Brugerdiskussion:Kirkgaard

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

dummy edits kan ikke laves på en ikke-eksisterende artikel.

Kort over Aalborg[redigér wikikode]

Med din baggrund i OpenStreetMap projektet er du vist selvskreven til at deltage i Wikipedia:WikiProjekt Kom til kort. Kort i wikipediaartikler bliver diskuteret her. I diskussionen er behovet for mere præcise kort over danske byer blevet nævnt, og specielt er et kort over Aalborg/Nørresundby ønsket. Så hvis du kan få tid, vil din hjælp være påskønnet. mvh Per (PerV) (diskussion) 14. jul 2016, 14:55 (CEST)

Lille Tip[redigér wikikode]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Det hører med til god skik på Wikipedia at underskrive sine beskederdiskussionssiderne, da det hjælper andre med at forstå, hvordan en diskussion har udviklet sig. For at underskrive et indlæg automatisk skal man blot klikke på signaturknappen ovenover redigeringsfeltet:
Enten eller

Alternativt kan man tilføje fire tilder (~~~~) i slutningen af indlæg. På forhånd tak, Zoizit (diskussion) 15. jul 2016, 18:49 (CEST)
Takker, havde opdaget den manglede, sad og tilføjede mens du også redigerede.--Kirkgaard (diskussion) 15. jul 2016, 18:56 (CEST)

Kort over Aalborg, igen[redigér wikikode]

Du kan se her, at dit kort over Aalborg er kommet i brug. ;) Tak for hjælpen. mvh Per (PerV) (diskussion) 15. jul 2016, 21:45 (CEST)

En stribe kort - pls[redigér wikikode]

Hej Mikkel

Kan du lave to kort over Malmø, ala dem over Aalborg. Det ene skal dække ca. samme område som Fil:Karta malmo.jpg, det andet skal dække området inden for/lidt uden for Inre Ringvägen så Malmø Moské kan være på kortet. Kortene skal bruges i artiklerne i Kategori:Seværdigheder i Malmø. Måske skulle vi importere en:Template:OSM Location map, du har vist talt om det før? mvh Per (PerV) (diskussion) 12. feb 2018, 22:20 (CET)

Ja, jeg kom frem til at få lavet en Skabelon:Kortpositioner Malmø centrum efter samme opskrift som Aalborg, er det nogenlunde som ønsket? Har uploadet to andre udgaver med forskellig skala (10000, 20000), som kan erstattes i skabelonen hvis detaljerniveauet (gadenavne, objekter mm.) ønskes justeret. Husker nok det andet kort, jeg blev bare hængende i at Sankt Petri ikke blev placeret korrekt, så jeg var i tvivl om der var ged i koordinaterne, men de øvrige ser ud til gå glat igennem, så det må være noget andet med kirken. Kan du se noget galt der?
Hvor meget af Malmø skal med på det fulde Malmø kort? Man kunne godt skære den nordlige del af havnen og Arlöv væk, og undgå noget vand, men så er det vel ikke helt retvisende at kalde kortet Malmø? (jeg ved meget lidt om Malmø).
Kirkgaard (diskussion) 20. mar 2018, 18:43 (CET)
Det blev til Skabelon:Kortpositioner Malmø som er inklusiv det nordøstlige Malmø.
Kirkgaard (diskussion) 21. mar 2018, 15:47 (CET)

Annellska huset[redigér wikikode]

Så kom kortet i brug, der er en række andre artikler det skal sættes ind i. Her ser du hvordan artiklen så ud før. Det er en kæmpe forbedring - tusind tak! mvh Per (PerV) (diskussion) 20. mar 2018, 16:10 (CET)

Husker du der skal være et kort mere over Malmø, incl. Inre Ringvägen så Malmø Moské kan være på det kort. mvh Per (PerV) (diskussion) 20. mar 2018, 16:14 (CET)
Dejligt at lidt indsats giver pote, så kan influenza godt bruges til noget! Markeringen på Sankt Petri er dog stadig forkert, selvom koordinatet i infoboks-parametrene er helt korrekt. Er der andet akut der skal på dosmersedlen? Blev der lavet en ønskeliste over kort et sted? Det var der vist snak om så vidt jeg husker. Er der nogen der kigger på en:Template:OSM Location map eller lignende løsninger, må indrømme jeg ikke kan huske detaljerne hvis det er noget jeg har gravet frem. Tænker den vigtigste ting at forbedre nok er at linket på det genererede kort ikke blot er til det rå kort, men måske åbner et overlay med en stor udgave af kortet+markering(er), så der ikke er flere der får skøre ideer om manuel tilføjelse af markeringer som Bruger:Rmir2Wikipedia:Landsbybrønden/Kortmateriale_på_artikler#Jeg_giver_en_flaske.
Kirkgaard (diskussion) 21. mar 2018, 15:47 (CET)
Det med "overlay" lyder genialt, selvom jeg ikke forstår en dyt af hvordan det skal kunne laves, men det er vel også et sp. om vi skal gøre meget ud af det. Vi har jo det der [Kort] øverst højre hjørne i artiklen, ved siden af koordinaterne. Måske kunne vi kopiere den "genvej" ned og benytte den i forbindelse med kortet i infoboksen?
Men tusind tak for de to kort, jeg vil skynde mig at sætte dem ind. Ideen er, at inden påske, når københavnerne vælter over broen, skal vores oversigt over seværdigheder i Malmø være opdateret Face-smile.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 21. mar 2018, 17:00 (CET)