok. Tak for oplysningen. --Hjart (diskussion) 6. apr 2021, 15:31 (CEST)

Keiko Fujimori[rediger kildetekst]

Hi, I'm an editor of Wikipedia In Spanish and I recencly saw that you planted the newly created article of Keiko Fujimori because I have created it in other wikipedias below, what happens is that she is currently participating in the presidential elections of 2021 where she went to the second round and it is very probably that become the next president of Peru, for this reason I ask you please to be able to solve the problems that I have committed. Thank you very much and greetings. Alexcordovaa (diskussion) 2. maj 2021, 17:30 (CEST)Svar[svar]

Ang. fredninger.dk[rediger kildetekst]

Hej Hjart, Der er ikke noget skamløst i at bruge tekster fra fredninger.dk, de er CC/by/4.0/. Jeg havde en mailveksling med dem da de lancerede sitet, hvor de opfordrede os til at bruge deres tekster, selv om de selvfølgelig skal tilpasses wikiartiklerne. Nu har jeg ikke set på Bregninggårdartiklen, men der er ikke noget licensproblem i forhold til fredninger.dk. - Nico (diskussion) 20. maj 2021, 18:02 (CEST)Svar[svar]

@Nico:Ok, tak for den oplysning. Jeg studsede noget over den tilføjede tekst, dels fordi den virkede lidt "reklame-agtig" og dels fordi den virkede lidt vel avanceret i forhold til IP-kontoens øvrige bidrag.--Hjart (diskussion) 20. maj 2021, 23:51 (CEST)Svar[svar]

Checking a draft[rediger kildetekst]

Hello @Hjart:, I wrote the draft https://da.wikipedia.org/wiki/Bruger:BarbaraLuciano13/sandkasse/Andrea_Benetti of an article, concerning a well-known Italian artist https://en.wikipedia.org/wiki/Andrea_Benetti_(artist) Now I need someone to controll the text. Can you help me? Thank you so much for your help, --BarbaraLuciano13 (diskussion) 29. jun 2021, 09:51 (CEST)

Translation request[rediger kildetekst]

Hello.

Can you translate and upload the article en:Emblem of the Azerbaijan Soviet Socialist Republic in Danish Wikipedia?

Yours sincerely, Multituberculata (diskussion) 1. jul 2021, 14:42 (CEST)

Hans Munck[rediger kildetekst]

Hej, jeg kan se du har slettet min rettelse og beholdt Nico's gamle rettelse. Jeg kan ikke se, hvorfor du har valgt at gøre dette og hvad det er som er gjort forkert? Jeg har startet siden på anmodning fra en journalist, som ikke selv har kunnet lave en wiki side om Hans Munck. Det er derfor også på journalistens ønske, at artiklen skal være sat op på denne måde og der er slettet nogle sætninger og vendinger, som rigtig gerne skal blive i artiklen. De ændringer der er foretaget er kun på selve den korte intro del. Venlig hilsen --Thal0018 (diskussion) 3. aug 2021, 15:10 (CEST)

@Thal0018: Årsagen til tibagerulningen skyldes dette afsnit i stilmanualen. På Wikipedia er der simpelthen nogle standarder, som det erfaringsmæssigt er bedst så vidt muligt ar følge. --Hjart (diskussion) 3. aug 2021, 15:29 (CEST)

Sønderjyllands Højspændingsværk[rediger kildetekst]

Sønderjyllands Højspændingsværk er både et selvskab og et værk som lå på havnen i Aabenraa. Det er en af de få artikler, som kan have 2 emner i et. --Steen Th (diskussion) 6. sep 2021, 21:03 (CEST)

@Steenth: Ok, Jeg tænkte bare at det efter opførelsen af Enstedværket primært var et selskab og at koordinater mm på det gamle værk måske ikke længere var så interessante.--Hjart (diskussion) 6. sep 2021, 21:57 (CEST)
Nu er vi også interesseret i noget, som forsvinder. Og Enstedværket er jo på væk. Men der stadig interessant historie for tiden, hvor elnettet blev bygget op. --Steen Th (diskussion) 6. sep 2021, 22:04 (CEST)

Raster - Pixels[rediger kildetekst]

Diskussionen er flyttet til Diskussion:Rasterpunkt#Raster - Pixels

Glædelig jul![rediger kildetekst]

Adèle Söderberg - Christmas card.jpg

Jeg ønsker dig og dine en rigtig glædelig jul samt et godt nytår -- 🎅 Zoizit (diskussion) 23. dec. 2021, 21:42 (CET)Svar[svar]

Tak, I lige måde! Hjart (diskussion) 23. dec. 2021, 21:58 (CET)Svar[svar]

