Brugerdiskussion:Jan Krymmel~dawiki

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej Jan og velkommen til Wikipedia, vi er glade for du vil være med her.

Der er dog en lille ting vi er nødt til at være meget påpasselige med. Det er spørgsmålet om ophavsret. BrianHansen har opdaget at teksten på siden om Sirius-patruljen er en kopi fra http://www.sok.dk/flaaden/mynd/sirius.htm hvor der meget tydeligt nederst står at SOK har copyright. Hvis du har en tilladelse til at kopiere fra deres side er det selvfølgelig i orden, i så fald må du meget gerne sætte den på vores side med kilder. Hvis ikke du har en tilladelse, så vil jeg foreslå du skriver de par linjer helt om med egne ord, bare så vi er helt på den sikre side.

--Christian List 24. feb 2004 kl. 16:32 (CET)

Hej Jeg har ikke en tilladelse, da jeg er ansat i søværnet tænkte jeg ikke over det men brugte bare tekststumpen. Jeg har nu rettet på teksten så det skule være i orden. Og jeg vil snarest kigge på en anden artikkel som kan have samme problem (har dog selv lavet hjemmesiden, da jeg var på pågældende tjenestested). Jeg søger snarligst om tilladelse de pågældende sider, da jeg synes der er mange gode informationer der bør flyttes over i wikipedia.

--Jan Krümmel 24 FEB 20:00

Det lyder godt, jeg er helt enig i at der er mange gode oplysninger der som vi kan have glæde af. Så lad os endelig vide resultatet, hvad enten du får en tilladelse eller ej.

Et lille tip: Når du underskriver, så brug den lille knap der hedder din signatur med tidsstempel, så kommer din signatur til at se ud ligesom min. (de fire tilder konverteres til signaturen når du trykker på gem side).

--Christian List 24. feb 2004 kl. 20:12 (CET)


Forhåndsvisning[rediger kildetekst]

Hejsa!

Det ser ud som om du godt kan bruge en påmindelse: Forhåndsvisningsknappen er din ven, og den kan godt lide at blive klikket på. :-) --Palnatoke 14. jul 2006 kl. 14:49 (CEST)

Ja, det er rigtigt :-) - vil prøve at bruge den mere end jeg gør.

Hvorfor brugerdiskussion her?[rediger kildetekst]

Hej,

Din brugerdiskussion ligger for en bruger, der ikke eksisterer. Det forstår jeg ikke helt. Du er logget ind som Bruger:Jan krymmel, men har flyttet diskussionen over til Bruger:Jan Krymmel, og denne bruger findes slet ikke, men Jan krymmel gør. Har du flyttet forkert eller hvordan skal det tolkes? --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 8. aug 2006 kl. 12:47 (CEST)

Jeg kan ikke helt huske hvad der er sket, men jeg prøvede vist at få ændret min bruger til Jan Krymmel i stedet for Jan krymmel, så jeg havde samme bruger alle steder på wiki. --Jan Krümmel 27. jan 2007 kl. 20:44 (CET)

Hvad med at anmode om navneændring? Læs mere på Wikipedia:Anmodning om ændring af brugernavn. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 27. jan 2007 kl. 20:51 (CET)

Tak for tippet, det er hermed gjort. --Jan Krümmel 28. jan 2007 kl. 00:53 (CET)

Dit brugernavn er nu ændret. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 29. jan 2007 kl. 16:12 (CET)

Tak for det --Jan Krümmel 30. jan 2007 kl. 08:42 (CET)

Førstehjælp[rediger kildetekst]

Jeg så, at du fik tilføjet en del punkter til artiklen Førstehjælp. Jeg syntes dog det var noget rodet sat op og gik i gang med en større behandling af artiklen. Nu vil jeg så dels bede dig kigge den igennem og rette lidt til, hvor du finder det nødvendigt.

