Brugerdiskussion:Kjeldjoh

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 11. Jan 2019 05:30

Tip[redigér wikikode]

Vi mangler aktive administratorer .... --Pugilist (diskussion) 29. jan 2019, 10:22 (CET)

Tak, men nej tak. Jeg har ikke brug for de rettigheder, for at kunne bidrage med hvad jeg ønsker. --Kjeldjoh (diskussion) 29. jan 2019, 10:33 (CET)
Helt ok. Skifter du mening, siger du bare til. --Pugilist (diskussion) 29. jan 2019, 11:24 (CET)

BetterHome Aps[redigér wikikode]

Hej KjeldJoh

Tak for hjælpen. Ja, jeg er ansat som konsulent hos BetterHome, men jeg tænkte ikke nærmere over det fordi jeg har mange forskellige kunder - det var på ingen måder min mening at overtræde regler; Undskyld. Jeg håber, at i alligevel vil godkende BetterHome til en Wiki side.

BetterHome er den eneste og største af sin art i Danmark. BetterHome har ingen produkter de sælger og er på ingen måder profitbaseret. De arbejder udelukkende med uforpligtende og gratis vejledning til danske boligejere/ejendomme og hjælper med at formidle kontakt videre fra boligejere til håndværkere over hele landet. BetterHomes primære målsætning er at hjælpe danskere med at forbedre deres boligs indeklima og grøn energi/nedsættelse af energiforbrug. Betterhome bliver sponsoreret af Grundfos, Danfoss, Rockwool og Rockfon. BetterHome arbejder sammen med over 150 håndværkere overalt i Danmark.

Wiki-siden var udelukkende ment som en kort infoside, hvor håndværkere, boligejere og ejendomsadministratorer kan læse lidt mere op om BetterHome, hvis de ønsker det. Gertrud Christensen (diskussion) 4. feb 2019, 13:38 (CET)

Hej Gertrud. Ingen grund til at undskylde. Artiklen BetterHome ApS er ikke så slem at den slettes uden debat. Nu tager vi diskussionen, om artiklen lever op til de kriterier der er beskrevet i Wikipedia:Kriterier for artikler.
Jeg undre mig forøvrigt over, at du ikke nævner Velux som en af de fire grundlæggere / ejere? --Kjeldjoh (diskussion) 4. feb 2019, 14:21 (CET)
Hej KjeldJoh

Jeg har prøvet at besvare ud fra kriterierne;

Har emnet almen interesse?

Det er til boligejere, ejendomsejere og håndværkere samt andre interesserede i bygninger, grøn energi, sundt indeklima, miljøforbedringer og energibevarelse.

Hvor meget er der at skrive om? Hvis man opretter meget kort artikel, bør man overveje om der er "potentiale" i emnet til, at man selv eller andre kan bygge videre på artiklen. Hvis to-tre sætninger kan beskrive emnet, så bør man overveje om ikke emnet formidles bedre sammen med lignende emner i en oversigtsartikel, eller kan flettes ind i en artikel om et lidt mere "overordnet" emne. Hvor "unikt" er emnet? Et eksempel: Hvis man skriver om ét ganske almindeligt pizzeria, hvorfor så ikke en artikel om ethvert pizzeria i Danmark eller hele verden? Omvendt, hvis der er noget virkelig unikt ved stedet, noget de er de eneste i Danmark der gør, eller var de første til at starte en "trend", kan en artikel måske være berettiget.

BetterHome er ret unikt - da det er den eneste af sin art. Jeg kan godt skrive mere tekst til artikel med flere informationer, men har prøvet at begrænse det så meget som muligt.

Er Wikipedias artikler nået til det "detaljeringsniveau"? Er alle eller de fleste "overordnede" artikler skrevet? I eksemplet med pizzeriaer: Der bør nok være en artikel om pizza, pizzeriaer, pizzavarianter, typer af pizzeriaer osv., inden man begynder at skrive om et specifikt pizzeria.

Ja, der er kategorier med forskellige vinkler på området; Bygninger, Ejendomme, Boligejere etc.

VELUX er ikke blevet nævnt, da de er udgået af samarbejdet med BetterHome og det virkede upassende at "smykke sig med fremmede fjer"/namedroppe. Gertrud Christensen (diskussion) 4. feb 2019, 15:04 (CET)