Administrator[rediger kildetekst]

Jeg har nu gjort dig til administrator, da du har fået fuld opbakning på ansøgningen.
- Sarrus (db) d. 29. jan. 2022, 17:08 (CET)Svar[svar]

Bruger administrator[rediger kildetekst]

Hej Hjart, og tillykke med rollen som administrator! Jeg tænker om ikke det er en god idé at putte en {{Bruger administrator}}-skabelon på din brugerside, idet du nu er administrator. Så bliver det nemmere for nye og mindre erfarne brugere at kunne genkende dig som administrator, selvom det som os erfarne brugere nu nok vil sige det bare er en "mindre detalje". Jeg kan godt sætte den ind for dig, hvis du er for doven til at gøre det selv :-). God mandag! Mvh. Zelrin (DiskussionBidrag) 31. jan. 2022, 12:40 (CET)Svar[svar]

Andreas Bjørstrup[rediger kildetekst]

Hej Hjart. Andreas Bjørstrup Mogensen er en opkommende dansk fodboldspiller, og da jeg var i gang med at skrive hans wikipedia, har du taget den ned. Jeg skulle til at skrive videre på hans fodboldkarriere, så wiki'en vil blive relevant, men dette er ikke længere muligt. Jeg publicerede for at få en indtryk af, hvordan siden ville se ud. Er der mulighed for jeg kan få den igen, så jeg kan færdiggøre mit arbejde? Mvh Thomsen07

Barnstar of Reversion2.png Vandalismebekæmperens Barnstar
For dit fantastiske arbejde med at bekæmpe vandaler på dawiki! Det ser ud til at du står for næsten 50 % af alle blokeringer jf. blokeringsloggen. Det er et stort arbejde og en fremragende indsats fra dig af i din forholdsvis korte periode som administrator. Kærlig hilsen Zelrin (DiskussionBidrag) 21. feb. 2022, 10:10 (CET)Svar[svar]


Gjethuset i Fredriksværk[rediger kildetekst]

Tack för att du uppmärksammade den slarviga överskrivningen på svenskspråkiga Wikipedia av artikeln om Gjethuset i Fredriksværk och återställde texten. Synd att ingen skrivit en artikel på danska. Om jag kunnat skriva på någorlunda bra på dansks, skulle ha gjort det själv. Boberger (diskussion) 24. feb. 2022, 13:21 (CET)Svar[svar]

Jeg overvejer at give en oversættelse af din artikel et forsøg. Hjart (diskussion) 24. feb. 2022, 19:12 (CET)Svar[svar]

Flygtningekirkegården i Grove[rediger kildetekst]

Hej hjart. Du virkede som en der har nok tid at give af jf. dit indspark i Karlebo diskussion. Gider du kigge på Flygtningekirkegården i Grove? Der er gentagelser over det hele. Med venlig hilsen Ip says (diskussion) 24. feb. 2022, 19:09 (CET)Svar[svar]

Jeg kigger lige på den. Hjart (diskussion) 24. feb. 2022, 19:12 (CET)Svar[svar]

Meget tvivlsom troværdighed[rediger kildetekst]

Hej Hjart jeg synes dit navn er meget unikt, men jeg må dog erkende at jeg igen støder på dig i negativ kontekst. Jeg fornemmer nogle dårlige vibrationer fra din side, du må selfølgelig rette mig hvis jeg er forkert på den(tvivler), men du virker en lille smule snæversynet må jeg bare sige. Det synes jeg ikke hører til i 2022, hvor der skal være plads at jeg kan skrive et meget faktuelt baseret indlæg uden at blive sablet ned. Jeg håber du tænker over din fremtidige fremtoning på wikipedia. Vicemba (diskussion) 27. feb. 2022, 18:05 (CET)Svar[svar]

Hvis du ønsker at bevare din redigeringsadgang, bør du afstå fra sådan noget pladder (uanset, omder er logget ind eller ej) . --Pugilist (diskussion) 27. feb. 2022, 18:27 (CET)Svar[svar]

Var der nogen der ringede dig op? Vicemba (diskussion) 27. feb. 2022, 18:33 (CET)Svar[svar]

Det er juntaen der er på spil her. Muligvis den samme bruger med 2 kontoer. Sørgeligt Ravpibe (diskussion) 27. mar. 2022, 20:05 (CEST)Svar[svar]

Gatekeeping[rediger kildetekst]

Kære Hjart.

Det piner mig at måtte skrive denne besked, men vi er altså desværre mange, som er ved at være trætte af din gatekeeping og generelt krænkende adfærd.

