Brugerdiskussion:Kjeldjoh

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 20. Mar 2019 05:31

Opdatering med synonymt udtryk[redigér wikikode]

Hej Kjeld, i Georg 1. af Grækenland‎ har du ændret ottomanerne til osmanerne. Ændringen er ligegyldig og er ingen rettelse, for osman og ottoman er synonyme udtryk jf. Dansk Synonymordbog. Men du mener måske, det er en forbedring? Se: osman = ottoman i Dansk Synonymordbog ~ --Hans Christophersen (diskussion) 8. apr 2019, 19:27 (CEST)

Hej Hans Christophersen, ja jeg har i 16 artikler ændret ottoman(ske) til osman(niske). Du har måske ret i at det er ligegyldigt, men jeg foretrækker at der bruges den samme betegnelse på tværs af de forskellige artikler, med mindre der er en årsag til at bruge den anden stavemåde. Mvh Kjeldjoh (diskussion) 9. apr 2019, 07:28 (CEST)

Wikipedia Discord[redigér wikikode]

Hej. For nyligt har jeg haft denne ide om at skabe en discord server for danskere på wikipedia. Jeg tror det vil gøre kommunikation lidt bedre imellem brugere, især nye brugere, siden jeg synes wikipedias system (bl.a. diskussion siderne) er lidt vanskelige at bruge for første gang. Jeg har påbegyndt en og prøver at invitere så mange som muligt, især dem som er aktive. Hvis du kunne være interreseret så brug linket nedenfor. Du må også meget gerne hjælpe ved at invitere flere.

https://discord.gg/k8npPbM

-m. vh. Bobbylux (diskussion) 17. apr 2019, 08:19 (CEST)