Brugerdiskussion:JGC

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg har lært at bruge wikipedia meget bedre end før. Jeg har uden hjælp lavet Royal Rumble 2003, Royal Rumble 2004, Royal Rumble 2005, Royal Rumble 2006, Royal Rumble 2007, Shelton Benjamin, Chris benoit og Theodore Long.

--Tarique 26. mar 2008, 14:33 (CET)

Dette er JGCs diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til JGC.

Gamle indlæg:

  • Arkiv 1 (23. januar 2007 – 21. marts 2007)
  • Arkiv 2 (26. marts 2007 – 25. april 2007)
  • Arkiv 3 (10. maj 2007 – 29. juni 2007)
  • Arkiv 4 (17. juli 2007 – 30. oktober 2007)
  • Arkiv 5 (november 2007 – januar 2008)


Hej JGC. Kan jeg få dig til at flytte Kraken (søuhyre) til Kraken? Og så slette Kraken (græsk mytologi), den ser ud til at være baseret på en enkelt kilde, der forveksler Kraken med Charybdis. Skal med det samme indrømme at jeg ikke sidder med et eksemplar af Odysseen, men jeg har ikke kunnet finde Kraken nævnt i græsk mytologi nogen steder. Heller ikke i artiklen en:Kraken. Mvh. --Epistaxis 3. mar 2008, 21:23 (CET)

Jeg er kommet til at gemme Royal Rumble 2004 istedet for at trykke på forhåndsvisning.

Nu har jeg gemt ednu flere gange for at rette op på det. Kan du ikke lave den der infoboks: wrestling event for migRoyal Rumble 2004. Kan du ikke få den til at se ud ligesom på den engelske side?

Hvad gør jeg nu?

m.v.h bruger:Chris Benoit --Tarique 17. mar 2008, 13:32 (CET)

For det første skal du lade være med at overskrive eksisterende indlæg.
Hvis du ønsker at eksperimentere med en artikel, så gem den i en sandkasse - f.eks. Bruger:Chris Benoit/Sandkasse. Der kan du afprøve forskellige ting i fred uden at gemme den blandt de "rigtige" artikler. Hvis du så alligevel gemmer en artikel ude blandt de "rigtige" artikler, så kan du markere den med {{IBrug}}. --|EPO| 17. mar 2008, 13:33 (CET)


Ja, men...[rediger kildetekst]

Kan du ikke lave den for mig, altså "royal rumble tabellen"? Det er gået helt galt.

--Tarique 17. mar 2008, 13:45 (CET)


Hvordan ændrer man en artikels navn?[rediger kildetekst]

Jeg har skrevet to artiklers navne forkert: istedet for "Royal Rumble 2001" hedder den "Royal rumble 2004" og istedet for "Royal Rumble 2005" har jeg skrevet "Royal rumble 2005". Kan du ikke ændrer bogstaverne til stort?

Det ville være en stor hjælp... --Tarique 21. mar 2008, 19:35 (CET)

Hej Tarique. Du skal bruge linket "flyt" - så kan du selv ordne en titelændring. Det kræver dog at artiklen ikke også er oprettet med det rigtige navn - hvis det er tilfældet, skal der en administrator ind over. Se mere på Hjælp:Flytning.
PS: Når du opretter nye indlæg på en diskussionsside, skal det ske i bunden - så er det lettere at følge rækkefølgen af indlæg. -- JGC 21. mar 2008, 19:55 (CET)


Tilladelse?[rediger kildetekst]

Må jeg godt skrive videre på andres artikler, fx. Vince McMahon...?(Skrev Chris Benoit (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Ja - helt bestemt. Det er et fælles projekt - og en af de helt centrale ting på Wikipedia er at alle kan og må rette i (næsten) alle sider. Du skal ikke have tilladelse til at rette i andre artikler - ligesom du heller ikke skal have tilladelse til at oprette artikler selv. Når du retter noget, er det en god ide at benytte overvågningslisten til at holde øje med evt. yderligere rettelser i artiklen. Måske er andre uenige i det du har tilføjet - eller bare i måden det er formuleret på. Så må man prøve at finde en udgave man kan blive enige om. Se evt. Wikipedia:Konsensus.
PS: Undlad at fjerne indhold fra andres diskussionssider - bare tilføj et nyt afsnit hvis du vil spørge om noget nyt, eller svar i det eksisterende afsnit hvis det er en fortsættelse af en igangværende diskussion. -- JGC 22. mar 2008, 00:27 (CET)