Jeg ved ikke om du har bemærket det, men vi lever i en tid hvor det ikke bare er eliten som har monopol på at diktere hvad der er rigtigt og forkert - f.eks. har du fjernet nogle fuldstændigt faktuelt korrekte oplysninger fra en artikel om Hassan Preisler.

Jeg håber du vil tage din opførsel op til revision, og tænker over andres følelser når du reagerer artikler. 80.71.142.95 27. feb. 2022, 18:12 (CET)Svar[svar]

Hvis du ønsker at bevare din redigeringsadgang, bør du afstå fra sådan noget pladder (uanset, omder er logget ind eller ej) . --Pugilist (diskussion) 27. feb. 2022, 18:27 (CET)Svar[svar]
Hvorfor er det pladder? Jeg står 100% på mål for ovenstående. Også selvom der er flere administratorer som rotter sig sammen og bruger deres position til at prøve at tryne mig. Asgerasgerasger (diskussion) 27. feb. 2022, 18:40 (CET)Svar[svar]
Det her er altså første gang jeg er blevet beskyldt for "generelt krænkende adfærd", og dine påstande her er for mig en kraftig indikation af at min vurdering af dine redigeringer var helt rigtig. Hjart (diskussion) 27. feb. 2022, 19:41 (CET)Svar[svar]
Det har jeg svært ved at tro på. Ellers vil jeg gerne være den anden der fortæller dig at du har en generelt krænkende adfærd. Det er ikke wikipedia værdigt og det bliver ikke bedre af at i er flok admins der rotter jer sammen. I burde skamme jer. Ravpibe (diskussion) 27. mar. 2022, 20:07 (CEST)Svar[svar]

────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

De to ovenstående jokere har fået en pause en dags tid, så de ikke spilder andres tid. Dette kan snildt forlænges… KnudW (diskussion) 27. feb. 2022, 18:42 (CET)Svar[svar]

Flytning af Vejlby Kirke (Norddjurs Kommune, tidligere Rougsø Kommune)[rediger kildetekst]

Hej. Jeg så at du har flyttet Vejlby Kirke (Norddjurs Kommune, tidligere Rougsø Kommune) til Vejlby Kirke (Allingåbro) uden at oprette en omstilling. Det var ikke smart her, da der er mange henvisninger til netop det navn. Generelt - vær forsigtig med at gøre det, når det er gamle artikler. Og generelt - det er bedre at have en omstilling, som ikke bliver brugt, end at mangle en og det gør ikke noget der er mange af dem. --Steen Th (diskussion) 10. mar. 2022, 20:49 (CET)Svar[svar]

Web Koncept[rediger kildetekst]

Hej Hjart, jeg har forsøgt at skrive en objektiv artikel om webbureauet Web-Koncept, og forstår ikke hvorfor du har slettet det? Der har ikke været nogen former for reklame, og det har været ret faktuelt. Er det pga. at jeg har linket til deres eksterne hjemmeside i artiklen? mvh BenjaminWK (Skrev BenjaminWK (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Jeg har slettet artiklen flere gange de seneste dage, hvor det var helt tydeligt at det primære formål med den var reklame og vurderede at det trods det nedtonede reklamegas stadig var tilfældet. Det afsluttende "WK" i dit brugernavn giver mig også mistanke om at du har en forbindelse til firmaet. Bemærk venligst at Wikipedia ikke er et gratis reklamemedie. --Hjart (diskussion) 11. mar. 2022, 11:06 (CET)Svar[svar]

Accordion layouts charts[rediger kildetekst]

I'm sorry if I made a mistake but could you explain why you've removed all charts I've linked? Thank you --GioLuc76 (diskussion) 25. apr. 2022, 20:46 (CEST)Svar[svar]

@GioLuc76 External links (outside of wikipedia) really aren't welcome in the main text. They generally belong in the section Harmonika#Eksterne henvisninger. Also please note that wikipedia is not meant to be a link collection or a free ad medium. Hjart (diskussion) 25. apr. 2022, 20:57 (CEST)Svar[svar]
Hi Hjart,
could you point where I can read about the use of external links on Wikipedia, please?
I'm a music teacher, accordionist, who created a free resources for all accordion enthusiasts. If I posted my links in the wrong section my apologize but I think that as far I add value and info on a page, I'm in the right place.
I think showing an image for each accordion layout is much better than reading some numbers and text in a table, but feel free to hold back an obvious improvement and assume I'm a link collector.
Thank you
Best
Giovanni GioLuc76 (diskussion) 25. apr. 2022, 22:42 (CEST)Svar[svar]
@GioLuc76 Please see Wikipedia:Eksterne henvisninger about "links that do not go to other Wikipedia articles". Also please understand that we regularly see businesses trying to sneak in hidden links to their websites. That kind of insertions are routinely reverted. You are of course welcome to improve Harmonika, but please note that our articles are supposed to be full and complete articles in their own right, not just lead to someone elses website. You are of course welcome to reference valuable sources, but please do not make it all smack too much of "hidden advertisments". Hjart (diskussion) 26. apr. 2022, 08:33 (CEST)Svar[svar]

Der blokeres for links til andre sprog på kategorien[rediger kildetekst]

Hej @Hjart.

