Brugerdiskussion:Jeppesn

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

jeppesn Jeg hedder Jeppe Stig Nielsen. Min hjemmeside (gammel!) er http://jeppesn.dk/

Velkommen![rediger kildetekst]

Hej Jeppe. Du har vist ikke fået nogen officiel velkomst, so here goes:

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

--Troels Nybo 4. aug 2005 kl. 15:53 (CEST)

Omkring wikisource[rediger kildetekst]

Hej Jeppesn. Du har lavet en række linkfiks i forhold til henvisninger til wikisource, som fx i Immanuel Kant. Det er fint nok forløbigt, da de gamle links ser ud til at være forkerte. Men jeg ved ikke om du ved det: Det mest korrekte ville dog være at indsætte {{Wikisource|side_i_Wikisource}}-skabelonen som jeg har gjort det i Thomas Hobbes, og slette "eksterne henvisninger"-overskriften eller andet. Mvh. --Anjoe (Anders) 3. okt 2005 kl. 11:25 (CEST)

Det er egentlig rigtigt nok. Jeg startede bare med i det mindste at få linksene til at virke (de var næsten alle defekte), men skabelonen er selvfølgelig smartere. I øvrigt rettede jeg også lidt i selve skabelonen. Man skal være opmærksom på at det er nødvendigt at starte med sprogkode i argumentet i skabelonen hvis det ikke er dansk Wikisource, altså fx {{Wikisource|fr:René Descartes}}. --JeppeSN 5. okt 2005 kl. 11:44 (CEST)

Fysikportal[rediger kildetekst]

Hej Jeppe, jeg fornemmer lidt ud fra de artikler, som du forfatter rundt omkring, at du er ganske interesseret i fysikkens verden. Derfor ville jeg henlede din opmærksomhed på mit nystartede projekt - nemlig en komplet fysikportal, der i første omgang skal identificere, hvilke emner, der bør beskrives, samt hvordan det hele skal struktureres. Hvis du er interesseret kunne det være fedt at få noget ekstra hjælp til det. Min primære interesse i projektet er til dels, at jeg er ingeniørstuderende (godt nok ikke inden for klassisk fysik), samt at jeg er ganske interesseret i Wikipedia og mulighederne heri. --Morten Barklund 6. okt 2005 kl. 17:20 (CEST)

Så har jeg fået kigget (ret hurtigt) på den fysikportal du linker til, og jeg synes det ser flot ud! Mange af de skabeloner mv. som du har lavet, kan umiddelbart indsættes. Så gå endelig i gang. Der kan jo altid rettes detaljer efterfølgende. Må jeg rette på din side (Bruger:Barklund/Fysikportal), eller hvordan skal jeg forholde mig hvis jeg vil tilføje eller ændre noget? (Min baggrund er cand.scient. i matematik og fysik (bifag) og undervisningserfaring.) --JeppeSN 10. okt 2005 kl. 17:16 (CEST)
Meget af arbejdet er indtil videre bare at få overblik. Jeg har nu også arbejdet lidt på den mere bureaukratiske og strukturelle side af tingene og tilføjet ideer til kategori-struktur og den slags, så man kan lave artiklerne i de rigtige kategorier med det samme. Det næste store arbejde handler om, at identificere hvilke emner, der primært hører til inden for de enkelte teorier/områder. Derefter kommer, at rent faktisk begynde at implementere hele moletjavsen på fornuftig vis – puha!
Mht. at rette direkte i siden, så er du velkommen - jeg har blot puttet {{IBrug}} ind for at der ikke skulle blive rettet uhæmmet i den af hvem som helst.
Og sidst men ikke mindst havde jeg overvejet at flytte projektet over under Wikipedia:Fysikportal og holde tilhørende diskussioner deromkring – hvis det skal være delt mellem flere personer, så er det nok mest logisk at diskutere det åbent der. Man kunne også begynde at opstille overordnede mål, del-mål (milestones), ansvarsfordelinger med videre, hvis der rent faktisk blev interesse for det. :)
--Morten Barklund 11. okt 2005 kl. 15:58 (CEST)

Fair use[rediger kildetekst]

Hej Jeppe,

fair use er ikke et begreb i dansk lovgivning, så det er nok ikke smart at lægge nye billeder op under denne licens. --Twid 14. nov 2005 kl. 23:37 (CET)

Jeg syntes ligesom det var uretfærdigt at et enkelt parti ikke havde noget logo i tabellen på Folketingsvalg 2005. Måske skulle jeg i stedet have slettet samtlige logoer for partier da disse næppe er »fri information«? Hvad bør man/jeg gøre? --JeppeSN 14. nov 2005 kl. 23:42 (CET)
Man bør tale med deres logo-ansvarlige og få en tilladelse. --Palnatoke 14. nov 2005 kl. 23:44 (CET)
For de andre logoer på den samme side (Folketingsvalg 2005) gælder at der ikke er angivet nogen licens. Der er sikkert ikke truffet aftaler med deres logoansvarlige. Hvis der var, skulle dette vel anføres, eller hvad? Bør vi så slette alle logo fra Folketingsvalg 2005 (samt fra Wikipedia overhovedet)? --JeppeSN 14. nov 2005 kl. 23:54 (CET)
Ja, de bør slettes jf. Wikipedia:Landsbybrønden/Billeder#Ufri_billedlicens.--Heelgrasper 15. nov 2005 kl. 11:03 (CET)

Kære Jeppe Jeg er ikke helt klar over, om dette er det rette forum for et svar, men ... Jeg ville blot sige tak for bemærkningen. --Olejasz 1. dec 2005 kl. 15:24 (CET)

Det mest almindelige er at svare på samme side som henvendelsen. I dit tilfælde kunne du altså have svaret på din egen Bruger_diskussion:Olejasz#Fletydig-artikel-format. Men det er også o.k. at svare på den andens side. Hvis man gør det sidste, er man i hvert fald helt sikkert på at svaret bliver set. /JeppeSN 1. dec 2005 kl. 15:56 (CET)

Beskrivelsesfeltet[rediger kildetekst]

Hej Jeppe! Du har været i gang med stjernebillederne, ser jeg. Det havde været en nyttig ting at skrive noget om det i beskrivelsesfeltet. :) --Palnatoke 9. feb 2006 kl. 06:16 (CET)

Måske er jeg ved at udvikle en dårlig vane med ikke at bruge beskrivelsesfeltet. Jeg skal prøve at forbedre mig! /JeppeSN 9. feb 2006 kl. 16:37 (CET)

Billede:Logo pol minoritetspartiet.png[rediger kildetekst]

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 03:19 (CET)

Harj Jeppe[rediger kildetekst]

Mindes du en blaster med initialerne S. Nudisten? Længe siden... /Tim