Kan du ikke sætte dette billede http://data1.blog.de/media/494/492494_c3dfedcd81_m.jpg ind på Shelton Benjamin ?

--Tarique 23. mar 2008, 14:57 (CET)

Angående endringen i afsnittet om parlamentarisme i artiklen dronningerunde[rediger kildetekst]

Hej

Årsagen til jeg slette denne del i artiklen, er at parlamentarisme ikke har noget med en dronningerunde at gøre. Dronningen peger på en kongelig undersøger ud fra hvad hun(han) vurderer er den bedste kandidat til at danne en regering Dette sker ud fra råd fra de enkelte partier, men ikke ud fra et parlamentarisk grundlag. Dronningerunden sker altid før det nye folketing er samlet.

Parlamentarisme foregår kun i folketingets regi. Dronningen kan udpege en kongelig undersøger, som bagefter viser sig ikke at kunne formå at skape en regering ud fra et parlamentarisk grundlag. (Men dette har for så vidt intet med dronningerunden at gøre)

Jeg skal beklage at min ændring ikke var forklaret, men det er hverken hærværk eller nonsens.

Med venlig hilsen Mikkel Birkedam

se folketingets side om emnet: http://www.folketinget.dk/BAGGRUND/VALG_EFTER_VALGET/VALG_EFTER_VALGET_070.htm


- ikke mindst når du som her sletter oplysninger der ikke er åbenlyst hærværk eller nonsens.

Hvad er grunden til at du slettede afsnittet om negativ parlamentarisme fra Dronningerunde? -- JGC 24. okt 2007, 12:47 (CEST)


Hej, hvornår kommer du tilbage[rediger kildetekst]

Jeg så dit indlæg om dårlig tone,,, men vi må vel svare igen og på den måde opretholde den gode tone Zilotte 15. jun 2008, 23:15 (CEST)

Hej Zilotte - det er ikke på grund af tonen at jeg holder pause i øjeblikket; jeg har skiftet arbejde og mistet noget af den energi der skal til for at bidrage herinde. Jeg håber at finde tid og lyst igen senere, men lige nu kigger jeg bare forbi en gang imellem. mvh Jens --JGC 16. jun 2008, 00:07 (CEST)

Der er tydeligt at du har kloget dig med hensyn til Gorm Lokdams artikel i 2. dec 2007 om Sophiendal, du siger han ikke holder loven om ophavsret. "Stop Venligst. Du må ikke kopiere andres materiale ind på Wikikpedia Sophiendalmaterialet er klart underlagt Ophavsret"

mvh Alexander (Skrev Alexnder w (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Alexander - hvad vil du sige med din kommentar? Ophavsretten skal respekteres - ikke mindst på et site som Wikipedia, hvor hvem som helst kan bidrage. Gorm Lokdams tilføjelser til Sophiendal primo december 2007 var en åbenlys kopi af materiale fra www.slotshotel.dk, hvad både jeg og Bruger:Nico påpegede. --JGC 13. jul 2008, 13:17 (CEST)


Musikalitet[rediger kildetekst]

Kunne jeg få dig til at tjekke Musikalitet, som jeg har lavet især på basis af svensk wiki? --Villy Fink Isaksen 21. jul 2008, 16:31 (CEST)

Invitation to work more often on the Danish MediaWiki localisation[rediger kildetekst]

Hi JGC. I see that you have contributed to the Danish MediaWiki localisation at Betawiki: in the past, or at least have indicated that you would like to. As the Danish localisation is still not that well maintained, I would like to invite you to visit Betawiki more often, so that you and the other translators for Danish can work to a more complete localisation for your language. Hope to see your edits soon! Siebrand 16. nov 2008, 01:18 (CET)