Jeg fik gang i en større kategorioprettelse af sygdomme/fysiologi, da Jan Sivertsen skulle kategoriseres under Kategori:Personer ramt af Parkinsons sygdom. Du lavede hurtigt et link inde på wikidatasiden (hvilket er godt og fint), men nu blokeres der inde på Kategori:Personer_ramt_af_Parkinsons_sygdom for at der kan linkes til andre sprog. Det er desværre lidt noget rod, da skribenter der interesserer sig for sygdomme, ikke længere har en hurtig adgang (fra enwiki) til at oprette de tilsvarende sider på dansk. Kan det skyldes en teknisk fejl, der ikke "tåler" at wikidata først får indskrevet linket, eller skyldes det noget helt andet?

Der dukker desuden følgende fejlmeddelelse op: Siden du ønskede at sammenkæde med er allerede knyttet til et andet emne i det centrale datadepot, som linker til Kategori:Personer ramt af Parkinsons sygdom på dette websted. Emner kan kun knyttes til én side for hvert websted. Vælg venligst en anden side, der skal linkes med.

Det er bestemt ikke en bebrejdelse af dit linkoprettelse på wikidata, jeg sigter til. Derimod at der tilsyneladende er noget teknisk i vejen med linkadgangen. Venlig hilsen --Søren Svensson (diskussion) 26. apr. 2022, 19:06 (CEST)Svar[svar]

Hvilken andre sprog ønsker du at linke til? Hjart (diskussion) 26. apr. 2022, 19:16 (CEST)Svar[svar]
@Søren Svensson Ok, jeg tror forstår. Sider på dawiki viser pt ikke ændringer på wikidata, før at de ændres næste gang. Det gør tingene lidt tricky. Hjart (diskussion) 26. apr. 2022, 19:23 (CEST)Svar[svar]
Ja, det må være forsinkelsen, der har skabt problemet. Men det ser ud til at være løst, for der er i hvert fald masser af links til andre sprog nu. --Søren Svensson (diskussion) 26. apr. 2022, 20:18 (CEST)Svar[svar]

Somalia og et land som ligger mellem Australien og Japan[rediger kildetekst]

Hei! Hvis du har mulighet, så er det fint om du tar en liten kikk på

Blokering af 195.249.225.186[rediger kildetekst]

Mon ikke 195.249.225.186 (diskussion • bidrag • e-mail) har fået nok advarsler nu? — Biscuit‑in‑Chief :-) (DiskussionssideBidrag) 17. maj 2022, 10:46 (CEST)Svar[svar]

@Biscuit-in-Chief Det er en IP konto, som meget nemt kan have skiftet ejermænd i tidens løb. Jeg prøver at dele blokeringer ud efter hvor længe siden den sidst har været aktiv, hvor ofte den (fornyligt) har brugt til hærværk og om det ser ud til at være den samme person der bruger den. Men ellers jo :-) Hjart (diskussion) 17. maj 2022, 14:11 (CEST)Svar[svar]

Ugens artikel[rediger kildetekst]

Hejsa Hjart,

Jeg vil høre om du vil være behjælpelig med at nominere Nicolas Winding Refn som ugens artikel. Jeg er ikke den bedste til nominering af en artikel. Fortsat god søndag. Med venlig hilsen Pelle S.H. 22. maj 2022, 11:42 (CEST)Svar[svar]

@Pelle S.H. Jeg har desværre ingen erfaring med den slags. Hjart (diskussion) 22. maj 2022, 11:46 (CEST)Svar[svar]
@Pelle S.H. Yes check.svg Done --Villy Fink Isaksen (diskussion) 22. maj 2022, 11:56 (CEST)Svar[svar]
@Villy Fink Isaksen Tusind tak. :-) Mvh Pelle S.H. 22. maj 2022, 12:02 (CEST)Svar[svar]

Uden titel[rediger kildetekst]

Hej Hjart. Jeg skriver fra Museet fra Samtidskunst. Jeg kan se, at du redigerer vores Wikipedia-side, som jeg rigtig gerne vil rette :-) Måske du kan hjælpe mig til, at vi får gjort det korrekt? Vi er nemlig ikke så gode til det. Jeg beklager, at jeg skriver på din wikipediaside, men jeg kan ikke finde dig andre steder, eller finde ud af at bruge wiki's diskussionssider. Skriv til museets infomail: info@samtidskunst.dk, hvis ud vil hjælpe med et par fifs, så museet kan få styr på det! Rigtig god dag. Vh Amanda. (Skrev Museet for Samtidskunst i Roskilde (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Kønsdiskrimination mod mænd[rediger kildetekst]

Hej @Hjart,

Du fjernede min side Kønsdiskrimination mod mænd og lod sidenavnet pege ind på Kønsdiskrimination.

