Brugerdiskussion:Jimmi Agerskov

  Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
  Gtk-dialog-info.svg   Hjertelig velkommen til den danske Wikipedia, Jimmi Agerskov!

  Jeg håber, at du vil trives her. Begynd gerne med at gennemgå vores guide, som er en hurtig og nem måde at blive introduceret til de vigtigste ting på Wikipedia.

  Du kan også læse om tips til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at redigere, og de mest almindelige begynderfejl. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer i gang, kan du gennemse de oftest stillede spørgsmål om Wikipedia samt nybegynderforummet. Hvis du har andre spørgsmål, så kan du spørge på Landsbybrønden.

  Fem ting at tænke på:

  • Vær dristig! Den væsentligste fejl, som nybegyndere begår, er slet ikke at skrive. Skriv! Hvis du begår sproglige fejl eller glemmer nogle ting, vil andre rette den slags til efterhånden. En stor hjælp er at bruge forhåndsvisning til at se, hvordan dine ændringer kommer til at se ud, inden du gemmer dem, og du kan også lege i "sandkassen" inden du går i kast med de rigtige artikler. Husk blot, at du aldrig må kopiere andre steder fra, med mindre det er frit indhold. Prøv desuden altid at skrive fra et neutralt synspunkt og beskriv dine redigeringer.
  • Kig dig omkring! Se bl.a. skribentforsiden - der findes flere nyttige links.
  • Læs og lær! Fortsæt gerne med at læse om god opførsel på Wikipedia, hvordan du uploader billeder og stilmanualen.
  • Stil spørgsmål! De erfarne brugere hjælper gerne på nybegynderforummet hvis du har brug for hjælp! Du kan også få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe. En god metode er også at efterligne – se hvordan andre artikler er lavet (kig blandt andet blandt vores pt bedste artikler) og brug nogle af de samme redskaber.
  • Signér! Når du skriver indlæg på diskussionssider (som denne), så husk at signére det du skriver. Dette gør du nemmest ved at klikke på "signér"-knappen Wiki-edit-signatur.PNG eller selv skrive fire tilder (~~~~). Du skal ikke signere bidrag til artikler.

  Endnu en gang - velkommen til!

  Med venlig hilsen --Fredelige 25. mar 2008, 12:55 (CET)


  Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
  Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl.

  Hilsen --Fredelige 26. mar 2008, 10:26 (CET)

  Når du gendanner efter hærværk[rediger kildetekst]

  Super at du følger med i hvad andre går og laver, så bliv endelig ved med det. Her på Wikipedia skal vi bl.a. antage god tro og forsøge at være venlige, så selvom folk laver ting vi opfatter som hærværk, så synes jeg, at den første besked på deres side bør være velkommen. Det kunne jo være, at de ikke vidste hvordan man gør. Afhængigt af situationen kan man jo godt sætte flere skabeloner på, hvis man ikke synes at et almindeligt velkommen er nok. --MGA73 20. sep 2008, 11:27 (CEST)

  Selvfølgelig skal de have en velkommen første gang de skrive, og skulle da også mene at jeg bruger test1 hvis de ikke har en velkommen, og har lavet noget hærværk. Ser det bare på den måde hvis en bruger ikke er logget ind, og laver hærværk, synes jeg bare ikke det skal have en velkommen. JimmiAgerskov 20. sep 2008, 11:41 (CEST)

  Der er selvfølgelig forskel på hærværk. Dem, der tømmer 5 sider i løbet af 1 minut er næppe i god tro. Men dem, der skriver hej eller opretter sig selv under et årstal de ved måske ikke bedre. Det koster ikke mange sekunder at sætte velkommenIP eller test1 på. Jeg har i ævrigt set at du ofte sætter en velkomst på - det var kun fordi jeg faldt over en uden. --MGA73 20. sep 2008, 12:37 (CEST)
  Skal da prøve så vidt som muligt at give dem en velkomst før jeg begynder at "skælde ud". Men du skal have tak for kritikken, gør jo kun vi bliver bedre til det vi laver. JimmiAgerskov 20. sep 2008, 12:53 (CEST)
  Super og du er velkommen til at give gode råd den anden vej :-D --MGA73 20. sep 2008, 13:01 (CEST)

  Dejligt at se, at du stadig holder øje med nye indlæg. Du må meget gerne huske at skrive på brugernes side, når du gendanner. Du skriver til mange/de fleste, men et kig på din liste over bidrag afslører lidt røde diskussionssider ;-) Jeg har lige skrevet til den seneste. --MGA73 12. okt 2008, 23:46 (CEST)

  Som du selv nævner gør jeg det også for det meste, men skal da nok være mere opmærksom på det. --JimmiAgerskov 13. okt 2008, 11:36 (CEST)

  Velkommen til WikiProjekt TV-serier![rediger kildetekst]

  Hej Jimmi.