Der var et par punkter jeg ikke helt kunne få skrevet. Dels har man nu ændret rytmen til 30/2. Men jeg kan ikke huske hvor lang tid det er man skal bruge på det. Derudover kan jeg altså simpelthen ikke beskrive aflåst sideleje i ord. Der skal nok et billede til.

Slutteligt et par ord om din Billede:LivreddendeFørstehjælp.png: For det første skal personen vel ikke i aflåst sideleje, hvis han mier ved bevidsthed ? :P Derudover skal du nok også skrive, at man skal yde både kunstigt åndedræt og hjertemassage. Ellers en fin illustration, som kan være ret anvendelig i artiklen. --|EPO| 20. aug 2006 kl. 18:59 (CEST)

Jeg ser du har sat billedet ind i artiklen igen. Jeg bryder g ikke om at have det med i artikler i sin nuværende form. Særligt det, at diagrammet viser, at personer ved bevidsthed skal i aflåst sideleje er altså ikke godt. Du bør lægge en en ny version op, der er mere anvendelig. --|EPO| 31. aug 2006 kl. 22:05 (CEST)

Hej Jan. Bare for en god ordens skyld, så vil jeg gerne høre, om det er dig, der har designet mærket og dermed har rettigheden til billedet, eller om du "blot" har taget et billede af mærket. Den drabelige skabelon på billedet er blot valgt af nemhedshensyn, idet billedet så automatisk kommer i den rette kategori og dermed er lettere at huske (se evt. Wikipedia:Procedure for billeder med tvivlsom licens.). --MGA73 23. jan 2009, 11:53 (CET)

Jeg har taget et billede af vores gruppes mærke, det er vores. Vi har, så vidt jeg husker, selv designet mærket - men jeg vil da undersøge det nærmere. Jan Krümmel 23. jan 2009, 13:32 (CET)

Tak :-) Første skridt er at sikre sig, at gruppen har retten til designet. Næste skridt er at sikre, at uploaderen (dig) har gruppens tilladelse til at lægge billedet op. Det kan fx være, hvis du er formand i gruppen og dermed kan tegne på gruppens vegne. Endelig skal du (I) være bevidst om konsekvenserne af at lægge mærket på Wikipedia (så andre kan bruge det). --MGA73 23. jan 2009, 15:41 (CET)

Vores formand har givet tilladelse til at billedet af mærket bruges her, han siger også at det er gruppen der har rettigheden til mærket. Jan Krümmel 5. feb 2009, 08:58 (CET)

Peter Wessel Gruppe[rediger kildetekst]

Hej Jan!

Ovenfor skriver du at du er med i Peter Wessel Gruppe. På gruppens hjemmeside fremgår det, at du er tropsleder. Dermed bør du meget alvorligt overveje, om ikke du er for {{tæt på}} gruppen til at skrive om den. --Palnatoke 28. jan 2009, 06:48 (CET)

Det har jeg overvejet, og det er sådan at normalt vil der ikke blive skrevet noget, hvis ikke én i foreningen gør noget, det har jeg så valgt at gøre, jeg gør også alt for at det skal blive en saglig artikel og ikke en reklame, det er nemlig ikke det jeg er ude efter. Jan Krümmel 29. jan 2009, 13:28 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen kilde, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum 14 dage, hvis ikke du angiver kilden.

Med venlig hilsen Christian Giersing (Skriv til mig her...) 24. feb 2009, 17:28 (CET)

Blå Sommer[rediger kildetekst]

Hej Jan. Uden at sige for meget, vil jeg bare lige spørge dig om du skal med på Blå Sommer med Peter Wessel Gruppe? Så ville der nemlig være et ret sjovt sammentræf! --Anigif 22. jun 2009, 13:28 (CEST)

Det skal jeg --Jan Krümmel 28. jun 2009, 10:48 (CEST)

Fedt nok :P Vi skal åbenbart ligge i samme klynge :) --Anigif 28. jun 2009, 11:58 (CEST)

Din konto vil blive omdøbt[rediger kildetekst]

17. mar 2015, 23:40 (CET)

19. apr 2015, 05:29 (CEST)