Hvorfor gjorde du det?

Hilsen

Allan AllanSchmidtDK (diskussion) 10. jul. 2022, 10:05 (CEST)Svar[svar]

@AllanSchmidtDK Det var ikke mig, men @KnudW der slettede den side. Jeg er dog enig i at der ikke er nogen ide i på den måde praktisk taget at have en kopi af Kønsdiskrimination. Hjart (diskussion) 10. jul. 2022, 10:12 (CEST)Svar[svar]
Hej @Hjart, tak for svar. Det var ikke en kopi af kønsdiskrimination. Har du set siden? AllanSchmidtDK (diskussion) 10. jul. 2022, 10:19 (CEST)Svar[svar]
Jeg nåede at se den og for mig at se var det praktisk taget en kopi. Hjart (diskussion) 10. jul. 2022, 10:54 (CEST)Svar[svar]

Dansk udtræden af ​​EU[rediger kildetekst]

Kan du give mig teksten? Hilsen, Wname1 (diskussion) 19. jul. 2022, 07:12 (CEST)Svar[svar]

@Wname1 Hvilken tekst? Hjart (diskussion) 19. jul. 2022, 07:19 (CEST)Svar[svar]
@Hjart Beklager, alt er fint, ønsker dig en god sommer. Wname1 (diskussion) 19. jul. 2022, 07:32 (CEST)Svar[svar]

Jeg så at du sætte et par flertydig-artikler med kun kategori. Men de skal mærkes med en skabelon. {{Flertydig}} indeholder en magisk ord, som MediaWiki-software bruger til at håndtere flertydige. Det brugs fx systemfunktion Speciel:DisambiguationPageLinks. Ellers mange af os får vist henvisninger til flertydig artikler med en særlig farve, hvor software sætte en css-class, som kan bruges til at sætte andre farver på henvisninger. Og det virker ikke kun ved at sætte kategorien. Der skal skabelonen bruges. Steen Th (diskussion) 20. jul. 2022, 09:21 (CEST)Svar[svar]

Tak for oplysningen. Den var jeg ikke klar over. Hjart (diskussion) 20. jul. 2022, 15:31 (CEST)Svar[svar]

Bruger:Roger Kalamba[rediger kildetekst]

Er 3 måneder ikke lige i overkanten for hvad der for mig virker som en test? Mvh KnudW (diskussion) 29. aug. 2022, 23:33 (CEST)Svar[svar]

Min umiddelbare vurdering er at https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Konto&diff=prev&oldid=11235328&diffmode=source er decideret hærværk. Kontoens opførsel virker alt taget i betragtning underlig. Hjart (diskussion) 30. aug. 2022, 04:20 (CEST)Svar[svar]

Berle- Hessellundismen[rediger kildetekst]

Mit bidrag blev fjernet, selvom jeg skrev rent objektivt. Jeg havde sat en kildehenvisning på. Det blev fjernet som "nonsens", men det var nu ikke skrevet som nonsens.

VH Skabgalaf (diskussion) 4. sep. 2022, 17:24 (CEST)Svar[svar]

@Skabgalaf Mit umiddelbare gæt var at artiklen var rent vrøvl. Bemærk også at Wikipedia kræver at et emne har en vis "notabilitet" for at kunne retfærdiggøre en selvstændig artikel. "lillebitte kristen sekt, der ikke er anerkendt" peger ikke i den retning. Hjart (diskussion) 4. sep. 2022, 17:35 (CEST)Svar[svar]
Artiklen var skam på ingen måde rent vrøvl. "Lillebitte" betyder her omtrent 400.
Uanset hvad, er der en måde, hvorpå jeg kan få den tekst, jeg skrev tilbage?
VH Skabgalaf (diskussion) 4. sep. 2022, 17:51 (CEST)Svar[svar]

Paris au XXe siècle[rediger kildetekst]

Hi. Sorry, i'm french administrator. I don't speak Danish, sorry. The novel was written in 1860 and not in 1863 as was demonstrated with certainty in 2007. See all others wiki so. Many sources have long believed that the novel must have been written in 1863, but Michael Lacroix proved in 2007 that it was written in 1860. Cordially. Enrevseluj (diskussion) 19. sep. 2022, 00:54 (CEST)Svar[svar]

