Brugerdiskussion:Kjeldjoh

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 13. Aug 2019 05:30


SEO[redigér wikikode]

Hej Kjeldjoh, ift. Wiki artiklen om SEO har jeg rigtig svært ved at finde indhold om emnet på dansk, som ikke er skrevet af virksomheder der ikke også har en forretningsvinkel. Men samtidig synes jeg også det mærkeligt kun at have link til engelske sider (der i og for også kommer fra kommercielle virksomheder), som tilbyder selv samme service eller tilsvarende. I denne ånd vil jeg høre din input på hvorfor du mener de danske link ikke er o.k., men de engelske er i så fald? Har du selv bedre danske links, ellers bliver det rene Google links, som selvsagt ikke kan være ensidig i sin fremstilling. --Xhmee 25. sep 2019, 13:05 (CEST)

Hej Xhmee. Jeg skriver svar på Diskussion:Søgemaskineoptimering, da det også er relevant for andre.--Kjeldjoh (diskussion) 25. sep 2019, 14:03 (CEST)

flytning af Carsten Hansen[redigér wikikode]

Hej Kjeld. Carsten Hansen er ikke kendt under navnet Carsten Mogens Hansen - der er bedre at ligge ham under Carsten Hansen (politiker). Derudover har du rettet i nogle listeria-rapport - det behøver du ikke. Det sker automatisk, da de dannes ud fra wikidata. --Steen Th (diskussion) 2. okt 2019, 08:57 (CEST)

Enig i at han er kendt som Carsten Hansen, og derfor har jeg også beholdt dette, da jeg ændret linket fra artikler der linkede til ham. Jeg tænkte at Carsten Mogens Hansen var mere entydigt end Carsten Hansen (politiker), og derved en bedre titel på artiklen, men okay han forveksles nok ikke med Karsten Hansen (politiker), så jeg flytter igen.
"listeria-rapport", det begreb kender jeg ikke. Kan du give mig link til hvilke sider det er?--Kjeldjoh (diskussion) 2. okt 2019, 09:41 (CEST)
En eksempel er Wikipedia:WikiProjekt Folketinget/valgt/1998 - der er foran indholdsfortegnelsen en besked om at listen bliver automatisk opdateret. Og opdatering sker af Bruger:ListeriaBot i de flere tilfælge hver anden dag. --Steen Th (diskussion) 2. okt 2019, 10:32 (CEST)
Takker. --Kjeldjoh (diskussion) 2. okt 2019, 12:27 (CEST)

Tak[redigér wikikode]

Hej Kjeldjoh - jeg ved godt at vi ikke altid er enige om tingene. Men jeg vil blot lige sige at jeg ikke er uenig i din kommentar i diskussionen om The Rain - bare så vi undgår misforståelse der :) mvh Tøndemageren (diskussion) 8. okt 2019, 12:08 (CEST)

Selv tak. Jeg mener jeg har sagt det før, men tror at vi generelt er mere enige, end du tror vi er :-) --Kjeldjoh (diskussion) 8. okt 2019, 12:32 (CEST)
Det kan egentligt godt være du har ret i - det vil jeg lige prøve at være mere opmærksom på fremadrettet. Tror det vil være godt for alle parter hvis jeg gør det :) mvh Tøndemageren (diskussion) 8. okt 2019, 12:37 (CEST)

Politikensforlag[redigér wikikode]

Hej Kjeld,

Super du kiggede på siden. Grunden til jeg ikke linkede logo igår, var at jeg var tvivl om jeg havde rettighederne på plads.

Jeg har en mail fra forlaget med tilladelsen til brug at logo. Var i tvivl om email adressen, men fik oplyst denne info-da@wikimedia.org er det korrekt?

Men er det ellers lagt op under den rigtige licens?

Kan se at du har ændret i infoboksen, der er jeg på glat is hvordan gør i det? skal der laves en ny? da jeg ikke kan rette i den.

Håber du kan hjælpe :-) --Petervb1 (diskussion) 8. okt 2019, 15:23 (CEST)

Jeg kan se at du på Commons:File:Politikens_Forlag_logo_POS.png hae skrevet "jeg har spurgt Politikens forlag om jeg måtte bruge den på Wikipedia". Det er nok lidt op ad bakke, da de nok ikke kan give tilladelse til at "remix, transform, and build upon the material for any purpose, even commercially." Men normalt deles logoer med skabelonen Commons:Template:PD-textlogo, så jeg tror ikke der er noget problem.
Hvad mener du med at du ikke kan rettet i infoboksen?--Kjeldjoh (diskussion) 8. okt 2019, 16:33 (CEST)

Hvis jeg vil føje en linie her. Det kunne være beliggenhed, så har jeg prøvet at tilføje en linie som hedder

|Beliggenhed = København

Den kommer så ikke med. Men jeg kan godt rette i linier, som der er iforvejen.

Navn = Politikens Forlag |Logo = Politikens Forlag logo POS.png |Logo_size = |Logotekst = |Billede = |Billede_tekst = |Billede_størrelse = |Drives_under = JP/Politikens Hus |Lokalt_navn = |Lokalt_navn_sprog = |Romaniseret_navn = |Tidligere_kaldt = |Type = Aktieselskab |Handlet_som = |ISIN = |ISIN2 = |Industri = Forlag |Genre = |Skæbne = --Petervb1 (diskussion) 8. okt 2019, 18:50 (CEST)

Du kan se beskrivelsen af infoboksen her: {{Infoboks virksomhed}}.
Der er ikke en parameter der hedder "Beliggenhed", så man kan ikke bare tilføje en linje mere der siger Beliggenhed=København.
Men der er en parameter der hedder "Lokation", her står allerede "Rådhuspladsen". Hvis det er forkert, og at Hovedsædet ligger på "Grøndalsvej 3, 8260 Viby J", så kan denne adresse skrives ved "Lokation", og Rådhuspladsen kan skrives ved "Etableringssted", hvis der er rigtigt.--Kjeldjoh (diskussion) 9. okt 2019, 07:51 (CEST)

Konklusion[redigér wikikode]

Hej Kjeld. Tak fordi du konkluderer på "The Rain", men er det ikke præmaturt da diskussionen stadig pågår på artiklen? Det er i hvert fald mod hidtidig praksis at konkluderer en diskussion der er igang. mvh Tøndemageren (diskussion) 9. okt 2019, 12:33 (CEST)