  Kan se du har tilmeldt dig WikiProjekt Tv-serier, og jeg vil i den forbindelse bare lige byde dig velkommen. :) Desværre er der lidt stilstand for tiden, men håber på at kunne komme igang igen snarest. Lige for tiden er der et andet projekt igang nemlig AA-TaskForce Spillekonsoller (7. generation), som jeg rigtig godt kunne bruge noget hjælp til hvis du er interreseret i sådan noget.--Chrallle 3. okt 2008, 18:21 (CEST)

  Jo tak. Har desværre ikke den helt store interesse inden for spil mere, men jeg kan da godt hjælpe til i ny og næ, hvis jeg altså får lidt tid til det. --JimmiAgerskov 4. okt 2008, 14:44 (CEST)

  Hejmor[rediger kildetekst]

  Du har sat {{hejmor}} på Basketballstjerner. Tror du, at det er en af de 2 nævnte, der har skrevet artiklen? :-D --MGA73 5. okt 2008, 21:08 (CEST)

  Så godt jeg havde sat en forkert skabelon på, og da jeg ledte efter den rigtige, blev jeg lige forstyret, så jeg undskylder. --JimmiAgerskov 5. okt 2008, 21:25 (CEST)
  Hehe. Du skal slet ikke undskylde. Jeg kunne bare ikke dy mig :-) Vi laver jo alle fejl - din er heldigvis slettet nu. Jeg kom til at ødelægge en hel kategori forleden :-) --MGA73 5. okt 2008, 21:30 (CEST)
  En hel kategori er måske lidt værre end min fejl skabelon, men det er da heldigt der er andre til at rette ens fejl :). --JimmiAgerskov 5. okt 2008, 21:34 (CEST)
  Jeg havde skam også røde øre. Palnatoke var bare mere taktfuld end jeg var, for han drillede ikke med det. I øvrigt dejligt at se, at du tjekker og retter så mange bidrag. Godt arbejde! --MGA73 5. okt 2008, 21:37 (CEST)
  Haha. Vi skal jo have lidt sjov med det vi laver. Må vel næsten også hellere sige i lige måde :D. --JimmiAgerskov 5. okt 2008, 21:44 (CEST)

  WikiProjekt Tv-serier[rediger kildetekst]

  Projektet har desværre stået lidt stille i en længere periode, men jeg vil nu prøve at få lidt gang i det igen. Jeg skriver da jeg kan se du har meldt dig til projektet, og vil derfor høre om du stadig er interesseret, eller hvordan din status i forhold til projektet er. Vil derfor blive henrykt, hvis du vil være så venlig at tilkendegive din status på projektsiden, så vi i det nye år kan få arbejdet med en masse tv-serie artikler.

  Med venlig hilsen, og håb på lidt fut i projektet igen --Chrallle 31. dec 2008, 02:31 (CET)

  Har desværre lagt Wikipedia lidt på hylden, og mit projekt er derfor inaktiv, hvilket jeg også står som inde på siden. Men hvis jeg engang skulle starte op igen, skal jeg nok holde mig opdateret inde på projektsiden.

  --Jimmi Agerskov 5. jan 2009, 09:57 (CET)

  Patroller - gør dig mere umage[rediger kildetekst]

  Hej Jimmi. Jeg vil lige give dig lidt hint vedr. patrollering af artikler. Det gælder ikke om at fjerne de røde "flag" i en rasende fart. I går lagde jeg mærke til, at du i løbet af meget kort tid havde patruljeret ufatteligt (næsten overnaturligt) mange artikler. I mens jeg selv havde søgt på og afmærket 5 ændringer, nåede du over 50. Du nåede også at afmærke nogle artikler som jeg var ved at rette, da ændringerne ikke var korrekte. I dag skete det så igen. Da der blev ændret i artiklen om Nikolaj Steen, var det Nikolaj selv der redigerede. Han fjernede eks. {{km}} og lavede en lille smule POV. Se her Den ændring må du aldrig vinke af.

  Jeg vil anbefale at du gør dig mere umage med arbejdet, og lader de enkelte ændringer tage den tid de behøver med søgning på nettet o.s.v. Hvis der er nogle ændringer du er i tvivl om, eller ikke er 110% sikker på, skal du bare lade dem stå. Så skal der nok komme en anden forbi og kigge på det. Her gælder kvalitet og ikke kvantitet. Fortsat god arbejdslyst fra --Pusleogpixi 4. sep 2009, 18:55 (CEST)

  Hej Pusleogpixi, kan godt se hvad du mener i det viste tilfælde. Er nok lidt for hurtig, når det kommer til patruljering, hvilket gør jeg har nogle missere. Men jeg skal prøve at gøre mig mere umage, næste gang jeg sætter mig til at patruljere på wikipedia. --Jimmi Agerskov 6. sep 2009, 14:59 (CEST)