@Enrevseluj Ok. You gave no reason for the change and the only source I found said 1863. Other wikis saying 1860 is no proof. Hjart (diskussion) 19. sep. 2022, 17:22 (CEST)Svar[svar]

Torry Gredsted[rediger kildetekst]

Jeg fandt den tekst, du nu har slettet, interessant og havde ikke set, at den var kopieret. Nu er jeg enig i at den bør forblive fjernet. Cayrouses (diskussion) 8. okt. 2022, 20:34 (CEST)Svar[svar]

Sandkassens funktion[rediger kildetekst]

Hej Hjart,

Jeg kan se, at du har blokeret en IP-bruger for at have bidraget med nonsens i sandkassen. Jeg har ophævet blokeringerne begge gange. Sandkassen er til fri leg, og ønsker nogen at skrive noget sludder i sandkassen, så er de velkomne til det. Sandkassen nulstiller under alle omstændigheder automatisk, så der er heller ingen grund til at rulle sandkasse-nonsens tilbage.

Vi opfordrer eksplicit nye brugere til at bruge sandkasen til eksperimenter, og hvis man gerne vil skrive "prut" i sandet, så er det helt fint, så længe det holdes indenfor sandkassens rammer.

Er du uening, så kan det drøftes på sandkasssens disk. side. --Pugilist (diskussion) 14. okt. 2022, 17:13 (CEST)Svar[svar]

Hurtigslet[rediger kildetekst]

Hej Hjart, Vi har begge sat skabeloner på Gary Snider, men burde artiklen egentlig ikke slettes, eftersom der er skrevet af en Gary Snider? Eldhufvud (diskussion) 22. okt. 2022, 09:48 (CEST)Svar[svar]

@Eldhufvud Jeg tænker at det jo ikke nødvendigvis er musikeren selv, der har oprettet den konto. Vedkommende der har skrevet den artikel virker ikke helt 100% fortrolig med det danske sprog og i betragtning af hvor længe han skulle have været i Danmark virker det lidt underligt. Jeg foreslår at vi indtil videre forsøger at sætte en {{Tætpå}} skabelon på og så ser hvad der sker. Hjart (diskussion) 22. okt. 2022, 10:01 (CEST)Svar[svar]
Ok, jeg har fjernet POV og forsøgt at wikificere artiklen lidt. Det er stadig tvivlsomt om den biograferede er notabel. Venlig hilsen Eldhufvud (diskussion) 22. okt. 2022, 20:47 (CEST)Svar[svar]

Anerkendelse[rediger kildetekst]

Barnstar of Reversion2.png Vandalismebekæmperens Barnstar
Din bidragsliste og blokeringsloggen taler for dem selv. Much appreciated :-) -- InsaneHacker ⚖️🕊️ (💬) 25. okt. 2022, 19:03 (CEST)Svar[svar]


@InsaneHacker Tak! Hjart (diskussion) 25. okt. 2022, 19:07 (CEST)Svar[svar]

Slettet oprettelse af 1 af 2 virksomheder...?[rediger kildetekst]

Hej, Du har slettet oprettelse af en virksomhed jeg oprettede. Jeg oprettede to hvoraf du sletter den ene kun? De er oprettet næsten ens. Hvorfor er den ele slettet men ikke den anden? Ecomman3000 (diskussion) 23. nov. 2022, 15:31 (CET)Svar[svar]

@Ecomman3000 Jeg var lige ved at tilføje din artikel et par skabeloner, men inden jeg blev færdig var der en anden administrator der havde slettet den. Hjart (diskussion) 23. nov. 2022, 15:34 (CET)Svar[svar]
@Ecomman3000 Jeg kan i øvrigt se at Freetrailer er blevet slettet ikke mindre end 16 gange i årenes løb. Hjart (diskussion) 23. nov. 2022, 15:37 (CET)Svar[svar]

Wow virkelig... Haha der er mange der prøver fra kommerciel vinkel forestiller jeg mig. Jeg har ikke noget at gøre med nogen af dem, jeg har bare tit set at danske virksomheder ikke engang har basal info, så synes det kunne være fedt at der lige kom lidt på. Har endda prøvet at efterligne andre virksomheder, for ikke at gøre noget forkert.

