Brugerdiskussion:Kezze

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjertelig velkommen til den danske Wikipedia, Kezze!
Jeg håber, at du vil trives her. Begynd gerne med at gennemgå vores guide, som er en hurtig og nem måde at blive introduceret til de vigtigste ting på Wikipedia.

Du kan også læse om tips til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at redigere (se også den ultrakorte redigeringsvejledning), og de mest almindelige begynderfejl. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer i gang, kan du gennemse de oftest stillede spørgsmål om Wikipedia samt nybegynderforummet. Hvis du har andre spørgsmål, så kan du spørge på Landsbybrønden.

Fem ting at tænke på:

  • Vær dristig! Den væsentligste fejl, som nybegyndere begår, er slet ikke at skrive. Skriv! Hvis du begår sproglige fejl eller glemmer nogle ting, vil andre rette den slags til efterhånden. En stor hjælp er at bruge forhåndsvisning til at se, hvordan dine ændringer kommer til at se ud, inden du gemmer dem, og du kan også lege i "sandkassen" inden du går i kast med de rigtige artikler. Husk blot, at du aldrig må kopiere andre steder fra, med mindre det er frit indhold. Prøv desuden altid at skrive fra et neutralt synspunkt og beskriv dine redigeringer.
  • Kig dig omkring! Se bl.a. skribentforsiden - der findes flere nyttige links.
  • Læs og lær! Fortsæt gerne med at læse om god opførsel på Wikipedia, hvordan du uploader billeder og stilmanualen.
  • Stil spørgsmål! De erfarne brugere hjælper gerne på nybegynderforummet hvis du har brug for hjælp! Du kan også få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe. En god metode er også at efterligne – se hvordan andre artikler er lavet (kig blandt andet blandt vores pt bedste artikler) og brug nogle af de samme redskaber.
  • Signér! Når du skriver indlæg på diskussionssider (som denne), så husk at signére det du skriver. Dette gør du nemmest ved at klikke på "signér"-knappen eller selv skrive fire tilder (~~~~). Du skal ikke signere bidrag til artikler.

Endnu en gang - velkommen til!

Med venlig hilsen PhoenixV 25. maj 2007 kl. 18:27 (CEST)
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter nye artikler, så husk at kategorisere dem. Du skal altså finde eller oprette en eller flere kategorier, som de pågældende artikler passer ind under.

--PhoenixV 25. maj 2007 kl. 18:27 (CEST)

Tømning af side[rediger kildetekst]

Du har fjernet indholdet fra Wikipedia:Sider der bør slettes/Royal Ungdom‎. Normalt tømmer man ikke sider. De skal enten slettes eller arkiveres så man kan se, hvad der er drøftet og hvorfor. --MGA73 16. sep 2008, 11:16 (CEST)

Autopatrol[rediger kildetekst]

Hej Kezze, Du har nu knyttet Autopatrol til din brugerkonto. --Pugilist 8. okt 2009, 09:52 (CEST)

Jeg kan se, du har sat {{bruger patroller}} på brugersiden. Du er imidlertid ikke blevet patroller, men autopatrol. En patroller er en bruger, der kan markere andres bidrag som patruljerede, hvilket du ikke kan som autopatrol. Du kan læse om patrollerfunktionen på denne side og om autopatrol på denne side. Du må gerne spørge, hvis du har nogle spørgsmål.
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 9. okt 2009, 21:53 (CEST)
Det var jeg ikke opmærksom på på daværende tidspunkt. Tak for rettelsen. --Kristian Risager Larsen 5. jan 2010, 15:33 (CET)

Hej Kezze. Du bør lige passe på med redigeringer som denne, hvor du, uden at skrive det, ændrer kommentarers layout. Ikke fordi det er så skrækkeligt, men du risikerer at nogle brugere bliver sure. Jeg har lige rettet layoutændringen tilbage, og som du kan se, har MediaWiki automatisk rettet din kommentars layout, fordi punktopstillingen er gal. Den må du vist selv rette :-) --Masz 5. jan 2010, 13:47 (CET)

Okay - jeg tilføjede punktopstillingen for at strukturere debattenn. Strukturen fejlede først da du rettede tilbage :-) - jeg fixer ved min næste opdatering. --Kristian Risager Larsen 5. jan 2010, 15:33 (CET)
Der mangler dokumentation for tilladelsen til at bruge filen Fil:Youth for Understanding Danmark.jpg!

Tak fordi du uploader til Wikipedia - vi er glade for at få frie filer.
Der er angivet rettighedshaveren og/eller kilde, men der er ikke dokumentation for at fotografen/rettighedshaven er enig i, at billedet kan frigives under den angivne licens.
Angiv venligst dokumentation for tilladelsen ved at angive et link til en side, der eksplicit tillader brugen af filen på en måde, der er i overensstemmelse med licensbetingelserne eller ved at indsende en tilladelse til info-dawikipedia.org. Hvis der er sendt en tilladelse, så ret skabelonen på den pågældende fils side til {{OTRS}}.

Hvis der ikke sker afklaring inden en uge slettes den.

Se også Wikipedia:Procedure for billeder med tvivlsom licens.

--MGA73 10. apr 2011, 12:07 (CEST)

Hej igen. Det jeg mente var, at Youth for Understanding har ophavsretten til logoet uanset at du har taget billedet. Så vi ville gerne have en mail fra Youth for Understanding der bekræfter licensen. Kan du fikse det? --MGA73 19. apr 2011, 17:43 (CEST)

hvordan kan den video bevise de?[rediger kildetekst]

Du genindsatte et link til en youtube i artiklen om ondskabens hotel til påstanden om at citatet i vodne er meget berømt. jeg kan umiddelbard ikke se hvordan en video der viser klippet understøtter at de skulle være meget berømt.

Trade 18. jun 2011, 17:00 (CEST)

Intet indhold[rediger kildetekst]

Hej. Du skal ikke oprette en artikel kun bestående af kategorier. Derfor er de alle blevet slettet igen. Du skal indsætte tekst og kilder jvf. stilmanualen før de er noget værd. Mvh. --Pixi Uno 19. sep 2011, 15:32 (CEST)

Jeg er enig, men jeg ville bare påbegynde artiklerne, før jeg selv begyndte at skrive... --Mvh Kristian 19. sep 2011, 15:47 (CEST)