Brugerdiskussion:Kjeldjoh

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 12. Apr 2021 18:34

Spørgsmål om Husk kilder-skabelon[rediger kildetekst]

Hej Kjeld, lavede du ikke på et tidspunkt en venlig skabelon, man kan indsætte på brugeres diskussionssider, med en påmindelse om at anføre kilder til de udsagn, man skriver ind i artiklerne? Hvad skete der med den, jeg kan ikke finde den - den er vist ikke opført i WP:Skabeloner? Mvh. Økonom (diskussion) 19. mar 2021, 20:51 (CET)

Er det mon {{Husk kilder}}, der tænkes på? :) Dbh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 20. mar 2021, 01:47 (CET)
Som jeg husker det, så Kjeldjoh's skabelon noget anderledes ud. Bl.a. henviste den til en helt konkret artikel. Økonom (diskussion) 20. mar 2021, 08:51 (CET)
Er det {{Kildenotits}} du tænker på?--Kjeldjoh (diskussion) 20. mar 2021, 16:10 (CET)
Ja tak - det var netop den! Der burde nok være en henvisning til den et sted under WP:Skabeloner. Økonom (diskussion) 20. mar 2021, 16:14 (CET)

Hej Kjeld. Tak for hjælpen - jeg læser mere op på retningslinjerne. Hvor man er vant til at læse encyklopædier som Wikipedia er det en udfordring selv at skrive encyklopædisk, så tak for dit bidrag. Mvh --Magnus-Frank-DK (diskussion) 23. apr 2021, 11:18 (CEST)

Tak, og velkommen til. Det kan være svært at skrive artikler om emner der er tæt på en selv, derfor frarådes det generelt at skrive for ens arbejdsgivere, eller om andre organisationer man har en tilknytning til.--Kjeldjoh (diskussion) 23. apr 2021, 11:41 (CEST)

vedr. sletning af "reklamelink"[rediger kildetekst]

Hej Keld Det lader til at du ikke har set at siden som der henvises til er kilden for både billeder men også viden om regnsensor, kamera, udstyr i forruder mm. Hvordan kan jeg indsætte kildehenvisning hvis ikke med et link?

Kan du hjælpe mig med at ændre denne form for kildehenvisningen * Autoglas informationskilde Autoglas blog.

på denne side: https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Forrude&action=history så den kommer til at se korrekt ud og så det ikke overskrider retningslinjer?

Jeg kan ikke helt gennemskue om man er mere tilfreds med at mine bidrag ingen kilde har?

Bh Oliver Nordsve (Skrev Omar Nordsve (diskussion • bidrag) 6. okt 2021, 21:32. Husk at signere dine indlæg.)

Hej Bruger:Omar Nordsve Wikipedia er stadigt ikke stedet, hvor man reklamerer for sit firma, sin blog eller sin hjemmeside.
Der vil jeg anbefale at du finder andre, neutrale kilder, som ikke er dine.
Du skal dog være velkommen til at bidrage til andre emner, som du ikke har en økonomisk interesse i. Mvh KnudW (diskussion) 6. okt 2021, 21:58 (CEST)
Hej Omar Nordsve, artiklen om Forrude har været plaget af at flere brugere har forsøgt at lave reklame for deres firma/hjemmeside, så derfor er vi særlig opmærksom på hvilke links der lægges på siden. Artiklen har brug for referencer, men det er vigtigt at de er neutrale og ikke virker reklamerende. Hvis du kan finde det, og hvilket sprog de er på er ikke så vigtigt, så er du velkommen til at tilføje dem.--Kjeldjoh (diskussion) 7. okt 2021, 08:28 (CEST)
Well det er viden som jeg har opbygget igennem min aktivitet i branchen over lang tid så det hænger ikke rigtigt på træerne :P - jeg forsætter med at dele min viden uden henvisning. sig endelig til hvis jeg kan gøre ting anderledes eller bedre. og god dag KnudW og Kjeldjoh Oliver Nordsve (diskussion) 7. okt 2021, 17:02 (CEST)

Artikel om Sergei Sviatchenko[rediger kildetekst]

Hej Kjeld, tak for din henvendelse. Jeg er opmærksom på min rolle i forbindelse med artiklen, men jeg har ikke redigeret i teksten, som er skrevet af en anden/andre og i øvrigt er strengt objektiv. Jeg har på opfordring blot bidraget ved at indsætte nogle billeder. (Skrev Sergei Sviatchenko (diskussion • bidrag) 16. okt 2021, 17:38. Husk at signere dine indlæg.)

Hej Sergei. Jeg satte velkomsten på din diskussions-side, for at du skulle være opmærksom på retningslinjerne vedr. selvbiografi, ikke fordi der var noget galt med de redigeringer du har lavet.
Men vedr. billedet File:Sergei Sviatchenko 2021.jpg, så har du skrevet at det er "Eget arbejde". Er billedet taget med selvudløser, eller er der en fotograf der mangler at blive krediteret?--Kjeldjoh (diskussion) 18. okt 2021, 09:39 (CEST)

Glædelig jul![rediger kildetekst]

Jeg ønsker dig og dine en rigtig glædelig jul samt et godt nytår -- 🎅 -- Zoizit (diskussion) 24. dec. 2022, 10:51 (CET)[svar]


Ibi-Pippi Orup Hedegaard[rediger kildetekst]

Jeg har fjernet din {{Notabilet}} fra artiklen. Hvis du ikke mener at Ibi-Pippi Orup Hedegaard er kendt nok til at der skal være en artikel, bør du stille et sletningsforslag. Wikipedia har mange artikler om mindre kendte personer, du kan finde adskillige eksempler på din egen brugerside. --Madglad (diskussion) 6. apr. 2023, 03:03 (CEST)[svar]