Brugerdiskussion:Kjeldjoh

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 10. Jan 2020 05:30

Mandatområdet i Palæstina[redigér wikikode]

Du har forsøgt at finde en løsningi konflikten om denne artikel. Jeg håber, at du vil udarbejde et samlet udspil således, at det kommer fra en neutral person. Det vil gøre en bred accept nemmere at opnå. Jeg har tiltro til, at du vil tage udfordringen seriøst. Rmir2 (diskussion) 29. jan 2020, 13:13 (CET)

Tak og ja, jeg vil forstat forsøge at finde løsning på konfliketen.--Kjeldjoh (diskussion) 29. jan 2020, 13:49 (CET)

Wikipedia Chat[redigér wikikode]

Chat icon.svg

Hej Kjeldjoh. Jeg ville lige gøre dig opmærksom på at vi på Wikipedia har en IRC chatkanal, hvor du kan skrive med andre aktive Wikipedianer. Det er en god mulighed for lære nye brugere at kende eller bare hygge sig. Du kan bruge webchatten ved at tilgå Freenode.Net #wikipedia-da. Håber at se dig derinde! --SimmeD (diskussion, bidrag) 6. feb 2020, 10:27 (CET)

Tak, men ellers tak. Jeg har kun dårlige erfaringer med chat-mediet. Samtalerne på diskussions-siderne, vil kunne have glæde af at vi mødtes fysisk, men chat-mediet syntes jeg tager det værste frem.--Kjeldjoh (diskussion) 6. feb 2020, 10:47 (CET)

Faxe Kondi, Danskvand, Faxe Koral.[redigér wikikode]

Danskvand er ikke fejl på grund på Faxe Koral, Faxe Koral med smag hyldeblomst & citron med blid brus. Faxe Koral med smag af Hindbær & jordbær med blid brus. Faxe Koral med smag af Pære med blid brus.

) Spidy30 (diskussion) 6. feb 2020, 13:29 (CET)
Faxe Koral er ikke en Faxe Kondi, dvs. Faxe Kondi er ikke en Danskvand.--Kjeldjoh (diskussion) 6. feb 2020, 13:45 (CET)