Brugerdiskussion:Jhugsted

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Jeg har et par gange søgt info på wikipedia, men er ikke en så god bruger som jeg kunne være. Imidlertid overvejer jeg at skrive et projekt om internettets muligheder for at danne flade og åbne netværk. Hvordan disse fungerer, faldgruber o.lign. Min case bliver wikipedia og måske andet, hvis der er plads. Det er et led i en opgave under ledelsesfilosofi hvor jeg skriver indenfor organisationsteori. Litteraturforslag, holdninger og erfaringer modtages meget gerne. Jeg vil selvfølgelig lægge opgaven ud når den er færdig, såfremt det er et ønske og jeg er tilfreds med den.

Mvh. Julie

Lille hilsen[redigér wikikode]

Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Jhugsted! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA.jpg

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Arne (Amjaabc) (diskussion) 21. aug 2017, 13:57 (CEST)

Hej Julie. Du får lige en velkomst, selv om det er over ti år siden, du oprettede dig som bruger, for jeg kan se, at du nærmest ikke har været aktiv bidragyder i perioden indtil i dag.

Det er en ordentlig opdatering, du har lavet på Powersolo; desværre så fik du slettet indledningen og den oversigtsboks, der var øverst til venstre. Var det med vilje? Ellers kan jeg hjælpe dig med at finde det igen. Hvis det var med vilje, at du slettede det, så er jeg mere ked af det, for den tekst, der stod der før din seneste rettelse (og som jeg rettede lidt i tidligere i dag), fungerede faktisk som en udmærket introduktion til gruppen. Nu mangler der den introduktion. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 21. aug 2017, 13:57 (CEST)

Ved nærmere eftersyn kan jeg se, at indledningen jo faktisk bare var den linje. Men det ville være fint at udvide den lidt, så indledningen kunne være med til at give et overblik. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 21. aug 2017, 13:59 (CEST)