Brugerdiskussion:Honymand

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svg   Hjertelig velkommen til den danske Wikipedia, Honymand!

Jeg håber, at du vil trives her. Begynd gerne med at gennemgå vores guide, som er en hurtig og nem måde at blive introduceret til de vigtigste ting på Wikipedia.

Du kan også læse om tips til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at redigere, og de mest almindelige begynderfejl. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer i gang, kan du gennemse de oftest stillede spørgsmål om Wikipedia samt nybegynderforummet. Hvis du har andre spørgsmål, så kan du spørge på Landsbybrønden.

Fem ting at tænke på:

  • Vær dristig! Den væsentligste fejl, som nybegyndere begår, er slet ikke at skrive. Skriv! Hvis du begår sproglige fejl eller glemmer nogle ting, vil andre rette den slags til efterhånden. En stor hjælp er at bruge forhåndsvisning til at se, hvordan dine ændringer kommer til at se ud, inden du gemmer dem, og du kan også lege i "sandkassen" inden du går i kast med de rigtige artikler. Husk blot, at du aldrig må kopiere andre steder fra, med mindre det er frit indhold. Prøv desuden altid at skrive fra et neutralt synspunkt og beskriv dine redigeringer.
  • Kig dig omkring! Se bl.a. skribentforsiden - der findes flere nyttige links.
  • Læs og lær! Fortsæt gerne med at læse om god opførsel på Wikipedia, hvordan du uploader billeder og stilmanualen.
  • Stil spørgsmål! De erfarne brugere hjælper gerne på nybegynderforummet hvis du har brug for hjælp! Du kan også få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe. En god metode er også at efterligne – se hvordan andre artikler er lavet (kig blandt andet blandt vores pt bedste artikler) og brug nogle af de samme redskaber.
  • Signér! Når du skriver indlæg på diskussionssider (som denne), så husk at signére det du skriver. Dette gør du nemmest ved at klikke på "signér"-knappen Wiki-edit-signatur.PNG eller selv skrive fire tilder (~~~~). Du skal ikke signere bidrag til artikler.

Endnu en gang - velkommen til!

Med venlig hilsen Sabbe 26. feb 2008, 13:13 (CET)

Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 21. Apr 2019 05:30


Bog om livet i Danmarks skove[redigér wikikode]

Hej @Sten:, @Weblars:, @Nico: - jeg kunne ikke finde på anden måde at skrive til flere personer på en gang, så derfor skriver jeg til jer på min egen diskussionsside med "ping". Hvis i kender en anden måde vil jeg da gerne høre det.

Mit formål med at skrive er dog at gøre opmærksom på denne wikibook, som jeg arbejder på:

Det er blot en servicemeddelelse fordi i tidligere har arbejdet på artikler i kategorien "skov" - men i behøves ikke gøre noget; som sagt bare for at gøre opmærksom på eksistensen.

Når det så er sagt, er konstruktiv kritik selvfølgelig velkommen. Indholdet er hovedsageligt taget fra da-wiki, men sat sammen på en ny måde - og lidt af indholdet er nyskrevet, typisk oversat fra en-wiki.

--Honymand (diskussion) 6. okt 2018, 20:19 (CEST)

Hej Honymand
Spændende, spændende. Jeg glæder mig til at se det videre arbejde, og jeg skal gerne give input, når jeg evner det!--Sten Porse (diskussion) 12. okt 2018, 21:34 (CEST)
Kudos for at du bidrager til de andre danske projekter! Mange af dem har godt af noget mere aktivitet. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 12. okt 2018, 22:22 (CEST)

Boblberg indstillet til sletning[redigér wikikode]

Hej Honymand. Du har på et tidspunkt skrevet på diskussionssiden på artiklen om Boblberg, at du mener emnet er notabelt. Jge har indstillet den til sletning, da den har haft skabelon på i meget lang tid. Vil du deltage i diskussionen. Jeg lader mig gerne overbevise :-) Mvh. Toxophilus (diskussion) 27. jun 2019, 11:08 (CEST)