Sammenklappelig liste uden billede[rediger kildetekst]

Hej! Du bruger på en af dine brugersider/sandkasser {{sammenklappelig liste uden billede}} (se evt http://da.wikipedia.org/wiki/Speciel:Hvad_linker_hertil/Skabelon:Sammenklappelig_liste_uden_billede). Det ville være verdensklasse hvis du kunne udfase brugen af denne, da alle andre forekomster af den er blevet konverteret til {{navboks}}. Jeg skal gerne gøre det for dig. Mvh --Hockeyindustrien 3. jan 2009, 21:03 (CET)

Kan se at Lhademmor har været der - tak for hjælpen. -- JGC 7. jan 2009, 01:41 (CET)

Inaktivitet[rediger kildetekst]

{{inaktiv administrator|[[Bruger:Christian Giersing|Christian Giersing]] ([[Brugerdiskussion:Christian Giersing|diskussion]] • [[Speciel:Contributions/Christian Giersing|bidrag]] • [[Speciel:E-Mail/Christian Giersing|e-mail]]) 7. apr 2009, 17:17 (CEST)}}

Der er besluttet nye tidsfrister på Wikipedia:Landsbybrønden/Inaktive_administratorers_rettigheder#Forslag_om_at_bytte_om_på_tidsfristerne. Jeg har derfor streget ovenstående skabelon. --MGA73 1. jun 2009, 23:01 (CEST)

Bandlysningsafstemning[rediger kildetekst]

Hej JGC.

Du er listet som aktiv administrator, og jeg henviser derfor til [1].

Med venlig hilsen, --Hockeyindustrien 3. okt 2009, 22:36 (CEST)

Administratorkonto uden aktivitet[rediger kildetekst]

Administratorkonto uden aktivitet
Der er ikke foretaget nogle redigeringer fra denne administratorkonto inden for 180 dage. Du bedes derfor foretage en tilkendegivelse af, hvorvidt du fortsat ønsker at støtte den danske Wikipedia, alternativt anmode om at få frataget administratorstatus.
Oversigt over administratorers sidste redigeringerOversigt over hvornår admin-værktøjer sidst har været anvendt
--Henrik (heb) 10. jan 2011, 15:42 (CET)

Inaktivitet[rediger kildetekst]

Hej. Det er nu besluttet ved afstemning, at administratorer, der har været inaktive i 180 dage vil kunne fratages administratorstatus, når en besked gives på disses diskussionsside, og de efter denne ikke har foretaget redigeringer inden for 30 dage. Den overstående besked ligner denne, men det er først nu, at reglerne er blevet vedtaget.

Administratorkonto uden aktivitet
Der er ikke foretaget nogen redigeringer fra denne administratorkonto i de sidste 180 dage. Du bedes derfor foretage en tilkendegivelse af, hvorvidt du fortsat ønsker at støtte den danske Wikipedia. Hvis du inden for 30 dage ikke foretager en redigering, vil din administratorstatus blive frataget jf. Wikipedia:Afstemninger/Inaktive administratorer 2. Alternativt kan du selv anmode om at få frataget administratorstatus.

You haven't contributed to Wikipedia in over 180 days. If you don't make at least one contribution within the next 30 days (from when this template was put on your talkpage), your sysop-rights will be revoked. It is the result of this vote.


Oversigt over hvornår admin-værktøjer sidst har været anvendt

Med venlig hilsen, Masz 3. jul 2011, 10:17 (CEST)

Fratagelse af sysop-bit[rediger kildetekst]

Fratagelse af administratorstatus
Du har i en periode på 30 dage siden indsættelsen af skabelonen herover ikke bidraget til Wikipedia. Der vil blive oprettet en anmodning på Meta om fratagelsen af din administratorstatus jf. Wikipedia:Administratorer/Fratagelse af rettigheder. Med venlig hilsen Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 7. aug 2011, 18:13 (CEST)