Men tak fordi du ville lave skabeloner! Havde godt set en virksomhed der havde een wikidata boks, det ville jeg selv have set på senere også Ecomman3000 (diskussion) 23. nov. 2022, 15:57 (CET)Svar[svar]

@Ecomman3000 Min umiddelbare vurdering er at ingen af de nævnte virksomheder lever til Wikipedias notabilitetskrav og når man ser en tekst som i Freetrailer, kan man meget let få det indtryk at det primære formål med artiklen er reklame. Wikipedia er ikke et gratis reklamemedie. Hjart (diskussion) 23. nov. 2022, 16:12 (CET)Svar[svar]

https://da.m.wikipedia.org/wiki/Br%C3%B8drene_A._%26_O._Johansen

Men den her som er 1:1 langt hen af vejen... Er så ok? Ecomman3000 (diskussion) 23. nov. 2022, 16:32 (CET)Svar[svar]

A&O Johansen er en mere end 80 år gammel virksomhed med knap 1.000 ansatte og en årlig omsætning på knap 5 milliarder. Så nej, FreeTrailer, er ikke 1:1 med A&O Johansen. --Pugilist (diskussion) 23. nov. 2022, 16:40 (CET)Svar[svar]
@Ecomman3000 Jeg gætter på at den primære årsag til oprettelsen af den artikel er at den henvises til i E-handelsprisen. På wikipedia kan du iøvrigt gøre os andre en tjeneste ved at bruge interne wikilinks (det kædelignende ikon i toolbaren) i stedet for henvisninger til mobilversionen. Hjart (diskussion) 23. nov. 2022, 16:45 (CET)Svar[svar]

Ah nej nej, ikke som virksomhed, men mere info inkluderet. Det er netop på baggrund af ehandelsprisen. Jeg oprettede disse. Da det jo måtte gøre dem nævneværdige.

Men tak for din tid og dine svar. Ecomman3000 (diskussion) 23. nov. 2022, 16:50 (CET)Svar[svar]

@Ecomman3000 Ok, den henvisning bemærkede jeg så ikke lige. Med hensyn til Brødrene A. & O. Johansen bemærkede jeg at den er oprettet af erfaren wikipedianer tilbage i 2018 (se historikken) og tænkte at det måtte der være en grund til. Derfor tjekkede jeg hvilke henvisninger der måtte være til den. E-handelsprisen kunne med fordel være omtalt i den. Bortset fra det tænker jeg ikke at Brødrene A. & O. Johansen har nogen økonomisk interesse i at være omtalt i en artikel på Wikipedia. Hjart (diskussion) 23. nov. 2022, 17:04 (CET)Svar[svar]

Martin Larsen[rediger kildetekst]

Kilde til dødsfald på Martin Larsen (forfatter), hvor mine ændringer var omgjort.

https://bogmarkedet.dk/forfatter-martin-larsen-doed/ 87.63.185.90 4. dec. 2022, 17:27 (CET)Svar[svar]

Glædelig jul![rediger kildetekst]

Julemotiv tegnet av Jenny Nystrøm (24207683468).jpg

Jeg ønsker dig og dine en rigtig glædelig jul samt et godt nytår -- 🎅 -- Zoizit (diskussion) 24. dec. 2022, 10:45 (CET)Svar[svar]

Gitte Moulin[rediger kildetekst]

Jeg kan se, at du har kritiseret min artikel om Gitte Moulin, der er mangeårig virksomhedsejer og offentlig person i forhold til debatten om skønhedsoperationer. Hvad er din kritik mere præcist baseret på? Hoffmannkoenig (diskussion) 25. dec. 2022, 21:45 (CET)Svar[svar]

@Hoffmannkoenig Jeg har alene påsat artiklen skabelonen {{Wikificering}}, der indeholder en opfordring til at se nærmere på vores Stilmanual (og pudse artiklen lidt af efter den). Jeg har ikke som sådan kritiseret artiklen. Hjart (diskussion) 25. dec. 2022, 21:52 (CET)Svar[svar]
Ok tak for imponerende hurtigt svar. Det vil jeg gøre, det er første gang jeg skriver en artikel på Wiki, så det er givet helt relevant Hoffmannkoenig (diskussion) 25. dec. 2022, 21:59 (CET)Svar[svar]

Hvad har jeg gjort galt?[rediger kildetekst]

Du har netop skrevet en velkomst til mig, hvori du antyder, at jeg har overtrådt Wikipedias regler. Kan du venligst uddybe, fordi det er bestemt ikke min intention, og jeg ved ikke, hvad jeg skulle have gjort forkert. LeneKottalGenealogy (diskussion) 7. jan. 2023, 15:15 (CET)Svar[svar]

Tak for tilføjelsen på Troldhedestien[rediger kildetekst]

Det gjorde nemlig at jeg nu også kender til COORD :) Chri695a (diskussion) 17. jan. 2023, 13:58 (CET)Svar[svar]

Blokering af 77.241.128.46[rediger kildetekst]

Hej Hjart. Jeg vil foreslå at du ophæver din blokering 77.241.128.46. Jeg er uenig i at den enlige redigering i går aftes var hærværk. Teksten som blevet fjernet var indsat en bruger på Wikipediaer på mange sprog 13. maj 2022, og var tvivlsom. De brugte kilder var udpræget kristne websites som jeg ikke umiddelbart vil regne for pålidelige kilder, men kilderne omtalte forfølgelse af nogle kristne hazaraer og understøttede ikke de generelle påstande om hazaraer og kristendom.

Med venlig hilsen, Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 28. jan. 2023, 11:21 (CET)Svar[svar]

@Dipsacus fullonum Yes check.svg Gjort kommentaren "Fjernet falskt indhold" ligner umiddelbart noget en vandal ville skrive, så derfor tog jeg mig ikke tid til at kigge på kilderne. Hjart (diskussion) 28. jan. 2023, 11:33 (CET)Svar[svar]

Hello.

Can you add the disappearance with news sources of the English actor Julian Sands in his article? He has been missing since 13 January 2023, after he went hiking in the San Gabriel Mountains in California near Los Angeles.

Yours sincerely, 31.200.22.67 28. jan. 2023, 11:36 (CET)Svar[svar]

Foto af Hans Jacob Sørensens gravsten[rediger kildetekst]

Hej Hjart. Til orientering har jeg brugt dit fotografi af Hans Jacob Sørensens gravsten på Ribe Gamle Kirkegård i en ny artikel om ham. Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 2. feb. 2023, 19:00 (CET)Svar[svar]

Fantastisk. Så vidt jeg husker kunne jeg ikke umiddelbart finde så meget info om ham. Hjart (diskussion) 2. feb. 2023, 19:03 (CET)Svar[svar]

Ballebro fyr og wikidata[rediger kildetekst]

Hej Hjart Jeg lavede artiklen om Ballebro fyr i går efter at have arbejdet med Wikidata i weekenden. Men kan du hjælpe mig lidt her - for jeg vil gerne have styr på at indsætte skabeloner, der trækker fra Wikidata. Jeg satte Infoboks fyr ind - hvorefter den bare trak titlen på siden, så mit spørgsmål er: Hvordan sørger jeg for at skabelonen henter oplysnigner fra Wikidata? Tak. / Peterleth (diskussion) 27. feb. 2023, 09:16 (CET)Svar[svar]

Hej Peterleth. Infoboks-skabeloner (i dette tilfælde Skabelon:Infoboks fyr) skal have kode som henter data fra Wikidata for at det kan ske. Fyr-infoboksen kan hente nogle få Wikidata-oplysninger (billede, sted, tårnhøjde og webside) fra Wikidata. Øvrige oplysninger er nødt til at blive manuelt skrevet ind i artiklens infoboks. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 27. feb. 2023, 10:01 (CET)Svar[svar]
Det vil eventuelt være muligt at ændre infoboks-skabelonen til at hente flere oplysninger fra Wikidata, men min viden om fyrtårne er for lille til at jeg ved hvad der er relevant i en infoboks, og hvordan det skal præsenteres, så det er ikke noget jeg kan gøre uden udførlige instruktioner. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 27. feb. 2023, 10:15 (CET)Svar[svar]

Hej Hjart Der er sat en warning ind på F&H Group-sitet. Kan det uddybes, hvad i indholdet, der er opponeret mod? KimDyrholm (diskussion) 1. mar. 2023, 13:36 (CET)Svar[svar]

@KimDyrholm Det har sikkert noget med dette at gøre. Som kommunikationsansvarlig for F&H Group A/S m. flere, tænker jeg du skal være meget forsigtig med hvad du skriver på den side. Hjart (diskussion) 1. mar. 2023, 14:42 (CET)Svar[svar]
Det er jeg meget obs på - og mener også kun artiklen indeholder neutrale fakta med kildeangivelser. Men den skal naturligvis tilrettes, hvis den kan opfattes anderledes. Der er blot ikke angivet noget konkret, som jeg kan forholde mig til. KimDyrholm (diskussion) 1. mar. 2023, 14:46 (CET)Svar[svar]

Fjerne redigering[rediger kildetekst]

Denne redigering:

er ikke hærværk, men en misforståelse (af en i øvrigt urutineret bruger).

Den skal ikke rulles tilbage, men fjernes med begrundelse. Læs Hjælp:Tilbagerulning#Tilladt_brug igen.

--Madglad (diskussion) 5. mar. 2023, 19:06 (CET)Svar[svar]